Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
Biztos én vagyok már kihegyezve ra, de engem Rodrygo sokkal jobban irritál Viniciusnal. Faszert van állandóan a pályán. Megint szart sem csinált. Labdához se ért kb.Hát valahogy úgy....
rob3r7o
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Biztos én vagyok már kihegyezve ra, de engem Rodrygo sokkal jobban irritál Viniciusnal. Faszert van állandóan a pályán. Megint szart sem csinált. Labdához se ért kb.több helyen láttam, hogy a Pool vinné (lehet kacsa, remélem is, hogy az). Nem tudom miért kéne özön pénzt kifizetni érte.
rob3r7o
több mint 2 éve
Biztos én vagyok már kihegyezve ra, de engem Rodrygo sokkal jobban irritál Viniciusnal. Faszert van állandóan a pályán. Megint szart sem csinált. Labdához se ért kb.mer 200 millát ér 😀
rob3r7o
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
aki nem tudná Bröndby és BVB szurkolók nagy cimbikMeg is lepődtem, hogy vannak importultráik.
NB2
több mint 2 éve
Nem tudhatod, hogy nem-e követ már egy ideje.Sosem láttál, nem tudhatod h h nézek ki.Megvan: Sixo!Hasonlít rád, csak kevésbé szőrös az arca. Meg kicsivel vaskosabb és alacsonyabb.De hogy néz ki? 😀Úgy néz ki és viselkedik, mint Vini.Írd körül! 😀Igazi kis féregNekem másik állat jut róla eszembe, de nem mondhatom ki melyik.
Hanni
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 2 éve
aki nem tudná Bröndby és BVB szurkolók nagy cimbik
több mint 2 éve
a 31k kommented alapján már le tudott rajzolni az agyávalSosem láttál, nem tudhatod h h nézek ki.Megvan: Sixo!Hasonlít rád, csak kevésbé szőrös az arca. Meg kicsivel vaskosabb és alacsonyabb.De hogy néz ki? 😀Úgy néz ki és viselkedik, mint Vini.Írd körül! 😀Igazi kis féregNekem másik állat jut róla eszembe, de nem mondhatom ki melyik.
Hanni
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 2 éve
És most - jön a dortmundi gólÉs a döntő ideje alatt meg is érkezik?
shagi0206
több mint 2 éve
Biztos én vagyok már kihegyezve ra, de engem Rodrygo sokkal jobban irritál Viniciusnal. Faszert van állandóan a pályán. Megint szart sem csinált. Labdához se ért kb.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Sosem láttál, nem tudhatod h h nézek ki.Megvan: Sixo!Hasonlít rád, csak kevésbé szőrös az arca. Meg kicsivel vaskosabb és alacsonyabb.De hogy néz ki? 😀Úgy néz ki és viselkedik, mint Vini.Írd körül! 😀Igazi kis féregNekem másik állat jut róla eszembe, de nem mondhatom ki melyik.
Hanni
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 2 éve
És most - jön a dortmundi gól
több mint 2 éve
Nem erre gondoltam. Ha telibe vernek és elesel akkor is lefújja a bíró ha nem drámázol. Kontakt elesel síp mehet tovább. De nem sírni kell mert ez női foci.mi van?Nyilván legyőzni tisztán az ellenfelet már nem menő. Mi abban a dicsőség ha nem a legerősebb ellenfelet győzöd le? Sose értettem.Kobel lábujját viszik el és fogja a térdét. Ezek amúgy nem veszik le hogy szarrá lassítják az ilyeneket és egybol kiderül hol érte a rúgás? Plusz elhiszem hogy fáj de ugyanugy vergődik mint Neymar vagy Vini szokott.a lényeg hogy mutassa a kontaktot így fújjon a bíró
Nemes samu09
lehetőleg vizsgálják hogy piros-e
Negritis, a vajda
Nemes samu09
ha nem mutatod meg hogy volt kontakt akkor nem fújják be, rengetegszer láttuk már
főleg egy olyan csapat ellen ami mindig legalább 60%ban megkapja az 50-50es ítéleteket
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Megvan: Sixo!Hasonlít rád, csak kevésbé szőrös az arca. Meg kicsivel vaskosabb és alacsonyabb.De hogy néz ki? 😀Úgy néz ki és viselkedik, mint Vini.Írd körül! 😀Igazi kis féregNekem másik állat jut róla eszembe, de nem mondhatom ki melyik.
Hanni
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 2 éve
Akkor kacsaDe hogy néz ki? 😀Úgy néz ki és viselkedik, mint Vini.Írd körül! 😀Igazi kis féregNekem másik állat jut róla eszembe, de nem mondhatom ki melyik.
Hanni
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 2 éve
Hasonlít rád, csak kevésbé szőrös az arca. Meg kicsivel vaskosabb és alacsonyabb.De hogy néz ki? 😀Úgy néz ki és viselkedik, mint Vini.Írd körül! 😀Igazi kis féregNekem másik állat jut róla eszembe, de nem mondhatom ki melyik.
Hanni
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 2 éve
mer gondolom az idióta kint van a helyszínen és így máshogy jön a hang és a képSiet kicsit a hang az M4-en, minimálisan, de érezhetően.Annyira nem is kicsit, a lövés pillanatában már lehet tudni mi lesz belőle.
Kampman
Sixo
és annyira balfaszok a királyi tvnél hogy nem esik le nekik
többször volt már ilyen
több mint 2 éve
De hogy néz ki? 😀Úgy néz ki és viselkedik, mint Vini.Írd körül! 😀Igazi kis féregNekem másik állat jut róla eszembe, de nem mondhatom ki melyik.
Hanni
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 2 éve
Csebi is annak a csapatnak szurkolt is stimmel.A német ellenfél is stimmel.Tipikus: jobb a másik csapat, és nyer a Madrid.Mint az elődöntő 😀
nagylaza, főpohárnok
csebi
iktriad
több mint 2 éve
mi van?Nyilván legyőzni tisztán az ellenfelet már nem menő. Mi abban a dicsőség ha nem a legerősebb ellenfelet győzöd le? Sose értettem.Kobel lábujját viszik el és fogja a térdét. Ezek amúgy nem veszik le hogy szarrá lassítják az ilyeneket és egybol kiderül hol érte a rúgás? Plusz elhiszem hogy fáj de ugyanugy vergődik mint Neymar vagy Vini szokott.a lényeg hogy mutassa a kontaktot így fújjon a bíró
Nemes samu09
lehetőleg vizsgálják hogy piros-e
Negritis, a vajda
Nemes samu09
ha nem mutatod meg hogy volt kontakt akkor nem fújják be, rengetegszer láttuk már
főleg egy olyan csapat ellen ami mindig legalább 60%ban megkapja az 50-50es ítéleteket
több mint 2 éve
A német ellenfél is stimmel.Tipikus: jobb a másik csapat, és nyer a Madrid.Mint az elődöntő 😀
nagylaza, főpohárnok
csebi
több mint 2 éve
mert, szerinted nekem ki jutott eszembe először? 😀Miért Antonio Brown jut egyből eszembe? 😀Ilyen kevés ésszel eddig eljutni fociban min Vini... Ez azért nagy reményt ad többmillió szellemi fogyatékosnak.szerintem az NFL-ben is bőven van/volt hasonló szintű iq-val rendelkező játékos 😊
eaglesmcnabb
shagi0206
iktriad
több mint 2 éve
Az elmúlt 25 évben.Tipikus: jobb a másik csapat, és nyer a Madrid.Mint az elődöntő 😀
nagylaza, főpohárnok
csebi
több mint 2 éve
ez elég sokszor előfordult már a közelmúltban.Tipikus: jobb a másik csapat, és nyer a Madrid.Mint az elődöntő 😀
nagylaza, főpohárnok
csebi
több mint 2 éve
Miért Antonio Brown jut egyből eszembe? 😀Ilyen kevés ésszel eddig eljutni fociban min Vini... Ez azért nagy reményt ad többmillió szellemi fogyatékosnak.szerintem az NFL-ben is bőven van/volt hasonló szintű iq-val rendelkező játékos 😊
eaglesmcnabb
shagi0206