Soccer
42 feliratkozó
3 hónapja
MO-n nem, csak a fórumon 😅A 6. legnepszerubb klub itt, de MO-n csodalkozom en is hogy ilyen nepszeru.Amúgy hogyan vagyunk itt ennyien Spurs drukkerek 😄🤔 elèg felülpreztáltnak èrzem ès kicsit melepőnek vagy ennyire fiatal a banda hogy a "sikerkorszakban" találtak rá a csapatra, nem a 90-es èvek billegő korszakában (mint èn pl )? 🤷😉pl en sok angollal taliztam mar eletemben..a legtobb spurs drukkervolt
dande2
YoungZeeZee
no
3 hónapja
Nem véletlenül nézzük.albán kettőben volt egy6.800 néző az albán másodosztályban, az igen.bundásizgi meccs
www.flashscore.com/match/football/apolonia-fier-61k9O7hC/burreli-WrmwREKs/
Löfli
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
A 6. legnepszerubb klub itt, de MO-n csodalkozom en is hogy ilyen nepszeru.Amúgy hogyan vagyunk itt ennyien Spurs drukkerek 😄🤔 elèg felülpreztáltnak èrzem ès kicsit melepőnek vagy ennyire fiatal a banda hogy a "sikerkorszakban" találtak rá a csapatra, nem a 90-es èvek billegő korszakában (mint èn pl )? 🤷😉pl en sok angollal taliztam mar eletemben..a legtobb spurs drukkervolt
dande2
YoungZeeZee
3 hónapja
Ez az Újpest öcsém.Én úgy látom h megmentették a lilakat a kiesestol.
Csilliárdokért idehozzák Dárdájt, aki elég komoly lejtmenetben van pár éve, meg a haverját, Szélesit, plusz pár ismerős arcot és a megváltást várják tőle.
Zseniális az egész, ami megy a IV. kerületben..
JC6 (Mr. Miele)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
albán kettőben volt egy6.800 néző az albán másodosztályban, az igen.bundásizgi meccs
www.flashscore.com/match/football/apolonia-fier-61k9O7hC/burreli-WrmwREKs/
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
Bár lenne egy ilyen szintű játèkosunk 😛 (bár mintha lett volna vmikor egy Kane, Bale, Son 🤔🙂)Amúgy hogyan vagyunk itt ennyien Spurs drukkerek 😄🤔 elèg felülpreztáltnak èrzem ès kicsit melepőnek vagy ennyire fiatal a banda hogy a "sikerkorszakban" találtak rá a csapatra, nem a 90-es èvek billegő korszakában (mint èn pl )? 🤷😉Ez a Wembenyama-hype. Xe
dande2
Stez
3 hónapja
Helyzete nem volt a Villának a 90. percig. Azt mondjuk tegyük hozzá, hogy ők 2 EL elődöntő között játsszák ezt a bajnokit. De ahogy néztem a kezdő félig volt fényes. Bentancur sérülés még bajos lehet ha komoly.Nah még jövőhéten kell pfoná baszni a Leedset és remélni, hogy a West Ham kikap az Arsenáltól és akkor páholy.Nem találok szavakat a mai Spurs produkcióra, max annyit tudok belekötni, hogy játék képe alapján nem 1 gólnak kéne közte lennie, és még egy ilyen Villa ellen se sikerült hozni a clean sheetet.
Sixo
Amúgy a Leeds kereken két hónapja nem kapott ki bajnokin. Nem lesz egyszerű. De ha az a meccs megvan, akkor már nyugodtabb leszek.
Duff
3 hónapja
YoungZeeZee
9 964
Amúgy hogyan vagyunk itt ennyien Spurs drukkerek 😄🤔 elèg felülpreztáltnak èrzem ès kicsit melepőnek vagy ennyire fiatal a banda hogy a "sikerkorszakban" találtak rá a csapatra, nem a 90-es èvek billegő korszakában (mint èn pl )? 🤷😉pl en sok angollal taliztam mar eletemben..a legtobb spurs drukkervolt
dande2
3 hónapja
Amúgy hogyan vagyunk itt ennyien Spurs drukkerek 😄🤔 elèg felülpreztáltnak èrzem ès kicsit melepőnek vagy ennyire fiatal a banda hogy a "sikerkorszakban" találtak rá a csapatra, nem a 90-es èvek billegő korszakában (mint èn pl )? 🤷😉Ez a Wembenyama-hype. Xe
dande2
3 hónapja
Amúgy hogyan vagyunk itt ennyien Spurs drukkerek 😄🤔 elèg felülpreztáltnak èrzem ès kicsit melepőnek vagy ennyire fiatal a banda hogy a "sikerkorszakban" találtak rá a csapatra, nem a 90-es èvek billegő korszakában (mint èn pl )? 🤷😉
3 hónapja
Hát a legutóbbi Viktor távozásnál nem ugyanez volt? Hogy az akkori Újpest tulajnak hirtelen nem volt érdeke a foci?Ez az Újpest öcsém.Azert én nem írnam le őket.
Csilliárdokért idehozzák Dárdájt, aki elég komoly lejtmenetben van pár éve, meg a haverját, Szélesit, plusz pár ismerős arcot és a megváltást várják tőle.
JC6 (Mr. Miele)
Idén megúszták a kiesést, jövőre jól jöhet nekik, hogy a NER fokozatosan (de kurva gyorsan) kioffol a fociból, lehetnek ők ennek a nagy nyertesei.
Őszentsége Sobri Jóska
Hernádinál is simán benne van ez.
3 hónapja
Ez az Újpest öcsém.Azert én nem írnam le őket.
JC6 (Mr. Miele)
Idén megúszták a kiesést, jövőre jól jöhet nekik, hogy a NER fokozatosan (de kurva gyorsan) kioffol a fociból, lehetnek ők ennek a nagy nyertesei.
3 hónapja
Nah még jövőhéten kell pfoná baszni a Leedset és remélni, hogy a West Ham kikap az Arsenáltól és akkor páholy.Nem találok szavakat a mai Spurs produkcióra, max annyit tudok belekötni, hogy játék képe alapján nem 1 gólnak kéne közte lennie, és még egy ilyen Villa ellen se sikerült hozni a clean sheetet.
Sixo
Amúgy a Leeds kereken két hónapja nem kapott ki bajnokin. Nem lesz egyszerű. De ha az a meccs megvan, akkor már nyugodtabb leszek.
3 hónapja
albán kettőben volt egy www.flashscore.com/match/football/apolonia-fier-61k9O7hC/burreli-WrmwREKs/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Nah még jövőhéten kell pfoná baszni a Leedset és remélni, hogy a West Ham kikap az Arsenáltól és akkor páholy.
3 hónapja
Azèrt muszáj volt azt az egy gól benyelni 😏 de legalább a saját kezünkben a sorsunk. Leeds kötelező ès aztán meglássuk 🙂
3 hónapja
Ez az Újpest öcsém. Csilliárdokért idehozzák Dárdájt, aki elég komoly lejtmenetben van pár éve, meg a haverját, Szélesit, plusz pár ismerős arcot és a megváltást várják tőle.
3 hónapja
A Wrexham nagy sztori lenne, de amugy szerintem husz pontjuk nem lenne. Reynoldsek komolyan veszik ezt, de azert ok evekig kolcsonbe hozogattak jatekosokat, most a Champora meg 3-5-7-10 millioert hoztak par jatekost, de erted, egy PL-re mar el kellene koltened egybol 150-200 milliot, mert a Wrexham mar az is csucs, hogy eljutott idaig, de realisan ez a keret kb. kieses ellen kuzdo kellene, hogy legyen, szoval igazabol a Champo top10 szintjet sem eri el ertekben. A PL meg meg ehhez kepest is oriasi ugras.nyilván van előnye a tradicionális kluboknak hogy ott vannak mer marketing meg mindenIgen, én nagyon csipem őket, sokszor meg is szopattak minket, de én a Bournemoutht meg a Brightont is szívesen szoktam nézni. Az meg peldas ahogyan eljutottak idaig, meg ez a modell amit alkalmaznak. Igazából a Brentford miatt írtam az 5-10 évet, hogy nem voltak "sehol".A Brighton amugy az elmult ot evben az egyik legstabilabb kozepcsapat, es szubjektiv, de szerintem minden evben kb az ot legszebb focit jatszo csapata kozott van.Nagyon durva mennyire megváltoztak a viszonyok, tabella elején Brighton, Brentford, Bournemouth, pár éve (5-10) kb sehol nem voltak, max champo.A Spurs nem akar kiesni!Az a baj, hogy megnezem a mezony masodik felet, es azt mondom, senkinek sem kene. Igazi tradicionalis angol klubok, amiknek ott lenne a helye mindig az elvonalban. Faj a szivem, amikor latom, hogy a West Ham is hova jutott, amikor amugy sok-sok evig olyan keretuk volt, hogy top8 szintjen volt, megis teljesen szet volt esve a csapat, akarcsak most. Nem orulnek annak sem, ha ok esnenek, de nyilvan a Spursnek vagy a Nottinghamnek sem.
iktriad
Stez
Raider89
De igen, szepen stabilizaltak a helyuket ezek a kisebb csapatok, mikozben a nagy multu klubok kozul meg egy csomo lecsuszott.
Stez
Raider89
de azért a BBB trió pont mutatja hogy nem kell Forest-Newcastle hagyomány és pénz ahhoz hogy sikereket érhess el
nekem pl hiába a média felhajtás a Wrexham is pozitív lenne ha feljutna
Negritis, a vajda
En azt nem latom azert Reynoldsekban, hogy tenyleg nekimennenek egy ilyen epitkezesnek, max olyasmit neznek ki, amit az Ipswich csinalt a feljutaskor, hogy egy rakat jatekost hozott kolcsonbe a nagyobb klubok padjarol, akiknek nem lenne eselyuk jatszani amugy sokat, meg ilyen 8-10-13 milliokert hoztak meg par jatekost, de mar egybol a szezon elejen ugy nezett ki a keret, hogy tudtad, hogy fixen egy evig lesznek fent, meg nincsenek is meg a PL-hez szukseges korulmenyek. Kicsit olyanok voltak, mint az NB I-ben iden a Kazincbarcika, meg maguk is megmondtak az elejen, hogy mar az is csoda lesz, ha meccset nyernek, es csak elvezik azt az evet. A Wrexhambol is ennyit neznek ki. Persze poen lenne, meg orulet lenne ott, nagyon jol toljak a marketinget, de nem lenne komolyan veheto csapat a bajnoksag szintjehez merve.
3 hónapja
nyilván van előnye a tradicionális kluboknak hogy ott vannak mer marketing meg mindenIgen, én nagyon csipem őket, sokszor meg is szopattak minket, de én a Bournemoutht meg a Brightont is szívesen szoktam nézni. Az meg peldas ahogyan eljutottak idaig, meg ez a modell amit alkalmaznak. Igazából a Brentford miatt írtam az 5-10 évet, hogy nem voltak "sehol".A Brighton amugy az elmult ot evben az egyik legstabilabb kozepcsapat, es szubjektiv, de szerintem minden evben kb az ot legszebb focit jatszo csapata kozott van.Nagyon durva mennyire megváltoztak a viszonyok, tabella elején Brighton, Brentford, Bournemouth, pár éve (5-10) kb sehol nem voltak, max champo.A Spurs nem akar kiesni!Az a baj, hogy megnezem a mezony masodik felet, es azt mondom, senkinek sem kene. Igazi tradicionalis angol klubok, amiknek ott lenne a helye mindig az elvonalban. Faj a szivem, amikor latom, hogy a West Ham is hova jutott, amikor amugy sok-sok evig olyan keretuk volt, hogy top8 szintjen volt, megis teljesen szet volt esve a csapat, akarcsak most. Nem orulnek annak sem, ha ok esnenek, de nyilvan a Spursnek vagy a Nottinghamnek sem.
iktriad
Stez
Raider89
De igen, szepen stabilizaltak a helyuket ezek a kisebb csapatok, mikozben a nagy multu klubok kozul meg egy csomo lecsuszott.
Stez
Raider89
de azért a BBB trió pont mutatja hogy nem kell Forest-Newcastle hagyomány és pénz ahhoz hogy sikereket érhess el
nekem pl hiába a média felhajtás a Wrexham is pozitív lenne ha feljutna
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Igen, én nagyon csipem őket, sokszor meg is szopattak minket, de én a Bournemoutht meg a Brightont is szívesen szoktam nézni. Az meg peldas ahogyan eljutottak idaig, meg ez a modell amit alkalmaznak. Igazából a Brentford miatt írtam az 5-10évet, hogy nem voltak "sehol".A Brighton amugy az elmult ot evben az egyik legstabilabb kozepcsapat, es szubjektiv, de szerintem minden evben kb az ot legszebb focit jatszo csapata kozott van.Nagyon durva mennyire megváltoztak a viszonyok, tabella elején Brighton, Brentford, Bournemouth, pár éve (5-10) kb sehol nem voltak, max champo.A Spurs nem akar kiesni!Az a baj, hogy megnezem a mezony masodik felet, es azt mondom, senkinek sem kene. Igazi tradicionalis angol klubok, amiknek ott lenne a helye mindig az elvonalban. Faj a szivem, amikor latom, hogy a West Ham is hova jutott, amikor amugy sok-sok evig olyan keretuk volt, hogy top8 szintjen volt, megis teljesen szet volt esve a csapat, akarcsak most. Nem orulnek annak sem, ha ok esnenek, de nyilvan a Spursnek vagy a Nottinghamnek sem.
iktriad
Stez
Raider89
Stez
Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
3 hónapja
A Brighton amugy az elmult ot evben az egyik legstabilabb kozepcsapat, es szubjektiv, de szerintem minden evben kb az ot legszebb focit jatszo csapata kozott van.Nagyon durva mennyire megváltoztak a viszonyok, tabella elején Brighton, Brentford, Bournemouth, pár éve (5-10) kb sehol nem voltak, max champo.A Spurs nem akar kiesni!Az a baj, hogy megnezem a mezony masodik felet, es azt mondom, senkinek sem kene. Igazi tradicionalis angol klubok, amiknek ott lenne a helye mindig az elvonalban. Faj a szivem, amikor latom, hogy a West Ham is hova jutott, amikor amugy sok-sok evig olyan keretuk volt, hogy top8 szintjen volt, megis teljesen szet volt esve a csapat, akarcsak most. Nem orulnek annak sem, ha ok esnenek, de nyilvan a Spursnek vagy a Nottinghamnek sem.
iktriad
Stez
Raider89
3 hónapja
Nagyon durva mennyire megváltoztak a viszonyok, tabella elején Brighton, Brentford, Bournemouth, pár éve (5-10) kb sehol nem voltak, max champo.A Spurs nem akar kiesni!Az a baj, hogy megnezem a mezony masodik felet, es azt mondom, senkinek sem kene. Igazi tradicionalis angol klubok, amiknek ott lenne a helye mindig az elvonalban. Faj a szivem, amikor latom, hogy a West Ham is hova jutott, amikor amugy sok-sok evig olyan keretuk volt, hogy top8 szintjen volt, megis teljesen szet volt esve a csapat, akarcsak most. Nem orulnek annak sem, ha ok esnenek, de nyilvan a Spursnek vagy a Nottinghamnek sem.
iktriad
Stez

Just Win Baby!
3 hónapja
Dettó, bár ha kiesne a Forest, Gibbs-White elmehetne végre egy elit csapatba, ahová való.A Spurs nem akar kiesni!Az a baj, hogy megnezem a mezony masodik felet, es azt mondom, senkinek sem kene. Igazi tradicionalis angol klubok, amiknek ott lenne a helye mindig az elvonalban. Faj a szivem, amikor latom, hogy a West Ham is hova jutott, amikor amugy sok-sok evig olyan keretuk volt, hogy top8 szintjen volt, megis teljesen szet volt esve a csapat, akarcsak most. Nem orulnek annak sem, ha ok esnenek, de nyilvan a Spursnek vagy a Nottinghamnek sem.
iktriad
Stez
3 hónapja
A Spurs nem akar kiesni!Az a baj, hogy megnezem a mezony masodik felet, es azt mondom, senkinek sem kene. Igazi tradicionalis angol klubok, amiknek ott lenne a helye mindig az elvonalban. Faj a szivem, amikor latom, hogy a West Ham is hova jutott, amikor amugy sok-sok evig olyan keretuk volt, hogy top8 szintjen volt, megis teljesen szet volt esve a csapat, akarcsak most. Nem orulnek annak sem, ha ok esnenek, de nyilvan a Spursnek vagy a Nottinghamnek sem.
iktriad
3 hónapja
A Spurs nem akar kiesni!