Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 863 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hoppácska, grúzok csoportelsők lettek a portugál holland belga csoportban...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 278 — WHO DAT!!!!
nah már megvan a hvg

Sixo
Úgy látom már szinte mindenkiért majd 100 millát kell adni, csak mert 25 év alatti
kapitnono
Pirlo óta a legjobb olasz középpályás.
empty taxi
Hát nekem nem nagyon tűnt fel eddig, meg ha egy Newcastleért feladja a karrierjét, amit nemrég még csókolgatott, hogy sosem hagyja el, akkor még annyira sem tartom.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 596 — Lucas Scott
Kane menni akar a Munichbe, de ha csak nagy összeget le nem tesznek az asztalra, ami nem 77 misi, akkor nem megy sehova ha Levyn múlik.
Sixo
Most azt írtak h a 100 Misi sem lenne eleg.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 969 — Kinek mit intézett a kormánya
Javi Galan jön apróért (plusz Manu Sachezért), ez nekem big like

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 472 — LIGHTS OUT!
Kane menni akar a Munichbe, de ha csak nagy összeget le nem tesznek az asztalra, ami nem 77 misi, akkor nem megy sehova ha Levyn múlik.

több mint 2 éve
Duff Seattle Seahawks 3 501
Tonali helyett egy Loftus-Cheek. Ez igen 😀
több mint 2 éve
Közben Ricet 90èrt sem engedik el a Cityhez. Maradjon is rajtuk 😛
dande2
nyugi lesz ott meg penz. majd megy a padra Rice 120 millas atigazolasi dijert cserebe.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve

empty taxi
Nagyon remélem hogy nagyon rumor 😡😡😡

Persze egyébként nem tőle sajnálom a lehetőséget ès megèrdemli, hogy címekre legyen esèlye csak a cèlállomas nem az igazi (bár nem nagyon tudnèk olyat mondani ami reális ès szimpatikus lenne)
dande2
Annyi igaz belőle, hogy ennyit ajánlott a Bayern, de elküldtük őket melegebb éghajlatra.
Sixo
viszont, ami tegnap ota roppent fel, hogy Kane megis nyitott lenne egy muncheni valtasra. ezert nyitottunk egy ilyen ajanlattal. lesz ez meg magas\bb. egy Kane igazolas egy ilyen szezon utan, nem penzkerdes a Sabeneren. ha Kane akar jonni akkor jonni fog. raadasul Levy is jol jar, nem kell minden heten neznie, ahogy a ligan belul ontja mashol a golokat.
csebi
ornstein már 77es ajánlatot is beriportolt. Most ez nem tudom új, emelt változat, vagy csak pontosította ami romano írt. De ez is el lett utasítva. Pénz lesz így a bajoroknál ,hogy a sötétebb hajú hernandez lép nem kis pénzért.
Sixo
Amit Lucasért kap a csapat (30-40 misi között pletykálnak), azt gyakorlatilag vissza is forgatja Kimbe, meg egy "kis" aprót még rápakol a koreaira. A kérdés itt az, hogy Uliék meddig mennek el egy 30 éves, hamarosan lejáró szerződésű játékos ügyében, aki nem mellesleg a világ legjobb csatárai között szerepel. A 30-as szám azért kritikus, mert Münchenben eddig alaptézis volt, hogy 30 felett már csak egyéves szerződéshosszabbítási ajánlatokat tesz a vezetőség, de ez már kezd a mai focit figyelembe véve meghaladott nézőpont lenni. A BuLi-nak is jót tenne PR-szempontból, de jelen pillanatban én nem látom azt, hogy a 100 millió, amit jelenleg a Spurs kér, kifizetésre kerülne, maximum bónuszokkal együtt.
Hungarian Bill
igen, a Lucasert vart 50-60 milliotol mar eleg messze vagyunk, jo lenne 40 misi is. ne felejtsuk el, hogy elvileg Pavardert is bejon majd vmi penz papiron, es hat en tovabbra is mondom, hogy a kozeppalya nagyon telitett, de ha nem jon Kane akkor Tuchel felallhat akar egy 4-6-0val is a Vicente utan szabadon.

amugy Thomas Muller is 2 eves hosszabbitast kapott 30 ev utan.btw ha julius 28 elott egyezunk meg Kane-nal akkor nem serul a szabaly, mert addig nem tolti be a 30t 😊
tegnap delutan ota kezdtem picit bizakodo lenni, hogy ha mar Rice nem jon akkor Kane jonne.

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 956 — Így remélem megfelelek nektek.....
Közben Ricet 90èrt sem engedik el a Cityhez. Maradjon is rajtuk 😛
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 714

empty taxi

Persze egyébként nem tőle sajnálom a lehetőséget ès megèrdemli, hogy címekre legyen esèlye csak a cèlállomas nem az igazi (bár nem nagyon tudnèk olyat mondani ami reális ès szimpatikus lenne)
dande2
Annyi igaz belőle, hogy ennyit ajánlott a Bayern, de elküldtük őket melegebb éghajlatra.
Sixo
viszont, ami tegnap ota roppent fel, hogy Kane megis nyitott lenne egy muncheni valtasra. ezert nyitottunk egy ilyen ajanlattal. lesz ez meg magas\bb. egy Kane igazolas egy ilyen szezon utan, nem penzkerdes a Sabeneren. ha Kane akar jonni akkor jonni fog. raadasul Levy is jol jar, nem kell minden heten neznie, ahogy a ligan belul ontja mashol a golokat.
csebi
ornstein már 77es ajánlatot is beriportolt. Most ez nem tudom új, emelt változat, vagy csak pontosította ami romano írt. De ez is el lett utasítva. Pénz lesz így a bajoroknál ,hogy a sötétebb hajú hernandez lép nem kis pénzért.
Sixo
Amit Lucasért kap a csapat (30-40 misi között pletykálnak), azt gyakorlatilag vissza is forgatja Kimbe, meg egy "kis" aprót még rápakol a koreaira. A kérdés itt az, hogy Uliék meddig mennek el egy 30 éves, hamarosan lejáró szerződésű játékos ügyében, aki nem mellesleg a világ legjobb csatárai között szerepel. A 30-as szám azért kritikus, mert Münchenben eddig alaptézis volt, hogy 30 felett már csak egyéves szerződéshosszabbítási ajánlatokat tesz a vezetőség, de ez már kezd a mai focit figyelembe véve meghaladott nézőpont lenni. A BuLi-nak is jót tenne PR-szempontból, de jelen pillanatban én nem látom azt, hogy a 100 millió, amit jelenleg a Spurs kér, kifizetésre kerülne, maximum bónuszokkal együtt.
több mint 2 éve

empty taxi

dande2
Sixo
csebi

több mint 2 éve

empty taxi

dande2
Sixo

Szerkesztette: csebi

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 956 — Így remélem megfelelek nektek.....

empty taxi

dande2
Sixo
Helyes 🙂
több mint 2 éve

empty taxi

dande2

több mint 2 éve
Ahhoz képest, hogy szinte biztosra lehetett venni, hogy elmegy.

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 327

empty taxi

dande2
Fradiba úgy is kéne csatár. Címekre is lenne esélye. Kb 10 évig még elgurigázhatna a mennyeiben!
több mint 2 éve

empty taxi

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 297 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
 m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-tamas-oliver-ket-napig-volt-a-maltai-birkirkara-jatekosa-2964605?utm_medium=Social&utm_campaign=nso&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0yY2YrxwWmKMRqTF_j_kiUVwsdSbgaxexeqZHlaFQpsQjDJflTTH8z0dE#Echobox=1687849946

Valakinek nem jött be Málta
zacknorb
booooooo

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 845 — "Montoya por favor!"
Tessék, tessék

telex.hu/sport/2023/06/26/belarusz-kupacsapatok-magyarorszag
warr_b
az a BATE - Partizani igazi csemegének tűnik, megyünk?
Löfli
Simán 😆

Martinique is nyert, mekkora királyság!
warr_b
Az a baj Mezőkövesden lesznek a meccsek, pedig adtam volna egy jó Fáy utcát, csak a kis fahídon kellett volna átmenni egy remek BATE-Partizani Tirana derbyre
zacknorb
faszom, pedig reménykedtem a pesti meccsekben 😕
Löfli
Budapestire én is mentem volna 😕

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Tessék, tessék

warr_b
Löfli
Simán 😆

warr_b
Az a baj Mezőkövesden lesznek a meccsek, pedig adtam volna egy jó Fáy utcát, csak a kis fahídon kellett volna átmenni egy remek BATE-Partizani Tirana derbyre
zacknorb
faszom, pedig reménykedtem a pesti meccsekben 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 863 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tessék, tessék

warr_b
Löfli
Simán 😆

warr_b
zacknorb
Eh, ne már. Amikor beírtam még nem voltak meg a helyszínek...
De a csáti pálya hogy a búbánatba lehetne alkalmas nemzetközi kupameccsre?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 969 — Kinek mit intézett a kormánya
Tessék, tessék

warr_b
Löfli
Simán 😆

warr_b

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
nah már megvan a hvg

Sixo
Úgy látom már szinte mindenkiért majd 100 millát kell adni, csak mert 25 év alatti
kapitnono
Pirlo óta a legjobb olasz középpályás.
empty taxi
Az Barella egyébként.
FLZOLI
Nope, Tonali mélyebbről játszva segít ugyanannyit a támadásépítésben, mint Barella és mivel mélyebben focizik, több labdát szerez.
empty taxi
Barella a jobb játékos kettejük közül.
Beki
Itt nem értünk egyet.
empty taxi
előfordul az ilyesmi 😀