Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Ez a teljesen teltház elég vicces, úgy hogy a szektorok nagy része le van zárva 😀
több mint 2 éve
LOLwww.nemzetisport.hu/nemet-labdarugas/2024/04/amig-igy-gondolod-nincs-mondanivalom-neked-dardai-pal-otthagyta-a-hertha-sajtotajekoztatojat-video
Szerintem nyáron lapát, bármekkora legenda is ott. De majd visszakuncsorog megint
több mint 2 éve
Kellett nagyon ez a meccs.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Hosszabbításban hármat kapni... Teljes összeomlás.82. Perc és a vezetés után nem védekezni, ugyanúgy menni tovább, na az nagyobb szégyen.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Hosszabbításban hármat kapni... Teljes összeomlás.
több mint 2 éve
Ezt a Vasast a világ legjobb edzője sem tudná megmenteni. A keret 85%-a fos.
több mint 2 éve
Érdekes a kezdőnk a Luton ellen. Partey és ESR kezd. Két szélen Trossard és Nelson.Hogy egy híreset idézzek: “Az kom gec”
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
De szurkolok pedig a Vasasnak
több mint 2 éve
Itt a héten a Csákvár meg majd a Kozármislény lenne ami fontos, most legalább arra sem lesz erejük.Lehet úgy voltak vele, hogy egy meccsen bármi megtörténhet, aztán legfeljebb leesik egy haccíntér már jövőre
ozibozi
több mint 2 éve
Most mi van? Hosszabbítás? Modt ertrm haza, NSO meghalt a 88.percben, ott még a Vasas vezet😆😆😆
több mint 2 éve
Ez innentől elég off szagú
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Bazdmeg a kurva életbeEnnyire üresen hagyni Pappot
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hú gec Holender nagy mákod hogy a fejedre pattant vissza, onnan kihagytad volnaSzégyen volt ahogy a kapusba sikerült 😊
Hajrá Vasas
zacknorb
több mint 2 éve
Hú gec Holender nagy mákod hogy a fejedre pattant vissza, onnan kihagytad volnaHajrá Vasas
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
szamitasaim szerint +14 pont. (kozvetlen rivalissal szemben a City elleni +1 pont, amit 3 pontos swinget jelent vegul)premier leagueben lennék kiváncsi ilyenre, mer idén a Pool brutál a végjátékbanmost megneztem alaposabban, hogy 75. perctol kezdve hogy nez ez a Bayern eseten:9 pontot, de ebből 6-ot 90+ perc után.Jovan, a kisfaszomat a Leverkusenbe, ez igy tenyleg remenytelen. XD XDMajd megnézem hány pontot hoztak a 80. Perc után. Érzésre rengeteget. Ez nem véletlen hanem ez az igazi Alonso mágia. De azért ez sem lesz így minden évben.
Zsellér van de Vrij
csebi
Jughead
konkretan 2 pontot hozott a Bayern pluszban a money timeban (ugye van egy 3 pontos swing a Leverkusennel szemben az utolso perces tizivel oszrol amivel gyozelem helyett iksz lett, es a Freiburg meccset nem szamoltam, mert iksz volt aztan Musiala golja a 75. percben hozott volna plusz ket pontot de aztan kiegyenlitett a Freiburg igy nem vettem sehova ezt, mivel mind2 gol abban az idosavban szuletett).
Ez a 7 pont kulonbseg még nem tunik annyira soknak, inkabb az a szomoru, hogy ez a Bayern, ilyen jatekosallomannyal, hosszusagu paddal a bundasban sem kepes a money timeban erdemben hozzatenni a meccshez. Ket azaz ket meccsen sikerult hozni plusz pontokat (Gladbach es a Lipcse ellen), ugy hogy volt 3 dontetlen es 5 vereseg, ergo lett volna ra lehetoseg boven.
csebi
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
premier leagueben lennék kiváncsi ilyenre, mer idén a Pool brutál a végjátékbanmost megneztem alaposabban, hogy 75. perctol kezdve hogy nez ez a Bayern eseten:9 pontot, de ebből 6-ot 90+ perc után.Jovan, a kisfaszomat a Leverkusenbe, ez igy tenyleg remenytelen. XD XDMajd megnézem hány pontot hoztak a 80. Perc után. Érzésre rengeteget. Ez nem véletlen hanem ez az igazi Alonso mágia. De azért ez sem lesz így minden évben.
Zsellér van de Vrij
csebi
Jughead
konkretan 2 pontot hozott a Bayern pluszban a money timeban (ugye van egy 3 pontos swing a Leverkusennel szemben az utolso perces tizivel oszrol amivel gyozelem helyett iksz lett, es a Freiburg meccset nem szamoltam, mert iksz volt aztan Musiala golja a 75. percben hozott volna plusz ket pontot de aztan kiegyenlitett a Freiburg igy nem vettem sehova ezt, mivel mind2 gol abban az idosavban szuletett).
Ez a 7 pont kulonbseg még nem tunik annyira soknak, inkabb az a szomoru, hogy ez a Bayern, ilyen jatekosallomannyal, hosszusagu paddal a bundasban sem kepes a money timeban erdemben hozzatenni a meccshez. Ket azaz ket meccsen sikerult hozni plusz pontokat (Gladbach es a Lipcse ellen), ugy hogy volt 3 dontetlen es 5 vereseg, ergo lett volna ra lehetoseg boven.
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
RIP Müller Sanyi 😥😔

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
most megneztem alaposabban, hogy 75. perctol kezdve hogy nez ez a Bayern eseten:9 pontot, de ebből 6-ot 90+ perc után.Jovan, a kisfaszomat a Leverkusenbe, ez igy tenyleg remenytelen. XD XDMajd megnézem hány pontot hoztak a 80. Perc után. Érzésre rengeteget. Ez nem véletlen hanem ez az igazi Alonso mágia. De azért ez sem lesz így minden évben.
Zsellér van de Vrij
csebi
Jughead
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
A Leverkusen strandpapucsban megnyeri a kupát (is)