Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Most komolyan magyar beltenyészet focit nézni és meglepődni, hogy belülről fűrésszel csiklandozza a retinát....Majd jön a válogatott, lepofozza Andorrát és újra jó útra kerül a foci és igazolja a sok mihaszna haszonállat és haszon terelő paraszt létjogosultságát.
több mint 2 éve
Kint voltam a Loki meccsen. Megbántam. Ejfelkor lett vége baszki. A végén nem a tovább jutasnak örültem hanem hogy lehet hafele menni. Szörnyű meccs volt.
több mint 2 éve
Amúgy van abban valami féle eltorzult, elkorcsosult romantika vagy báj, hogy a narancsos Zetét, a magyar emberektől ellopott milliardokat egy horvát futballcsapatba mentő, narancsos főkonzul csapata üti ki, magyar pénzből. Egy olyan város csapatáról beszélünk ahol 1% alatti a magyarajkuak aranya 😃 nem is kell itt a problémákat felsorolni állandóan, hogy mitől szar ez az ország, elég ezt a példát bemutatni.A szomorú viszont az, hogy tűrjük…
több mint 2 éve
Zete:Szerintem Boér vagy szúrja valamelyik fejes csaját vagy valamelyik segget nyalja fényesre. Már a váltáskor, hónapokkal ezelőtt tudni lehetett, hogy fél éven belül bukik. Szerintem idén (megint) kicsapják, vállalhatatlan ez a Zete,
Kecsó: Riga FC. Kb Mezőkövesd szint. Na jó, legyen mondjuk Loki. Ilyen szinten, így kicumizni, lehetetlen kategória sajnos. Jönnek majd a "az európai kupa más" és hasonszőrű nyilatkozatok, közben meg egy fos csapat cumiztatta őket, úgy, hogy a keret 85%-a együtt maradt..
Fradi: no comment.
Loki: örmények ellen vért hugyoznak, nem is kell többet írni.
Az elmúlt 1 hónap nagyon durván visszarántott minket a földre, a magyar klubcsapatok terén.
Még több pénzt nekik...
több mint 2 éve
Jól rúgtak a debreceni legények, de a lényeg hogy végre vége 🤣Tartok tőle a Rapid Wien elleni párharcban vége is lesz majd - már az idei EKL menetelésnek.
Klaci79
Mester megmutatta hogyan kell ezt csinálni😂😂😂Annyi már a remek padawan, hogy muszáj néha villantanom valamit nekem is.
ThundersNFL a Jobbágy
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Mult heten ugy indult a kozvetites a studiobol h szinte kotelezo tovabb jutni a csapatoknak....Én 4/2 vizionáltam
Lol 4/2
YoungZeeZee
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 626
Mult heten ugy indult a kozvetites a studiobol h szinte kotelezo tovabb jutni a csapatoknak....Lol 4/2
több mint 2 éve
Mester megmutatta hogyan kell ezt csinálni😂😂😂Szerintem kiesik most a Loki is.Szívesen Debrecen!
iktriad
iktriad
Draft

több mint 2 éve
Jól rúgtak a debreceni legények, de a lényeg hogy végre vége 🤣
több mint 2 éve
Szerintem kiesik most a Loki is.Szívesen Debrecen!
iktriad
több mint 2 éve
kiesni lettek ellen, örmény csapat ellen élethalál harcot vívni... megéri a TAO milliárdokat tolni a sportba, na.
built for this shit
több mint 2 éve
Szerintem kiesik most a Loki is.Na, akkor házat, asszonyt a Loki továbbjutásra
iktriad

több mint 2 éve
Szerintem kiesik most a Loki is.
több mint 2 éve
Orosz rulett
Draft

több mint 2 éve
5 méterről 6 méterrel fölé...balfasz
Draft

több mint 2 éve
Sajna nagyon az az érzésem hogy a Alashkert kapusa összevissza zúzva magát is fogni fogja atiziket
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Mariborban a 120+1-ben a továbbjutást érő tizit az ex-Atalanta sztár Josip Ilicic lőtte be
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Azért a Plzen - Drita meccs is komoly lehetett. A csehek egy 115. Percben szerzett tizenegyes góllal mentek tovább a RENDES játékidőben. Volt pár perc hosszabbítás …félbeszakadt ott a meccs asszem áramszünet miatt
csebi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Azért a Plzen - Drita meccs is komoly lehetett. A csehek egy 115. Percben szerzett tizenegyes góllal mentek tovább a RENDES játékidőben. Volt pár perc hosszabbítás …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ezzel a debrecen meccsel vallatni lehet.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
Azert ahogy neztem az EKL playoffban mar komoly csapatok eshetnek. De persze elobb utni kell a maltaiakat.Azért egyik szemed sírni fog mikor Marchetti gólt kap ugye? 😊
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Azert ahogy neztem az EKL playoffban mar komoly csapatok eshetnek. De persze elobb utni kell a maltaiakat.Attól függ, mi számít komolynak. Kb a Ludogorec tűnik a legerősebbnek, a Qarabag nem hiszem, hogy kiesik a finnek ellen.
Kenny

több mint 2 éve
Akartam írni előtte, hogy ez a jelenet kb. egyben mutatja, mi a baj a mai bíráskodással, de így akkor tényleg...Kecske úr kérte az amatőrre mert hozzá mert érni. Nyilván a spori meg egyből adta is, tuti megfogalmaztak fent, hogy védeni kell a szteroid törpét, hogy legyen ereje berúgni a 11-eseketA végén ki kapott lapot?— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 3, 2023
XD XD XD
Zsellértelkes Vrij
StormST
FLZOLI
Messi-t sose bírtam, elismerem a tehetségét, de az én szememben mára egy elkényeztetett pöcs lett, aki elhitte a saját mítoszát, a bírók meg pláne. Aztán persze lehet ezért engem utálni, nyugodtan...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Lekerült a pályáról ez a Loncar nevű fék...Vallatni lehetne ezzel a meccsel. (is)