Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 643
Megtaláltam a kedvenc nevű játékosomat
 www.eredmenyek.com/jatekos/mt/G2jzDmfs/
Kollegámnak pedig ő
 www.eredmenyek.com/jatekos/pina-claudia/YajJWIgq/
zacknorb
Csakis Boli Bolingoli-Mbombo!

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 850 — Kinek mit intézett a kormánya
Megtaláltam a kedvenc nevű játékosomat
 www.eredmenyek.com/jatekos/mt/G2jzDmfs/
Kollegámnak pedig ő
 www.eredmenyek.com/jatekos/pina-claudia/YajJWIgq/

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 850 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.mlsz.hu/hir/hivatalosak-a-ferfi-a-valogatott-elso-harom-felkeszulesi-merkozesenek-idopontjai

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Btw, a Realnak meddig kell a Nacho&Carvajal belsővédő kettőssel kezdenie?

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 428 — LIGHTS OUT!
ez a csávó... hol volt az elmúlt 10 évben?
Kenny
Tud valaki hasonló "feel good story" - t az elmúlt 30 évből? Más sportokra is gondolok, az, hogy Varga későn érő típus az nem is adja át kellőképp a pályafutásának ívét
r.baggio
Kurt Warner?
Tim Thomas hokiban talán
Negritis, a vajda
Pl.
Esetleg még Randy Couture vagy John Isner
warr_b
Magyarországra gondoltam
r.baggio
Hosszú Katinka? 27 éves korára tudott olimpiát nyerni. Manapság (nem csak a magyarok) 17-9 éves korukban peakelnek úszásban.

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 043 — The Mathematician
Kenny
Tud valaki hasonló "feel good story" - t az elmúlt 30 évből? Más sportokra is gondolok, az, hogy Varga későn érő típus az nem is adja át kellőképp a pályafutásának ívét
r.baggio
Kurt Warner?
Tim Thomas hokiban talán
Negritis, a vajda
Pl.
warr_b
Magyarországra gondoltam
r.baggio
Akkor Szőnyi Ferenc. Esetleg Bácsi Péter a nevesebbek közül.
warr_b
 www.nemzetisport.hu/tokio-2020/2021/06/birkozas-a-keson-ero-klasszis-korpasi-balint

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 806 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kenny
r.baggio
Kurt Warner?
Tim Thomas hokiban talán
Negritis, a vajda
Pl.
warr_b
Magyarországra gondoltam
r.baggio
Akkor Szőnyi Ferenc. Esetleg Bácsi Péter a nevesebbek közül.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Kenny
r.baggio
Kurt Warner?
Tim Thomas hokiban talán
Negritis, a vajda
Pl.
warr_b
Magyarországra gondoltam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 452 — Lucas Scott
ez a legutobbi Kubatov kerdoiv egyszeruen gyonyoru. mar lassan keszul a nemzeti konzultacio arrol, hogy a szegeny fradi ellen fujnak ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 452 — Lucas Scott
Leverkusen még mindig jó
ozibozi
ami remiszto, hogy 80.+ perc utan hany meccsen szereznek egy golt, amivel pontot, pontokat hoznak. Bayernnel szemben a bajnoksagban eddig 8 pontot jelent (igen, amiatt a tizi miatt, amit csak ott es csak akkor fujtak be a bundasban, elotte es azota sem soha). Ez mkeppen Xabi Alonso hatas sztem. de nyilvan ez nem tarthat orokke. nagyon regota jon egy olyan Leverkusen-Munchen, amit nagyon varok, de Thomas ugysem fog ram cafolni: nezhetetlen jatek lesz tolunk.

Tuchel RAUS.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 806 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kenny
r.baggio
Kurt Warner?
Tim Thomas hokiban talán
Negritis, a vajda
Pl.

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 043 — The Mathematician
Kenny
r.baggio
Kurt Warner?
Tim Thomas hokiban talán

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 422
Leverkusen még mindig jó
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 603 — beers & Packers
Ez a bogesz gol a fradi ellen szar omen, utana mindig megszórnak, bognart kurvara nem szabadott volna jatszatni🤣
eaglesmcnabb
Egészen bizarr emléknek tűnik visszanézve, hogy játszott a Fradiban is. Meg Radó is.
Kampman
Radó egy nagyon ügyes focista volt, de teljesen komolyan mondom, hogy nem bírta el a Budapest okozta ingereket, meg nyomást.
Simán válogatott szint volt a srác, mondjuk nem ártott volna néha edzésre járni is.
Kenny
Radó alig várta, hogy átlépje a 16-ost 1 centivel, és már esett is el. vicc volt a gyerek. most is.
petey
És még a langyos szar teljesítményével is kitűnik a Vasasból.
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 640 — Csodabogár
Ez a bogesz gol a fradi ellen szar omen, utana mindig megszórnak, bognart kurvara nem szabadott volna jatszatni🤣
eaglesmcnabb
Egészen bizarr emléknek tűnik visszanézve, hogy játszott a Fradiban is. Meg Radó is.
Kampman
Radó egy nagyon ügyes focista volt, de teljesen komolyan mondom, hogy nem bírta el a Budapest okozta ingereket, meg nyomást.
Simán válogatott szint volt a srác, mondjuk nem ártott volna néha edzésre járni is.
Kenny
Radó alig várta, hogy átlépje a 16-ost 1 centivel, és már esett is el. vicc volt a gyerek. most is.

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Vigne😃😃😃

Arról kérdezték, hogy befolyásolhatja-e a tulajdonosváltás a jövőjét.

„Én vagyok szinte az utolsó, aki értesült a tulajdonosváltásról” – hangzott el a tömör válasz.

Kollégánk kíváncsi volt: a híreknek megfelelően valóban mondta-e a szurkolóknak, hogy felajánlja a tulajdonosnak a lemondását.

„Igen, volt szó ilyesmiről, de úgy fogalmaztam, hogy beszélni fogok Roderickkel. Ennyiben maradtunk.”

Végül azt kérdezték: Nebojsa Vignjevicsnek hívják-e még az Újpest vezetőedzőjét?

„Van érvényes szerződésem.”
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
9 meccs 1 pont Újpesten. Sheffield United tolt ilyet szezon elején.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
eaglesmcnabb
Kampman
Kenny
Sokakat elkap a Waltner-szindróma...

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 603 — beers & Packers
A tegnapi Vasas-meccs után még ez is. Hiába, no, szeretem halmozni az élvezeteket.
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 053
És még most sincs az, hogy az MTK támadna. (Esetleg, netalántán.)
nagylaza, főpohárnok
Mi a tosznak, 4-1-nel? 😀 Meg 0-0-nal sincs értelme, kb 8 csapatnak arrol szol a bajnoksag hogy valahogy maradjon bent, koztuk az mtknak is, nem a fradi ellen kell pontokat szerezni, sajna nem egy liga. Akarmit csinalsz 3 van kozte, jatekban meg még tobb, kár a gőzért. Ez a valosag sajna.
eaglesmcnabb
Más mentalitáshoz vagyok szokva. Igaz, nem a magyar gurulósban.
nagylaza, főpohárnok
Akkor ezzel meg is magyaráztad. A magyar gurulos arról szól, hogy segítsük a Fradit kupába es legyen jó a válogatott.
Klaci79
akkor kérjük Katát.Köszi.
Kenny
Szerintem ha adtok 2 millió eurót vihetitek. Ennek a vezetőségnek teljesen mindegy honnan jön csak 7 számjegy legyen. Én attól féltem, hogy már télen eladják. De nem várok sokat, csak maradjunk bent.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
eaglesmcnabb
Kampman

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 108
eaglesmcnabb