Soccer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Hát nekem nem nagyon tűnt fel eddig, meg ha egy Newcastleért feladja a karrierjét, amit nemrég még csókolgatott, hogy sosem hagyja el, akkor még annyira sem tartom.Pirlo óta a legjobb olasz középpályás.nah már megvan a hvgÚgy látom már szinte mindenkiért majd 100 millát kell adni, csak mert 25 év alatti
Sixo
kapitnono
empty taxi

Kane menni akar a Munichbe, de ha csak nagy összeget le nem tesznek az asztalra, ami nem 77 misi, akkor nem megy sehova ha Levyn múlik.Most azt írtak h a 100 Misi sem lenne eleg.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Poloska vagyok.
Közben Ricet 90èrt sem engedik el a Cityhez. Maradjon is rajtuk 😛nyugi lesz ott meg penz. majd megy a padra Rice 120 millas atigazolasi dijert cserebe.
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
igen, a Lucasert vart 50-60 milliotol mar eleg messze vagyunk, jo lenne 40 misi is. ne felejtsuk el, hogy elvileg Pavardert is bejon majd vmi penz papiron, es hat en tovabbra is mondom, hogy a kozeppalya nagyon telitett, de ha nem jon Kane akkor Tuchel felallhat akar egy 4-6-0val is a Vicente utan szabadon.Amit Lucasért kap a csapat (30-40 misi között pletykálnak), azt gyakorlatilag vissza is forgatja Kimbe, meg egy "kis" aprót még rápakol a koreaira. A kérdés itt az, hogy Uliék meddig mennek el egy 30 éves, hamarosan lejáró szerződésű játékos ügyében, aki nem mellesleg a világ legjobb csatárai között szerepel. A 30-as szám azért kritikus, mert Münchenben eddig alaptézis volt, hogy 30 felett már csak egyéves szerződéshosszabbítási ajánlatokat tesz a vezetőség, de ez már kezd a mai focit figyelembe véve meghaladott nézőpont lenni. A BuLi-nak is jót tenne PR-szempontból, de jelen pillanatban én nem látom azt, hogy a 100 millió, amit jelenleg a Spurs kér, kifizetésre kerülne, maximum bónuszokkal együtt.ornstein már 77es ajánlatot is beriportolt. Most ez nem tudom új, emelt változat, vagy csak pontosította ami romano írt. De ez is el lett utasítva. Pénz lesz így a bajoroknál ,hogy a sötétebb hajú hernandez lép nem kis pénzért.viszont, ami tegnap ota roppent fel, hogy Kane megis nyitott lenne egy muncheni valtasra. ezert nyitottunk egy ilyen ajanlattal. lesz ez meg magas\bb. egy Kane igazolas egy ilyen szezon utan, nem penzkerdes a Sabeneren. ha Kane akar jonni akkor jonni fog. raadasul Levy is jol jar, nem kell minden heten neznie, ahogy a ligan belul ontja mashol a golokat.Annyi igaz belőle, hogy ennyit ajánlott a Bayern, de elküldtük őket melegebb éghajlatra.Nagyon remélem hogy nagyon rumor 😡😡😡Harry Kane, 2023-24 Bundesliga Golden Boot winner 👀 pic.twitter.com/q6j0s61Wm2
— Football Transfers (@Transfersdotcom) June 27, 2023
empty taxi
Persze egyébként nem tőle sajnálom a lehetőséget ès megèrdemli, hogy címekre legyen esèlye csak a cèlállomas nem az igazi (bár nem nagyon tudnèk olyat mondani ami reális ès szimpatikus lenne)
dande2
Sixo
csebi
Sixo
Hungarian Bill
amugy Thomas Muller is 2 eves hosszabbitast kapott 30 ev utan.btw ha julius 28 elott egyezunk meg Kane-nal akkor nem serul a szabaly, mert addig nem tolti be a 30t 😊
tegnap delutan ota kezdtem picit bizakodo lenni, hogy ha mar Rice nem jon akkor Kane jonne.
Amit Lucasért kap a csapat (30-40 misi között pletykálnak), azt gyakorlatilag vissza is forgatja Kimbe, meg egy "kis" aprót még rápakol a koreaira. A kérdés itt az, hogy Uliék meddig mennek el egy 30 éves, hamarosan lejáró szerződésű játékos ügyében, aki nem mellesleg a világ legjobb csatárai között szerepel. A 30-as szám azért kritikus, mert Münchenben eddig alaptézis volt, hogy 30 felett már csak egyéves szerződéshosszabbítási ajánlatokat tesz a vezetőség, de ez már kezd a mai focit figyelembe véve meghaladott nézőpont lenni. A BuLi-nak is jót tenne PR-szempontból, de jelen pillanatban én nem látom azt, hogy a 100 millió, amit jelenleg a Spurs kér, kifizetésre kerülne, maximum bónuszokkal együtt.ornstein már 77es ajánlatot is beriportolt. Most ez nem tudom új, emelt változat, vagy csak pontosította ami romano írt. De ez is el lett utasítva. Pénz lesz így a bajoroknál ,hogy a sötétebb hajú hernandez lép nem kis pénzért.viszont, ami tegnap ota roppent fel, hogy Kane megis nyitott lenne egy muncheni valtasra. ezert nyitottunk egy ilyen ajanlattal. lesz ez meg magas\bb. egy Kane igazolas egy ilyen szezon utan, nem penzkerdes a Sabeneren. ha Kane akar jonni akkor jonni fog. raadasul Levy is jol jar, nem kell minden heten neznie, ahogy a ligan belul ontja mashol a golokat.Annyi igaz belőle, hogy ennyit ajánlott a Bayern, de elküldtük őket melegebb éghajlatra.Nagyon remélem hogy nagyon rumor 😡😡😡Harry Kane, 2023-24 Bundesliga Golden Boot winner 👀 pic.twitter.com/q6j0s61Wm2
empty taxi
Persze egyébként nem tőle sajnálom a lehetőséget ès megèrdemli, hogy címekre legyen esèlye csak a cèlállomas nem az igazi (bár nem nagyon tudnèk olyat mondani ami reális ès szimpatikus lenne)
dande2
Sixo
csebi
Sixo
ornstein már 77es ajánlatot is beriportolt. Most ez nem tudom új, emelt változat, vagy csak pontosította ami romano írt. De ez is el lett utasítva. Pénz lesz így a bajoroknál ,hogy a sötétebb hajú hernandez lép nem kis pénzért.viszont, ami tegnap ota roppent fel, hogy Kane megis nyitott lenne egy muncheni valtasra. ezert nyitottunk egy ilyen ajanlattal. lesz ez meg magas\bb. egy Kane igazolas egy ilyen szezon utan, nem penzkerdes a Sabeneren. ha Kane akar jonni akkor jonni fog. raadasul Levy is jol jar, nem kell minden heten neznie, ahogy a ligan belul ontja mashol a golokat.Annyi igaz belőle, hogy ennyit ajánlott a Bayern, de elküldtük őket melegebb éghajlatra.Nagyon remélem hogy nagyon rumor 😡😡😡Harry Kane, 2023-24 Bundesliga Golden Boot winner 👀 pic.twitter.com/q6j0s61Wm2
empty taxi
dande2
Sixo
csebi
viszont, ami tegnap ota roppent fel, hogy Kane megis nyitott lenne egy muncheni valtasra. ezert nyitottunk egy ilyen ajanlattal. lesz ez meg magas\bb. egy Kane igazolas egy ilyen szezon utan, nem penzkerdes a Sabeneren. ha Kane akar jonni akkor jonni fog. raadasul Levy is jol jar, nem kell minden heten neznie, ahogy a ligan belul ontja mashol a golokat.Annyi igaz belőle, hogy ennyit ajánlott a Bayern, de elküldtük őket melegebb éghajlatra.Nagyon remélem hogy nagyon rumor 😡😡😡Harry Kane, 2023-24 Bundesliga Golden Boot winner 👀 pic.twitter.com/q6j0s61Wm2
empty taxi
dande2
Sixo
Szerkesztette: csebi
Helyes 🙂Annyi igaz belőle, hogy ennyit ajánlott a Bayern, de elküldtük őket melegebb éghajlatra.Nagyon remélem hogy nagyon rumor 😡😡😡Harry Kane, 2023-24 Bundesliga Golden Boot winner 👀 pic.twitter.com/q6j0s61Wm2
empty taxi
dande2
Sixo
Annyi igaz belőle, hogy ennyit ajánlott a Bayern, de elküldtük őket melegebb éghajlatra.Nagyon remélem hogy nagyon rumor 😡😡😡Harry Kane, 2023-24 Bundesliga Golden Boot winner 👀 pic.twitter.com/q6j0s61Wm2
empty taxi
dande2
Adrien Rabiot has accepted Juventus new deal proposal, confirmed and here we go! 🚨⚪️⚫️ #Juventus
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 27, 2023
Green light has arrived after positive contacts — Rabiot stays, signs new contract.
Official soon. pic.twitter.com/2Ow2lRlR7m
Fradiba úgy is kéne csatár. Címekre is lenne esélye. Kb 10 évig még elgurigázhatna a mennyeiben!Nagyon remélem hogy nagyon rumor 😡😡😡Harry Kane, 2023-24 Bundesliga Golden Boot winner 👀 pic.twitter.com/q6j0s61Wm2
empty taxi
dande2
Nagyon remélem hogy nagyon rumor 😡😡😡Harry Kane, 2023-24 Bundesliga Golden Boot winner 👀 pic.twitter.com/q6j0s61Wm2
empty taxi
Harry Kane, 2023-24 Bundesliga Golden Boot winner 👀 pic.twitter.com/q6j0s61Wm2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-tamas-oliver-ket-napig-volt-a-maltai-birkirkara-jatekosa-2964605?utm_medium=Social&utm_campaign=nso&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0yY2YrxwWmKMRqTF_j_kiUVwsdSbgaxexeqZHlaFQpsQjDJflTTH8z0dE#Echobox=1687849946booooooo
Valakinek nem jött be Málta
zacknorb
Budapestire én is mentem volna 😕faszom, pedig reménykedtem a pesti meccsekben 😕Az a baj Mezőkövesden lesznek a meccsek, pedig adtam volna egy jó Fáy utcát, csak a kis fahídon kellett volna átmenni egy remek BATE-Partizani Tirana derbyreSimán 😆Tessék, tessékaz a BATE - Partizani igazi csemegének tűnik, megyünk?
telex.hu/sport/2023/06/26/belarusz-kupacsapatok-magyarorszag
warr_b
Löfli
Martinique is nyert, mekkora királyság!
warr_b
zacknorb
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Roy Hodgson has agreed to remain as Crystal Palace manager next season.
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC) June 27, 2023
The 75-year-old has verbally agreed a one-year deal to lead Palace with contracts in the process of being formalised.#CPFC | #PL
More from @MattWoosie https://t.co/LlgQNujE4C
faszom, pedig reménykedtem a pesti meccsekben 😕Az a baj Mezőkövesden lesznek a meccsek, pedig adtam volna egy jó Fáy utcát, csak a kis fahídon kellett volna átmenni egy remek BATE-Partizani Tirana derbyreSimán 😆Tessék, tessékaz a BATE - Partizani igazi csemegének tűnik, megyünk?
warr_b
Löfli
warr_b
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Eh, ne már. Amikor beírtam még nem voltak meg a helyszínek...Az a baj Mezőkövesden lesznek a meccsek, pedig adtam volna egy jó Fáy utcát, csak a kis fahídon kellett volna átmenni egy remek BATE-Partizani Tirana derbyreSimán 😆Tessék, tessékaz a BATE - Partizani igazi csemegének tűnik, megyünk?
warr_b
Löfli
warr_b
zacknorb
De a csáti pálya hogy a búbánatba lehetne alkalmas nemzetközi kupameccsre?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Az a baj Mezőkövesden lesznek a meccsek, pedig adtam volna egy jó Fáy utcát, csak a kis fahídon kellett volna átmenni egy remek BATE-Partizani Tirana derbyreSimán 😆Tessék, tessékaz a BATE - Partizani igazi csemegének tűnik, megyünk?
warr_b
Löfli
warr_b
Poloska vagyok.
előfordul az ilyesmi 😀Itt nem értünk egyet.Barella a jobb játékos kettejük közül.Nope, Tonali mélyebbről játszva segít ugyanannyit a támadásépítésben, mint Barella és mivel mélyebben focizik, több labdát szerez.Az Barella egyébként.Pirlo óta a legjobb olasz középpályás.nah már megvan a hvgÚgy látom már szinte mindenkiért majd 100 millát kell adni, csak mert 25 év alatti
Sixo
kapitnono
empty taxi
FLZOLI
empty taxi
Beki
empty taxi