Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
Spurs vezeti a PL-t, Girona a La Ligát, most kéne lefújni minden ligát.
több mint 2 éve
A Dortmund Union Berlin meccsen lett 1-2 visszavonták, 2-1, visszavonták 1-2. Éljen a modern foci.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Bissouma 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
A Luton szerez egy gólt, de belesérül két játékosuk is.A gólt végül érvénytelenítik, de a sérülések ugyanúgy maradnak.
több mint 2 éve
#Nazionale 🇮🇹
— Nazionale Italiana ⭐️⭐️⭐️⭐️ (@Azzurri) October 6, 2023
La lista dei 27 convocati del Ct Luciano #Spalletti per le qualificazioni a EURO 2024
🆚🇲🇹 | 🏟 14 ottobre - Bari
🆚🏴 | 🏟 17 ottobre - Londra
▶️ https://t.co/W7hGOh1OTM #Azzurri #EURO2024 #VivoAzzurro pic.twitter.com/3NQB1Lc63d
több mint 2 éve
Pogbáról eddig is lehetett tudni, hogy nem agysebész, de most lehúzta magát a retyón.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
NSO: Az FTC nem győzelmet szalasztott el, hanem pontot szerzett Firenzében – elemzésOrigo: Újabb Fradi-csoda: egy óra káprázat egy sztárcsapat ellen
több mint 2 éve
Illetve most tudták meg, h ők is a Puskás fiókcsapata lettek, mint az Eszék.2 pontunkat odaadtuk a szerbeknek, hogy vehessenek maguknak egy ilyen gyönyörű címert.ez a Csukaricski mindig is gyanús volt nekem😂
petey
És 2 győzelem, 4 pont a fradinak
warr_b
Bálesz
több mint 2 éve
Oh istenem, Vlahovics után Chiesa is megsérült. A Torinói derbin egyik sem lesz ott, így a Milik - Yildiz csatár duót tippelnek most a szakik.
több mint 2 éve
ezzel az a gond h az utolso meccset is presztizsbol komolyan fogjak venni a fiorentinaJa, mint az angolok a Wembleyben, miután itthon elkaptuk őket.
YoungZeeZee
több mint 2 éve
az ugye megvan, hogy egy kulon mondat?should be =/= must be, pláne nem az 'it probably won't happen'-nel közvetlenül mögöttemondjuk nem akarok nyelvtannacizni, de azert 'the only outcome should be a replay' eleg eros megfogalmazas, hogy lehessen akaratnak ezt venni.Klopp mondott sok mindent az Union SG elleni meccs előtti sajtótájékoztatón, természetesen végig a hétvégi meccsről volt szó. A lényeg:ez a Dave sem szövegértésből/fogalmazásból diplomázott, ugye? pedig a 'wants' és a 'would like' között óriási szakadék tátong.
Klopp wants a replay: "I think the only outcome should be a replay. It probably won't happen. I think it is so unprecedented it didn't happen before."
— DaveOCKOP (@DaveOCKOP) October 4, 2023
Mikey
slowmotion
csebi
slowmotion
teljesen normalisan tudom ezt magyarul mondani:
'Szerintem ez egyetlen vegeredmeny az ujrajatszas. Valoszinuleg ez nem tortenik meg.'
nyilvan Kloppot kellene megkerdezni, hogy most akar-e v nem, de ha ott helyben nem kerdeztek erre igy ra kategorikusan, sztem ebbol a mondatbol, lehet ezt is ertelmezni, nem akkora nagy hiba ez.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
A lényeg hogy hozzáértők dolgoznak ott is!ez a Csukaricski mindig is gyanús volt nekem😂
petey
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
2 pontunkat odaadtuk a szerbeknek, hogy vehessenek maguknak egy ilyen gyönyörű címert.ez a Csukaricski mindig is gyanús volt nekem😂
petey
warr_b

több mint 2 éve
ez a Csukaricski mindig is gyanús volt nekem😂
petey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Fio ma vagy 7et rughatott volna.De nem rugott
Zsellér de Vrij
több mint 2 éve
Mindegy minek nevezzük, tavaly a Monaco is ezt csinálta kb, azt ra is basztakez szvsz nem lenézés, csak nem készültek, mint egy sörmeccs. menjetek és focizzatok. aztán amikor égő volt a 0-2 akkor kijött a több osztálynyi difi. Dinin nem múlott hogy nem lett 5 a vége.Fio ma vagy 7et rughatott volna.De csaltak 55 percet. Meg hétfőn bajnoki…nagyon úgy tűnik még mindig lenézik a Fradit. Persze ebben az utolsó 30-35 percben tényleg mintha egy osztály különbség lett volna
Zsellér de Vrij
Klaci79
petey
több mint 2 éve
ez szvsz nem lenézés, csak nem készültek, mint egy sörmeccs. menjetek és focizzatok. aztán amikor égő volt a 0-2 akkor kijött a több osztálynyi difi. Dinin nem múlott hogy nem lett 5 a vége.Fio ma vagy 7et rughatott volna.De csaltak 55 percet. Meg hétfőn bajnoki…nagyon úgy tűnik még mindig lenézik a Fradit. Persze ebben az utolsó 30-35 percben tényleg mintha egy osztály különbség lett volna
Zsellér de Vrij
Klaci79
több mint 2 éve
Ezt el lehetett volna dönteni 0-2-nél és 1-2-nél is, de a Fio elég brutál utolsó 35 percet (plusz hosszabbítás) tolt, így ez az x is baromi nagy meló volt. Varga amúgy szerintem beverte volna Pesic helyzetét 😕

több mint 2 éve
Fio ma vagy 7et rughatott volna.De csaltak 55 percet. Meg hétfőn bajnoki…nagyon úgy tűnik még mindig lenézik a Fradit. Persze ebben az utolsó 30-35 percben tényleg mintha egy osztály különbség lett volna
Zsellér de Vrij
több mint 2 éve
jo ez az 1 pont, de ezt nyerni kellett volna.Szép volt Fiúk!
Kenny
Az utolsó harmadban nagyon benyomtak minket.
Értékes 1 pont lehet ez a végén, főleg ha otthon szerezzük a pontokat szépen majd.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 964
ezzel az a gond h az utolso meccset is presztizsbol komolyan fogjak venni a fiorentina
több mint 2 éve
Hajdubé most drukkerként értékel.Szép volt,
le
A
Kalappal de ez így is nagy szerencse volt.