Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
Nomac New England Patriots 4 549 — balazs.t85@gmail.com
Ahhoz képest, hogy milyen meccs van a PL-ben alig van hozzászólás
NB2
Mindenki tudja hogy leolvad az Arsenal, és a City nyeri a PLt.
2 hónapja
NB2 New England Patriots 29 037 — nabege2@yahoo.com
Ahhoz képest, hogy milyen meccs van a PL-ben alig van hozzászólás
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 645 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
 www.eredmenyek.com/merkozes/foci/kf-laci-nBwoAYyq/pogradeci-0bFKFUkM/?mid=GxaJaj3C
A Laci megnyerte a feljutási kulcsmeccset.
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 645 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Vajon miért tesznek hétfő estére egy Vasas-BVSC-t? Nemhogy a választ nem tudom, még csak tippem sincs.
nagylaza, főpohárnok
Az a TV-s meccs. Ez csak ilyen 1000 forintos kérdés lenne a Legyen Ön is milliomosban
2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 588
Vargáék újabb lépést tettek az arany felé
remontada
Hányat játszanak még a po.-ba? Behozható egyáltalán még a különbség?
Akcidens
1. AEK 28 meccs 66 pont
2. PAOK 28 meccs 58 pont
3. Olympiakosz 27 meccs 58 pont

32 fordulóig mennek

behozható még de innne elég nagy esélyük van
2 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 636
Doku-t le kell hozni...
2 hónapja
Igen Igen Igen!!!!!
2 hónapja
Akcidens 188
Eze mekkora banger lövés
2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 253 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Donnarumma MVP

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Akcidens 188
Na az ilyen ziccer befejezések miatt vagyunk ott ahol
2 hónapja
Akcidens 188
remontada
Hányat játszanak még a po.-ba? Behozható egyáltalán még a különbség?
2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 588
2 hónapja
Akcidens 188
Ez hogy semmi? (Vevő vagyok bármilyen tény alapú magyarázatra)
2 hónapja
Akcidens 188
Raya alatt kicsit disznózsíros a fű
2 hónapja
Ez a meccs is jól mutatja, hogy előbb nézném a Muzsika TV-t, mint egy Arsenal meccset. Passzolgatnak a védők és a kapus között, húzzák az időt az első félidőben, Neymar műesései best off-ba beférnének a dobálgatásaik és emellett alattomos és suttyó szabálytalanságokat követnek el. Remélem semmit nem nyernek, míg Arteta az edző.
Toto21
Azt mondod megérdemli a negyedik 2.helyet egyhuzamba?
Akcidens
felőlem helyet cserélhetnének a Tottenham-el. Champo-ba illő focit tolnak
Toto21
Azért szerintem ez erős kijelentés ilyen fegyelmezett védelemmel nem hinném hogy kiérdemelt lenne
Akcidens
Arsenal-ról annyit, hogy előbb nézek meg egy NB1-es meccset, mint tőlük egy mérkőzést... Annyira unszimpatikus a csapat idén, hogy csak na.
2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 253 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Vajon miért tesznek hétfő estére egy Vasas-BVSC-t? Nemhogy a választ nem tudom, még csak tippem sincs.
nagylaza, főpohárnok
Stezt akarták szopatni, de minket sikerült.
warr_b
én is inkább kocsmakvízre megyek, pedig ma ráértem volna

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 30 363 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szépen kéz a kézben feljutott a Skenderbeu és a Laci is, ahogy az várható volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Akcidens 188
Guardiola reakciójából fix meme lesz
2 hónapja
Akcidens 188
Ez a meccs is jól mutatja, hogy előbb nézném a Muzsika TV-t, mint egy Arsenal meccset. Passzolgatnak a védők és a kapus között, húzzák az időt az első félidőben, Neymar műesései best off-ba beférnének a dobálgatásaik és emellett alattomos és suttyó szabálytalanságokat követnek el. Remélem semmit nem nyernek, míg Arteta az edző.
Toto21
Akcidens
Toto21
Azért szerintem ez erős kijelentés ilyen fegyelmezett védelemmel nem hinném hogy kiérdemelt lenne
2 hónapja
Toto21
Akcidens
2 hónapja
Akcidens 188
Amúgy sajnos a kijelentéseddel egyet kell hogy értsek, a játékunkkal amerikai tengerészgyalogosokat lehetne kínozni
2 hónapja
Akcidens 188
Toto21
2 hónapja
2 hónapja
Akcidens 188
Arteta elég heves a mai meccsen is, nekem ez nagyon sárga gyanús
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 154 — Cowboys fan
fasza lesz az utolsó etap Woodmannel ...
Negritis, a vajda
Annyira nem félek, nyilvám nem lesznek annyira bravúrjai, mint Mamának, viszont nem is fossa össze magát, amikor visszapasszolják neki a labdát.