Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Újabb hatalmas agyfaszIf Rubiales is removed as president, the RFEF is considering leaving UEFA. This could have a major impact, potentiall leading to all Spanish teams being kicked out of European competitions
Ha ebben bármi igazság van, az RFEF harakirire készül, csakhogy Luis Rubialest védje
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A Fradi is, meg most a Kispest isEgyébként pályaválasztói jogot szerettünk volna cserélni a Siófokkal, de nem mentek bele.Nagy fasz a siofok.tobb nezojuk lehetett volna mint mindjuk marciusban.az ujpest rendre idegrnben jatszott a siofok ellen ha nyaron volt a meccs
Így a Balatonban pancsizás helyett felbuszoztak egy négyesért (ötös lett volna, ha a nyilvánvalóan vonal mögött lepattanó labdát megadják a vakegerek), okos 😀
warr_b
YoungZeeZee
Csak a Vasasnak nincs akkora respectje, hogy belemenjenek
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Kompanyval én azért hiszek a Burnley bentmaradásában.3 forduló alatt azért érdekesen néz ki az PL xG tabellája.A City decemberre megnyeri a bajnoksagot, a Luton meg a Burnley meg kb addigra esnek ki.
A listát vezeti a | Brighton | . 😀
Egészen durva, majd 9 a várható góljaiknak a száma (rúgtak is 9-et).
A legjobb védelme (surprise) a Citynek van miközben övék a harmadik legjobb termelt xG. Vicces, hogy a második helyen a Villa van.
alatriste
A City mogotti 3 BL helyert nagyon kemeny harc lesz a Pool, Arsenal, Chelsea, MU, Spurs, Villa, Newcastle kozott, de kis szerencsevel a Brighton/Brentford duo egyike is kozel juthat.
Borbinho
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 615
Egyébként pályaválasztói jogot szerettünk volna cserélni a Siófokkal, de nem mentek bele.Nagy fasz a siofok.tobb nezojuk lehetett volna mint mindjuk marciusban.az ujpest rendre idegrnben jatszott a siofok ellen ha nyaron volt a meccs
Így a Balatonban pancsizás helyett felbuszoztak egy négyesért (ötös lett volna, ha a nyilvánvalóan vonal mögött lepattanó labdát megadják a vakegerek), okos 😀
warr_b
több mint 2 éve
3 forduló alatt azért érdekesen néz ki az PL xG tabellája.A City decemberre megnyeri a bajnoksagot, a Luton meg a Burnley meg kb addigra esnek ki.
A listát vezeti a | Brighton | . 😀
A legjobb védelme (surprise) a Citynek van miközben övék a harmadik legjobb termelt xG. Vicces, hogy a második helyen a Villa van.
alatriste
A City mogotti 3 BL helyert nagyon kemeny harc lesz a Pool, Arsenal, Chelsea, MU, Spurs, Villa, Newcastle kozott, de kis szerencsevel a Brighton/Brentford duo egyike is kozel juthat.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Rubiales édesanyja elzárkózott egy dél-spanyolországi templomba és éhségsztájkba kezdett, amíg nem szolgáltatnak igazságot a fiának.Mamma mia!
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
3 forduló alatt azért érdekesen néz ki az PL xG tabellája.A listát vezeti a | Brighton | . 😀

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Nem válaszoltam meg a saját kérdésem, de azóta utánajárva nem. 1 mecces eltiltás mert nem durvaság miatt jött a piros, hanem gólhelyzetben megakadályozása miatt. Szóval csak a Villa ellen fog hiányozni.Ilyenkor, amikor nem durvaság miatt volt piros lap is autómatikus a 3 meccese eltiltás?Az egyből piros automatikus három meccs.
alatriste
Mikey

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Egyébként pályaválasztói jogot szerettünk volna cserélni a Siófokkal, de nem mentek bele. Így a Balatonban pancsizás helyett felbuszoztak egy négyesért (ötös lett volna, ha a nyilvánvalóan vonal mögött lepattanó labdát megadják a vakegerek), okos 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Ilyenkor, amikor nem durvaság miatt volt piros lap is autómatikus a 3 meccese eltiltás?Az egyből piros automatikus három meccs.
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Jó reggelt, friss trackert!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Szívesen Liverpool.egy mester vagyA Bournemouth nem a Newcastle szintje. Bocsi Kerkez.Nyert a Newcastle!Várjál, a múlt héten is a kiállítás után kezdett el jól játszani a csapat!
iktriad
Mikey
iktriad
YoungZeeZee
több mint 2 éve
@eaglesmcnabb Te Meki mondjad már a nagy kedvenced, hogy nevezi ezt a cselt?— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 27, 2023
több mint 2 éve
Hát nem tudom, hogy jó ötlet-e egy ilyen rossz természetű, nem a munka moráljáról ismert focistát Sarri keze alá vinni. Lehet 2 hét múlva Sarri agyonveri az öltözőben, mint anno Papu Gomezt Gasperini.Lazio have reached an agreement with Olympique Marseille on €18m package for Mattéo Guendouzi ⚪️🔵🇫🇷
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 27, 2023
€13m fixed fee, €5m easy add-ons and talks now ongoing on personal terms in order to get deal done with medical at the beginning of next week. pic.twitter.com/ASvc3D0pxT
több mint 2 éve
This is Barclays Premier League heritage pic.twitter.com/Z0YEkiZPOy
— Out of Context Football Manager (@nocontextfm1) August 27, 2023
több mint 2 éve
Ilyenkor, amikor nem durvaság miatt volt piros lap is autómatikus a 3 meccese eltiltás?

Liverpool Fc
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 615
egy mester vagyA Bournemouth nem a Newcastle szintje. Bocsi Kerkez.Nyert a Newcastle!Várjál, a múlt héten is a kiállítás után kezdett el jól játszani a csapat!
iktriad
Mikey
iktriad
több mint 2 éve
Kleinheisler tempó. Viccet félretéve ma berúgta amik kimaradtak.de hogy a faszomban nem beszel angolul 😀Ezt eddig is tudta Darwin. Piszok jól helyezkedik, fut be területbe, a lövőtechnikája is baromi jó.Nagyon szép válasz volt tőle a mai dupla és a GWG arra hogy csak csere volt az első három meccsen. Remélem az Aston Villa ellen már kezdeni fog.
alatriste
Mikey
Becker forditott neki.
YoungZeeZee
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
akkor szerintem mtk volt. varhidinél pl ő volt a kapus, hogy majd a rutinnal tartja hatul a fiatal csapatot 😀Sztem anno a vasasnal ez volt a céges autó. Warrekbol simán kinézemA Könyves Kálmánon mellettem jött Dibusz a nécre szóló fekete bmw-jével. Mondtam neki hogy egy béna fasz és hajrá Vasas 😁új idők gyermekei. annó villamossal mentünk valami fos válogatott meccsre villamossal amikor a dugóballn mellettünk észrevettem végh zolit egy lerúgott szürke 3 ajtós vw polóban....
warr_b
peach
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 615
de hogy a faszomban nem beszel angolul 😀Ezt eddig is tudta Darwin. Piszok jól helyezkedik, fut be területbe, a lövőtechnikája is baromi jó.Nagyon szép válasz volt tőle a mai dupla és a GWG arra hogy csak csere volt az első három meccsen. Remélem az Aston Villa ellen már kezdeni fog.
alatriste
Mikey
Becker forditott neki.
több mint 2 éve
Fradi, Pool, Vasas, micsoda nap 😆
több mint 2 éve
Ezt eddig is tudta Darwin. Piszok jól helyezkedik, fut be területbe, a lövőtechnikája is baromi jó.Nagyon szép válasz volt tőle a mai dupla és a GWG arra hogy csak csere volt az első három meccsen. Remélem az Aston Villa ellen már kezdeni fog.
alatriste
több mint 2 éve
Nem láttam csak a végét. Szoboszlai hogy muzsikált?Küzdött és hajtott mint a robot, nem néztem statokat, de érzésre megint az egyik legtöbbet futhatta a csapatból. Klopp nem véletlenül ölelgette meg nagyon a meccs után. Egyszer jó lenne már úgy látni 90 percet játszani hogy nem kell hátrébb mennie egy sorral egy kiállítás miatt.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
Faszomba márMár csak idő kérdése, nagyon dominál most már a Juve.
Sixo