Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 838 — "Montoya por favor!"
Muriqi is lop pontot a vöröskereszttől
zacknorb
Koszovó mindenki ellen X-elt, egyedül Belarusztól sikerült kikapni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 983
Hat ez után a meccs után Flicknek önként kellene felallnia.

Értek én mindent, de ez a teljesítmény kritikán aluli. Muszáj lesz a szövetségnek lépnie valamit.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 926 — Kinek mit intézett a kormánya
Muriqi is lop pontot a vöröskereszttől

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 549 — "Grammar maci"
Bardhi gól❤️

Zaniolo miatt buknak pontokat az olaszok, nem meglepő
Heisman nádor
Visz egy szemmel jól látható összeget...

Jó így már nem h a svájciak is leadták 🤣

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Bardhi gól❤️

Zaniolo miatt buknak pontokat az olaszok, nem meglepő

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 520 — nabege2@yahoo.com
Nagy a Sesko hype.
mar felhoztam ezt a temat h itthon focista nagy termeken, reklamban nem szerepelt.
Sesko szloveniaban vigyorog a red bull plakaton mezben.ami azert eleg nagy ceg....
Persze lehet megkerestek gerat meg kiralyt meg dardait de azert fura h amennyire hypoljak a focit senki nem lett "szinesz"
YoungZeeZee
Sesko a salzburg majd a lipcse jatékosa, van kötődése a céghez 🙂
Itthon is felhúzhattak volna egy ilyen kampányt Szobora, lehet hogy marketing szempontból nem volt rá szükség.
davemayer
Ezzel tisztaban vagyok..cssk fura h eddig uszok meg vizilabdazok voltak az "aldozatok" mikor a fo i a legnepszerubb itthon is.
YoungZeeZee
kevés intelligens focistát találsz, aki tud 2-3 értelmes mondatot elmondani egymás után
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 615
Nagy a Sesko hype.
mar felhoztam ezt a temat h itthon focista nagy termeken, reklamban nem szerepelt.
Sesko szloveniaban vigyorog a red bull plakaton mezben.ami azert eleg nagy ceg....
Persze lehet megkerestek gerat meg kiralyt meg dardait de azert fura h amennyire hypoljak a focit senki nem lett "szinesz"
YoungZeeZee
Itthon is felhúzhattak volna egy ilyen kampányt Szobora, lehet hogy marketing szempontból nem volt rá szükség.
davemayer
Ezzel tisztaban vagyok..cssk fura h eddig uszok meg vizilabdazok voltak az "aldozatok" mikor a fo i a legnepszerubb itthon is.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 983
Na Flick vajon mikor lesz kirugva?

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Jó szarul néz ki ez a Skopje pálya

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 844 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Jól van, végül sima Kongói DK kijutás, helyes.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 549 — "Grammar maci"
Nagy a Sesko hype.
YoungZeeZee

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 844 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Marokkó-Libéria elhalasztva a földrengés miatt, de a DR Kongó meccs is később kezdődik valamiért 🙁

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 638 — Sworn to the Dark
kár hogy nem Mudryk rúgta a gólt az lett volna vicces.

built for this shit

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
Slava Ukraini angol hülyék 😀

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Zhiniiiiiiii!!!!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 926 — Kinek mit intézett a kormánya
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2023/09/09/megserult-a-ferencvaros-kulcsembere-a-valogatottjaban-le-kellett-cserelni?fbclid=IwAR02B7oLjqXhO40-cKZMPraEWj0NdNPf6-CCwEXR1HGfg7_5Upfg3OLANBI

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 444 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
Egy új 18 éves portugál szupertehetség. Már a MU radarján van.

több mint 2 éve
Africa Cup of Nation kvali utolsó napjai vannak ezen a hétvégén. A legtöbb hely már elkelt, de azért van pár kiadó még. A legnagyobb mérkőzés talán a ma 3tól sorra kerülő Mozambik-Benin, az L csoportból. A vendégeknek győzelem kell a kontinens tornára való kijutáshoz. Az I csoportból még mindenki továbbjuthat, DR Kongó - Szudán és Mauritánia - Gabon meccseket rendeznek 6kor. A G csoportban Gambia - Kongót rendeznek holnap, a vendégeknek 3 gólos győzelem kell a kijutáshoz. A C csoport utolsó meccsét valamiért 12.én rendezik, Kamerunnak hazai pályán győznie kell ha jól nézem, hogy kijusson Burundi ellen. A többi meccs már nem dönt továbbjutásról.
Akik már ott vannak: Elefántcsontpart, Marokkó, Algéria, Dél Afrika, Szenegál, Burkina Faso, Tunézia, Egyiptom, Zambia, Egyenlítői Guinea, Nigéria, Bissau Guinea, Zöld Foki Szigetek, Mali, Guinea, Ghána, Angola, Tanzánia.
Nagyobb már biztosan kiesők: Zimbabwe, Uganda ( 2009 óta mindig kint voltak), Dél Szudán, a tavalyin bronz meccset játszó Nizser és Madagaszkár, Kenya, Togo ( bár ők még Adebajorral voltak jók) és megemlíteném még Etiópiát, akik bár már jó ideje nem jó, de az 50 meg 60as években nyertek ACoN-t.
Valamiért a FIFA kizárta az idei kvaliból Kenyát és Zimbabwét, de nem találtam meg, hogy miért.
Sixo
A Kameruni csoportban egy iksz lenne érdekes, akkor mind a három csapat ugyanannyi ponttal és nullás gólkülönbség lgel állna, akkor nem tudom melyik kettő jutna ki...

A kizárasok meg természetesen a szövetségbe való politikai beavatkozás miatt voltak:

www.google.com/amp/s/www.espn.com/soccer/story/_/id/37628758/kenya-zimbabwe-thrown-africa-cup-nations-qualifiers%3fplatform=amp

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 615
Nagy a Sesko hype.
több mint 2 éve
Africa Cup of Nation kvali utolsó napjai vannak ezen a hétvégén. A legtöbb hely már elkelt, de azért van pár kiadó még. A legnagyobb mérkőzés talán a ma 3tól sorra kerülő Mozambik-Benin, az L csoportból. A vendégeknek győzelem kell a kontinens tornára való kijutáshoz. Az I csoportból még mindenki továbbjuthat, DR Kongó - Szudán és Mauritánia - Gabon meccseket rendeznek 6kor. A G csoportban Gambia - Kongót rendeznek holnap, a vendégeknek 3 gólos győzelem kell a kijutáshoz. A C csoport utolsó meccsét valamiért 12.én rendezik, Kamerunnak hazai pályán győznie kell ha jól nézem, hogy kijusson Burundi ellen. A többi meccs már nem dönt továbbjutásról.
Akik már ott vannak: Elefántcsontpart, Marokkó, Algéria, Dél Afrika, Szenegál, Burkina Faso, Tunézia, Egyiptom, Zambia, Egyenlítői Guinea, Nigéria, Bissau Guinea, Zöld Foki Szigetek, Mali, Guinea, Ghána, Angola, Tanzánia.
Nagyobb már biztosan kiesők: Zimbabwe, Uganda ( 2009 óta mindig kint voltak), Dél Szudán, a tavalyin bronz meccset játszó Nizser és Madagaszkár, Kenya, Togo ( bár ők még Adebajorral voltak jók) és megemlíteném még Etiópiát, akik bár már jó ideje nem jó, de az 50 meg 60as években nyertek ACoN-t.
Valamiért a FIFA kizárta az idei kvaliból Kenyát és Zimbabwét, de nem találtam meg, hogy miért.

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Na a hírek szerint Sallai Roli fuck-ot mutatott az Al-Ettifaq-nak!!
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 132
Skócia akkor kijutott? Már most? 😀
De adnék egy skót - magyart, ahh
JC6 - a ruszki
Ahogy én számolom még nem jutottak ki
zacknorb
Náalm már mindenki kijutott, Norb 😀
több mint 2 éve
JC6 - a ruszki
Még nem, de ha kedden a norvég-grúz iksz, akkor igen. Illetve elég nekik egy győzelem a grúzok vagy akár egy döntetlen vagy a spanyolok, vagy a norvégok ellen.

több mint 2 éve
JC6 - a ruszki
Ahogy én számolom még nem jutottak ki

Poloska vagyok.