Soccer

42 feliratkozó

3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 151 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Amúgy hogyan vagyunk itt ennyien Spurs drukkerek 😄🤔 elèg felülpreztáltnak èrzem ès kicsit melepőnek vagy ennyire fiatal a banda hogy a "sikerkorszakban" találtak rá a csapatra, nem a 90-es èvek billegő korszakában (mint èn pl )? 🤷😉
dande2
pl en sok angollal taliztam mar eletemben..a legtobb spurs drukkervolt
YoungZeeZee
A 6. legnepszerubb klub itt, de MO-n csodalkozom en is hogy ilyen nepszeru.
no
MO-n nem, csak a fórumon 😅
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 068 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
albán kettőben volt egy bundás izgi meccs
 www.flashscore.com/match/football/apolonia-fier-61k9O7hC/burreli-WrmwREKs/
Löfli
6.800 néző az albán másodosztályban, az igen.
Mikey
Nem véletlenül nézzük.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
no Baltimore Ravens 9 022
Amúgy hogyan vagyunk itt ennyien Spurs drukkerek 😄🤔 elèg felülpreztáltnak èrzem ès kicsit melepőnek vagy ennyire fiatal a banda hogy a "sikerkorszakban" találtak rá a csapatra, nem a 90-es èvek billegő korszakában (mint èn pl )? 🤷😉
dande2
YoungZeeZee
A 6. legnepszerubb klub itt, de MO-n csodalkozom en is hogy ilyen nepszeru.
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 597 — Lucas Scott
Ez az Újpest öcsém.
Csilliárdokért idehozzák Dárdájt, aki elég komoly lejtmenetben van pár éve, meg a haverját, Szélesit, plusz pár ismerős arcot és a megváltást várják tőle.
Zseniális az egész, ami megy a IV. kerületben..
JC6 (Mr. Miele)
Én úgy látom h megmentették a lilakat a kiesestol.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 986
Löfli
6.800 néző az albán másodosztályban, az igen.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 732 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande2
Ez a Wembenyama-hype. Xe
Stez
Bár lenne egy ilyen szintű játèkosunk 😛 (bár mintha lett volna vmikor egy Kane, Bale, Son 🤔🙂)
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 229 — LIGHTS OUT!
Nah még jövőhéten kell pfoná baszni a Leedset és remélni, hogy a West Ham kikap az Arsenáltól és akkor páholy.
Sixo
Nem találok szavakat a mai Spurs produkcióra, max annyit tudok belekötni, hogy játék képe alapján nem 1 gólnak kéne közte lennie, és még egy ilyen Villa ellen se sikerült hozni a clean sheetet.

Amúgy a Leeds kereken két hónapja nem kapott ki bajnokin. Nem lesz egyszerű. De ha az a meccs megvan, akkor már nyugodtabb leszek.
Duff
Helyzete nem volt a Villának a 90. percig. Azt mondjuk tegyük hozzá, hogy ők 2 EL elődöntő között játsszák ezt a bajnokit. De ahogy néztem a kezdő félig volt fényes. Bentancur sérülés még bajos lehet ha komoly.

3 hónapja
YoungZeeZee 9 964
dande2
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 977 — Whoops, looks like something went wrong.
dande2
Ez a Wembenyama-hype. Xe

3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 732 — Így remélem megfelelek nektek.....
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 151 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Ez az Újpest öcsém.
Csilliárdokért idehozzák Dárdájt, aki elég komoly lejtmenetben van pár éve, meg a haverját, Szélesit, plusz pár ismerős arcot és a megváltást várják tőle.
JC6 (Mr. Miele)
Azert én nem írnam le őket.
Idén megúszták a kiesést, jövőre jól jöhet nekik, hogy a NER fokozatosan (de kurva gyorsan) kioffol a fociból, lehetnek ők ennek a nagy nyertesei.
Őszentsége Sobri Jóska
Hát a legutóbbi Viktor távozásnál nem ugyanez volt? Hogy az akkori Újpest tulajnak hirtelen nem volt érdeke a foci?
Hernádinál is simán benne van ez.
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 079 — #NoStress
Ez az Újpest öcsém.
JC6 (Mr. Miele)
Azert én nem írnam le őket.
Idén megúszták a kiesést, jövőre jól jöhet nekik, hogy a NER fokozatosan (de kurva gyorsan) kioffol a fociból, lehetnek ők ennek a nagy nyertesei.

3 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 576
Nah még jövőhéten kell pfoná baszni a Leedset és remélni, hogy a West Ham kikap az Arsenáltól és akkor páholy.
Sixo
Nem találok szavakat a mai Spurs produkcióra, max annyit tudok belekötni, hogy játék képe alapján nem 1 gólnak kéne közte lennie, és még egy ilyen Villa ellen se sikerült hozni a clean sheetet.

Amúgy a Leeds kereken két hónapja nem kapott ki bajnokin. Nem lesz egyszerű. De ha az a meccs megvan, akkor már nyugodtabb leszek.
3 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 444 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 229 — LIGHTS OUT!

3 hónapja
Azèrt muszáj volt azt az egy gól benyelni 😏 de legalább a saját kezünkben a sorsunk. Leeds kötelező ès aztán meglássuk 🙂
3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 360
Ez az Újpest öcsém.
3 hónapja
A Spurs nem akar kiesni!
iktriad
Az a baj, hogy megnezem a mezony masodik felet, es azt mondom, senkinek sem kene. Igazi tradicionalis angol klubok, amiknek ott lenne a helye mindig az elvonalban. Faj a szivem, amikor latom, hogy a West Ham is hova jutott, amikor amugy sok-sok evig olyan keretuk volt, hogy top8 szintjen volt, megis teljesen szet volt esve a csapat, akarcsak most. Nem orulnek annak sem, ha ok esnenek, de nyilvan a Spursnek vagy a Nottinghamnek sem.
Stez
Nagyon durva mennyire megváltoztak a viszonyok, tabella elején Brighton, Brentford, Bournemouth, pár éve (5-10) kb sehol nem voltak, max champo.
Raider89
A Brighton amugy az elmult ot evben az egyik legstabilabb kozepcsapat, es szubjektiv, de szerintem minden evben kb az ot legszebb focit jatszo csapata kozott van.

De igen, szepen stabilizaltak a helyuket ezek a kisebb csapatok, mikozben a nagy multu klubok kozul meg egy csomo lecsuszott.
Stez
Igen, én nagyon csipem őket, sokszor meg is szopattak minket, de én a Bournemoutht meg a Brightont is szívesen szoktam nézni. Az meg peldas ahogyan eljutottak idaig, meg ez a modell amit alkalmaznak. Igazából a Brentford miatt írtam az 5-10 évet, hogy nem voltak "sehol".
Raider89
nyilván van előnye a tradicionális kluboknak hogy ott vannak mer marketing meg minden
de azért a BBB trió pont mutatja hogy nem kell Forest-Newcastle hagyomány és pénz ahhoz hogy sikereket érhess el

nekem pl hiába a média felhajtás a Wrexham is pozitív lenne ha feljutna
Negritis, a vajda
A Wrexham nagy sztori lenne, de amugy szerintem husz pontjuk nem lenne. Reynoldsek komolyan veszik ezt, de azert ok evekig kolcsonbe hozogattak jatekosokat, most a Champora meg 3-5-7-10 millioert hoztak par jatekost, de erted, egy PL-re mar el kellene koltened egybol 150-200 milliot, mert a Wrexham mar az is csucs, hogy eljutott idaig, de realisan ez a keret kb. kieses ellen kuzdo kellene, hogy legyen, szoval igazabol a Champo top10 szintjet sem eri el ertekben. A PL meg meg ehhez kepest is oriasi ugras.

En azt nem latom azert Reynoldsekban, hogy tenyleg nekimennenek egy ilyen epitkezesnek, max olyasmit neznek ki, amit az Ipswich csinalt a feljutaskor, hogy egy rakat jatekost hozott kolcsonbe a nagyobb klubok padjarol, akiknek nem lenne eselyuk jatszani amugy sokat, meg ilyen 8-10-13 milliokert hoztak meg par jatekost, de mar egybol a szezon elejen ugy nezett ki a keret, hogy tudtad, hogy fixen egy evig lesznek fent, meg nincsenek is meg a PL-hez szukseges korulmenyek. Kicsit olyanok voltak, mint az NB I-ben iden a Kazincbarcika, meg maguk is megmondtak az elejen, hogy mar az is csoda lesz, ha meccset nyernek, es csak elvezik azt az evet. A Wrexhambol is ennyit neznek ki. Persze poen lenne, meg orulet lenne ott, nagyon jol toljak a marketinget, de nem lenne komolyan veheto csapat a bajnoksag szintjehez merve.

3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 163 — The Mathematician
A Spurs nem akar kiesni!
iktriad
Az a baj, hogy megnezem a mezony masodik felet, es azt mondom, senkinek sem kene. Igazi tradicionalis angol klubok, amiknek ott lenne a helye mindig az elvonalban. Faj a szivem, amikor latom, hogy a West Ham is hova jutott, amikor amugy sok-sok evig olyan keretuk volt, hogy top8 szintjen volt, megis teljesen szet volt esve a csapat, akarcsak most. Nem orulnek annak sem, ha ok esnenek, de nyilvan a Spursnek vagy a Nottinghamnek sem.
Stez
Nagyon durva mennyire megváltoztak a viszonyok, tabella elején Brighton, Brentford, Bournemouth, pár éve (5-10) kb sehol nem voltak, max champo.
Raider89
A Brighton amugy az elmult ot evben az egyik legstabilabb kozepcsapat, es szubjektiv, de szerintem minden evben kb az ot legszebb focit jatszo csapata kozott van.

De igen, szepen stabilizaltak a helyuket ezek a kisebb csapatok, mikozben a nagy multu klubok kozul meg egy csomo lecsuszott.
Stez
Igen, én nagyon csipem őket, sokszor meg is szopattak minket, de én a Bournemoutht meg a Brightont is szívesen szoktam nézni. Az meg peldas ahogyan eljutottak idaig, meg ez a modell amit alkalmaznak. Igazából a Brentford miatt írtam az 5-10 évet, hogy nem voltak "sehol".
Raider89
nyilván van előnye a tradicionális kluboknak hogy ott vannak mer marketing meg minden
de azért a BBB trió pont mutatja hogy nem kell Forest-Newcastle hagyomány és pénz ahhoz hogy sikereket érhess el

nekem pl hiába a média felhajtás a Wrexham is pozitív lenne ha feljutna

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Raider89 Las Vegas Raiders 973 — C-lver'N'Blacc
A Spurs nem akar kiesni!
iktriad
Stez
Raider89

Stez
Igen, én nagyon csipem őket, sokszor meg is szopattak minket, de én a Bournemoutht meg a Brightont is szívesen szoktam nézni. Az meg peldas ahogyan eljutottak idaig, meg ez a modell amit alkalmaznak. Igazából a Brentford miatt írtam az 5-10évet, hogy nem voltak "sehol".

Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
3 hónapja
A Spurs nem akar kiesni!
iktriad
Stez
Raider89

3 hónapja
Raider89 Las Vegas Raiders 973 — C-lver'N'Blacc
A Spurs nem akar kiesni!
iktriad
Stez

Just Win Baby!
3 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 538 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Spurs nem akar kiesni!
iktriad
Stez
Dettó, bár ha kiesne a Forest, Gibbs-White elmehetne végre egy elit csapatba, ahová való.
3 hónapja
A Spurs nem akar kiesni!
iktriad

3 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 538 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Spurs nem akar kiesni!