Soccer

42 feliratkozó

3 hónapja
Raider89 Las Vegas Raiders 973 — C-lver'N'Blacc
Mélyíteni 2-3 helyen kell:

Kapus poszt rendben
Jobb védő szerintem erre idén nem kéne nagy pénzt költeni. Ha Kayode normális áron elérhető akkor őt próbálnám meg
Belső védőknél se csinálnék semmit
Bal Védő: Hall-ért én kinyitnám a péztárcát, B verzió Diouf

Közppálya: Tonali / Stiller ( Anderson tuti Cityhez megy) / Gallagher / de ingyen mondjuk Schlager se lenne rossz

Jobb szél: Diomande, de ő túl drága sajnos. 😕 így marad Mbuemo és Diallo
Bal szél: Cunha és Dorgu marad

Támadóközéppálya: ide kell valaki Bruno tehermentesítésére. Kulusevski, ha kiesik a Spurs? Ő tud jobb szélen és középen is játszani

Csatárposzt: Ha el tudjuk adni Höjlund-ot és Zirkzee-t akkor ide is kell valaki
Toto21
2 középpályás tuti kell mert Ugarte is menni fog hála az égnek. tchouameni állítólag mozdítható, 6- osba Mainoo mellé jó lenne. Sztárigazolás mellé csak olcsóbb jöhet szóba. Hall marhára kellene és nyissuk a bukszát érte. Cserecsatár is kell mert ma is Sesko helyett nem volt kit felrakni. Ez már így legalább 4 játékos. Lacey biztosan több szerepet fog kapni hamarosan,de szélsők is kellhetnek de ez alistámon inkább hátul van. Ja Stillert nagyon adnám én is ha idehoznánk🙂
manuszka86
Lassan fel lehet hozni Gabrielt is utánpótlásból, októberben lesz 16, brutális nagy tehetség, csatárba be lehetne néha dobni, meg Obi is talán fejlődött annyira hogy néha bekuldjuk, kéne egy veterán cserecsatar melléjük még (vmi Wood kaliber aki PL mágus).

Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
3 hónapja
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 444 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Dénes Adrián > Messi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 621 — Patriots fan

Kapus poszt rendben
Jobb védő szerintem erre idén nem kéne nagy pénzt költeni. Ha Kayode normális áron elérhető akkor őt próbálnám meg

Közppálya: Tonali / Stiller ( Anderson tuti Cityhez megy) / Gallagher / de ingyen mondjuk Schlager se lenne rossz

Támadóközéppálya: ide kell valaki Bruno tehermentesítésére. Kulusevski, ha kiesik a Spurs? Ő tud jobb szélen és középen is játszani

Toto21
2 középpályás tuti kell mert Ugarte is menni fog hála az égnek. tchouameni állítólag mozdítható, 6- osba Mainoo mellé jó lenne. Sztárigazolás mellé csak olcsóbb jöhet szóba. Hall marhára kellene és nyissuk a bukszát érte. Cserecsatár is kell mert ma is Sesko helyett nem volt kit felrakni. Ez már így legalább 4 játékos. Lacey biztosan több szerepet fog kapni hamarosan,de szélsők is kellhetnek de ez alistámon inkább hátul van. Ja Stillert nagyon adnám én is ha idehoznánk🙂

Szerkesztette: manuszka86

3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 229 — LIGHTS OUT!
Az a retkes kapufa is tuti Veronából lett áthozva ...

3 hónapja
Még 1 meccs amin le van nullába tolva az ellenfél, de hiába ha gólokra játsszák a meccset. Az a szaros labda meg csak nem akar bemenni.

3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 962
BL indulás biztosítva, ennek lehet örülni. De van itt munka nagyon sok
manuszka86
Dorgu szörnyen szállt be. Casemiro helyére kelleni fog valaki, aki kiemelkedik labdaszerzésekben és párharcokban. A védelemben pedig egy bal védő. A többihez egyenlőre nem nyúlnék.

De ha jó áron tudunk szerezni egy jobb szélsőt még akkor indulhat is a szezon. 😊

Lényeg a lényeg jövőre újra BL. 😊
Toto21
Mélyíteni kell a keretet, főleg a középpályán, idén "könnyű" volt villogni úgy hogy 1 meccs van egy héten, a kettős terhelést ez a mu nem bírná el vszinű.
Case helyett kell 1 ember + még egy középső kp kell minimum.
Ha nagyot akarunk villantani akkor mindkét szélre kell védő...
Viszont ha ez a 4-5 igazolás meglenne akkor stabilizálódhat a csapat jövője.
Álmomban leigazoljuk Tonali mellett Andersont is, Mainoo-val ezt a harmast lehetne rotálni + ha előre kell cserélni Tonali ott is játszatható.
davemayer

Kapus poszt rendben

3 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 977 — Whoops, looks like something went wrong.
manuszka86
Dorgu szörnyen szállt be. Casemiro helyére kelleni fog valaki, aki kiemelkedik labdaszerzésekben és párharcokban. A védelemben pedig egy bal védő. A többihez egyenlőre nem nyúlnék.

De ha jó áron tudunk szerezni egy jobb szélsőt még akkor indulhat is a szezon. 😊

Toto21
Mélyíteni kell a keretet, főleg a középpályán, idén "könnyű" volt villogni úgy hogy 1 meccs van egy héten, a kettős terhelést ez a mu nem bírná el vszinű.
Álmomban leigazoljuk Tonali mellett Andersont is, Mainoo-val ezt a harmast lehetne rotálni + ha előre kell cserélni Tonali ott is játszatható.
davemayer
Tonali oriasi asz a palyan, csak melle pakoljatok oda 0-24 oras ugyeletet, mert epphogy letolta anno a fogadasert kapott eltiltasat, majd mar jottek a hirek, hogy azota megint fogadott, es lehet belole paraja. 😀
De amugy hihetetlenul jol tolta Angliaban is, neki tenyleg csak bebiszitter kell, aki nem engedi rosszalkodni. 🤣

3 hónapja
Stez SMU Mustangs 49 977 — Whoops, looks like something went wrong.
Szelesi 🤣🤣🤣🤣🤣
Stez
Nem tudtam nézni, mit csinált már?
csebi
Harom percet magyarazott, hogy nem fog valaszolni a kerdesre, mert annyira ideges, nem lenne jo vege. Lattad rajta, hogy Brad Pitt-szinten adja elo magat. Majd megfejtette, hogy azert nem volt szoros a meccs, mert ok nem rugtak golt, ha rugnak, akkor nem 5-0 lett volna. 🙂

3 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 704 — "Grammar maci"
manuszka86

Toto21

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 597 — Lucas Scott
Szelesi 🤣🤣🤣🤣🤣
Stez
Nem tudtam nézni, mit csinált már?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
manuszka86

Toto21
Tonali/Baleba?
Raider89
Tonali vagy Stiller mindenképp kéne. Valakinek a tempót diktálnia kellene hátulról. Mellé Baleba nem tudom mennyire tud visszatérni a régi formájához. 😕 De igen, talán a Castle ki fog árustítani és onnan én Tonali + Hall párost azonnal hoznám. 😊
3 hónapja
YoungZeeZee 9 964
azt hittem het oras a az ujpest meccs.
lemaradtam rola. jobb is 😀
a drama kesobb jo.
3 hónapja
Raider89 Las Vegas Raiders 973 — C-lver'N'Blacc
manuszka86

Toto21
Tonali/Baleba?

Just Win Baby!
3 hónapja
manuszka86

3 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 538 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egy hét múlva szép lenne a Bozsikban bajnoknak lenni, ahhoz két meccsen 4 pont kell
zacknorb
Sima lesz, ma is szenvedtünk Szegeden.
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 151 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Egy hét múlva szép lenne a Bozsikban bajnoknak lenni, ahhoz két meccsen 4 pont kell
3 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 538 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ÚJRA NB1-ES A HONVÉD!!!!
3 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 15 301
Végülis sikerült helyzet, taktika es elgondolás nélkül két gólt rúgni, az is valami
slowmotion
A második gólt rá lehet erőszakolni a gegenpressingre.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 hónapja
Egy kapuzik a Juve, nyilván ki szerzi meg a vezetést.
Sixo
Nem a torinóiak.
3 hónapja
Egy kapuzik a Juve, nyilván ki szerzi meg a vezetést.

3 hónapja
Közben látom a Kozármisleny 2-0-ra veri éppen a Kecsót. Ha így marad, tök mindegy mi lesz Szegeden. 😀
iktriad
A Kecsónál tudják, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény, rúgtak is egyet. Bezzeg mi...
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 521 — Cowboys fan
Végülis sikerült helyzet, taktika es elgondolás nélkül két gólt rúgni, az is valami
3 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 621 — Patriots fan

3 hónapja
Közben látom a Kozármisleny 2-0-ra veri éppen a Kecsót. Ha így marad, tök mindegy mi lesz Szegeden. 😀
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 521 — Cowboys fan
Chiesa kap 3 percet, wow.
Mikey
Plusz hosszabbítás