Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
Megelőztél, így is szép volt tőlük ez eddig. Nézzetek már rá a City vagy akár az Arsenal keretre. Más polc.Azért a realitás mégiscsak az, hogy a Liverpool se a PL-ben, se az EL-ben nem topfavorit, és valójában az eddigi sikeresség a túlteljesítés. Az idény elején sehol nem számítottak igazán komoly esélyesnek, most pedig, ha végül egyiket se nyerik csak "helyreáll" a papírforma.Azt hiszem, sikerül egy hét alatt kiszállni az EL-ből és a PL-versenyből is...Én ezért nem értettem a csütörtöki meccset. Reálisan nézve ez a pl cím nem lesz meg a poolnak, az EL-ben viszont el lehetett volna menni minimum a döntőig. Klopp így nem búcsúzik szépen, csak a mikiegér kupa jut neki.
Bálesz
davemayer
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
hát az EL az nem sokat ér se nálam, se a PL-ben. Itt utólag ezen már kár agyalni, de én speciel azt engedtem volna el már rég. Kérdés, hogy az mennyiben segített volna a PL-ben.A jateknap elott volt olyan scenario hogy vezetheti a Pool a pl-t 6 forduloval a vege elott. Ki kellett volna szallni es az EL-re koncentralni mar multheten?Mert már nem fér bele 1 meccsen sem a pontvesztés. Se nekünk, se az Arsenalnak. A city már szerintem nem fog botlani.Miert ne lehetne meg a pl realisan?Azt hiszem, sikerül egy hét alatt kiszállni az EL-ből és a PL-versenyből is...Én ezért nem értettem a csütörtöki meccset. Reálisan nézve ez a pl cím nem lesz meg a poolnak, az EL-ben viszont el lehetett volna menni minimum a döntőig. Klopp így nem búcsúzik szépen, csak a mikiegér kupa jut neki.
Bálesz
davemayer
JéBé
shagi0206
JéBé
több mint 2 éve
Egyszerűen vicc, amit csinálunk. Esünk, bukunk, elpasszolunk, kihagyunk mindent...mindegy lenne lemennék itthon egy megye3-mas meccsre. Csak ott annyi a különbség, hogy nyomokban se látok focit 😀
több mint 2 éve
A jateknap elott volt olyan scenario hogy vezetheti a Pool a pl-t 6 forduloval a vege elott. Ki kellett volna szallni es az EL-re koncentralni mar multheten?Mert már nem fér bele 1 meccsen sem a pontvesztés. Se nekünk, se az Arsenalnak. A city már szerintem nem fog botlani.Miert ne lehetne meg a pl realisan?Azt hiszem, sikerül egy hét alatt kiszállni az EL-ből és a PL-versenyből is...Én ezért nem értettem a csütörtöki meccset. Reálisan nézve ez a pl cím nem lesz meg a poolnak, az EL-ben viszont el lehetett volna menni minimum a döntőig. Klopp így nem búcsúzik szépen, csak a mikiegér kupa jut neki.
Bálesz
davemayer
JéBé
shagi0206
több mint 2 éve
Így van. És a poolon tisztán látszik hogy ezt a nyomást nem bírja/bírta volna a szezon végéig. Az EL-ben meg lett volna 4 éles meccsed és hopp döntöben is vagy, ehelyett most üres kézzel távozol. Klopp eltaktikázta.Mert már nem fér bele 1 meccsen sem a pontvesztés. Se nekünk, se az Arsenalnak. A city már szerintem nem fog botlani.Miert ne lehetne meg a pl realisan?Azt hiszem, sikerül egy hét alatt kiszállni az EL-ből és a PL-versenyből is...Én ezért nem értettem a csütörtöki meccset. Reálisan nézve ez a pl cím nem lesz meg a poolnak, az EL-ben viszont el lehetett volna menni minimum a döntőig. Klopp így nem búcsúzik szépen, csak a mikiegér kupa jut neki.
Bálesz
davemayer
JéBé
shagi0206
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
🤣🤣🤣🤣 kabaré, megérte azt az 5 eurót a poolra tenni 😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Nesze, Jones...ez is teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeZsóti
shagi0206
több mint 2 éve
Nesze, Jones...ez is teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
több mint 2 éve
Köcsög önző Szobo még a ziccert is leadja a még biztosabb ziccerért, tuti vele van a baj szegénnyel. Van még mit tanulnia Salahtól, akkor nem a padon kezdene...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Azért a realitás mégiscsak az, hogy a Liverpool se a PL-ben, se az EL-ben nem topfavorit, és valójában az eddigi sikeresség a túlteljesítés. Az idény elején sehol nem számítottak igazán komoly esélyesnek, most pedig, ha végül egyiket se nyerik csak "helyreáll" a papírforma.Azt hiszem, sikerül egy hét alatt kiszállni az EL-ből és a PL-versenyből is...Én ezért nem értettem a csütörtöki meccset. Reálisan nézve ez a pl cím nem lesz meg a poolnak, az EL-ben viszont el lehetett volna menni minimum a döntőig. Klopp így nem búcsúzik szépen, csak a mikiegér kupa jut neki.
Bálesz
davemayer
több mint 2 éve
édes faszom, pedig Dominik szépen csinálta
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mert már nem fér bele 1 meccsen sem a pontvesztés. Se nekünk, se az Arsenalnak. A city már szerintem nem fog botlani.Miert ne lehetne meg a pl realisan?Azt hiszem, sikerül egy hét alatt kiszállni az EL-ből és a PL-versenyből is...Én ezért nem értettem a csütörtöki meccset. Reálisan nézve ez a pl cím nem lesz meg a poolnak, az EL-ben viszont el lehetett volna menni minimum a döntőig. Klopp így nem búcsúzik szépen, csak a mikiegér kupa jut neki.
Bálesz
davemayer
JéBé
több mint 2 éve
Miert ne lehetne meg a pl realisan?Azt hiszem, sikerül egy hét alatt kiszállni az EL-ből és a PL-versenyből is...Én ezért nem értettem a csütörtöki meccset. Reálisan nézve ez a pl cím nem lesz meg a poolnak, az EL-ben viszont el lehetett volna menni minimum a döntőig. Klopp így nem búcsúzik szépen, csak a mikiegér kupa jut neki.
Bálesz
davemayer
több mint 2 éve
Azt hiszem, sikerül egy hét alatt kiszállni az EL-ből és a PL-versenyből is...Én ezért nem értettem a csütörtöki meccset. Reálisan nézve ez a pl cím nem lesz meg a poolnak, az EL-ben viszont el lehetett volna menni minimum a döntőig. Klopp így nem búcsúzik szépen, csak a mikiegér kupa jut neki.
Bálesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Na, és akkor a támadótrióból egyedül Salah marad 😀Nunezt én nem hoznám le, de Mo nagyon nem találja magát a sérülése ótaHát le lehetne cserélni még párat, amiért szar. Salah, Darwin, Jones...jah ok 😊elneztem..azt hittem 16kor kezdodott 😀ket csere a poolnal kb 20 perc utan??
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
félidőben Endo lett cserélve mer szar volt
Bradley meg megsérült sajnos
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
ott van Jota a padon, de Gakpo jönJones helyére Gravenberch még és akkor tényleg feladtuk
több mint 2 éve
Nunezt én nem hoznám le, de Mo nagyon nem találja magát a sérülése ótaHát le lehetne cserélni még párat, amiért szar. Salah, Darwin, Jones...jah ok 😊elneztem..azt hittem 16kor kezdodott 😀ket csere a poolnal kb 20 perc utan??
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
shagi0206
több mint 2 éve
Azt hiszem, sikerül egy hét alatt kiszállni az EL-ből és a PL-versenyből is...

több mint 2 éve
ha holnapig is játszunk, minden kifelé pattan
több mint 2 éve
Hát le lehetne cserélni még párat, amiért szar. Salah, Darwin, Jones...jah ok 😊elneztem..azt hittem 16kor kezdodott 😀ket csere a poolnal kb 20 perc utan??
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
jah ok 😊elneztem..azt hittem 16kor kezdodott 😀ket csere a poolnal kb 20 perc utan??
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
több mint 2 éve
Mintha az egész csapat nem lenne ott fejben
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 955
elneztem..azt hittem 16kor kezdodott 😀ket csere a poolnal kb 20 perc utan??
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
ket csere a poolnal kb 20 perc utan??
YoungZeeZee