Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 590
Hányok ettől az NB1-től, ettől a korrupt, urambátya rendszertől, ami totálisan behálózta a magyar focit…Miert nezed? Evek ota max a hireket olvasom el.nem is tudom h tudtok nezni ilyet?!
Kinevezik Újpestre Mészöly Gézát, aki konkrétan egy rossz edző. Hihetetlen. Seggnyalók
- JC6
több mint 2 éve
Hányok ettől az NB1-től, ettől a korrupt, urambátya rendszertől, ami totálisan behálózta a magyar focit…Kinevezik Újpestre Mészöly Gézát, aki konkrétan egy rossz edző. Hihetetlen. Seggnyalók
több mint 2 éve
Busquest bokaszalagjainak annyi lesz.— Out Of Context Football (@nocontextfooty) February 7, 2024
több mint 2 éve
nagy a baj a mol toronyba, ha Mészölyben látják a megoldást.
több mint 2 éve
Megtaláltam a kedvenc nevű játékosomatwww.transfermarkt.com/eden-ben-basat/profil/spieler/24459
www.eredmenyek.com/jatekos/mt/G2jzDmfs/
Kollegámnak pedig ő
www.eredmenyek.com/jatekos/pina-claudia/YajJWIgq/
zacknorb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Screenshot van?Az afconon lesz, remélem mindenki megtette 2000 euróval a Nigéria vs házigazda döntőtTold ya, no sweat
r.baggio
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Az afconon lesz, remélem mindenki megtette 2000 euróval a Nigéria vs házigazda döntőtTold ya, no sweat
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Most mi van, kiégett a Villa?Remélem. Nem is tudtam, hogy játszanak hétközben. Nagyon meg kéne őket ütni hétvégén.
slowmotion
több mint 2 éve
Mind az AFCON-on, mind az AFC Asia Cup-on a rendező ország döntős. Bundát szagolok.Az ugye megvan hogy az előző Ázsia-kupát is Katar nyerte?
Sixo
Azt meg nem is említem, hogy ECSP bármikor ott lehet a végén, nekik a Ligue1 a könnyített belépőszint az európai futballba, még a viccligában szereplőknek is többéves releváns tapasztalata van értelmezhető kluboknál.
Meg hát a szokásos chokerek szokás szerint chokerkedtek.
több mint 2 éve
Mind az AFCON-on, mind az AFC Asia Cup-on a rendező ország döntős. Bundát szagolok.
több mint 2 éve
😕 Kár érte

több mint 2 éve
jajj de balfasz gólt kaptunk @warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Most mi van, kiégett a Villa?Csak szokásos Emery az Europa Ligan(Uefa kupán) kívül ha magas a tèt a kedvem sötèt
slowmotion
több mint 2 éve
ezt Enzo berakta!
több mint 2 éve
Most mi van, kiégett a Villa?
több mint 2 éve
gondolom nem kell írnom hol vagyok a második Chelsea gól alattcsak a második alatt 😮
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
nehéz döntés hogy 9től melyik roncsderbit nézzem (Kongó, Chelsea), ráadásul még spanyol kupa is van asszemaz csak fél 10, most kezd majd
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
www.nemzetisport.hu/vizilabda/2024/02/vizilabda-udules-helyett-vilagbajnoksag-var-kovacs-peterreMagyarországra gondoltamPl.Kurt Warner?ez a csávó... hol volt az elmúlt 10 évben?Tud valaki hasonló "feel good story" - t az elmúlt 30 évből? Más sportokra is gondolok, az, hogy Varga későn érő típus az nem is adja át kellőképp a pályafutásának ívét
Kenny
r.baggio
Tim Thomas hokiban talán
Negritis, a vajda
Esetleg még Randy Couture vagy John Isner
warr_b
r.baggio
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
gondolom nem kell írnom hol vagyok a második Chelsea gól alatt

Don't blink!
több mint 2 éve
Meg nem adott gólunk már van 😕

több mint 2 éve
nehéz döntés hogy 9től melyik roncsderbit nézzem (Kongó, Chelsea), ráadásul még spanyol kupa is van asszem

Don't blink!
több mint 2 éve
Tizikkel jutott döntőbe a 
több mint 2 éve
arra gondoltam, hogy nem jellemző rájuk a fetrengésJordánia is ilyen cigány focit játszik? Vezet Qatar, a mikrofonfejű 2x már meghalt a pályán, miközben kb semmi baja nincsen. Japán meg Korea kéne ide, a többi nagyon okádék bandának néz ki, akik ha vezetnek rögtön jön a színház és a fetrengés.Koreának kapura lövése sem volt Jordánia ellen...
NB2
r.baggio