Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Szerintem nem több, mint máskor.Ráadásul amennyi makunk volt ebben a selejtező sorozatban. Egy évtizedre elég lenneAz egy dolog, hogy be van betonozva, de a negatív kritikát nagyon nem bírja. Wales után majdnem dobbantott Arábiába… sajnos el kell jönnie annak az időnek egyszer, hogy muszáj kritikusan is szemlélni, mert különben hatalmasat bukunk, ha piedesztálra emeljük őket.Rossi tiszta ideg, rezgett a léc neki is ma. Egyelőre tényleg nagy mákfaktorunk van, meccsről-meccsre, nem egy életbiztosítás neki sem..Szerintem azért jobban be van betonozva annál
JC6 - a zsidó
Gergőbácsi
JC6 - a zsidó
csebi
A két szerb meccs volt olyan, hogy pontozással inkább a túloldalra ment volna, de ennyi.
több mint 2 éve
2,81-es xG-ből azért illik egynél több gólt rúgni amúgy
több mint 2 éve
Hú ez kemény lehetett de jó hogy nem láttam 😛
több mint 2 éve
Mindenki ellenünk volt, de megcsinálta a magyar csapat! A legjobbjait nélkülözve, Szoboszlai vezérletével kijutottunk az EB-re! Pedig két héten keresztül próbált összezavarni minket a bolgár oldal, és a lengyel bíró sem volt velünk, inkább ellenünk, míg a bolgárok vért ittak, mi mégis megcsináltuk! - origo
több mint 2 éve
jaja, Dini mindig korrekten szokott. pláne amikor vesztes meccseken mindig őt tolják oda a mikrofon elé 😊azért bírom Dibuszt, mert bár kijönni még nálam is rosszabbul jön ki (és én egyszer álltam be kapuba ifi I. edzésen, és teljesen homály voltam), azért legalább teljesen reálisan szokott értékelni.melyik ez a hülye a stúdióban? Hegedűs? elment az esze? lehengereltük a szerbeket? LE-HEN-GE-REL-TÜK?!mást nem mondhat, vagy ugrik az állás meg a fizu
baszki, kurvára nem röfögött ám az a meccs, még véletlenül sem azon múlt, hogy kétszer elugrani sem tudott Dibusz a labda elől, meg hogy kétszer ötcentis lesről kaptunk gólt, ahol a védelem nyomozta a labdát... azok után, hogy Sallairól a büdös kurva életben nem fog így elpattanni a labda, hogy aztán még egyszer gyengébbik lábbal pont így találja el. LE-HEN-GE-REL-TÜK?!
anyám borogass, itt tényleg mindenki hülye
slowmotion
petey
slowmotion
több mint 2 éve
azért bírom Dibuszt, mert bár kijönni még nálam is rosszabbul jön ki (és én egyszer álltam be kapuba ifi I. edzésen, és teljesen homály voltam), azért legalább teljesen reálisan szokott értékelni.melyik ez a hülye a stúdióban? Hegedűs? elment az esze? lehengereltük a szerbeket? LE-HEN-GE-REL-TÜK?!mást nem mondhat, vagy ugrik az állás meg a fizu
baszki, kurvára nem röfögött ám az a meccs, még véletlenül sem azon múlt, hogy kétszer elugrani sem tudott Dibusz a labda elől, meg hogy kétszer ötcentis lesről kaptunk gólt, ahol a védelem nyomozta a labdát... azok után, hogy Sallairól a büdös kurva életben nem fog így elpattanni a labda, hogy aztán még egyszer gyengébbik lábbal pont így találja el. LE-HEN-GE-REL-TÜK?!
slowmotion
petey
több mint 2 éve
De ezen nem lepődik meg senki, mármint a CB-nmelyik ez a hülye a stúdióban? Hegedűs? elment az esze? lehengereltük a szerbeket? LE-HEN-GE-REL-TÜK?!És ezt a propaganda dumát tolja a CB is....
slowmotion
ThundersNFL a Jobbágy
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
melyik ez a hülye a stúdióban? Hegedűs? elment az esze? lehengereltük a szerbeket? LE-HEN-GE-REL-TÜK?!És ezt a propaganda dumát tolja a CB is....
slowmotion
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Szánalmas ahogy Bulgáriaban szurkoló csürhe balkáni f*sszopozást tolja a helyi pubokban.. aztán ha meglesznek pics*zva akkor megint mindenki hibás csak ők nem
több mint 2 éve
melyik ez a hülye a stúdióban? Hegedűs? elment az esze? lehengereltük a szerbeket? LE-HEN-GE-REL-TÜK?!mást nem mondhat, vagy ugrik az állás meg a fizu
slowmotion
több mint 2 éve
Spot előre megcsinálva a királyi tévén 😀Egészséges önbizalom
Stoki
több mint 2 éve
Jó csapatnak van szerencséje szokták mondani....de amit egyszer add azt el is vesz.....Ráadásul amennyi makunk volt ebben a selejtező sorozatban. Egy évtizedre elég lenneAz egy dolog, hogy be van betonozva, de a negatív kritikát nagyon nem bírja. Wales után majdnem dobbantott Arábiába… sajnos el kell jönnie annak az időnek egyszer, hogy muszáj kritikusan is szemlélni, mert különben hatalmasat bukunk, ha piedesztálra emeljük őket.Rossi tiszta ideg, rezgett a léc neki is ma. Egyelőre tényleg nagy mákfaktorunk van, meccsről-meccsre, nem egy életbiztosítás neki sem..Szerintem azért jobban be van betonozva annál
JC6 - a zsidó
Gergőbácsi
JC6 - a zsidó
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
melyik ez a hülye a stúdióban? Hegedűs? elment az esze? lehengereltük a szerbeket? LE-HEN-GE-REL-TÜK?!baszki, kurvára nem röfögött ám az a meccs, még véletlenül sem azon múlt, hogy kétszer elugrani sem tudott Dibusz a labda elől, meg hogy kétszer ötcentis lesről kaptunk gólt, ahol a védelem nyomozta a labdát... azok után, hogy Sallairól a büdös kurva életben nem fog így elpattanni a labda, hogy aztán még egyszer gyengébbik lábbal pont így találja el. LE-HEN-GE-REL-TÜK?!
több mint 2 éve
Spot előre megcsinálva a királyi tévén 😀
több mint 2 éve
Valakinek nincs kedve felgyújtani a Stúdiót?
több mint 2 éve
Ráadásul amennyi makunk volt ebben a selejtező sorozatban. Egy évtizedre elég lenneAz egy dolog, hogy be van betonozva, de a negatív kritikát nagyon nem bírja. Wales után majdnem dobbantott Arábiába… sajnos el kell jönnie annak az időnek egyszer, hogy muszáj kritikusan is szemlélni, mert különben hatalmasat bukunk, ha piedesztálra emeljük őket.Rossi tiszta ideg, rezgett a léc neki is ma. Egyelőre tényleg nagy mákfaktorunk van, meccsről-meccsre, nem egy életbiztosítás neki sem..Szerintem azért jobban be van betonozva annál
JC6 - a zsidó
Gergőbácsi
JC6 - a zsidó
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
jézusuramisten...ez az éneklés a balsors volt a himnuszból. megye2 feeling mondjuk.
több mint 2 éve
Ez a Himnusz bőgés inkább arcpirító, mint pátoszos
több mint 2 éve
"A bolgárok ellen hatalmas szenvedést mutatott be Marco Rossi csapata, de a lényeg az EB kijutás"azért meglepő ez az Origótól, azt még se írhatták, hogy szarok voltunk 😊
több mint 2 éve
Ezzel teljesen egyetértek. Mindig a sértődésAz egy dolog, hogy be van betonozva, de a negatív kritikát nagyon nem bírja. Wales után majdnem dobbantott Arábiába… sajnos el kell jönnie annak az időnek egyszer, hogy muszáj kritikusan is szemlélni, mert különben hatalmasat bukunk, ha piedesztálra emeljük őket.Rossi tiszta ideg, rezgett a léc neki is ma. Egyelőre tényleg nagy mákfaktorunk van, meccsről-meccsre, nem egy életbiztosítás neki sem..Szerintem azért jobban be van betonozva annál
JC6 - a zsidó
Gergőbácsi
JC6 - a zsidó
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Idegenben egyszer se kaptunk ki, az EB idegenben lesz.Véletlen? Aligha!
Reményteljes.
Őszentsége Sobri Jóska
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Az egy dolog, hogy be van betonozva, de a negatív kritikát nagyon nem bírja. Wales után majdnem dobbantott Arábiába… sajnos el kell jönnie annak az időnek egyszer, hogy muszáj kritikusan is szemlélni, mert különben hatalmasat bukunk, ha piedesztálra emeljük őket.Rossi tiszta ideg, rezgett a léc neki is ma. Egyelőre tényleg nagy mákfaktorunk van, meccsről-meccsre, nem egy életbiztosítás neki sem..Szerintem azért jobban be van betonozva annál
JC6 - a zsidó
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Mint Kőmíves KelemennéRossi tiszta ideg, rezgett a léc neki is ma. Egyelőre tényleg nagy mákfaktorunk van, meccsről-meccsre, nem egy életbiztosítás neki sem..Szerintem azért jobban be van betonozva annál
JC6 - a zsidó
Gergőbácsi
több mint 2 éve
Idegenben egyszer se kaptunk ki, az EB idegenben lesz.Reményteljes.
több mint 2 éve
Rossi megcsinálta. Tökéletesen felrajzolta az utolsó támadást és Petkov érkezett is ahogy azt meg terveztük!Hail Mary-t hívott
csebi