Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 632 — beers & Packers
A mákfaktor nem csak ma volt meg, hanem Szerbiában, Montenegróban és Litvániában is, szerencsére. Nagyon kiváncsi vagyok majd, milyen VB-selejtező csoportunk lesz.
EB-jegyekről mit tudni? Állítólag az első körös sorsolás már meg is volt, több mint 1 millió jelentkező, én miért nem tudtam róla? 😃
JC6 - a zsidó
Ha te nem tudsz róla, akkor még nem volt meg.
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 353 — Keep pounding
3 EB zsinórban.
Nem gondoltam volna, hogy elérjük egyszer ezt.
Kenny
Anno én se gondoltam volna, hogy 24 csapatos lesz az Eb.
nagylaza, főpohárnok
Van 53 ország....szóval a fele majdnem kijut....
ThundersNFL a Jobbágy
Haaland is szívesen kijutna vhova már pl...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 122
A mákfaktor nem csak ma volt meg, hanem Szerbiában, Montenegróban és Litvániában is, szerencsére. Nagyon kiváncsi vagyok majd, milyen VB-selejtező csoportunk lesz.
EB-jegyekről mit tudni? Állítólag az első körös sorsolás már meg is volt, több mint 1 millió jelentkező, én miért nem tudtam róla? 😃
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
3 EB zsinórban.
Kenny
nagylaza, főpohárnok
Van 53 ország....szóval a fele majdnem kijut....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nem volt egy szép meccs, de baszki milyen mákrol beszelunk amikor a bolgárok 3szor jottek a kapu felé, kaptak egy full kamu tizit (ott a VAR mi a gecit nézett), miutan nagy nehezen sikerult megrendezni nekik a meccset. Az osszkep alapjan a bolgaroknak a segguket kell verjek a foldhoz hogy az uefa asszisztalt a bohockodasukhoz es hogy nem kaptak ki.

Igy egyebkent egy forduloval a vege elott kijutottunk egy vilagversenyre, nem hinnem, hogy Rossinak rezegne a lec meg indokolatlan lenne a polocsinaltatas. Ugy viselkedunk mintha a brazil valogatott lennenk. Hat qrvara nem. Ertekelljuk ezeket az idoket mert visszajon meg, amikor 3 korrel a vege elott matematikai eselyunk se lesz kijutni.

Hogy elbasztak csomo mindent. Naná. Rossi fasz volt ma. Simán. De verjük a seggünket amig itt van, mert utana qrva nagy esellyel szarabb jon, eleg az utanpotlas valogatottakra nezni.

Es most azon kell izguljunk, hogy csoportelsokent vagy csoportmasodikkent jutunk e ki, mikozben tobb, mint egy eve veretlenek vagyunk.

Komolyan, en nem gondoltam volna hogy emberek elfelejtik andorrat, izlandot es tarsait, de nem,mi semmit nem tudunk a helyet kezelni...
gabokocka
Andorrát a mai napig nem tudom elfelejteni....

Draft

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 120
Nem mondom hogy örültem volna ha kikapunk, de megérdemelte volna az egész ország, akkora arcunk van már hogy csak na..
JC6 - a zsidó
Kevésbé érzékelem ezt, ez az önostorozás viszont pont méltó ellenpontja lenne annak az önimádatnak, amit sokakba belelátsz.

több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
kijutottunk egy kibaszott EB-re és a stúdióban a "szakértők" a bíróval foglalkoznak.

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 632 — beers & Packers
3 EB zsinórban.
Kenny
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 230
Nem volt egy szép meccs, de baszki milyen mákrol beszelunk amikor a bolgárok 3szor jottek a kapu felé, kaptak egy full kamu tizit (ott a VAR mi a gecit nézett), miutan nagy nehezen sikerult megrendezni nekik a meccset. Az osszkep alapjan a bolgaroknak a segguket kell verjek a foldhoz hogy az uefa asszisztalt a bohockodasukhoz es hogy nem kaptak ki.

Igy egyebkent egy forduloval a vege elott kijutottunk egy vilagversenyre, nem hinnem, hogy Rossinak rezegne a lec meg indokolatlan lenne a polocsinaltatas. Ugy viselkedunk mintha a brazil valogatott lennenk. Hat qrvara nem. Ertekelljuk ezeket az idoket mert visszajon meg, amikor 3 korrel a vege elott matematikai eselyunk se lesz kijutni.

Hogy elbasztak csomo mindent. Naná. Rossi fasz volt ma. Simán. De verjük a seggünket amig itt van, mert utana qrva nagy esellyel szarabb jon, eleg az utanpotlas valogatottakra nezni.

Es most azon kell izguljunk, hogy csoportelsokent vagy csoportmasodikkent jutunk e ki, mikozben tobb, mint egy eve veretlenek vagyunk.

Komolyan, en nem gondoltam volna hogy emberek elfelejtik andorrat, izlandot es tarsait, de nem,mi semmit nem tudunk a helyet kezelni...
gabokocka
Azzal a résszel egyet is értek, hogy örülni kell a kijutásnak, csak akkor ne csináljanak a csapatból brazil válogatottat...mert lehet olyan lesz mint a brazil-német 7-1...

Ha minden klappol és kipihentek a srácok, akkor egy-egy meccsre össze tudnak állni, de egyébként meg megy a szenvedés, főleg h alapemberek is kiestek.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 617 — Cowboys fan
Én azt is megemlíteném, hogy a riválisaink is szerencsések voltak a bolgárok ellen, szóval fairen mindenkinek kijárt.
Montenegro a 96.percben nyert otthon.
A szerbek is a 96.percben egyenlítettek idegenben.
Heisman nádor
mi 98! ebben is jobbak vagyunk!

gabokocka
gondolkoztam a kilencvenegyedikben, hogy felteszek egyet a döntetlenre, egyszerűen a bolgárok mindentől is elfeküdtek, a hülye bíró meg mindent benyalt, hogy végül ez tényleg a karma volt.

csak azt kéne elfelejteni, hogy Szoboszlain kívül bárki más beadja a labdát, főleg meccs végén. a tizenhatoson belülre nem bírják berúgni a labdát, tisztára mint a kilencvenes évek közepi válogatottja.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
3 EB zsinórban.
Kenny
most már csak egy vébérészvételt kéne összerakni, így negyven év után.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Én azt is megemlíteném, hogy a riválisaink is szerencsések voltak a bolgárok ellen, szóval fairen mindenkinek kijárt.
Montenegro a 96.percben nyert otthon.
A szerbek is a 96.percben egyenlítettek idegenben.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
3 EB zsinórban.

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 122
Azért nagyon meleg hogy a még a felszínt sem lehet megkarcolgatni még a stúdióban sem…
Csaj: “második félidőben beszorítottuk a bolgárokat”.

Nem mondom hogy örültem volna ha kikapunk, de megérdemelte volna az egész ország, akkora arcunk van már hogy csak na..
több mint 2 éve
azért Szobo tudja, hogy most nem mondhat rosszat, de mondott volna
NB2
nagyon megkönnyebbült, mert a szerbek elleni győzelem után azért lenyilatkozta azt, hogy nem számolgatni fogunk, hanem kimegyünk Vilniusba, és nyerünk. hát majdnem szaván fogta a csapat.
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 353 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 641 — Amerikai sportok rajongója
Kijutottunk, ez óriási megint! A többit felejtsük gyorsan el.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 498 — nabege2@yahoo.com
azért Szobo tudja, hogy most nem mondhat rosszat, de mondott volna
több mint 2 éve
Mindenki ellenünk volt, de megcsinálta a magyar csapat! A legjobbjait nélkülözve, Szoboszlai vezérletével kijutottunk az EB-re! Pedig két héten keresztül próbált összezavarni minket a bolgár oldal, és a lengyel bíró sem volt velünk, inkább ellenünk, míg a bolgárok vért ittak, mi mégis megcsináltuk! - origo
JC6 - a zsidó
Sobri írta
Willie Parker
Sajnos Sobri segghülye is tud lenni
ThundersNFL a Jobbágy
a makik meg hullanak
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 925 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hú ez kemény lehetett de jó hogy nem láttam 😛
dande2
Imáid meghallgattattak!!!
Willie Parker
Igazából nagyon eszembe se jutott 😛 😀
több mint 2 éve
Mindenki ellenünk volt, de megcsinálta a magyar csapat! A legjobbjait nélkülözve, Szoboszlai vezérletével kijutottunk az EB-re! Pedig két héten keresztül próbált összezavarni minket a bolgár oldal, és a lengyel bíró sem volt velünk, inkább ellenünk, míg a bolgárok vért ittak, mi mégis megcsináltuk! - origo
JC6 - a zsidó
Sobri írta
Willie Parker
Sajnos Sobri segghülye is tud lenni

Draft

több mint 2 éve
szóval Szoboszlai két gólpassz?
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 821 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nah akkor lehet váltani a Brit Virgin-szigetek - Dominika meccsre 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 281
JC6 - a zsidó
Sobri írta
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 281
Hú ez kemény lehetett de jó hogy nem láttam 😛
dande2
Imáid meghallgattattak!!!