Soccer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Hacsak Rice nem ide akar külön jönni, akkor City lesz a befutó mert többet tudnak előre fizetni. Nem dőlök a kardomba ha nem jön, ebből a pénzből simán jöhet 2-3 értékes játékos, mint Lavia, Timber, etc.Amég mi szórakoztunk, beszállt a City a Rizs versenybeAkkor kérdezzünk rá Phillipsre náluk 😊
Heisman nádor
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Raphael Guerreiro has just signed the official contract as new Bayern player. Deal completed. ✅🔴 #FCBayern
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 22, 2023
Guerreiro joins as free agent on contract valid until June 2026. pic.twitter.com/5Dopg052JT

Madden hates me.
Amég mi szórakoztunk, beszállt a City a Rizs versenybeAkkor kérdezzünk rá Phillipsre náluk 😊
Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

és kinn a LaLiga 2023/24-es naptára is heti beosztásban
Poloska vagyok.
NB1 első forduló Fradi-Kecskemét
Fradi & KTE sending in the postponement request.. https://t.co/zK2KROFW66 pic.twitter.com/PxDgbUbSFD
— Szabolcs (@ZubkovtheG0AT) June 22, 2023
Poloska vagyok.
Mendy félig a sitten volt, azért nem is játszhatott, mert felfüggesztették a nemi erőszakos ügyei miattGvardiol >> Citymert csak kizarolag Pep vette eszre a tehetseget, senki mas.
Szerintem túlértékelt, de fiatal még szóval jó igazolás lehet.
Nyilván ez is a goat edzőt dicséri majd, hogy milyen jól tudja pótolni Walkert egy még drágább emberrel... 🙂
FLZOLI
koze sem lehet ehhez annak, hogy asszem 100 milla a kivasarlasi zaradeka. nyilvan mindenkeppen kell egy olyan vedelembe, amire mar elkoltottek 350+ millat es ebbe nincs benne az a Mendy, akit 50+ millaert igazoltak, es most szepen ingyen lejaro lett, ez is mekkora uzlet volt, a GOAT-ot dicseri.
csebi
hirtelen azt olvastam, hogy alamizsnát kapottjó, de ő meg az orosz oligarcha pénzből kapott az anzsinálDzsu meg kiöregedett ebből a hullámból basszusNa lassan az M4 majd eloveszi a csekkfüzetet és befizet a közvetítésre valami a sztárok nálunk maradtak reklámszlogennel.OFFICIAL: N'Golo Kante has moved to Saudi Arabia to join Al-Ittihad 🇸🇦 pic.twitter.com/Lxj47MmMCL
— Football Transfers (@Transfersdotcom) June 21, 2023
Understand Al Nassr have reached full verbal agreement with Hakim Ziyech to join the club. Personal terms agreed. 🚨🟡🔵🇸🇦
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 21, 2023
Ziyech will sign until June 2026, if all goes to plan.
Agreement reached also with Chelsea, waiting to prepare, check then sign contracts.
Here we go! 🇲🇦 pic.twitter.com/wywVV8cocB
empty taxi
Nyilván felelősen gazdalkodva az adófizetői pénzzel mint eddig is.
FLZOLI
Willie Parker
Löfli
most az, hogy a Dortmund ezt csinalja, nem tudom miert relevans ebben, de biztos te tudod.jó hát nem mindenki igazolhat ingyen a saját ligájábólGvardiol >> Citymert csak kizarolag Pep vette eszre a tehetseget, senki mas.
Nyilván ez is a goat edzőt dicséri majd, hogy milyen jól tudja pótolni Walkert egy még drágább emberrel... 🙂
FLZOLI
koze sem lehet ehhez annak, hogy asszem 100 milla a kivasarlasi zaradeka. nyilvan mindenkeppen kell egy olyan vedelembe, amire mar elkoltottek 350+ millat es ebbe nincs benne az a Mendy, akit 50+ millaert igazoltak, es most szepen ingyen lejaro lett, ez is mekkora uzlet volt, a GOAT-ot dicseri.
csebi
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
jó hát nem mindenki igazolhat ingyen a saját ligájábólGvardiol >> Citymert csak kizarolag Pep vette eszre a tehetseget, senki mas.
FLZOLI
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Gvardiol >> Citymert csak kizarolag Pep vette eszre a tehetseget, senki mas.
FLZOLI
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Tottenham are set to submit official bid worth €19m for Guglielmo Vicario. Negotiations with Empoli entering into final stages now. 🚨⚪️ #THFC
Personal terms have been agreed on five year deal valid until June 2028. pic.twitter.com/phViDWDhug
Official: Edin Dzeko joins Fenerbaçe on free deal from Inter, his contract expires at the end of current month. 🟡🔵
New chapter in Turkey for former Roma, Manchester City and Wolfsburg striker. pic.twitter.com/aBvQMFNSzj
Bournemouth are set to sign Justin Kluivert, here we go soon! Deal agreed with AS Roma on £9.5m fee plus £850k add-ons and now also on the verge of being completed on personal terms. 🔴🍒 #ASRoma
Contract will be valid until June 2028. pic.twitter.com/OynQO0wtgB
📰 #Gazzetta: Newcastle made a new €80M+bonus bid to sign Tonali from Milan. The total fee should reach €90M pic.twitter.com/s2SsKga38O
— Milan Posts (@MilanPosts) June 22, 2023
📰 #Gazzetta: AC Milan is considering snatching #Lukaku from #Inter. Inter is working to bring him back to Milan, possibly on loan, while Milan could negotiate a permanent transfer. The price tag is €40 million, a sum that Inter is unable to pay at the moment, whereas Milan has… pic.twitter.com/y1NIoMqP8O
— Milan Posts (@MilanPosts) June 22, 2023

Madden hates me.
jó, de ő meg az orosz oligarcha pénzből kapott az anzsinálDzsu meg kiöregedett ebből a hullámból basszusNa lassan az M4 majd eloveszi a csekkfüzetet és befizet a közvetítésre valami a sztárok nálunk maradtak reklámszlogennel.OFFICIAL: N'Golo Kante has moved to Saudi Arabia to join Al-Ittihad 🇸🇦 pic.twitter.com/Lxj47MmMCL
Understand Al Nassr have reached full verbal agreement with Hakim Ziyech to join the club. Personal terms agreed. 🚨🟡🔵🇸🇦
Agreement reached also with Chelsea, waiting to prepare, check then sign contracts.
empty taxi
FLZOLI
Willie Parker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Gvardiol >> CityGvardiol ballábás belső védő, ez sztem inkább azt vetíti előre h jó pénzért mehet Laporte, érte meg több érdeklődésről volt pletyka (PSG, Barca, BM, Chelsea...).
FLZOLI

Madden hates me.
Bár igazából csak az a kérdés, hogy Usa vagy Mexikó nyeri-e...
Amióta Gold Cup-ként fut (1991). azóta egyedül 2000-ben nyerte más (Kanada).

Hát de hova megy akkor majd Szoboszlai, miről fog az nso ömlengeni?Cardinale takarodj!🚨 Newcastle close to agreement with AC Milan to sign Italy international Sandro Tonali for fee in region of €70m. Subject to final negotiations for 23yo, #NUFC would be landing Eddie Howe’s top midfield target. W/ @JamesHorncastle @TheAthleticFC #ACMilan https://t.co/Mrk197s7if
— David Ornstein (@David_Ornstein) June 21, 2023
Wow, ez rohadt nagy fogás.
Tony Adams
empty taxi
Ő mutatta az utat a teveánusz felé.Dzsu meg kiöregedett ebből a hullámból basszusNa lassan az M4 majd eloveszi a csekkfüzetet és befizet a közvetítésre valami a sztárok nálunk maradtak reklámszlogennel.OFFICIAL: N'Golo Kante has moved to Saudi Arabia to join Al-Ittihad 🇸🇦 pic.twitter.com/Lxj47MmMCL
empty taxi
FLZOLI
Willie Parker
Mózesnek a tengert, DB7-nek már a farpofákat kellett szétválasztani
Ertem en, hogy a Fradi felkeszulesi meccseket jatszik, de miert azok jatszanak, akiket ki akarnak tenni. Baturina pl. Frederiksen vagy hogy hivjak meg buntetot hagy ki. Jah jo eselyes lesz a FradiHa majd felfedezel valamiféle szakmaiságot a Fradinál, szólj nekem is.
Toto21
Nem mondom, hogy nagyon esik de eső most Pesten, de az előbb láttam egy fehér szakállas ipsét aki hajón közlekedett a Kálvinon és párosával vitte fel a hajójára az állatokat.rossz topik!
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Cardinale takarodj!🚨 Newcastle close to agreement with AC Milan to sign Italy international Sandro Tonali for fee in region of €70m. Subject to final negotiations for 23yo, #NUFC would be landing Eddie Howe’s top midfield target. W/ @JamesHorncastle @TheAthleticFC #ACMilan https://t.co/Mrk197s7if
— David Ornstein (@David_Ornstein) June 21, 2023
Wow, ez rohadt nagy fogás.
Tony Adams

Madden hates me.