Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 646 — Csodabogár
Szerintem aki igazi VASASos az most
Csak annak drukkolhat, hogy szopjanak, mert ez nem vezet semmi jóra ami van.
Csak elodázzuk
ozibozi
tessék 😀

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 497
Szerintem aki igazi VASASos az most
Csak annak drukkolhat, hogy szopjanak, mert ez nem vezet semmi jóra ami van.
Csak elodázzuk

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
A Vasas is kicsit Herthás.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 857 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szivacski mé' nem takarodsz má' el a kurva anyádba nagy miklóssal meg desits-csel együtt....

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve

Egy év a PL-ben, és 100 milláért adják majd el, rohadt jó fogás.
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 949 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
lengyelek sem normálisak, volt egy kis mozgolódás, egy levágott kar és egy leszúrt ember
NB2
wtf?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 535 — nabege2@yahoo.com
lengyelek sem normálisak, volt egy kis mozgolódás, egy levágott kar és egy leszúrt ember
több mint 2 éve
Huhh de "érdekes" lesz a Vb stílusú hosszabbítások bevezetése a PLben is. Már látszik hogy az első Champó félidőben is 7-8 perces extra időt raknak rá a sporik.🥴
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Már megint egy 7 éves szerződés. Nem az volt ,hogy pont Löfliék miatt lemaxolták a szerződések hosszát 5 évre?

Sixo
FFP szempontjából nem tudnak sztem játszani a hosszú szerződésekkel és max 5 évre oszlik a cucc.
Beki
Akkor miért akarnak egy 25, még idén 26 éves játékosnak 7 éves szerződést adni ?
Sixo
Angol csapatoknál sajnos sem ebben, sem az igazolások terén nem érdemes a logikát keresni.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 585 — Lucas Scott
Na akkor Levy nem válaszolt az utolsó ajánlatra és elutazott két hét nyaralásra Miamiba.
Asszem itt az ideje abbahagyni ezt a Kane storyt idén.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 626
A fradibol puma lesz.
A puma mezeket vhogy soha nem kedveltem meg.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
Kampman
Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4
dawyd728
Én úgy tudom, hogy még nem választották ki, ki lesz az utód, mert Kubatovék azt szeretnék mint a Nike-nál, hogy másnak ne szállítson be az adott gyártó. Illetve, valódi mezSZPONZORi megállapodást akarnak, nem csak klasszikus mezbeszállítóit, mint ami a Nike most.
Van még egy márka aki "versenyben" van,
Kenny
Remelem luivutton vagy balensziaga lesz a befuto, van ra penz(unk) ugy is...
Borbinho
En a recop- rol olvastam
Emlekeztek meg ra?😀
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 467 — LIGHTS OUT!
Már megint egy 7 éves szerződés. Nem az volt ,hogy pont Löfliék miatt lemaxolták a szerződések hosszát 5 évre?

Sixo
FFP szempontjából nem tudnak sztem játszani a hosszú szerződésekkel és max 5 évre oszlik a cucc.
Beki
Akkor miért akarnak egy 25, még idén 26 éves játékosnak 7 éves szerződést adni ?

több mint 2 éve
Törölt felhasználó

Sixo
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 952 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az igazan fontos dolgok:

Ricse Ricse (nembeat) Ricse 😉

Egy újabb gyöngyszem!!!

hatsofuves.nemzetisport.hu/kis-magyar-hollywood-ricsen-idon-tuli-golt-lottek-a-kilatastalansagnak/
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Az orvosin sem sokan szoktak elhasalni. Max ha a vevők közben meggondolták maguk kb.

több mint 2 éve
dawyd728 4 215
A fradibol puma lesz.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
Kampman
Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4
dawyd728
Budafok Budapest Staten Island-je.
Kampman
Amúgy a 2rule annyira gyász, a kupadöntő előtti hetekben/hónapban nem lehetett kapni sehol mezt. Az a sportszergyártó, akinek ennyire nincs kapacitása pár száz mez legyártására, amikor kereslet az volt rá, az inkább menjen kapálni.
dawyd728
szerinted tényleg azért hozták létre, mert a sportszergyártás terén is maradandót akartak létrehozni, vagy azért, mert ebből is lehet pénzt kivenni?
slowmotion
Hogy vesznek ki belőle pénzt, ha nem tudom odaadni se nekik?
dawyd728
az ilyen gyártóknak van egy egyszeri hatalmas kiadás, és aztán a működés közbeni balansz. no de ha bazisok pénzt kapnak arra, hogy megépítsék a gyárat (kvázi megépítik nekik, mert akkor munkahelyet teremtenek), akkor már kapásból nincs nyomás arra, hogy nagyon sokat kelljen eladni mondjuk az első öt/tíz év alatt. csinálgatják, megunják, eladják majd a gyárat. majd írnak egy törvényt arra, hogy tíz év után ha kiszállnak a projektből, akkor se kelljen visszafizetni az állami támogatást, tehát az elveszíti közpénz jellegét. építésnál állambácsi adja, eladásnál Lölő teszi zsebre.
slowmotion
Ez megy mindenhol. Ezzel mindenki kezéből kiveszik a pénzt. Csak az én kezemből nem vesz ki, ellenkezőleg relatíve mindenkihez képest jól járok, mert az enyémben akaratom ellenére jóval több pénzt hagy benne, azt leszámítva, h adóm egy részét zsebre teszi..
Ezt egyszerre is lehetne csinálni. 2x is lehúzhatna, de csak 1x teszi..
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 646 — Csodabogár
A fradibol puma lesz.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4
dawyd728
Kampman
Amúgy a 2rule annyira gyász, a kupadöntő előtti hetekben/hónapban nem lehetett kapni sehol mezt. Az a sportszergyártó, akinek ennyire nincs kapacitása pár száz mez legyártására, amikor kereslet az volt rá, az inkább menjen kapálni.
dawyd728
cimborám akart venni egy melegítőfelsőt csak viccből, de még ő sem tudott pár éve. fan service level 100

több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 757 — Saturday Night Lights
A fradibol puma lesz.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4
dawyd728
Kampman
Az Csepel!
Dzsokijuing
Csepel Long Island, nem is értem más hogy nem vette még észre!!!!
Kampman
OK, meggyőztél 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A fradibol puma lesz.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4
dawyd728
Én úgy tudom, hogy még nem választották ki, ki lesz az utód, mert Kubatovék azt szeretnék mint a Nike-nál, hogy másnak ne szállítson be az adott gyártó. Illetve, valódi mezSZPONZORi megállapodást akarnak, nem csak klasszikus mezbeszállítóit, mint ami a Nike most.
Kenny
Remelem luivutton vagy balensziaga lesz a befuto, van ra penz(unk) ugy is...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 684 — Cowboys fan
A fradibol puma lesz.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4
dawyd728
Kampman
dawyd728
szerinted tényleg azért hozták létre, mert a sportszergyártás terén is maradandót akartak létrehozni, vagy azért, mert ebből is lehet pénzt kivenni?
slowmotion
dawyd728
az ilyen gyártóknak van egy egyszeri hatalmas kiadás, és aztán a működés közbeni balansz. no de ha bazisok pénzt kapnak arra, hogy megépítsék a gyárat (kvázi megépítik nekik, mert akkor munkahelyet teremtenek), akkor már kapásból nincs nyomás arra, hogy nagyon sokat kelljen eladni mondjuk az első öt/tíz év alatt. csinálgatják, megunják, eladják majd a gyárat. majd írnak egy törvényt arra, hogy tíz év után ha kiszállnak a projektből, akkor se kelljen visszafizetni az állami támogatást, tehát az elveszíti közpénz jellegét. építésnál állambácsi adja, eladásnál Lölő teszi zsebre.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 631 — Omar's Coming Yo!
A fradibol puma lesz.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4
dawyd728

több mint 2 éve
A fradibol puma lesz.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4
dawyd728
Kampman
dawyd728
slowmotion
dawyd728
Adsz nekik, csak kicsit közvetett formában.
Kampman
10 millió 2Rule vásárló országa vagyunk!