Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
És a BLben amúgy még ezeket jobban fújjákNem vitatom, h vannak visszás húzásaink, szó szerint, csimpaszkodások meg akadályozások, de nem kirívóak a többi csapatokhoz képest, max jobban, okosabban végrehajtjuk.oszinten szolva tenyleg az a kirivo, hogy tobbet elengednek az Arsenalnak, mint mas csapatoknak.
Willie Parker
ugye Arsenal-Bayern meccsen is kb ez volt.
konkretan az elso golnal szogletnel ketten ugranak neki Neuernek mikor berugjak a szogletet es emiatt nincs eselye kierni. kb csak az Arsenal eseten lattam, hogy ezt elengedik. mikor Pavlovic tenylegesen csak egy helyben all ugy, hogy tudja, hogy a kapusnak arra kell majd mozdulnia, azt meg lefujjak.
csebi
Poloska vagyok.
2 hónapja
ugyanez volt a United - Arsenal meccsen is. Saliba mást se csinál csak tolja be a kapust, nem a labdára mozdul. Sima szabálytalanság, de nem fújnak semmit. Úgyhogy igen, ezért nem tudom Arteta-t dícsérni, hogy taktikai zseni.Nem vitatom, h vannak visszás húzásaink, szó szerint, csimpaszkodások meg akadályozások, de nem kirívóak a többi csapatokhoz képest, max jobban, okosabban végrehajtjuk.oszinten szolva tenyleg az a kirivo, hogy tobbet elengednek az Arsenalnak, mint mas csapatoknak.
Willie Parker
konkretan az elso golnal szogletnel ketten ugranak neki Neuernek mikor berugjak a szogletet es emiatt nincs eselye kierni. kb csak az Arsenal eseten lattam, hogy ezt elengedik. mikor Pavlovic tenylegesen csak egy helyben all ugy, hogy tudja, hogy a kapusnak arra kell majd mozdulnia, azt meg lefujjak.
csebi
2 hónapja
Nem vitatom, h vannak visszás húzásaink, szó szerint, csimpaszkodások meg akadályozások, de nem kirívóak a többi csapatokhoz képest, max jobban, okosabban végrehajtjuk.oszinten szolva tenyleg az a kirivo, hogy tobbet elengednek az Arsenalnak, mint mas csapatoknak.
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 hónapja
Ezt dupla rakással a vécén tedd meg, hogy biztosan bejöjjön.meg is rakom 2000 euróval, hogy a Bodo nyeri a BL-t idénHa elfogadjuk azt az állítást, hogy úgyis Real-City lesz, akkor kapunk egy Sporting-BodotTehát Bodo a 8 között
zacknorb
remontada
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
telex.hu/sport/2026/02/24/siraly-ujraelesztes-torok-amator-foci-ligamég jó, hogy nem pattant be a tarkójáról a kapuba

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
meg is rakom 2000 euróval, hogy a Bodo nyeri a BL-t idénHa elfogadjuk azt az állítást, hogy úgyis Real-City lesz, akkor kapunk egy Sporting-BodotTehát Bodo a 8 között
zacknorb
remontada

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Ha elfogadjuk azt az állítást, hogy úgyis Real-City lesz, akkor kapunk egy Sporting-BodotA Real is kiesik holnap, nyugodtan rakd meg.
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Ha elfogadjuk azt az állítást, hogy úgyis Real-City lesz, akkor kapunk egy Sporting-BodotTehát Bodo a 8 között
zacknorb
2 hónapja
Ha elfogadjuk azt az állítást, hogy úgyis Real-City lesz, akkor kapunk egy Sporting-Bodot
Poloska vagyok.
2 hónapja
Hát akkor szar helyen nézed tes.Arsenal Bayern mond nekemNagy nehezen megtaláltam. Elvileg City vagy SportingArsenal Bayern talánAz oké de megvan melyik két csapatot kaphatja elvilegPénteken sorsolnak valamitKit kaphatnak a norvégok következő körben?Kiesett az InterKeményebb lesz így mint a Shalke meccs volt anno
remontada
ozibozi
remontada
ozibozi
remontada
ozibozi
remontada
ozibozi
Poloska vagyok.
2 hónapja
Arsenal Bayern mond nekemNagy nehezen megtaláltam. Elvileg City vagy SportingArsenal Bayern talánAz oké de megvan melyik két csapatot kaphatja elvilegPénteken sorsolnak valamitKit kaphatnak a norvégok következő körben?Kiesett az InterKeményebb lesz így mint a Shalke meccs volt anno
remontada
ozibozi
remontada
ozibozi
remontada
ozibozi
remontada
2 hónapja
Nagy nehezen megtaláltam. Elvileg City vagy SportingArsenal Bayern talánAz oké de megvan melyik két csapatot kaphatja elvilegPénteken sorsolnak valamitKit kaphatnak a norvégok következő körben?Kiesett az InterKeményebb lesz így mint a Shalke meccs volt anno
remontada
ozibozi
remontada
ozibozi
remontada
ozibozi
2 hónapja
Arsenal Bayern talánAz oké de megvan melyik két csapatot kaphatja elvilegPénteken sorsolnak valamitKit kaphatnak a norvégok következő körben?Kiesett az InterKeményebb lesz így mint a Shalke meccs volt anno
remontada
ozibozi
remontada
ozibozi
remontada
2 hónapja
Az oké de megvan melyik két csapatot kaphatja elvilegPénteken sorsolnak valamitKit kaphatnak a norvégok következő körben?Kiesett az InterKeményebb lesz így mint a Shalke meccs volt anno
remontada
ozibozi
remontada
ozibozi
2 hónapja
Pénteken sorsolnak valamitKit kaphatnak a norvégok következő körben?Kiesett az InterKeményebb lesz így mint a Shalke meccs volt anno
remontada
ozibozi
remontada
2 hónapja
Banyek, megnéztem a statisztikákat az Inter meccsen, kemény 😃
2 hónapja
Kit kaphatnak a norvégok következő körben?Kiesett az InterKeményebb lesz így mint a Shalke meccs volt anno
remontada
ozibozi
2 hónapja
Meanwhile a fontos meccseken:Keresztes Krisztián a meccs legjobbja lett a Dundee U-Aberdeen rangadón’
2 hónapja
Büntetőpárbaj sehol nincs a levegőben, ez az igazán szomorú.Pedig reméltem egyet az Inter meccsre, de majd holnap a Juventus-Galatasarayon hátha.
2 hónapja
Kiesett az Inter
2 hónapja
Kiesik az InterCalhanoglu és Lautaro nélkül egy középcsapat szintjén vannak. Norvég bajnokság > Serie A
ozibozi
2 hónapja
Kiesik az Inter
2 hónapja
Atleti meccseken mostanában egy félidő alatt van több gól.Kövi körben Spurs-Atleti derby az iszonyat haramball lehetover/under a 2 meccsre 1,5?
zacknorb
Löfli
Poloska vagyok.