Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 757 — Saturday Night Lights
A fradibol puma lesz.
A puma mezeket vhogy soha nem kedveltem meg.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
Kampman
Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4
dawyd728
Budafok Budapest Staten Island-je.
Kampman
Az Csepel!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 497
Főleg hogy most a Hamburg majd elkalapálja őket és akkor a 3/ semmi már nem marad szó nélkül.
utána a negyedik /hazai/ meccs már az állásáért mehet majd.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 983
Nem hogy fél évet, 2 hónapot nem adok Palinak.. hiba volt a visszatérése.
JC6 - a ruszki
Amit én láttam belőle azzal nem volt gond. 19 lövésből nem tudott a csapata betalálni, arról nem ő tehet, az ő feladata, hogy helyzetbe kerüljön a Hertha. Szerintem ha csak a játék képét nézzük, ez nem volt rossz kezdés, ha ezt tudják folytatni, akkor majd legközelebb bemennek a helyzetek.
Sixo
Csak innen már nekik feljutni kellene, nem bennmaradni.
Kampman
És akkor 1 meccs alapján, amin a csapata minden statisztika szerint jobban játszott, már már jelentősen jobban, azt szűrnéd le, hogy ebből nem lesz feljutás?
Sixo
Statisztikailag lehet jobbak voltak, de ez a pályán nem nagyon látszott.

Ráadásul ez egy 3. osztályból frissen feljutott csapat. Ha komolyan gondoljak a feljutást ezeket simán verni kene. Persze hosszú meg a szezon, bármi lehet, de sosem szerencsés 2 vereséggel kezdeni.

Plusz kiváncsi leszek ez a családi homokozókent kezelem a csapatot dolog mikor lesz sok a vezetőségnek. Mert ha jonnek az eredmények ok, de ha azok is el fognak maradni elég gyorsan kellemetlen lehet a szitu Dardainak.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
A fradibol puma lesz.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
A 2rule néhány közepes vidéki csapat beszállítója volt mindig is, a beharangozott nemzetközi sikerekhez képest kb. ez is volt mindig a realitás.
Kampman
Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4
dawyd728
Budafok Budapest Staten Island-je.

több mint 2 éve
dawyd728 4 215
A fradibol puma lesz.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee
Kampman
Bfok nem vidék!!4!NÉGY!4
több mint 2 éve
A fradibol puma lesz.
A 2rule elhasalt?
YoungZeeZee

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 626
A fradibol puma lesz.
A 2rule elhasalt?
több mint 2 éve
dawyd728 4 215
Fotelben én is elmentem most a rokonok elé.
Gyönyörű gól volt.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 2 éve
dawyd728 4 215
3 spanyol gól 17 perc alatt.
több mint 2 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 754 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Azért elég komikus még mindig a női soccer.
Kampman
Támadásban nem rosszak a spanyolok, de a védelmük eddig is lyukas volt... azért figyeld meg, szépen végignyomják majd a meccset.
És ha igazi szép focit akarsz látni, nézd a második meccset, Japán majd megmutatja.

(Angolok is elég szépen játszanak eddig a vb-n, USAkok viszont elég halovány, de nyilván bármikor felpöröghetnek... svédekben, hollandokban is van lehetőség ráadásul. Elég nyitott vb.)

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Azért elég komikus még mindig a női soccer.

több mint 2 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 754 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Bonmati ügyes, de a védők továbbra is bohócok... looool.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
ANNNNNNYYYÁÁÁÁDDDD!! 😀😀😀
több mint 2 éve
Na kezdődik a női vb egyenes kieséses szakasza, első meccsen hajrá Svájc!
Kovács Kálmán szerint titkos favoritok! 😀
több mint 2 éve
JC6 - a ruszki
Amit én láttam belőle azzal nem volt gond. 19 lövésből nem tudott a csapata betalálni, arról nem ő tehet, az ő feladata, hogy helyzetbe kerüljön a Hertha. Szerintem ha csak a játék képét nézzük, ez nem volt rossz kezdés, ha ezt tudják folytatni, akkor majd legközelebb bemennek a helyzetek.
Sixo
Kampman
És akkor 1 meccs alapján, amin a csapata minden statisztika szerint jobban játszott, már már jelentősen jobban, azt szűrnéd le, hogy ebből nem lesz feljutás?
Sixo
Két meccsnél tartanak már, egyiket sem láttam teljes egészében, de nekem az a benyomásom alakult ki, hogy itt is leginkább a kiesés ellen fognak küzdeni, aztán végül vagy sikerrel, vagy nem.

több mint 2 éve
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 842 — "Montoya por favor!"
 index.hu/sport/futball/2023/08/04/fc-barcelona-ilkay-gundogan-uj-igazolasok-regisztracios-problema/

Ki dolgozik az indexnél hogy megjelentek a rímek? 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 549 — "Grammar maci"
Vicc ez a “les” 😂
petey
hát, ez minden volt, csak nem les.
10000% hogy azért vették el, nehogy kiakadjon a nép, hogy irányított a bajnokság... 😀
JC6 - a ruszki
Tehát ha megadják akkor "buzi puskást nyomják", ha nem adják meg akkor meg ezzel bizonyitottak h nem iranyitott?

Lehet h csak szimplán hülyék.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 467 — LIGHTS OUT!
JC6 - a ruszki
Sixo
Kampman

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 136
Vicc ez a “les” 😂
petey
hát, ez minden volt, csak nem les.
10000% hogy azért vették el, nehogy kiakadjon a nép, hogy irányított a bajnokság... 😀
több mint 2 éve
JC6 - a ruszki
Sixo

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 646 — Csodabogár
Vicc ez a “les” 😂

több mint 2 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 643 — Amerikai sportok rajongója
Jó kis péntek esti focimatiné volt ez, egy az "Akadémia" ellen megszokott módon.
több mint 2 éve
+ a gólt egy is 16oson kívüli lövésből kapták, azok azért nagyon ritkán mennek be

több mint 2 éve
JC6 - a ruszki