Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Most komolyan magyar beltenyészet focit nézni és meglepődni, hogy belülről fűrésszel csiklandozza a retinát....

Majd jön a válogatott, lepofozza Andorrát és újra jó útra kerül a foci és igazolja a sok mihaszna haszonállat és haszon terelő paraszt létjogosultságát.

több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 621 — I like the Texans, I like who we are
Kint voltam a Loki meccsen. Megbántam. Ejfelkor lett vége baszki. A végén nem a tovább jutasnak örültem hanem hogy lehet hafele menni. Szörnyű meccs volt.
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 136
Amúgy van abban valami féle eltorzult, elkorcsosult romantika vagy báj, hogy a narancsos Zetét, a magyar emberektől ellopott milliardokat egy horvát futballcsapatba mentő, narancsos főkonzul csapata üti ki, magyar pénzből. Egy olyan város csapatáról beszélünk ahol 1% alatti a magyarajkuak aranya 😃 nem is kell itt a problémákat felsorolni állandóan, hogy mitől szar ez az ország, elég ezt a példát bemutatni.

A szomorú viszont az, hogy tűrjük…
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 136
Zete:
Szerintem Boér vagy szúrja valamelyik fejes csaját vagy valamelyik segget nyalja fényesre. Már a váltáskor, hónapokkal ezelőtt tudni lehetett, hogy fél éven belül bukik. Szerintem idén (megint) kicsapják, vállalhatatlan ez a Zete,

Kecsó: Riga FC. Kb Mezőkövesd szint. Na jó, legyen mondjuk Loki. Ilyen szinten, így kicumizni, lehetetlen kategória sajnos. Jönnek majd a "az európai kupa más" és hasonszőrű nyilatkozatok, közben meg egy fos csapat cumiztatta őket, úgy, hogy a keret 85%-a együtt maradt..

Fradi: no comment.

Loki: örmények ellen vért hugyoznak, nem is kell többet írni.

Az elmúlt 1 hónap nagyon durván visszarántott minket a földre, a magyar klubcsapatok terén.
Még több pénzt nekik...
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 362 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jól rúgtak a debreceni legények, de a lényeg hogy végre vége 🤣
Klaci79
Tartok tőle a Rapid Wien elleni párharcban vége is lesz majd - már az idei EKL menetelésnek.

Mester megmutatta hogyan kell ezt csinálni😂😂😂
ThundersNFL a Jobbágy
Annyi már a remek padawan, hogy muszáj néha villantanom valamit nekem is.

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mult heten ugy indult a kozvetites a studiobol h szinte kotelezo tovabb jutni a csapatoknak....
Lol 4/2
YoungZeeZee
Én 4/2 vizionáltam

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 626
Mult heten ugy indult a kozvetites a studiobol h szinte kotelezo tovabb jutni a csapatoknak....
Lol 4/2
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szerintem kiesik most a Loki is.
iktriad
Szívesen Debrecen!
iktriad
Mester megmutatta hogyan kell ezt csinálni😂😂😂

Draft

több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Jól rúgtak a debreceni legények, de a lényeg hogy végre vége 🤣
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 362 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
Szívesen Debrecen!
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 640 — Sworn to the Dark
kiesni lettek ellen, örmény csapat ellen élethalál harcot vívni... megéri a TAO milliárdokat tolni a sportba, na.

built for this shit

több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 140 — Illegális gyakorló
iktriad
Na, akkor házat, asszonyt a Loki továbbjutásra

több mint 2 éve
több mint 2 éve
Orosz rulett

Draft

több mint 2 éve
5 méterről 6 méterrel fölé...balfasz

Draft

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 958 — Kinek mit intézett a kormánya
Sajna nagyon az az érzésem hogy a Alashkert kapusa összevissza zúzva magát is fogni fogja atiziket

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 958 — Kinek mit intézett a kormánya
Mariborban a 120+1-ben a továbbjutást érő tizit az ex-Atalanta sztár Josip Ilicic lőtte be

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Azért a Plzen - Drita meccs is komoly lehetett. A csehek egy 115. Percben szerzett tizenegyes góllal mentek tovább a RENDES játékidőben. Volt pár perc hosszabbítás …
csebi
félbeszakadt ott a meccs asszem áramszünet miatt

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 585 — Lucas Scott
Azért a Plzen - Drita meccs is komoly lehetett. A csehek egy 115. Percben szerzett tizenegyes góllal mentek tovább a RENDES játékidőben. Volt pár perc hosszabbítás …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 648 — Patriot
Ezzel a debrecen meccsel vallatni lehet.

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 585 — Lucas Scott
Azert ahogy neztem az EKL playoffban mar komoly csapatok eshetnek. De persze elobb utni kell a maltaiakat.
Kenny
Azért egyik szemed sírni fog mikor Marchetti gólt kap ugye? 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 140 — Illegális gyakorló
Azert ahogy neztem az EKL playoffban mar komoly csapatok eshetnek. De persze elobb utni kell a maltaiakat.
Kenny
Attól függ, mi számít komolynak. Kb a Ludogorec tűnik a legerősebbnek, a Qarabag nem hiszem, hogy kiesik a finnek ellen.

több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 857 — SB 50 Champion @ Grund

XD XD XD
Zsellértelkes Vrij
A végén ki kapott lapot?
StormST
Kecske úr kérte az amatőrre mert hozzá mert érni. Nyilván a spori meg egyből adta is, tuti megfogalmaztak fent, hogy védeni kell a szteroid törpét, hogy legyen ereje berúgni a 11-eseket
FLZOLI
Akartam írni előtte, hogy ez a jelenet kb. egyben mutatja, mi a baj a mai bíráskodással, de így akkor tényleg...

Messi-t sose bírtam, elismerem a tehetségét, de az én szememben mára egy elkényeztetett pöcs lett, aki elhitte a saját mítoszát, a bírók meg pláne. Aztán persze lehet ezért engem utálni, nyugodtan...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 626
a kommentator mit nez?
megrugtak a kapust
több mint 2 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 879 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Lekerült a pályáról ez a Loncar nevű fék...
Vallatni lehetne ezzel a meccsel. (is)