NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
643
35
1:00
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Mourinho kint volt tegnap a Craven Cottage-en --> ő lesz a következő Liverpool menedzser Zseniálisan egyszerű néhány ember.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
gondolom Udinese ellen a folytatásA Roma lesz az első csapat a történelemben, amely két különböző menedzser ellen játszik ugyanazon a meccsen.Ez a sztori nincs meg, ez hogyan lehetséges?
steelwolf
Dzsokijuing
több mint 2 éve
A Roma lesz az első csapat a történelemben, amely két különböző menedzser ellen játszik ugyanazon a meccsen.Ez a sztori nincs meg, ez hogyan lehetséges?
steelwolf
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
AlexIScrystal
166
youtube.com/shorts/qojMXJZwvk8?si=dvtChbU3Tlar3g3CAz egyértelmű az, ha fel sem merülhet, hogy nincs gól, ez így messze nem volt egyértelmű.Az mekkora, hogy nincs gólvonal technológia a la ligában. Végülis nagy beruházás lehet, egy ekkora bajnokságban az ilyen…Főleg, hogy elég egyértelmű volt, hogy bent volt.
Klaci79
AlexIScrystal
Másrészt a gól fogalma iszonyat objektív, amit a kibaszott technológia meg tud mondani 100ból100
zacknorb
Számomra ez elég egyértelmű.
több mint 2 éve
Ami szintén vicces, hogy a gólvonal technológia kb 3-3.4 millió euro lenne, Tebas fizuja pedig 5.4-5.5 millió euroDe a félautomata lesrendszer jön jövőre, de ez nem, agyrém
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Az egyértelmű az, ha fel sem merülhet, hogy nincs gól, ez így messze nem volt egyértelmű.Az mekkora, hogy nincs gólvonal technológia a la ligában. Végülis nagy beruházás lehet, egy ekkora bajnokságban az ilyen…Főleg, hogy elég egyértelmű volt, hogy bent volt.
Klaci79
AlexIScrystal
Másrészt a gól fogalma iszonyat objektív, amit a kibaszott technológia meg tud mondani 100ból100
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A Roma lesz az első csapat a történelemben, amely két különböző menedzser ellen játszik ugyanazon a meccsen.
több mint 2 éve
AlexIScrystal
166
Az mekkora, hogy nincs gólvonal technológia a la ligában. Végülis nagy beruházás lehet, egy ekkora bajnokságban az ilyen…Főleg, hogy elég egyértelmű volt, hogy bent volt.
Klaci79
több mint 2 éve
dehogy. meg különben is a nagybátyja utazott ruházati cikkekben.Miért? Tippeket adott?az alma nem esett messze?Az MTK II-ben a csatár Kenesei az valamelyik Kenesei-tesó kölke?Krisztiáné
slowmotion
Klaci79
slowmotion
vpi
több mint 2 éve
pozitív. saját nevelés, nemsokára odaér gondolom a felnőtt csapatba is, meg hát mi legyen a gyerek, ha az apa fodballista volt?öööö, ezt most miért? negatív vagy pozitív értelemben...bírtam a kiskenőt...a maga idejében jó kis csatár volt, nyilván a mi szintünkön, de nem is vágyott soha többreaz alma nem esett messze?Az MTK II-ben a csatár Kenesei az valamelyik Kenesei-tesó kölke?Krisztiáné
slowmotion
Klaci79
slowmotion
Klaci79
több mint 2 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/04/cimlapsztori-mar-a-kozep-europai-elithez-tartozunk-orosz-palmár megint álomvilágban él Palika
több mint 2 éve
Miért? Tippeket adott?az alma nem esett messze?Az MTK II-ben a csatár Kenesei az valamelyik Kenesei-tesó kölke?Krisztiáné
slowmotion
Klaci79
slowmotion
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
öööö, ezt most miért? negatív vagy pozitív értelemben...bírtam a kiskenőt...a maga idejében jó kis csatár volt, nyilván a mi szintünkön, de nem is vágyott soha többreaz alma nem esett messze?Az MTK II-ben a csatár Kenesei az valamelyik Kenesei-tesó kölke?Krisztiáné
slowmotion
Klaci79
slowmotion
több mint 2 éve
Az mekkora, hogy nincs gólvonal technológia a la ligában. Végülis nagy beruházás lehet, egy ekkora bajnokságban az ilyen…3 millió euro lenne kiépíteni. Erre sajnálja az a gyökér Tebas.
Klaci79
Mondjuk amíg ilyen emberek ülnek döntési pozícióban nem meglepő, h a spanyol bajnokság is olyan amilyen.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
az alma nem esett messze?Az MTK II-ben a csatár Kenesei az valamelyik Kenesei-tesó kölke?Krisztiáné
slowmotion
Klaci79
több mint 2 éve
Az MTK II-ben a csatár Kenesei az valamelyik Kenesei-tesó kölke?Krisztiáné
slowmotion
több mint 2 éve
Az mekkora, hogy nincs gólvonal technológia a la ligában. Végülis nagy beruházás lehet, egy ekkora bajnokságban az ilyen…3 millió euro
Klaci79
Már nyáron ezen volt kiakadva sok ember (köztük én is)
Just Tebas things
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Az MTK II-ben a csatár Kenesei az valamelyik Kenesei-tesó kölke?
több mint 2 éve
Az mekkora, hogy nincs gólvonal technológia a la ligában. Végülis nagy beruházás lehet, egy ekkora bajnokságban az ilyen…
több mint 2 éve
Xavi inkább menjè te is jó messzire kèt èv alatt normális vèdekezèst nem bírtal összerakni😡😡😡😡Szerintem te valakivel kevered. Tavaly ez a Barca a világ legjobb védelmével rendelkezett. 20 gólt kaptak a La Ligában, a Real ez idő alatt pl 36ot. Tucatszámra sorakoztak tavaly az 1-0ás sikerek.
dande2
több mint 2 éve
Én éltem ott, és számomra nem is ez a hihetetlen hanem hogy a mindenkori beszélgetések során minden egyes alkalommal az FA kupát a nemzetközi kupák elé helyezték. Legendásak számukra azok a kupadöntős napok amikor már reggel óta csak erre készül mindenki stb, kicsit olyan sb érzése van az embernek tőle.erről írtam múltkor, hogy ezt nézni eszméletlen, sok helyen a kupa értéktelen, de ott nemLátszik a coventry arcokon, hogy Angliában a futball nem élet-halál kérdése, annál sokkal többPlane az fa kupa, náluk az szent
Stoki
davemayer
érted a fél stadion tele Coventru/MU szurkolókkal és akkor jön majd kedden jön egy Paks-Kisvárda és sírva fakadsz 😊
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Örülök a győzelemnek, bár ez számomra inkább döntetlen szagú meccs volt. A Real helyenként szörnyen indiszponált volt ma, a City meccs elég sokat kivett a csapatból. Így viszont már elég masszív a pontelony, innen már jó lenne nem elbukni. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
De legalább rendesek voltak nem egyből az első fèlidőben pakoltak fel a 3-t ès hagytak kèt gólt rúgni 😏
több mint 2 éve
Dikk Alaba de boxos lett a sérülése alatt. Raszta haj, szakáll most mutatta a kamera 😁