Soccer
Breaking | Al-Nassr are attempting to sign Liverpool goalkeeper Alisson (30) - talks are underway, according to @sebnonda. More follows.
— Get French Football News (@GFFN) August 15, 2023
Amúgy leraktam ma az arcom, ezeknek az elmebeteg fizuknak bizonyos játékosoknál az 50%-át (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) előre egy összegben kifizetik nekik. Kabaré.
És Neymar egyetlen, a szaúdi vbt promozó közösségi média posztja után 500000 dollárt kap.
Szerkesztette: Tony Adams
... ....... ............. ............... Löfli holnapra mg leszel kopasztvaChelsea have activated £35m release clause into Michael Olise’s contract — deal advancing to final stages 🚨🔵
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 15, 2023
Clause has always been there despite denials and all parties will be in touch to finalise the agreement.
Olise already said yes to Chelsea, time to fix details. pic.twitter.com/2aDFuvT2RN
Beki
Zsótér -> Kecsó..Innentől mélyrepülés. 😀
Na erre leszek kiváncsi.
JC6 - a ruszki

Chelsea have activated £35m release clause into Michael Olise’s contract — deal advancing to final stages 🚨🔵
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 15, 2023
Clause has always been there despite denials and all parties will be in touch to finalise the agreement.
Olise already said yes to Chelsea, time to fix details. pic.twitter.com/2aDFuvT2RN
Poloska vagyok.
Most, hogy már Neymar is oda igazolt, a szaudi bajnokság szerintem simán top3, ha a nevek alapján nézzük.Azért mert van 10 értelmes focista, a többi még mindig kókler. Van 18 csapat, minden csapatban legalább 20 játékos, még mindig egy nagy lókuki a bajnokság.
Több világsztár játszik ott, mint a spanyoloknál vagy Olaszországban.
Mi most a kábé konszenzusos vélemény arról, hogy mi a bajnokságok sorrendje?
Őszentsége Sobri Jóska
NB2
Fabinho was gifted a Rolex by a fan because he played well… A FAN.
— The Kop Watch (@TheKopWatch) August 14, 2023
Na we can’t compete with Saudi 😂😂 pic.twitter.com/VgDWduDeEB
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
Poloska vagyok.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Marko Arnautović to Inter, here we go! Agreement reached on €10m package, add-ons included. Medical tests to take place later this week. ⚫️🔵🇦🇹
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 14, 2023
Austrian striker agreed personal terms with Inter weeks ago and he’s set to return 13 years later. pic.twitter.com/mHxocodgXs
A Premier League is belátta, nem mehet tovább az, amit a Chelsea művel, ezért az UEFA szabályokhoz igazítják a sajátjaikat.Akkor még télen jöhet még pár játékos 500 misiért.
JÖVŐ NYÁRON!!!!!!!! 😬😬😬😬
Tony Adams
JÖVŐ NYÁRON!!!!!!!! 😬😬😬😬
Arra vagyok márcsak kiváncsi hogy az angolok hogyan chokerkedik elszerintem simán Ausztrálok ledominálják őket!
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Elképesztő 😀Ezek a közepesnél alig jobb spanyolok hogy jutnak el a döntőig?dupla Jinx? 😀
Hatalmas jinx 😀
BLOMQVIST!!!
Heisman nádor
Toto21
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Ezek a közepesnél alig jobb spanyolok hogy jutnak el a döntőig?dupla Jinx? 😀
Hatalmas jinx 😀
BLOMQVIST!!!
Heisman nádor
Hatalmas jinx 😀
BLOMQVIST!!!
Szerkesztette: Heisman nádor
Plusz nem csak az dönti el a bajnokságok színvonalat, hogy kiöregedett vagy a leheto legnagyobb fizetést kérő játékos odaigazol.Most, hogy már Neymar is oda igazolt, a szaudi bajnokság szerintem simán top3, ha a nevek alapján nézzük.Azért mert van 10 értelmes focista, a többi még mindig kókler. Van 18 csapat, minden csapatban legalább 20 játékos, még mindig egy nagy lókuki a bajnokság.
Őszentsége Sobri Jóska
NB2
Itthoni példa, hogy hiába öntöd nyakon a focit pénzzel, attól még nem lesz jobb.
Az infrastruktúra, know-how, utánpótlás, jogdíjak. Soha az életben nem fogják tobbrn nezni az ázsiai BL-t mint az európait.
Az araboknak nincs kiépült utánpótlás rendszere ami biztosítaná a minőséget.
Ez a trend tart majd pár évig aztán kipukkad mint Kínában.
Most, hogy már Neymar is oda igazolt, a szaudi bajnokság szerintem simán top3, ha a nevek alapján nézzük.Azért mert van 10 értelmes focista, a többi még mindig kókler. Van 18 csapat, minden csapatban legalább 20 játékos, még mindig egy nagy lókuki a bajnokság.
Őszentsége Sobri Jóska