Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
ez a 2 csere mi a fgondolom gomez megint megy szűrőbe, eliott meg csatárba
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mindkét pályán kb egyszerre idióta gól
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
édes faszom
több mint 2 éve
lett isamúgy van baj hátrafelémég ott is láthatatlan. Ironizáltam 😊Gakpo ma is full láthatatlan...padon van, nem?
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
simán lehetne 1-1
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Azt hittem, rosszul látok. Valaki másik meccset nézett. Gera:– A 2-1-es vezetésnél arra kérted a csapatot, hogy támadjanak tovább?
– A vezető gólunk után egy védőt hoztunk be a jobb oldalra, Pávkovics Bencét, hogy megerősítsük a védelmünket a Paks várható hosszú labdái ellen.
nb1.hu/hir/gera-zoltan-igazsaga-a-vasas-miatt-nem-fujjak-le-elobb-a-meccseket/
Ehhez képest Pávkovics kezdő volt, Gera a vezető gólunk után Litauszkit bírta behozni Tóth Milán helyett. Nos: értem én, hogy próbálta megerősíteni a védelmet, de Litauszki helyett a meccs végén ilyen szituban előbb küldeném pályára a nyugdíjas jegyszedő nénit.
több mint 2 éve
amúgy van baj hátrafelémég ott is láthatatlan. Ironizáltam 😊Gakpo ma is full láthatatlan...padon van, nem?
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
simán lehetne 1-1
több mint 2 éve
még ott is láthatatlan. Ironizáltam 😊Gakpo ma is full láthatatlan...padon van, nem?
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Gakpo ma is full láthatatlan...padon van, nem?
shagi0206
több mint 2 éve
Gakpo ma is full láthatatlan...
több mint 2 éve
Ha a shu-t nem verjük meg - gravenberch ide vagy oda - meg is érdemeljük...9 élethalál meccs van hátra, minden meccsen mindenkinek van jelentősségeGravenberch kezdésének nem örülükMa este nincs jelentősége ha a tag focitudására gondolsz.
Negritis, a vajda
Stoki
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
kicsit benny hilles volt, nem is sikerült Nuneznek a duplázás
több mint 2 éve
De jó meccs lesz ez a Chelsea-MU. Szerintem idén még egyik edző sem tudta összerakni a középpályáját, és a pivotjait folyton borzalmas helyzetbe hozza. Olyan űr lesz ott hogy Viktorék ott kezdik a magyar űrkutatást. 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ha máshogy nem megy, így is jó 😊
több mint 2 éve
9 élethalál meccs van hátra, minden meccsen mindenkinek van jelentősségeGravenberch kezdésének nem örülükMa este nincs jelentősége ha a tag focitudására gondolsz.
Negritis, a vajda
Stoki
több mint 2 éve
Gravenberch kezdésének nem örülükMa este nincs jelentősége ha a tag focitudására gondolsz.
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Gravenberch kezdésének nem örülük
több mint 2 éve
Jó lesz ő a hazai posványba, a MOL majd kifizeti neki a teljes életre való piamennyiséget (full alkesz feje van, úgy dagad mint a nagyfőnök, hol van már az egykor volt sportos alkat...)LOLovoda baszki.
www.nemzetisport.hu/nemet-labdarugas/2024/04/amig-igy-gondolod-nincs-mondanivalom-neked-dardai-pal-otthagyta-a-hertha-sajtotajekoztatojat-video
Szerintem nyáron lapát, bármekkora legenda is ott. De majd visszakuncsorog megint
- JC6
csebi
több mint 2 éve

Az a baj, hogy ez igaz
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Most nézve a maradék kupacsapatokat, a Várda essen ki és okés lesz, akkor ki is megyek a Puskásba a döntőre.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
LOLovoda baszki.
www.nemzetisport.hu/nemet-labdarugas/2024/04/amig-igy-gondolod-nincs-mondanivalom-neked-dardai-pal-otthagyta-a-hertha-sajtotajekoztatojat-video
Szerintem nyáron lapát, bármekkora legenda is ott. De majd visszakuncsorog megint
- JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
www.facebook.com/share/r/5ezETyTAqnBtQu6u/94es ftc-porto kek-visszavágó
Nagyon tanulságos ezt mai szemmel nézni, emlékeztem erre a meccsre de pl arra nem hogy Véber volt a szakkommentátor (nagyon normálisan teszem hozzá), ez hogy egy fradi meccsre aktív ujpesti labdarúgót hívjanak ma már elképzelhetetlen szvsz.
Mou nyilatkozik a félidőben 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Darwin and Robbo 🤣🤣 pic.twitter.com/BWMjc0rsPo
— Anfield Sector (@AnfieldSector) April 3, 2024
több mint 2 éve
Jamás pensé que vería a alguien cantarle el “Bella Ciao” a Dominic Calvert-Lewin.
— La Media Inglesa (@LaMediaInglesa) April 3, 2024
🎥 @Devonport_Jack pic.twitter.com/ClO6BN23oS
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
A Leverkusen strandpapucsban megnyeri a kupát (is)csak mondjuk a Német Kupa döntője május 25-re van belőve, ami pontosan három nappal van a Répaliga döntője után.
Stoki
elvileg a 'lautern a bundeszkettőben is kutyaütő, de azért két napot pihenni, közben Dublinból Berlinbe utazni hazatérés nélkül...