Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
Lol. 😀Na jó igazad van...felteszi a kezét jelezve hogy vége, de geci módonb csak akkor fúj amikor már levegőben a beadás...ohNézd szerintem vissza. Brahim beadása közben (vagy egy pillanattal a beadás után) fújta le. Ez tisztán akció közben volt.nem akció volt...kaptak egy szögletet, amit még engedett a spori és utána lefújta...ha ezt egy profi játékos nem bírja elviselni, ott komoly baj van a fejekben.Még be se adta a labdát már elhangzott a sípszó...Jah, csak ezért nem szoktak akció közben lefujni.
Klaci79
Ez így gyönyörű lett megint.
rob3r7o
A labdát kifejelték és azonnal hallatszik a sípszó.
Klaci79
rob3r7o
Klaci79
Oke, ha neked így jobb, akkor csak elfogult vagyok.
Na peace.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Visszatekertem nagyjából 10-szer, de most a kedvedért még egyszer.Nem tudom sajnos a sport 2-t visszatekerni, de szerintem te se, amikor kifejelték a labdát szólt a síp...az más ha az ember nem akarja meghallani...de most mutatják...kifelé tolja a labdát a reál játékos, amikor már kézjellel is mutatja!!!! Nem tudom te mit hallottál, de lehet a szomszéd volt 😀Még be se adta a labdát már elhangzott a sípszó...Egyébként már a levegőben volt a labda mikor lefújta.
Klaci79
Jughead
Klaci79
Az első sípnál már a levegőben a labda, a kézjelkor pedig már a hálóban.
több mint 2 éve
na jó..ez már tényleg szánalmas 😀Azigen. Az elfogultságnak is van határa.Nem tudom sajnos a sport 2-t visszatekerni, de szerintem te se, amikor kifejelték a labdát szólt a síp...az más ha az ember nem akarja meghallani...de most mutatják...kifelé tolja a labdát a reál játékos, amikor már kézjellel is mutatja!!!! Nem tudom te mit hallottál, de lehet a szomszéd volt 😀Még be se adta a labdát már elhangzott a sípszó...Egyébként már a levegőben volt a labda mikor lefújta.
Klaci79
Jughead
Klaci79
Nemes samu09
több mint 2 éve
Azigen. Az elfogultságnak is van határa.Nem tudom sajnos a sport 2-t visszatekerni, de szerintem te se, amikor kifejelték a labdát szólt a síp...az más ha az ember nem akarja meghallani...de most mutatják...kifelé tolja a labdát a reál játékos, amikor már kézjellel is mutatja!!!! Nem tudom te mit hallottál, de lehet a szomszéd volt 😀Még be se adta a labdát már elhangzott a sípszó...Egyébként már a levegőben volt a labda mikor lefújta.
Klaci79
Jughead
Klaci79
több mint 2 éve
Na jó igazad van...felteszi a kezét jelezve hogy vége, de geci módonb csak akkor fúj amikor már levegőben a beadás...ohNézd szerintem vissza. Brahim beadása közben (vagy egy pillanattal a beadás után) fújta le. Ez tisztán akció közben volt.nem akció volt...kaptak egy szögletet, amit még engedett a spori és utána lefújta...ha ezt egy profi játékos nem bírja elviselni, ott komoly baj van a fejekben.Még be se adta a labdát már elhangzott a sípszó...Jah, csak ezért nem szoktak akció közben lefujni.
Klaci79
rob3r7o
Klaci79
rob3r7o
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Kifelé tolta a labdát!!! Nézz már meg legalább 1 ismétlést. Csak a szögletet akarta engedni, mert 99. perc is már véget ért.Tartott az akció. Nem alibi passzok mentek, célirányosan ment a támadás. Ilyet nem szokás lefújni. Nem is ez a probléma, hanem hogy ez a bíró ezek után még első osztályú meccset fog vezetni. Mert nem lesz következménye. A szövetség tévedhetetlennek hiszi magát, és az ilyen alkalmatlan bírókat csak megerősítik abban, hogy ez az értékelhetetlen valami bizony játékvezetés.ekkora ideggyenge embert, mint a Vini...jó játékos, de ilyen fejjel sosem lesz klasszis...egy idegesítő brazil majom, semmivel sem jobb, mint Neymar volt.
amikor minden 2. meccsen 3 csapattársának kell lefognia (még ha jogos is a reklamálása, akkor is..)
bogjosi
Kenny
Nemes samu09
több mint 2 éve
Nézd szerintem vissza. Brahim beadása közben (vagy egy pillanattal a beadás után) fújta le. Ez tisztán akció közben volt.nem akció volt...kaptak egy szögletet, amit még engedett a spori és utána lefújta...ha ezt egy profi játékos nem bírja elviselni, ott komoly baj van a fejekben.Még be se adta a labdát már elhangzott a sípszó...Jah, csak ezért nem szoktak akció közben lefujni.
Klaci79
rob3r7o
Klaci79
több mint 2 éve
Nem tudom sajnos a sport 2-t visszatekerni, de szerintem te se, amikor kifejelték a labdát szólt a síp...az más ha az ember nem akarja meghallani...de most mutatják...kifelé tolja a labdát a reál játékos, amikor már kézjellel is mutatja!!!! Nem tudom te mit hallottál, de lehet a szomszéd volt 😀Még be se adta a labdát már elhangzott a sípszó...Egyébként már a levegőben volt a labda mikor lefújta.
Klaci79
Jughead
több mint 2 éve
Őrült egy meccs volt ez a Valencia-Real. Sajnos továbbra is amekkora klasszis, akkor gyökér is minden meccsen Vini jr. a csapatomban.
több mint 2 éve
Főleg, hogy még kb van egy évtized előtteekkora ideggyenge embert, mint a Vini...jó játékos, de ilyen fejjel sosem lesz klasszis...ez nem teljesen igaz, ő már messze klasszis, idegbajos faszként is
amikor minden 2. meccsen 3 csapattársának kell lefognia (még ha jogos is a reklamálása, akkor is..)
bogjosi
Klaci79
több mint 2 éve
Tartott az akció. Nem alibi passzok mentek, célirányosan ment a támadás. Ilyet nem szokás lefújni. Nem is ez a probléma, hanem hogy ez a bíró ezek után még első osztályú meccset fog vezetni. Mert nem lesz következménye. A szövetség tévedhetetlennek hiszi magát, és az ilyen alkalmatlan bírókat csak megerősítik abban, hogy ez az értékelhetetlen valami bizony játékvezetés.ekkora ideggyenge embert, mint a Vini...jó játékos, de ilyen fejjel sosem lesz klasszis...egy idegesítő brazil majom, semmivel sem jobb, mint Neymar volt.
bogjosi
Kenny
több mint 2 éve
Még be se adta a labdát már elhangzott a sípszó...Egyébként már a levegőben volt a labda mikor lefújta.
Klaci79
több mint 2 éve
ekkora ideggyenge embert, mint a Vini...jó játékos, de ilyen fejjel sosem lesz klasszis...ez nem teljesen igaz, ő már messze klasszis, idegbajos faszként is
bogjosi
több mint 2 éve
ekkora ideggyenge embert, mint a Vini...jó játékos, de ilyen fejjel sosem lesz klasszis...egy idegesítő brazil majom, semmivel sem jobb, mint Neymar volt.
bogjosi
több mint 2 éve
nem akció volt...kaptak egy szögletet, amit még engedett a spori és utána lefújta...ha ezt egy profi játékos nem bírja elviselni, ott komoly baj van a fejekben.Még be se adta a labdát már elhangzott a sípszó...Jah, csak ezért nem szoktak akció közben lefujni.
Klaci79
rob3r7o
több mint 2 éve
Még be se adta a labdát már elhangzott a sípszó...Jah, csak ezért nem szoktak akció közben lefujni.
Klaci79
több mint 2 éve
Úristen komolyan alapvonalnál beadás előtt lefújja a spori amiből gól is lesz? Ez mi a faszom 😂😂

több mint 2 éve
Nem azt mondom, hogy ha nem fújja le a meccset a bíró amg levegőben van a labda gól, de nincsenek szavak ez a bíró mennyire legalja szint.
több mint 2 éve
Legalja sport.
több mint 2 éve
Még be se adta a labdát már elhangzott a sípszó...
több mint 2 éve
Rühellem a reált, de ez nem volt 11-esNem is adták meg.
Klaci79
több mint 2 éve
Rühellem a reált, de ez nem volt 11-es
több mint 2 éve
Fhu gecc Diakaby de csúnya sérülést szedett össze a Valenciában.