Soccer
Röhögnék ha ebből maradás lenne.Azzal végleg csak magát minősítené, hogy a pénzen kívül más nem érdekli, és klub szinten semmit nem akar elérni
🇫🇷 Kylian Mbappé arrives to meet with Emmanuel Macron, Nasser Al Khelaifi and Emir of Qatar.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 27, 2024
❗️ As reported, PSG will not try to offer Mbappé a new contract — not even topic of this meeting.
Mbappé, only negotiating with Real Madrid.
🎥 @danigilopezpic.twitter.com/uCo8IePf2N
Sixo

🇫🇷 Kylian Mbappé arrives to meet with Emmanuel Macron, Nasser Al Khelaifi and Emir of Qatar.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 27, 2024
❗️ As reported, PSG will not try to offer Mbappé a new contract — not even topic of this meeting.
Mbappé, only negotiating with Real Madrid.
🎥 @danigilopezpic.twitter.com/uCo8IePf2N
ha van esze Kubatovéknak, nyáron elviszik Pozeg Vancast ingyen - nem tudom hogy sikerült őt kikukázni, de elég jó fogás volt.Szlovén válogatott, felénk ilyen emberek nem szoktak jönni.
törölt kristof
Szépen lejáratták megint az országot.Le, persze. Nem Te írtad a kommünikét véletlenül? 😀
- JC6
Azt kifelejtetted, hogy "ártottak a magyar labdarúgásnak" 😀

Huha.Finoman szólva sem szívem csücske sebőkvili, de ebben semmi olyat nem látok, amit ne lehetne egy "jóvan, ez még mindig hülye" kézlegyintéssel elintézni.lehet a végén az L ment félrelehet én nem értek valamit, de ez most akkora dolog?Pont írni akartam hogy azèrt ennyire ezen nem kellene kiakadni. Nem szép, ez tény de nem is annyira brutális mint aminek lefestették. Csak a képet látva azt hittem mutogat valamit, de ez a vezénylés annyira nem gáz.
nálam ez simán beleférne
NB2
davemayer
nem tudom
én se feltétlen akadnék ki annyira ezen
türhő paraszt, de nem várok mást
Negritis, a vajda
Vihar a biliben.
Bálesz
Most képzeljük el fordítva, mert a YNWA kb egyenlő a Himnusszal.
Egy angol riporter meg ugyanezt csinálja, míg mi állunk és énekelünk mint a faszent.
Mekkora kiakadas lenne, trollfoci háborúba hívna, a CB meg felszállna az első londoni gépre és még Vitya is hadba hívna.
Meg lehet nézni hogy körülöttük MINDENKI hogyan viselkedett…
Legalja. Szépen lejáratták megint az országot.
Finoman szólva sem szívem csücske sebőkvili, de ebben semmi olyat nem látok, amit ne lehetne egy "jóvan, ez még mindig hülye" kézlegyintéssel elintézni.lehet a végén az L ment félrelehet én nem értek valamit, de ez most akkora dolog?Pont írni akartam hogy azèrt ennyire ezen nem kellene kiakadni. Nem szép, ez tény de nem is annyira brutális mint aminek lefestették. Csak a képet látva azt hittem mutogat valamit, de ez a vezénylés annyira nem gáz.
nálam ez simán beleférne
NB2
davemayer
nem tudom
Negritis, a vajda
Vihar a biliben.

ha van esze Kubatovéknak, nyáron elviszik Pozeg Vancast ingyen - nem tudom hogy sikerült őt kikukázni, de elég jó fogás volt.Pénzük van nem eszük, szóval már itt dől a történet.
törölt kristof
Poloska vagyok.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
Az meg hogy a szurkolók túlérzékenyek a saját csapatukkal kapcsolatban, nem új.
Poloska vagyok.
lehet a végén az L ment félrelehet én nem értek valamit, de ez most akkora dolog?Pont írni akartam hogy azèrt ennyire ezen nem kellene kiakadni. Nem szép, ez tény de nem is annyira brutális mint aminek lefestették. Csak a képet látva azt hittem mutogat valamit, de ez a vezénylés annyira nem gáz.
nálam ez simán beleférne
NB2
davemayer
nem tudom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Pont írni akartam hogy azèrt ennyire ezen nem kellene kiakadni. Nem szép, ez tény de nem is annyira brutális mint aminek lefestették. Csak a képet látva azt hittem mutogat valamit, de ez a vezénylés annyira nem gáz.lehet én nem értek valamit, de ez most akkora dolog?mi a cirkusz az arena4-en, hogy monoki meg vili ellen belső vizsgálat indult a ligakupa döntő után történtekért?nb1.hu/hir/a-magyarorszagi-liverpool-szurkolok-kiakadtak-sebok-vilmosekra/?utm_source=facebook&utm_medium=trollfoci_poszt&utm_campaign=trollfoci&fbclid=IwAR14BsoNeU4ZdicIBaakDcmbYE6QcU1yhw94zMpHHh5pD60MezIr3AQy97E
peach
Ha Sebők Vilit elzavarják a faszba, már megérte
zacknorb
nálam ez simán beleférne
NB2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
fb.watch/qtS2fWpvbR/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
lehet én nem értek valamit, de ez most akkora dolog?mi a cirkusz az arena4-en, hogy monoki meg vili ellen belső vizsgálat indult a ligakupa döntő után történtekért?nb1.hu/hir/a-magyarorszagi-liverpool-szurkolok-kiakadtak-sebok-vilmosekra/?utm_source=facebook&utm_medium=trollfoci_poszt&utm_campaign=trollfoci&fbclid=IwAR14BsoNeU4ZdicIBaakDcmbYE6QcU1yhw94zMpHHh5pD60MezIr3AQy97E
peach
zacknorb
nálam ez simán beleférne
mi a cirkusz az arena4-en, hogy monoki meg vili ellen belső vizsgálat indult a ligakupa döntő után történtekért?nb1.hu/hir/a-magyarorszagi-liverpool-szurkolok-kiakadtak-sebok-vilmosekra/?utm_source=facebook&utm_medium=trollfoci_poszt&utm_campaign=trollfoci&fbclid=IwAR14BsoNeU4ZdicIBaakDcmbYE6QcU1yhw94zMpHHh5pD60MezIr3AQy97E
peach
Poloska vagyok.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Most nézem, lehet a United fogja eldönteni a bajnoki cím sorsát ^^Ha Hojlund felépül, akkor esetleg.
Most hétvégén City - United
06/04 United - Pool
11/05 United - Arsenal
Fun Fact a City idén még nem kapott ki a bajnokságban hazai pályán ( idáig) 😛 😀
Toto21
De inkább az lehet a döntő, higy a Sziti meg mindkét aspiránssal találkozik.
Ugye itt jött volna jól, ha Ödegaard kezezését nem intezik el valami nevetséges indoklással.
Huh de nagyon el lesz ma picsázva az Egerszeg.újabb bizonyíték, hogy nem csak az NFL-csapatok, hanem az NB1 krémje is olvassa a fórumot, ha ihletre van szükség.
Sixo
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
Miért csak 8 ezres az új nyiregyi stadion? Ha emlékezetem nem csal, ott mindig szerették a focit, nagy rangadókon volt 10-12 ezer ember.a másik 25 meccsen meg 1500an lézengtek ha jól rémlik, gondolom ezért.😊
- JC6
Modern elite football has been steadily moving towards a style with shorter, more accurate passes. We can see this in league data for this season 👇
— Soccerment (@Soccerment_Blog) February 27, 2024
It is interesting to find the #SaudiProLeague 🇸🇦, #Brasileirão 🇧🇷 and #MLS 🇺🇸 with similar numbers to the top 5 🇪🇺 leagues in this… pic.twitter.com/hGBPO7dXhe
Poloska vagyok.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"