Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 974 — Kinek mit intézett a kormánya
Ki nem allhatom az Arsenalt, hogy elkezdte ezt a kapus köre allunk 100000-en taktikat. Most sok favago csapat masolja.

Remelem elbukjak a bajnoksagot iden is. Reg volt ennyire ellenszenves egy csapat szamomra.
Toto21
Remélhetőleg a hulladék játékukat azért nem akarjàk majd másolni
remontada
Konkrétan az zajlik az egész PL-ben. Pontrúgások, lövések számának csökkenése...
Meg a nagybedobások, ami nem Arsenal kreálmány, és szopnak is miatta bőszen.

Poloska vagyok.
2 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 327
Ki nem allhatom az Arsenalt, hogy elkezdte ezt a kapus köre allunk 100000-en taktikat. Most sok favago csapat masolja.

Remelem elbukjak a bajnoksagot iden is. Reg volt ennyire ellenszenves egy csapat szamomra.
Toto21
remontada
ugye az alibizést, idöhúzást és színészkedést már mások is csinálták elötte, így az nem nagy újítás.
2 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 419 — Invisible man
UEFA nem vallalja be a varhato balhet alszent gecik.
Amugy meg egy balhe es Vininek megvan a rasszista kartya black jack. 😀

Valverde kick box utan most jatszik az UEFA elutasitotta a Benfica keresetet..
Blevi
Remélem azért azt nem várják, hogy ha Prestianni nincs a pályán, akkor nem fogják hentelni Vinit. Ha én Benfica játékos lennék egész meccsen őt szapulnám, hátha elmennei neki onnan ahol egyébként sincs senki.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 376 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Francnak néztem az ún. "örökrangadót", én hülye. Az MTK egy Fagyi B ellen is simán lezakózik.
nagylaza, főpohárnok
nekem úgy tűnik, mintha lefeküdnének a Fradinak. Edzőt akarnak buktatni? MTK kapura se lő szinte, itt tuti van valami a háttérben.
Toto21
Ez csak a Pinezits mágia. Kb Laczkó szintű pusztulat megy, mióta átvette az MTK-t. Ha nem váltják le 3 fordulón belül, akkor csak 4 pesti csapat lesz a Mennyeiben a nyártól, pedig a 2 feljutó onnan jön(mi 10, a Vasas már 7 pontra van a jelenleg 3. Kövesdtől).
Ugyanitt bold prediction, peteyék Top 6-ban, de inkább Top 4-ben lesznek az ėv végére, azok után, hogy a Vidi 1 pontra volt a kieső helytől a tavaszi Honvéd meccs után. Legjobb formában lévő csapat jelenleg az NB II-ben.

Szerkesztette: iktriad
2 hónapja
ozibozi New York Giants 21 503
Dominik Szoboszlai has the HIGHEST average rating at right-back (7.29) among Premier League players to have made at least 7 apps in the position this season:

1️⃣ 7.29 - Dominik Szoboszlai
2️⃣ 7.18 - Reece James
3️⃣ 7.09 - Matheus Nunes
4️⃣ 7.07 - Jurriën Timber
5️⃣ 7.02 - Diogo Dalot

. Mind-blowing 😳

#PremierLeague
2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 315

Toto21
2 hónapja

2 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
Pedig volt jegyem, de jó hogy nem mentem😃
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 974 — Kinek mit intézett a kormánya
Francnak néztem az ún. "örökrangadót", én hülye. Az MTK egy Fagyi B ellen is simán lezakózik.
nagylaza, főpohárnok
nekem úgy tűnik, mintha lefeküdnének a Fradinak. Edzőt akarnak buktatni? MTK kapura se lő szinte, itt tuti van valami a háttérben.
Toto21
Szerencsére lőttek gól, kellett a mixhez
zacknorb
detto kombiba ment a Vidi + ez mind2 csapat lő gólt és 2,5 over.
Toto21
Nekem csak erre volt, meg hozzátéve még a Fradi vagy X.

Poloska vagyok.
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok
Toto21
zacknorb
detto kombiba ment a Vidi + ez mind2 csapat lő gólt és 2,5 over.
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok
Toto21

Poloska vagyok.
2 hónapja
Blevi 9 060 — Lions & Cowboys fan
Prestianni nem léphet pályára. Hát én innentől mindenkit beköpnék, akit nem szeretnék a pályán látni egy visszavágón. Egyébként meg nincs megdönthetetlen bizonyíték, ezért hagyni kéne a pályán hozott ítéletet. Ja ez nem az a sport.
Matthew99
A vizsgálat még csak most kezdődik, az már full egyértelmű hogy a szájából leolvasható a "maricón" szó ami egy elég csúnya homofób szitokszó. A kérdés már csak az hogy akkor mit mondott amikor a szája elé rakta a mezt, de az gondolom nem fog kiderülni.
kapitnono
Értem én. Az viszont örömmel tölt el, hogy az elmúlt 30 évben csak ez az egy csúnya szó hangzott el a világfutball színpadán. Mert ha nem így lenne, akkor ez a löttyedszájú brazil cigány hiába nyavajogna, hogy buzi banánzabáló majom hívják.
Matthew99
UEFA nem vallalja be a varhato balhet alszent gecik.
Amugy meg egy balhe es Vininek megvan a rasszista kartya black jack. 😀

Valverde kick box utan most jatszik az UEFA elutasitotta a Benfica keresetet..

Szerkesztette: Blevi
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 643 — beers & Packers
2 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 648 — Csodabogár
mekkora türhők ezek a kecskemétiek te
petey
Mi vót?
nagylaza, főpohárnok
2 Vidi kirúgásnál lerángatták Nagy Geri karját amiben fogta a labdát, a paksi Győrfi meg hozta a korábbi formáját, hiszti, elvette tőle a nyugger Zsótér a labdát majd lefutotta, ez meg végig rángatta, Zsótér kicsit hátracsapott és aljátszotta, hogy neki leszedték a fülét. ezenk kívül taposás, hentelés. a 3 sárga elég hízelgő nekik.

2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 643 — beers & Packers
petey
Mi vót?
2 hónapja
Basszus, arról nem volt szó, hogy rendes kapus áll a Fradi kapujában. Én Gróf-ra alapoztam a mai tippemet. 😕
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 774 — Saturday Night Lights
petey
A jövő héten megyünk a vendégszektorba, majd testközelből jelentek 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 648 — Csodabogár

2 hónapja
Prestianni nem léphet pályára. Hát én innentől mindenkit beköpnék, akit nem szeretnék a pályán látni egy visszavágón. Egyébként meg nincs megdönthetetlen bizonyíték, ezért hagyni kéne a pályán hozott ítéletet. Ja ez nem az a sport.
Matthew99
A vizsgálat még csak most kezdődik, az már full egyértelmű hogy a szájából leolvasható a "maricón" szó ami egy elég csúnya homofób szitokszó. A kérdés már csak az hogy akkor mit mondott amikor a szája elé rakta a mezt, de az gondolom nem fog kiderülni.
kapitnono
Értem én. Az viszont örömmel tölt el, hogy az elmúlt 30 évben csak ez az egy csúnya szó hangzott el a világfutball színpadán. Mert ha nem így lenne, akkor ez a löttyedszájú brazil cigány hiába nyavajogna, hogy buzi banánzabáló majom hívják.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 278 — WHO DAT!!!!
Matthew99

2 hónapja
Na, az MLSZ tanult az NFLtől, ma MNF doubleheader lesz

Poloska vagyok.
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 176 — The Mathematician
Matthew99
de a szegény reált mindig báncsák

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 365 — Whoops, looks like something went wrong.
Tóth Alex nem túl okos, hogy beszállt a kampányba. Innentől a fél ország alig várja majd hogy beigazolódjon a túl nagy ugrás ez neki direktbe

www.facebook.com/share/v/19bSxKYPq9/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
Hát miért kell ezt, de komolyan?!
Mikey
Ezt nem az ő döntése volt, még gyerek.
Dzsokijuing
Nem gyerek, 20 eves. Es gondolom nincs ott a hirhedt dossziekbol ellene semmi olyan, amivel iranyithato, mint ahogy feltetelezem, a Fradinal sem sikaltak el neki semmit. Ugyhogy de, az o dontese.
Stez
Szerintem a sportolók körében (már ahova megy rengeteg állami pénz) sokkal másabb a megítélése a kormányak. Ők a saját buborékukban annyit látnak / hallanak, hogy a kormány önti bele a pénzt, invesztál abba, hogy jobb körülmények, színvonal legyen.
ervinator
Nyilvan, bar igazabol az lep meg, hogy egy kulfoldin futballozo fiatal megy igy nyalizni, mert ra az adozas sem vonatkozik, es miutan fiatal, annyira nincs benne a tobbi sport vilagaban, hogy hova es mennyi van invesztalva. Es ha valaki, a 20 evesen mar milliomos srac fura ott. Bar nyilvan a Fraditol jott a barati keres az ugynoknek, hogy csak jopofizni kell, nem kell elmondani a kampany szoveget, etc.

2 hónapja