Soccer

42 feliratkozó

több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 842 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Németh András....elakarja adni a menedzsere vagy mi?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 118
Rossz nézni Ádámot, nem értem hogy kerülhet egy ilyen játkos a kezdőbe..
Nomac
Láttad a gólpasszt, ugye?
Szokol
Láttam, de láttad előtte a 65 percet? Ha lettek volna hasonló passzai egy szót sem szólnék.
Nomac
Ne is szólj: ma is és a bolgárok ellen is volt pontot érő megoldása, ráadásul nincs a helyére senki.
Szokol
Ez a probléma, nincs egy olyan csatárunk sem, aki ne tudna egy túlsúlyos Ádám Martint túlteljesíteni..
Nomac
ez már jó ideje nem erősségünk
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 842 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kalmár rettenetes ma is
peach
Kiskedvenc...akkor is válogatott lenne ha megye 4-be játszana

Draft

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 581 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Dibusz kijött 😊

több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 657 — balazs.t85@gmail.com
Nomac
Szokol
Láttam, de láttad előtte a 65 percet? Ha lettek volna hasonló passzai egy szót sem szólnék.
Nomac
Ne is szólj: ma is és a bolgárok ellen is volt pontot érő megoldása, ráadásul nincs a helyére senki.
Szokol
Ez a probléma, nincs egy olyan csatárunk sem, aki ne tudna egy túlsúlyos Ádám Martint túlteljesíteni..
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 16 069 — a new hope (again)
Kalmár rettenetes ma is

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 118
Szegény károgók épp eret vágnak. Minden meccsen szerencsénk van, nem érdemlünk EB-t.. hol vagytok? Bolgárok épp 5 pontot lopnak a Szerbektől😉
garincsa
Tudsz mutatni erröl a fórumról egy károgót? De aztán ne kritikust mutass, hanem károgót.
Szokol
mindegy szerintem...biztos összekeveri valami másik fórummal, csak a vasárnap délután zavarja össze 😀
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 331 — "Montoya por favor!"
Fegyvereket nem szállítunk, de a pótselejtezőt bebiztosítjuk az ukránoknak

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 425 — Steelers fan
Szegény károgók épp eret vágnak. Minden meccsen szerencsénk van, nem érdemlünk EB-t.. hol vagytok? Bolgárok épp 5 pontot lopnak a Szerbektől😉
garincsa
Tudsz mutatni erröl a fórumról egy károgót? De aztán ne kritikust mutass, hanem károgót.
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 425 — Steelers fan
Nomac
Szokol
Nomac
több mint 2 éve
garincsa San Francisco 49ers 465
több mint 2 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 423 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
En nem ertem ezt a csapatot, toredelmesen bevallom. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Dominik elővette a joga bonitot

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Ez lassan védjegye lesz ennek a csapatnak....

Draft

több mint 2 éve
65-dik percig semmi utána meg hirtelen minden felborul....faszom sem érti

Draft

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 29 681 — nabege2@yahoo.com
vezet Bulgária, mivan? 😊
csóri Montik 😊
több mint 2 éve
XD szerbeknél is most ott van a kockás füzet

több mint 2 éve
Szoboszlai kilövi a szerbeket
zacknorb
és vezetnek a bolgárok, beszarás csoport
gamerkr
Montenegró most bánhatja....

Draft

több mint 2 éve
Beszarás....mutassatok még egy csapatot ami 2 meccsen is 2 perc alatt fordít ilyen nincs világtörténelememben

Draft

több mint 2 éve
gamerkr Green Bay Packers 12 046 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
zacknorb
és vezetnek a bolgárok, beszarás csoport

Szerkesztette: gamerkr

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 151 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Bolgárok is vezetnek
több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 657 — balazs.t85@gmail.com
Nomac
Szokol
több mint 2 éve
zacknorb
Ezt a kihagyott bolgár helyzetért 😀
Heisman nádor
Azt könnyebb volt mint ez

Draft

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 581 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ádám 2. asszist

több mint 2 éve
csipkelli 4 010
Negonak kellett volna gurítani középre. Majd legközelebb.