Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/08/03/bajnokok-ligaja-bl-etelmergezes-vad-botrany-panathinaikosz-dnipro-1/?_gl=1*rxgnso*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Imádom ezt a képet 😕Ebbe az FA signing bonus nincs benne, bőven nem utolsó a Roma szerintem
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Loki meccset én nem éreztem ennyire tragikusnak mint mások.36 percet játszottak emberelőnyben és nem találtak eme 36 perc alatt kaput…
Ha azt nézzük, hogy szenvedtek az örmény 4. helyezett ellen, akkor valóban szarul fest a kép, de ennél azért jóval árnyaltabb a kép.
Magyar csapattól ritkán látni azt, hogy valóbn játszani akarnak, magas letámadás ellen is kihozni a labdát és nem csak felrúgdosni és támadásépítésben is kreatívak voltak.
Ettől függetlenül rendkívül sok hiba és pontatlanság volt a játékukban, de számomra ez inkább az élvezetes meccshez tartozott, és nem azok közé, ahol sírt a labda. Loki jó úton van, hozták végül a kötelezőt, innentől már minden siker ajándék, de nekem tetszik a játékuk.
Domingues elég jól nézett ki, @iktriad ő a Honvédban is ilyen volt?
ervinator
több mint 2 éve
Imádom ezt a képet 😕A Lómánál most fogják eladni Ibanezt, a Notthingham már ajánlatot is tett. Abból a pénzből érkezhet 1-2 játékos.
steelwolf
több mint 2 éve
Vége van már a hétnek,friss trackeres ez a péntek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
amugy en a hosszabbitas utolso 10-15 percet lattam a Loki meccsen. hat DB7 helyezkedese vmi kriminalis volt. aki koveti szorosan a Lokit, hozzaad o bmit is a jatek kepehez?Igen, nélküle a tavalyi 3. hely sem jött volna össze.
csebi
Kicsit olyan a megítélése, mint Szalainak volt a válogatottban, de elvitathatatlan a szerepe.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Imádom ezt a képet 😕Juventusnál csalóka ez a kép, mert Locatelli és Kean is benne van 30-30 misivel, de előbbi opciója már talán tavaly aktiválódott, míg Kean is 2021-es biznisz csak most lett az opció aktív. Ténylegesen a Juve idén nyáron eddig Miliket vette 6 misiért és Weah-t 10M körül.
steelwolf
több mint 2 éve
amugy en a hosszabbitas utolso 10-15 percet lattam a Loki meccsen. hat DB7 helyezkedese vmi kriminalis volt. aki koveti szorosan a Lokit, hozzaad o bmit is a jatek kepehez?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
"A magyar bajnokság nem készít fel ilyen magas hőfokú meccsekre", szóval mégiscsak a Celsius!Nem ezt mondta egyébként.Kecsó: Riga FC. Kb Mezőkövesd szint. Na jó, legyen mondjuk Loki. Ilyen szinten, így kicumizni, lehetetlen kategória sajnos. Jönnek majd a "az európai kupa más" és hasonszőrű nyilatkozatok, JC6 - a ruszkiJött is, más a hőfok, mint itthon!
Dzsokijuing
Amúgy, ha Loki szintű a Riga, akkor nagyjából egyforma erősségű csapat, mint a Kecskemét, szóval nem annyira nagy dolog, hogy kiestek.
Jughead
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Nem ezt mondta egyébként.Kecsó: Riga FC. Kb Mezőkövesd szint. Na jó, legyen mondjuk Loki. Ilyen szinten, így kicumizni, lehetetlen kategória sajnos. Jönnek majd a "az európai kupa más" és hasonszőrű nyilatkozatok, JC6 - a ruszkiJött is, más a hőfok, mint itthon!
Dzsokijuing
Amúgy, ha Loki szintű a Riga, akkor nagyjából egyforma erősségű csapat, mint a Kecskemét, szóval nem annyira nagy dolog, hogy kiestek.
több mint 2 éve
Anno én is voltam MTK meccsen, még követtem is a csapatot de most már a hideg kiráz az itthoni közegtől. Anno legalább kevés pénzből loptak és csinálták a semmit, dacolva az elemekkel, fizikával, labdával, tényekkel...Most komolyan magyar beltenyészet focit nézni és meglepődni, hogy belülről fűrésszel csiklandozza a retinát....Ha egyszer szurkolsz egy csapatnak az megmarad örökre ha csak nem vagy divat. Ha nem néznem a Loki meccseit egyel kevesebb dolog lenne ami felbassza a vérnyomásom.
Majd jön a válogatott, lepofozza Andorrát és újra jó útra kerül a foci és igazolja a sok mihaszna haszonállat és haszon terelő paraszt létjogosultságát.
FLZOLI
Nemes samu09
több mint 2 éve
És ezt lehet? 🤔Boér amúgy ki a f.szt akar meggyőzni ezzel az "európai szintén is jónak számító Eszék" dumával? Vagy csak egy kis Lölő-pénz érdekében nyalt egy ízeset?vagy Andira hajt
Bálesz
zacknorb
több mint 2 éve
Boér amúgy ki a f.szt akar meggyőzni ezzel az "európai szintén is jónak számító Eszék" dumával? Vagy csak egy kis Lölő-pénz érdekében nyalt egy ízeset?vagy Andira hajt
Bálesz
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Loki meccset én nem éreztem ennyire tragikusnak mint mások.Ha azt nézzük, hogy szenvedtek az örmény 4. helyezett ellen, akkor valóban szarul fest a kép, de ennél azért jóval árnyaltabb a kép.
Magyar csapattól ritkán látni azt, hogy valóbn játszani akarnak, magas letámadás ellen is kihozni a labdát és nem csak felrúgdosni és támadásépítésben is kreatívak voltak.
Ettől függetlenül rendkívül sok hiba és pontatlanság volt a játékukban, de számomra ez inkább az élvezetes meccshez tartozott, és nem azok közé, ahol sírt a labda. Loki jó úton van, hozták végül a kötelezőt, innentől már minden siker ajándék, de nekem tetszik a játékuk.
Domingues elég jól nézett ki, @iktriad ő a Honvédban is ilyen volt?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
Boér amúgy ki a f.szt akar meggyőzni ezzel az "európai szintén is jónak számító Eszék" dumával? Vagy csak egy kis Lölő-pénz érdekében nyalt egy ízeset?

több mint 2 éve
Kecsó: Riga FC. Kb Mezőkövesd szint. Na jó, legyen mondjuk Loki. Ilyen szinten, így kicumizni, lehetetlen kategória sajnos. Jönnek majd a "az európai kupa más" és hasonszőrű nyilatkozatok, JC6 - a ruszkiJött is, más a hőfok, mint itthon!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Most komolyan magyar beltenyészet focit nézni és meglepődni, hogy belülről fűrésszel csiklandozza a retinát....Ha egyszer szurkolsz egy csapatnak az megmarad örökre ha csak nem vagy divat. Ha nem néznem a Loki meccseit egyel kevesebb dolog lenne ami felbassza a vérnyomásom.
Majd jön a válogatott, lepofozza Andorrát és újra jó útra kerül a foci és igazolja a sok mihaszna haszonállat és haszon terelő paraszt létjogosultságát.
FLZOLI
több mint 2 éve
Ennyi? Nem túl bő a választék. 😀Amúgy tok komolyan kérdezem, mert már nem vagyok túlzottan képben a magyar focival kapcsolatban, de van meg olyan nb1/nb2es csapat, ami nem ner érdekeltségű?Újpest, még
roberto23
zacknorb
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Amúgy tok komolyan kérdezem, mert már nem vagyok túlzottan képben a magyar focival kapcsolatban, de van meg olyan nb1/nb2es csapat, ami nem ner érdekeltségű?Újpest, még
roberto23
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Annyi ár a remek padawan, hogy muszáj néha villantanom valamit nekem is.
iktriad
Sajna nagyon az az érzésem hogy a Alashkert kapusa összevissza zúzva magát is fogni fogja a tiziketMár nem azért Mester, de én korábban megcsináltam
zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Egy újabb tetű zsoldos 🚨 Franck Kessié to Al Ahli, here we go! Verbal agreement finally reached with Barcelona for fee around €15m 🟢🇸🇦
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 4, 2023
Al Ahli and Barça remain in contact to check the documents then sign the deal in the next hours.
Kessié will put paper on three year deal, valid until June 2026. pic.twitter.com/xEb5lq0Jhi
több mint 2 éve
„A magyar bajnokság nem készít fel ilyen magas hőfokú meccsekre”Lóczibá, Kecskemét 😃
Óriásit dolgozott mindenki az egész mérkőzésen. Nagyon sokszor léphettünk volna közelebb a célunk felé, a pálya sok részén eltüntettük a két csapat közti különbséget, nemzetközi szintű dolgokat produkáltunk, viszont a támadózónákban a befejezéseknél nem voltunk kellően hatékonyak. A csapat eszméletlen energiát fektetett a meccsbe, nemzetközi szintű futóminőséget és mennyiséget tudott produkálni egy európai szinten is jónak számító csapat ellen, sokszor föléjük tudtunk kerekedni. Nagyon nehéz úgy játszani, hogy az elején gólt kaptunk, ahogy hétvégén is, és futni kell az eredmény után. Ilyenkor természetes, hogy görcsöl a játékos a befejezéseknél. Remélem, a szépítő gólunk legalább arra jó lesz, hogy ez a görcsösség eltűnjön a csapatból. Emelt fővel búcsúzunk.”
A Nemzeti Sport felvetette neki: a visszajátszások alapján úgy tűnik, a horvátok lesről szerezték az első góljukat.
„Én is így érzem. Az a furcsa és megdöbbentő, hogy az asszisztens azt jelezte, majd le fogják ellenőrizni – mintha arra számított volna, hogy van VAR a mérkőzésen... Ez olyan hiba, ami döntően befolyásolta a mérkőzést. Nem szeretnék ezzel foglalkozni, de tény, hogy ez nehéz szituációt teremtett nekünk, mert mennünk kellett a gólért, az Eszék pedig jól kontrázó csapat.”
Sírokkkkk
Boér, Zete😂
több mint 2 éve
Amúgy tok komolyan kérdezem, mert már nem vagyok túlzottan képben a magyar focival kapcsolatban, de van meg olyan nb1/nb2es csapat, ami nem ner érdekeltségű?
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”