Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Előzőn se volt, gondolom az EB mintájáraEhh... oszt miért nincs? 😕Bronzmeccs nem jön, Irán a 3.17 lett végül...Jordánia is ilyen cigány focit játszik? Vezet Qatar, a mikrofonfejű 2x már meghalt a pályán, miközben kb semmi baja nincsen. Japán meg Korea kéne ide, a többi nagyon okádék bandának néz ki, akik ha vezetnek rögtön jön a színház és a fetrengés.13 perc hosszabbítás, yeah
NB2
warr_b
Jordánia-Katar döntő, Dél-Korea-Irán bronzmeccs, ahogy mindenki várta.
warr_b
Heisman nádor
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Erre elveszik és utána kiegyenlít Dél-Afrika 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Megnézve Nigéria támadó sorának neveit, teljesen érthető ,hogy egy középhátvéd rúgja a 11est. Mondjuk Osimhenre én se bíznám.Jinxtriad, te vagy az?
Sixo

több mint 2 éve
<3Láttad te már mi megy az Albán 2ben? Nah Warrb azt uzsonnára eszi.Ilyen színvonalú meccsek után hiányzik?Ehh... oszt miért nincs? 😕Bronzmeccs nem jön, Irán a 3.17 lett végül...Jordánia is ilyen cigány focit játszik? Vezet Qatar, a mikrofonfejű 2x már meghalt a pályán, miközben kb semmi baja nincsen. Japán meg Korea kéne ide, a többi nagyon okádék bandának néz ki, akik ha vezetnek rögtön jön a színház és a fetrengés.13 perc hosszabbítás, yeah
NB2
warr_b
warr_b
Heisman nádor
warr_b
Kampman
Sixo
Kár hogy már csak 3 forduló van hátra. De az Elbasani gyakorlatilag már feljutott 😊

több mint 2 éve
Megnézve Nigéria támadó sorának neveit, teljesen érthető ,hogy egy középhátvéd rúgja a 11est. Mondjuk Osimhenre én se bíznám.Ő is lényegében középre gurította, csak elmozdult a kapus.
Sixo
több mint 2 éve
Az afconon lesz, remélem mindenki megtette 2000 euróval a Nigéria vs házigazda döntőtNagyon bízol az elefántokban, nem kéne.
r.baggio

több mint 2 éve
Megnézve Nigéria támadó sorának neveit, teljesen érthető ,hogy egy középhátvéd rúgja a 11est. Mondjuk Osimhenre én se bíznám.
több mint 2 éve
Az afconon lesz, remélem mindenki megtette 2000 euróval a Nigéria vs házigazda döntőt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Láttad te már mi megy az Albán 2ben? Nah Warrb azt uzsonnára eszi.Ilyen színvonalú meccsek után hiányzik?Ehh... oszt miért nincs? 😕Bronzmeccs nem jön, Irán a 3.17 lett végül...Jordánia is ilyen cigány focit játszik? Vezet Qatar, a mikrofonfejű 2x már meghalt a pályán, miközben kb semmi baja nincsen. Japán meg Korea kéne ide, a többi nagyon okádék bandának néz ki, akik ha vezetnek rögtön jön a színház és a fetrengés.13 perc hosszabbítás, yeah
NB2
warr_b
warr_b
Heisman nádor
warr_b
Kampman
több mint 2 éve
Simán.Ilyen színvonalú meccsek után hiányzik?Ehh... oszt miért nincs? 😕Bronzmeccs nem jön, Irán a 3.17 lett végül...Jordánia is ilyen cigány focit játszik? Vezet Qatar, a mikrofonfejű 2x már meghalt a pályán, miközben kb semmi baja nincsen. Japán meg Korea kéne ide, a többi nagyon okádék bandának néz ki, akik ha vezetnek rögtön jön a színház és a fetrengés.13 perc hosszabbítás, yeah
NB2
warr_b
warr_b
Heisman nádor
warr_b
Kampman

több mint 2 éve
Ilyen színvonalú meccsek után hiányzik?Ehh... oszt miért nincs? 😕Bronzmeccs nem jön, Irán a 3.17 lett végül...Jordánia is ilyen cigány focit játszik? Vezet Qatar, a mikrofonfejű 2x már meghalt a pályán, miközben kb semmi baja nincsen. Japán meg Korea kéne ide, a többi nagyon okádék bandának néz ki, akik ha vezetnek rögtön jön a színház és a fetrengés.13 perc hosszabbítás, yeah
NB2
warr_b
warr_b
Heisman nádor
warr_b
több mint 2 éve
Ehh... oszt miért nincs? 😕Bronzmeccs nem jön, Irán a 3.17 lett végül...Jordánia is ilyen cigány focit játszik? Vezet Qatar, a mikrofonfejű 2x már meghalt a pályán, miközben kb semmi baja nincsen. Japán meg Korea kéne ide, a többi nagyon okádék bandának néz ki, akik ha vezetnek rögtön jön a színház és a fetrengés.13 perc hosszabbítás, yeah
NB2
warr_b
warr_b
Heisman nádor

több mint 2 éve
Bronzmeccs nem jön, Irán a 3.17 lett végül...Jordánia is ilyen cigány focit játszik? Vezet Qatar, a mikrofonfejű 2x már meghalt a pályán, miközben kb semmi baja nincsen. Japán meg Korea kéne ide, a többi nagyon okádék bandának néz ki, akik ha vezetnek rögtön jön a színház és a fetrengés.13 perc hosszabbítás, yeah
NB2
warr_b
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Jordánia is ilyen cigány focit játszik? Vezet Qatar, a mikrofonfejű 2x már meghalt a pályán, miközben kb semmi baja nincsen. Japán meg Korea kéne ide, a többi nagyon okádék bandának néz ki, akik ha vezetnek rögtön jön a színház és a fetrengés.Koreának kapura lövése sem volt Jordánia ellen...
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
17 lett végül...Jordánia is ilyen cigány focit játszik? Vezet Qatar, a mikrofonfejű 2x már meghalt a pályán, miközben kb semmi baja nincsen. Japán meg Korea kéne ide, a többi nagyon okádék bandának néz ki, akik ha vezetnek rögtön jön a színház és a fetrengés.13 perc hosszabbítás, yeah
NB2
warr_b

több mint 2 éve
Jordánia is ilyen cigány focit játszik? Vezet Qatar, a mikrofonfejű 2x már meghalt a pályán, miközben kb semmi baja nincsen. Japán meg Korea kéne ide, a többi nagyon okádék bandának néz ki, akik ha vezetnek rögtön jön a színház és a fetrengés.13 perc hosszabbítás, yeah
NB2

több mint 2 éve
Jordánia is ilyen cigány focit játszik? Vezet Qatar, a mikrofonfejű 2x már meghalt a pályán, miközben kb semmi baja nincsen. Japán meg Korea kéne ide, a többi nagyon okádék bandának néz ki, akik ha vezetnek rögtön jön a színház és a fetrengés.
több mint 2 éve
www.eredmenyek.com/jatekos/gol-janusz/jDoPxixA/Megtaláltam a kedvenc nevű játékosomatwww.eredmenyek.com/jatekos/geci-segerso/v14C2tud/
www.eredmenyek.com/jatekos/mt/G2jzDmfs/
Kollegámnak pedig ő
www.eredmenyek.com/jatekos/pina-claudia/YajJWIgq/
zacknorb
nekem ő, vagy yaya banana
Löfli
Esetleg Osama Vinladen a perui másodosztályból.
Ha régebbi, akkor a korábbi belga válogatott középhátvéd, Mark De Man 😊

több mint 2 éve
Megtaláltam a kedvenc nevű játékosomatwww.eredmenyek.com/jatekos/geci-segerso/v14C2tud/
Kollegámnak pedig ő
zacknorb
nekem ő, vagy yaya banana

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Nagy harc lesz Ádám Martinnal az MVP címért.🚨🇰🇷 Jesse Lingard has just signed in as new FC Seoul player. Deal confirmed, set to be announced soon.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 7, 2024
Medical tests completed yesterday, now all documents signed and time to unveil former #MUFC player as new signing.
Here we go 🏴 pic.twitter.com/tJlk2Ub1gc
több mint 2 éve
RIP Miguel Ángel

több mint 2 éve
Btw, a Realnak meddig kell a Nacho&Carvajal belsővédő kettőssel kezdenie?Hat hétvégén a Carvajal/Csuameni kettős lesz valszeg, mert azóta Nacho se bevethető és Rudiger sem 100as meg. De jövő hétre talán Nacho és Rudiger is rendben lesz.
zacknorb
De addig is jó móka lesz kiállni így a Girona ellen. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Megtaláltam a kedvenc nevű játékosomatCsakis Boli Bolingoli-Mbombo!
Kollegámnak pedig ő
zacknorb
több mint 2 éve
Megtaláltam a kedvenc nevű játékosomatwww.eredmenyek.com/jatekos/mt/G2jzDmfs/
Kollegámnak pedig ő
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
www.mlsz.hu/hir/hivatalosak-a-ferfi-a-valogatott-elso-harom-felkeszulesi-merkozesenek-idopontjai
Poloska vagyok.