Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Pacsi a Chelsea-nek! Újra a Liverpoolnál az előny.Sok van még. Nekünk úgyis fog még becsúszni pontvesztés, remélhetőleg nekik több. Az egymás ellenit kellene vhogy behúzni majd 3 ponttal. De ha csak az ezüst lesz meg, az is várakozáson felüli, ha azt nézzük, hogy mit lehetett várni a szezon előtt. Ja, és persze még ott az Arsenal is, őket sem kell elfelejteni 😀
Mikey
Szerkesztette: shagi0206
több mint 2 éve
Talán a VB-n hagyott ki így két büntetőt ez a szerencsétlen és nem tanul belőlea befutás nem szabad, de lehet hazai is volt bent...megtorpanás már pár éve nem szabálytalanTizit visszafújták aztán a második meg szabálytalan volt mert befutott egy barca játekos a 16 on belülre, de azt már nem fújták vissza. De nekem az is véleményes volt ahogy lewa rúgta a tizit, elég sokszor megtorpant előtte..Úristen hány esélyt kap még ma ez a Barca...mi volt, csak az összefoglalót láttam?
kapitnono
Klaci79
kapitnono
Klaci79
több mint 2 éve
a befutás nem szabad, de lehet hazai is volt bent...megtorpanás már pár éve nem szabálytalanTizit visszafújták aztán a második meg szabálytalan volt mert befutott egy barca játekos a 16 on belülre, de azt már nem fújták vissza. De nekem az is véleményes volt ahogy lewa rúgta a tizit, elég sokszor megtorpant előtte..Úristen hány esélyt kap még ma ez a Barca...mi volt, csak az összefoglalót láttam?
kapitnono
Klaci79
kapitnono
több mint 2 éve
Na, kell a 2.5 over so zsa nekiNyilván a Barca meccsen jött
zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Tizit visszafújták aztán a második meg szabálytalan volt mert befutott egy barca játekos a 16 on belülre, de azt már nem fújták vissza. De nekem az is véleményes volt ahogy lewa rúgta a tizit, elég sokszor megtorpant előtte..Úristen hány esélyt kap még ma ez a Barca...mi volt, csak az összefoglalót láttam?
kapitnono
Klaci79

több mint 2 éve
Tizi, Lewandowski balfaszoskodás majs újra rugatták mert a kapus fél méterrel előrébb jöttÚristen hány esélyt kap még ma ez a Barca...mi volt, csak az összefoglalót láttam?
kapitnono
Klaci79
több mint 2 éve
Úristen hány esélyt kap még ma ez a Barca...mi volt, csak az összefoglalót láttam?
kapitnono
több mint 2 éve
Úristen hány esélyt kap még ma ez a Barca...A tizi volt jogtalan vagy hogy visszafújták? Mert mindegyik jogos volt, ahogy a második tizit is vissza kellett volna fújni.
kapitnono
Nem mellesleg Lewandowskit valaki most már rakja partyba a zuhanyzó alatt hogy rúgja normálisan azokat a kikúrt büntetőket ne úgy mint akit hátulról tolnak épp
több mint 2 éve
Pacsi a Chelsea-nek! Újra a Liverpoolnál az előny.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Végre csinált Poch valami hasznosatasszem sokan örülünk most ennek 😀
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Végre csinált Poch valami hasznosat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Na, kell a 2.5 over so zsa nekiSzerintem meglesz, túl korán jött a MCI gól
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Na, kell a 2.5 over so zsa neki
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Annyira egyértelmű volt hogy jön egy Rodri átlövés
több mint 2 éve
Na végre…
több mint 2 éve
Ja, picsabaHu, de szurkolok a cselzinek 😊rosszkor írtad 😀
Stoki
shagi0206
több mint 2 éve
Hu, de szurkolok a cselzinek 😊
több mint 2 éve
Mi a manó? Mondom ránézek már az eredményre. Fel se merült bennem, hogy a Chelsea akár csak megizzaszthatja a Cityt. De hogy még akár nyerhet is?! Mondjuk szerintem az nem lesz meg, de ha az x jön össze, az is bravúr. Csak legyen úgy.Pocsettinonak a City ellen jól szokott menni. Minden más csapat ellen gyenge.
shagi0206
több mint 2 éve
Azért City próbálkozhatna átlövésekkel ha nyerni akarnak, mert 3 ember van a tizenhatoson belül Haalandon, aztán nem tűnik fel hogy az ívelés eddig nem jön beJa, hát Guardiolarol tudni kell, hogy ha nem működik az, amit meccs előtt kitalált, akkor nagyon ritkán tud újítani. Nálam ezért nem lesz soha a nr1 edző.
kapitnono
több mint 2 éve
Azért City próbálkozhatna átlövésekkel ha nyerni akarnak, mert 3 ember van a tizenhatoson belül Haalandon, aztán nem tűnik fel hogy az ívelés eddig nem jön be

több mint 2 éve
Mi a manó? Mondom ránézek már az eredményre. Fel se merült bennem, hogy a Chelsea akár csak megizzaszthatja a Cityt. De hogy még akár nyerhet is?! Mondjuk szerintem az nem lesz meg, de ha az x jön össze, az is bravúr. Csak legyen úgy.