Soccer
Szerintem aki igazi VASASos az mosttessék 😀
Csak annak drukkolhat, hogy szopjanak, mert ez nem vezet semmi jóra ami van.
Csak elodázzuk
ozibozi
Told you!
— TheSecretScout (@TheSecretScout_) August 5, 2023
Bring me Seedorf back
pic.twitter.com/FCNOptq7d1

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
🚨 EXCL: Brighton & Hove Albion reach agreement in principle with Ajax to buy Mohamed Kudus for ~€40m. 23yo Ghana int’l close to agreement on personal terms. Deal not fully done but key De Zerbi target + would be #BHAFC record signing @TheAthleticFC #Ajax https://t.co/hRzqcgZMCr
— David Ornstein (@David_Ornstein) August 5, 2023
Egy év a PL-ben, és 100 milláért adják majd el, rohadt jó fogás.
lengyelek sem normálisak, volt egy kis mozgolódás, egy levágott kar és egy leszúrt emberwtf?
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Angol csapatoknál sajnos sem ebben, sem az igazolások terén nem érdemes a logikát keresni.Akkor miért akarnak egy 25, még idén 26 éves játékosnak 7 éves szerződést adni ?Már megint egy 7 éves szerződés. Nem az volt ,hogy pont Löfliék miatt lemaxolták a szerződések hosszát 5 évre?FFP szempontjából nem tudnak sztem játszani a hosszú szerződésekkel és max 5 évre oszlik a cucc.
Official, confirmed. Robert Sánchez has joined Chelsea on seven year deal from Brighton 🔵✨ #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 5, 2023
Contract until 2030, £20m fee plus £5m add ons. pic.twitter.com/kg58bQKTtZ
Sixo
Beki
Sixo
Asszem itt az ideje abbahagyni ezt a Kane storyt idén.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
En a recop- rol olvastamRemelem luivutton vagy balensziaga lesz a befuto, van ra penz(unk) ugy is...Én úgy tudom, hogy még nem választották ki, ki lesz az utód, mert Kubatovék azt szeretnék mint a Nike-nál, hogy másnak ne szállítson be az adott gyártó. Illetve, valódi mezSZPONZORi megállapodást akarnak, nem csak klasszikus mezbeszállítóit, mint ami a Nike most.Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4A fradibol puma lesz.A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
A puma mezeket vhogy soha nem kedveltem meg.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
dawyd728
Van még egy márka aki "versenyben" van,
Kenny
Borbinho
Emlekeztek meg ra?😀
Akkor miért akarnak egy 25, még idén 26 éves játékosnak 7 éves szerződést adni ?Már megint egy 7 éves szerződés. Nem az volt ,hogy pont Löfliék miatt lemaxolták a szerződések hosszát 5 évre?FFP szempontjából nem tudnak sztem játszani a hosszú szerződésekkel és max 5 évre oszlik a cucc.
Official, confirmed. Robert Sánchez has joined Chelsea on seven year deal from Brighton 🔵✨ #CFC
Sixo
Beki
Már megint egy 7 éves szerződés. Nem az volt ,hogy pont Löfliék miatt lemaxolták a szerződések hosszát 5 évre?FFP szempontjából nem tudnak sztem játszani a hosszú szerződésekkel és max 5 évre oszlik a cucc.
Sixo
Ricse Ricse (nembeat) Ricse 😉
Egy újabb gyöngyszem!!!
hatsofuves.nemzetisport.hu/kis-magyar-hollywood-ricsen-idon-tuli-golt-lottek-a-kilatastalansagnak/
Gaetano Castrovilli and Bournemouth, deal OFF. Italian midfielder has failed his medical in England and will now return to Fiorentina. ⛔️🍒 #AFCB
€14m deal, collapsed. pic.twitter.com/PQqTcynuDA
Ez megy mindenhol. Ezzel mindenki kezéből kiveszik a pénzt. Csak az én kezemből nem vesz ki, ellenkezőleg relatíve mindenkihez képest jól járok, mert az enyémben akaratom ellenére jóval több pénzt hagy benne, azt leszámítva, h adóm egy részét zsebre teszi..az ilyen gyártóknak van egy egyszeri hatalmas kiadás, és aztán a működés közbeni balansz. no de ha bazisok pénzt kapnak arra, hogy megépítsék a gyárat (kvázi megépítik nekik, mert akkor munkahelyet teremtenek), akkor már kapásból nincs nyomás arra, hogy nagyon sokat kelljen eladni mondjuk az első öt/tíz év alatt. csinálgatják, megunják, eladják majd a gyárat. majd írnak egy törvényt arra, hogy tíz év után ha kiszállnak a projektből, akkor se kelljen visszafizetni az állami támogatást, tehát az elveszíti közpénz jellegét. építésnál állambácsi adja, eladásnál Lölő teszi zsebre.Hogy vesznek ki belőle pénzt, ha nem tudom odaadni se nekik?szerinted tényleg azért hozták létre, mert a sportszergyártás terén is maradandót akartak létrehozni, vagy azért, mert ebből is lehet pénzt kivenni?Amúgy a 2rule annyira gyász, a kupadöntő előtti hetekben/hónapban nem lehetett kapni sehol mezt. Az a sportszergyártó, akinek ennyire nincs kapacitása pár száz mez legyártására, amikor kereslet az volt rá, az inkább menjen kapálni.Budafok Budapest Staten Island-je.Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4A fradibol puma lesz.A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
dawyd728
Kampman
dawyd728
slowmotion
dawyd728
slowmotion
Ezt egyszerre is lehetne csinálni. 2x is lehúzhatna, de csak 1x teszi..
cimborám akart venni egy melegítőfelsőt csak viccből, de még ő sem tudott pár éve. fan service level 100Amúgy a 2rule annyira gyász, a kupadöntő előtti hetekben/hónapban nem lehetett kapni sehol mezt. Az a sportszergyártó, akinek ennyire nincs kapacitása pár száz mez legyártására, amikor kereslet az volt rá, az inkább menjen kapálni.Budafok Budapest Staten Island-je.Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4A fradibol puma lesz.A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
dawyd728
Kampman
dawyd728
OK, meggyőztél 😊Csepel Long Island, nem is értem más hogy nem vette még észre!!!!Az Csepel!Budafok Budapest Staten Island-je.Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4A fradibol puma lesz.A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
dawyd728
Kampman
Dzsokijuing
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Welcome, Josko! 🙌 pic.twitter.com/h5twzhVNy1
— Manchester City (@ManCity) August 5, 2023
Remelem luivutton vagy balensziaga lesz a befuto, van ra penz(unk) ugy is...Én úgy tudom, hogy még nem választották ki, ki lesz az utód, mert Kubatovék azt szeretnék mint a Nike-nál, hogy másnak ne szállítson be az adott gyártó. Illetve, valódi mezSZPONZORi megállapodást akarnak, nem csak klasszikus mezbeszállítóit, mint ami a Nike most.Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4A fradibol puma lesz.A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
dawyd728
Kenny
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
az ilyen gyártóknak van egy egyszeri hatalmas kiadás, és aztán a működés közbeni balansz. no de ha bazisok pénzt kapnak arra, hogy megépítsék a gyárat (kvázi megépítik nekik, mert akkor munkahelyet teremtenek), akkor már kapásból nincs nyomás arra, hogy nagyon sokat kelljen eladni mondjuk az első öt/tíz év alatt. csinálgatják, megunják, eladják majd a gyárat. majd írnak egy törvényt arra, hogy tíz év után ha kiszállnak a projektből, akkor se kelljen visszafizetni az állami támogatást, tehát az elveszíti közpénz jellegét. építésnál állambácsi adja, eladásnál Lölő teszi zsebre.Hogy vesznek ki belőle pénzt, ha nem tudom odaadni se nekik?szerinted tényleg azért hozták létre, mert a sportszergyártás terén is maradandót akartak létrehozni, vagy azért, mert ebből is lehet pénzt kivenni?Amúgy a 2rule annyira gyász, a kupadöntő előtti hetekben/hónapban nem lehetett kapni sehol mezt. Az a sportszergyártó, akinek ennyire nincs kapacitása pár száz mez legyártására, amikor kereslet az volt rá, az inkább menjen kapálni.Budafok Budapest Staten Island-je.Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4A fradibol puma lesz.A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
dawyd728
Kampman
dawyd728
slowmotion
dawyd728
Én úgy tudom, hogy még nem választották ki, ki lesz az utód, mert Kubatovék azt szeretnék mint a Nike-nál, hogy másnak ne szállítson be az adott gyártó. Illetve, valódi mezSZPONZORi megállapodást akarnak, nem csak klasszikus mezbeszállítóit, mint ami a Nike most.Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4A fradibol puma lesz.A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
dawyd728
10 millió 2Rule vásárló országa vagyunk!Adsz nekik, csak kicsit közvetett formában.Hogy vesznek ki belőle pénzt, ha nem tudom odaadni se nekik?szerinted tényleg azért hozták létre, mert a sportszergyártás terén is maradandót akartak létrehozni, vagy azért, mert ebből is lehet pénzt kivenni?Amúgy a 2rule annyira gyász, a kupadöntő előtti hetekben/hónapban nem lehetett kapni sehol mezt. Az a sportszergyártó, akinek ennyire nincs kapacitása pár száz mez legyártására, amikor kereslet az volt rá, az inkább menjen kapálni.Budafok Budapest Staten Island-je.Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4A fradibol puma lesz.A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
dawyd728
Kampman
dawyd728
slowmotion
dawyd728
Kampman