Soccer
Atleti hazai mez, még az aktuális címerrelA 39-41 közötti Aviacion de Madrid logót kellene visszahozni.
zacknorb
logos-world.net/atletico-madrid-logo/
Poloska vagyok.
www.football-espana.net/2023/06/23/osasuna-barred-2023-24-europa-conference-leagueOsasunat nem engedheti az UEFA indulni a konferencialigában 😕que?
Heisman nádor
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Osasunat nem engedheti az UEFA indulni a konferencialigában 😕que?
Heisman nádor

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Amúgy a klub Vb-t nézi bárhol bárki? 😂Az amerikaiakat ismerve ez vmi playoff rendszer v March Madness lesz.
A csapatoknak is csak nyűg...
Még én is max csak az eredményeket nézem meg 🤣
warr_b
A csapatoknak is csak nyűg...
Még én is max csak az eredményeket nézem meg 🤣

BREAKING: FIFA announce the first-ever 32-team Club World Cup in 2025 will be held in the United States 🇺🇸 pic.twitter.com/dlvK6DMbF0
— B/R Football (@brfootball) June 23, 2023
Poloska vagyok.

Komolyan lassan úgy vagyok vele, hogy inkább menjünk neki a szezonnak Joseluval, mint h megint augusztus végéig ezt a szenvedést kelljen olvasni mindenhol.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
nah már megvan a hvgÚgy látom már szinte mindenkiért majd 100 millát kell adni, csak mert 25 év alatti
Sandro Tonali to Newcastle, here we go! Agreement for €70m fee with add-ons. Milan will also have sell-on clause. 🚨⚪️⚫️ #NUFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 23, 2023
Medical done, contracts ready.
Tonali will sign contract until 2029 for €7m per year and €2m add-ons.
It’s record sale ever for an Italian player. pic.twitter.com/Oj4jJfc15X
Sixo

Szoboszlai likes this transfer…🤷♂️nah már megvan a hvgÚgy látom már szinte minden j
Sandro Tonali to Newcastle, here we go! Agreement for €70m fee with add-ons. Milan will also have sell-on clause. 🚨⚪️⚫️ #NUFC
Sixo
nah már megvan a hvgNa már mindenkiért majd 100 millát kell fizetni csak azért mert 25 év alatti?
Sixo
kapitnono
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
szoval akkor nem is osztjak ki a bajnoki cimet jovore? 😊Atalanta says hi
csebi
szoval akkor nem is osztjak ki a bajnoki cimet jovore? 😊Mi más lenne ha ránézel a többi csapatra? Napoli teljesen szétesett, Milan egész keretét megveszik, Internél kb ugyanaz, 35 éves játékosok vannak 1 éves szerződésen a keret felében. Romanak József az edzője, Lazio meg erősen túlteljesített, jövőre vissza fognak esni.Gondolom marad a 352, aztán éppen ahol sikerült ott játszatja majd Allegri.Nem tudom mi az istent akarunk vele.Timothy Weah has accepted all conditions of Juventus proposal. Five year deal agreed, salary also in place as the move is on the verge of being completed. ⚪️⚫️🇺🇸
Juventus and Lille, advancing on final agreement for €12m fee. pic.twitter.com/AZnIzuySHO
Beki
Sixo
Mindenesetre Milik véglegesítés, Castagne, Weah, Partey... nem tudom h BL hely lesz-e a cél egyáltalán idén.
Beki
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Mi más lenne ha ránézel a többi csapatra? Napoli teljesen szétesett, Milan egész keretét megveszik, Internél kb ugyanaz, 35 éves játékosok vannak 1 éves szerződésen a keret felében. Romanak József az edzője, Lazio meg erősen túlteljesített, jövőre vissza fognak esni.Gondolom marad a 352, aztán éppen ahol sikerült ott játszatja majd Allegri.Nem tudom mi az istent akarunk vele.Timothy Weah has accepted all conditions of Juventus proposal. Five year deal agreed, salary also in place as the move is on the verge of being completed. ⚪️⚫️🇺🇸
Juventus and Lille, advancing on final agreement for €12m fee. pic.twitter.com/AZnIzuySHO
Beki
Sixo
Mindenesetre Milik véglegesítés, Castagne, Weah, Partey... nem tudom h BL hely lesz-e a cél egyáltalán idén.
Beki
Gondolom marad a 352, aztán éppen ahol sikerült ott játszatja majd Allegri.Nem tudom mi az istent akarunk vele.Timothy Weah has accepted all conditions of Juventus proposal. Five year deal agreed, salary also in place as the move is on the verge of being completed. ⚪️⚫️🇺🇸
Beki
Sixo
Igen, elsősorban St. Lucia meg Curacao lett volna nekem is, de nem jutottak ki 😕Löfli, Sixo, Gold Cup? Ne mondjátok, hogy Usának vagy Mexikónak drukkoltok 😀én Curacao-val mentem volna, de elbuktak a selejtezőn 😕 amúgy nyilván El Tri, de mostanában nagyon balfaszok, szóval hajrá upsetek
Én megyek a kicsikkel, hajrá Saint Kitts, Haiti, Martinique, Guadeloupe!
warr_b
Löfli

Löfli, Sixo, Gold Cup? Ne mondjátok, hogy Usának vagy Mexikónak drukkoltok 😀én Curacao-val mentem volna, de elbuktak a selejtezőn 😕 amúgy nyilván El Tri, de mostanában nagyon balfaszok, szóval hajrá upsetek
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Löfli, Sixo, Gold Cup? Ne mondjátok, hogy Usának vagy Mexikónak drukkoltok 😀Én elsősorban Kanadának, másodsorban az oda nem illő országoknak, aki idén Katar. De szimpatizálok Kim Collins miatt St Kitts és Nevisel, Ato Boldon miatt meg T&T-vel is.
warr_b
Nem tudom mi az istent akarunk vele.Timothy Weah has accepted all conditions of Juventus proposal. Five year deal agreed, salary also in place as the move is on the verge of being completed. ⚪️⚫️🇺🇸
Beki
Timothy Weah has accepted all conditions of Juventus proposal. Five year deal agreed, salary also in place as the move is on the verge of being completed. ⚪️⚫️🇺🇸