Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Nocsak döntetlen, akkor tizi párbaj.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
103 perc után 11-esek lesznek.
több mint 2 éve
Várj. Ha a sporihoz ér a zsuga, nincs megállás?
több mint 2 éve
Bántóan gyenge a középpálya. Siger meg Baráth.. ahhBaráth konkrétan emberhátrány. Katasztrófa, de ugye kell a magyar játékos.
JC6 - a ruszki

több mint 2 éve
Megpattant de mekkora mák!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Bántóan gyenge a középpálya. Siger meg Baráth.. ahh
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Csercse segíts!
több mint 2 éve
szedd ki bohoc 😊megveretjuk magunkat ezekkel a balfaszokkal.fair play díjas hsz
Kenny
petey
több mint 2 éve
Most épp KIT buktatnak, csak kérdem!?!??

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Bár a szerencsével nem állnak hadilábon a jól pattanó labdáknál, de megérdemli a Vidi. És mi is
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
megveretjuk magunkat ezekkel a balfaszokkal.fair play díjas hsz
Kenny
több mint 2 éve
Már a szöglet előtt a kijövök á mégse trademark mozdulatsorDibusz és a beíveléseknem láttam. nagy lepke volt? 😀
Gergőbácsi
Toto21
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
érett a gól. múlt hézhez képest szépen és tetszetősen játszik a Vidi. akármi a vége szerintem jó lesz ez a szezonra nézve.
több mint 2 éve
Szöglet előtt Dibusz 😅 úgy szeretem
több mint 2 éve
A szokásos pontrúgás. Dibusz meg az előbb kijött a rokonok elé... 😀

több mint 2 éve
Dibusz és a beívelések