Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
A mákfaktor nem csak ma volt meg, hanem Szerbiában, Montenegróban és Litvániában is, szerencsére. Nagyon kiváncsi vagyok majd, milyen VB-selejtező csoportunk lesz.Ha te nem tudsz róla, akkor még nem volt meg.
EB-jegyekről mit tudni? Állítólag az első körös sorsolás már meg is volt, több mint 1 millió jelentkező, én miért nem tudtam róla? 😃
JC6 - a zsidó
több mint 2 éve
Haaland is szívesen kijutna vhova már pl...Van 53 ország....szóval a fele majdnem kijut....3 EB zsinórban.Anno én se gondoltam volna, hogy 24 csapatos lesz az Eb.
Nem gondoltam volna, hogy elérjük egyszer ezt.
Kenny
nagylaza, főpohárnok
ThundersNFL a Jobbágy
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
A mákfaktor nem csak ma volt meg, hanem Szerbiában, Montenegróban és Litvániában is, szerencsére. Nagyon kiváncsi vagyok majd, milyen VB-selejtező csoportunk lesz.EB-jegyekről mit tudni? Állítólag az első körös sorsolás már meg is volt, több mint 1 millió jelentkező, én miért nem tudtam róla? 😃
több mint 2 éve
Van 53 ország....szóval a fele majdnem kijut....3 EB zsinórban.Anno én se gondoltam volna, hogy 24 csapatos lesz az Eb.
Kenny
nagylaza, főpohárnok
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Nem volt egy szép meccs, de baszki milyen mákrol beszelunk amikor a bolgárok 3szor jottek a kapu felé, kaptak egy full kamu tizit (ott a VAR mi a gecit nézett), miutan nagy nehezen sikerult megrendezni nekik a meccset. Az osszkep alapjan a bolgaroknak a segguket kell verjek a foldhoz hogy az uefa asszisztalt a bohockodasukhoz es hogy nem kaptak ki.Andorrát a mai napig nem tudom elfelejteni....
Igy egyebkent egy forduloval a vege elott kijutottunk egy vilagversenyre, nem hinnem, hogy Rossinak rezegne a lec meg indokolatlan lenne a polocsinaltatas. Ugy viselkedunk mintha a brazil valogatott lennenk. Hat qrvara nem. Ertekelljuk ezeket az idoket mert visszajon meg, amikor 3 korrel a vege elott matematikai eselyunk se lesz kijutni.
Hogy elbasztak csomo mindent. Naná. Rossi fasz volt ma. Simán. De verjük a seggünket amig itt van, mert utana qrva nagy esellyel szarabb jon, eleg az utanpotlas valogatottakra nezni.
Es most azon kell izguljunk, hogy csoportelsokent vagy csoportmasodikkent jutunk e ki, mikozben tobb, mint egy eve veretlenek vagyunk.
Komolyan, en nem gondoltam volna hogy emberek elfelejtik andorrat, izlandot es tarsait, de nem,mi semmit nem tudunk a helyet kezelni...
gabokocka
Draft

több mint 2 éve
Nem mondom hogy örültem volna ha kikapunk, de megérdemelte volna az egész ország, akkora arcunk van már hogy csak na..Kevésbé érzékelem ezt, ez az önostorozás viszont pont méltó ellenpontja lenne annak az önimádatnak, amit sokakba belelátsz.
JC6 - a zsidó
több mint 2 éve
kijutottunk egy kibaszott EB-re és a stúdióban a "szakértők" a bíróval foglalkoznak.
több mint 2 éve
3 EB zsinórban.Anno én se gondoltam volna, hogy 24 csapatos lesz az Eb.
Kenny
több mint 2 éve
Nem volt egy szép meccs, de baszki milyen mákrol beszelunk amikor a bolgárok 3szor jottek a kapu felé, kaptak egy full kamu tizit (ott a VAR mi a gecit nézett), miutan nagy nehezen sikerult megrendezni nekik a meccset. Az osszkep alapjan a bolgaroknak a segguket kell verjek a foldhoz hogy az uefa asszisztalt a bohockodasukhoz es hogy nem kaptak ki.Azzal a résszel egyet is értek, hogy örülni kell a kijutásnak, csak akkor ne csináljanak a csapatból brazil válogatottat...mert lehet olyan lesz mint a brazil-német 7-1...
Igy egyebkent egy forduloval a vege elott kijutottunk egy vilagversenyre, nem hinnem, hogy Rossinak rezegne a lec meg indokolatlan lenne a polocsinaltatas. Ugy viselkedunk mintha a brazil valogatott lennenk. Hat qrvara nem. Ertekelljuk ezeket az idoket mert visszajon meg, amikor 3 korrel a vege elott matematikai eselyunk se lesz kijutni.
Hogy elbasztak csomo mindent. Naná. Rossi fasz volt ma. Simán. De verjük a seggünket amig itt van, mert utana qrva nagy esellyel szarabb jon, eleg az utanpotlas valogatottakra nezni.
Es most azon kell izguljunk, hogy csoportelsokent vagy csoportmasodikkent jutunk e ki, mikozben tobb, mint egy eve veretlenek vagyunk.
Komolyan, en nem gondoltam volna hogy emberek elfelejtik andorrat, izlandot es tarsait, de nem,mi semmit nem tudunk a helyet kezelni...
gabokocka
Ha minden klappol és kipihentek a srácok, akkor egy-egy meccsre össze tudnak állni, de egyébként meg megy a szenvedés, főleg h alapemberek is kiestek.
több mint 2 éve
Én azt is megemlíteném, hogy a riválisaink is szerencsések voltak a bolgárok ellen, szóval fairen mindenkinek kijárt.mi 98! ebben is jobbak vagyunk!
Montenegro a 96.percben nyert otthon.
A szerbek is a 96.percben egyenlítettek idegenben.
Heisman nádor
Nem volt egy szép meccs, de baszki milyen mákrol beszelunk amikor a bolgárok 3szor jottek a kapu felé, kaptak egy full kamu tizit (ott a VAR mi a gecit nézett), miutan nagy nehezen sikerult megrendezni nekik a meccset. Az osszkep alapjan a bolgaroknak a segguket kell verjek a foldhoz hogy az uefa asszisztalt a bohockodasukhoz es hogy nem kaptak ki.gondolkoztam a kilencvenegyedikben, hogy felteszek egyet a döntetlenre, egyszerűen a bolgárok mindentől is elfeküdtek, a hülye bíró meg mindent benyalt, hogy végül ez tényleg a karma volt.
gabokocka
csak azt kéne elfelejteni, hogy Szoboszlain kívül bárki más beadja a labdát, főleg meccs végén. a tizenhatoson belülre nem bírják berúgni a labdát, tisztára mint a kilencvenes évek közepi válogatottja.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
3 EB zsinórban.most már csak egy vébérészvételt kéne összerakni, így negyven év után.
Kenny
több mint 2 éve
Én azt is megemlíteném, hogy a riválisaink is szerencsések voltak a bolgárok ellen, szóval fairen mindenkinek kijárt.Montenegro a 96.percben nyert otthon.
A szerbek is a 96.percben egyenlítettek idegenben.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
3 EB zsinórban.Nem gondoltam volna, hogy elérjük egyszer ezt.
több mint 2 éve
Azért nagyon meleg hogy a még a felszínt sem lehet megkarcolgatni még a stúdióban sem… Csaj: “második félidőben beszorítottuk a bolgárokat”.
Nem mondom hogy örültem volna ha kikapunk, de megérdemelte volna az egész ország, akkora arcunk van már hogy csak na..
több mint 2 éve
azért Szobo tudja, hogy most nem mondhat rosszat, de mondott volnanagyon megkönnyebbült, mert a szerbek elleni győzelem után azért lenyilatkozta azt, hogy nem számolgatni fogunk, hanem kimegyünk Vilniusba, és nyerünk. hát majdnem szaván fogta a csapat.
NB2
több mint 2 éve
Nem volt egy szép meccs, de baszki milyen mákrol beszelunk amikor a bolgárok 3szor jottek a kapu felé, kaptak egy full kamu tizit (ott a VAR mi a gecit nézett), miutan nagy nehezen sikerult megrendezni nekik a meccset. Az osszkep alapjan a bolgaroknak a segguket kell verjek a foldhoz hogy az uefa asszisztalt a bohockodasukhoz es hogy nem kaptak ki.Igy egyebkent egy forduloval a vege elott kijutottunk egy vilagversenyre, nem hinnem, hogy Rossinak rezegne a lec meg indokolatlan lenne a polocsinaltatas. Ugy viselkedunk mintha a brazil valogatott lennenk. Hat qrvara nem. Ertekelljuk ezeket az idoket mert visszajon meg, amikor 3 korrel a vege elott matematikai eselyunk se lesz kijutni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Kijutottunk, ez óriási megint! A többit felejtsük gyorsan el.
több mint 2 éve
azért Szobo tudja, hogy most nem mondhat rosszat, de mondott volna
több mint 2 éve
a makik meg hullanakSajnos Sobri segghülye is tud lenniMindenki ellenünk volt, de megcsinálta a magyar csapat! A legjobbjait nélkülözve, Szoboszlai vezérletével kijutottunk az EB-re! Pedig két héten keresztül próbált összezavarni minket a bolgár oldal, és a lengyel bíró sem volt velünk, inkább ellenünk, míg a bolgárok vért ittak, mi mégis megcsináltuk! - origoSobri írta
JC6 - a zsidó
Willie Parker
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Igazából nagyon eszembe se jutott 😛 😀Hú ez kemény lehetett de jó hogy nem láttam 😛Imáid meghallgattattak!!!
dande2
Willie Parker
több mint 2 éve
Sajnos Sobri segghülye is tud lenniMindenki ellenünk volt, de megcsinálta a magyar csapat! A legjobbjait nélkülözve, Szoboszlai vezérletével kijutottunk az EB-re! Pedig két héten keresztül próbált összezavarni minket a bolgár oldal, és a lengyel bíró sem volt velünk, inkább ellenünk, míg a bolgárok vért ittak, mi mégis megcsináltuk! - origoSobri írta
JC6 - a zsidó
Willie Parker
Draft

több mint 2 éve
szóval Szoboszlai két gólpassz?
több mint 2 éve
Nah akkor lehet váltani a Brit Virgin-szigetek - Dominika meccsre 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Mindenki ellenünk volt, de megcsinálta a magyar csapat! A legjobbjait nélkülözve, Szoboszlai vezérletével kijutottunk az EB-re! Pedig két héten keresztül próbált összezavarni minket a bolgár oldal, és a lengyel bíró sem volt velünk, inkább ellenünk, míg a bolgárok vért ittak, mi mégis megcsináltuk! - origoSobri írta
JC6 - a zsidó
több mint 2 éve
Hú ez kemény lehetett de jó hogy nem láttam 😛Imáid meghallgattattak!!!
dande2