Soccer
Hú ha Szobi is valóban kiköt a Poolba Mac Allister után akkor csatlakozom a vörös brigádhoz 😛Pep hozta a BLt, róluk "levehetm a kezem" a Spursben kb nem lesz olyan játèkos akit szeretni tudok ès az edzőtől sem tudom mit várjunk így marad a Pool. Tudom divat 😛Az első reakcióm az volt amikor olvastam a hírt Szoboszlairól, hogy "inkább ne!" Természetesen NEM miattad!
dande2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Nyilván mindkét fél tudja ezt, ezért próbálnak egy közös álláspontot összehozni.amugy allitolag a Bayern benyujtott egy 93 M EUR ajanlatot, amit vszeg elutasit a Spurs.Azért nagyon fura ez hogy egy jövő nyáron lejáró szerződésű játékost nem adnak el majd' 100 millióért sem. Kihátrálhatna mindenki aztán szépen hoppon maradhatna a spurs jövőre, megérdemelnék.
csebi
davemayer
Mbappénél is ez van amúgy. Real várhat egy évet és jön ingyen, vagy most kap a PSG egy kis pénzt érte.
Miért az jobb volt amikor elengedte a csapat Bale-t? Akárhogy is nézzük, a pénzzel nem tudunk mit kezdeni. A csapat scoutingja, játékos profilozása borzalmas volt mindig is. Az érkező játékosok beválási rátája nagyon alacsony. 100 misiből vennék 2 nagy nevű playát és lenne belőlük Yves Bissouma meg Richarlison.amugy allitolag a Bayern benyujtott egy 93 M EUR ajanlatot, amit vszeg elutasit a Spurs.Azért nagyon fura ez hogy egy jövő nyáron lejáró szerződésű játékost nem adnak el majd' 100 millióért sem. Kihátrálhatna mindenki aztán szépen hoppon maradhatna a spurs jövőre, megérdemelnék.
csebi
davemayer
Gold Cup meccsek ☺️
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
MAC-en megy rendesen, mondjuk en amúgy is 2D Classicon szoktam a játékmenetet.szivi. nekem a 21-es van meg, toltam ott mar mindent. Fradit, Laziot, Suderland, egy csapatot a legalacsonyabb angol ligabol felvittem PL-be is, maltai 3. osztalyu csapatot felvittem elso osztalyba csak csodbe mentem, maltai Hiberniansszal orokos csoportkoros lettem Europaban. most meg a mediterran orszagok bajnoksagait akarom meghoditani szigetbeli csapatokkal. rengeteg adatbazis van (lattam olyat is, hogy 50es evekbeli adatbazist fejlesztettek) fenn a neten is amugy.Koszi szépen! 😊apps.apple.com/hu/app/football-manager-2023-mobile/id1621060772?l=huAmúgy Sobri ha meg akarod érteni a pénzügyeket, töltsd le a Football Manager nevű játékot, ahol a pénzügyekkel is neked kell foglalkozni hogy ne menjen a csapat csődbe mindazzal amit a tulajdonos ad.Amúgy engem mindig érdekeltek az FM játékok. iOS-en rakerestem, és milliónyi van kb, esetleg aki hasznal vmilyet tudnátok ajánlani melyiket érdemes kipróbálni?
Heisman nádor
roberto23
csebi
roberto23
en a mobil jatekot nem vettem meg, sztem pc-n a legjobb, de lattam mar MACen is futni, es jonak tunt.
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
amugy allitolag a Bayern benyujtott egy 93 M EUR ajanlatot, amit vszeg elutasit a Spurs.Azért nagyon fura ez hogy egy jövő nyáron lejáró szerződésű játékost nem adnak el majd' 100 millióért sem. Kihátrálhatna mindenki aztán szépen hoppon maradhatna a spurs jövőre, megérdemelnék.
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Dehogy utálom a MUt szó nincs róla pl a 99es BL döntőben is úgy örültem mint a kisgyerek 😊Vicces amúgy olvasni ezt mu-utálatot, 10 éve sehol nincsenek kb. Jól bevésődött jópáraknak 🤣Jajj már....minden bajnokságban van egy kedvenc ès mellè nèhány csapat aki mèg szimpi a Spurs az első az is marad egyébként mindig de utána a Pool volt a második. A City speciális eset 🙂 szóval csak ennyi nem kell ezt túlreagálni ha a MUba menne akkor azért aMUnak nem tudnèk úgy drukkklolni csak Szobinak hogy jól menjen a játèk 😉 bèke 🙏Hú ha Szobi is valóban kiköt a Poolba Mac Allister után akkor csatlakozom a vörös brigádhoz 😛Pep hozta a BLt, róluk "levehetm a kezem" a Spursben kb nem lesz olyan játèkos akit szeretni tudok ès az edzőtől sem tudom mit várjunk így marad a Pool. Tudom divat 😛Ez nagyon divat, kb írhatta volna egy most 10 éves is.
dande2
Ezt a váltogatást sosem értettem de mindenki azt csinál amit akar.
davemayer
dande2
Amúgy én a MU helyében elhoztam volna, jól működne Erickson helyett szvsz. De amilyen a vezetés, ezt sosem fogjuk megtudni, ahogy azt sem milyen lenne a mai united egy rendes középcsatárral... szánalmas banda
davemayer
Rice pedig valóban 105 milláèrt menni Arsenal.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Vicces amúgy olvasni ezt mu-utálatot, 10 éve sehol nincsenek kb. Jól bevésődött jópáraknak 🤣Jajj már....minden bajnokságban van egy kedvenc ès mellè nèhány csapat aki mèg szimpi a Spurs az első az is marad egyébként mindig de utána a Pool volt a második. A City speciális eset 🙂 szóval csak ennyi nem kell ezt túlreagálni ha a MUba menne akkor azért aMUnak nem tudnèk úgy drukkklolni csak Szobinak hogy jól menjen a játèk 😉 bèke 🙏Hú ha Szobi is valóban kiköt a Poolba Mac Allister után akkor csatlakozom a vörös brigádhoz 😛Pep hozta a BLt, róluk "levehetm a kezem" a Spursben kb nem lesz olyan játèkos akit szeretni tudok ès az edzőtől sem tudom mit várjunk így marad a Pool. Tudom divat 😛Ez nagyon divat, kb írhatta volna egy most 10 éves is.
dande2
davemayer
dande2
Amúgy én a MU helyében elhoztam volna, jól működne Erickson helyett szvsz. De amilyen a vezetés, ezt sosem fogjuk megtudni, ahogy azt sem milyen lenne a mai united egy rendes középcsatárral... szánalmas banda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Jajj már....minden bajnokságban van egy kedvenc ès mellè nèhány csapat aki mèg szimpi a Spurs az első az is marad egyébként mindig de utána a Pool volt a második. A City speciális eset 🙂 szóval csak ennyi nem kell ezt túlreagálni ha a MUba menne akkor azért aMUnak nem tudnèk úgy drukkklolni csak Szobinak hogy jól menjen a játèk 😉 bèke 🙏Hú ha Szobi is valóban kiköt a Poolba Mac Allister után akkor csatlakozom a vörös brigádhoz 😛Pep hozta a BLt, róluk "levehetm a kezem" a Spursben kb nem lesz olyan játèkos akit szeretni tudok ès az edzőtől sem tudom mit várjunk így marad a Pool. Tudom divat 😛Ez nagyon divat, kb írhatta volna egy most 10 éves is.
dande2
davemayer
Hú ha Szobi is valóban kiköt a Poolba Mac Allister után akkor csatlakozom a vörös brigádhoz 😛Pep hozta a BLt, róluk "levehetm a kezem" a Spursben kb nem lesz olyan játèkos akit szeretni tudok ès az edzőtől sem tudom mit várjunk így marad a Pool. Tudom divat 😛Ez nagyon divat, kb írhatta volna egy most 10 éves is.
dande2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
szivi. nekem a 21-es van meg, toltam ott mar mindent. Fradit, Laziot, Suderland, egy csapatot a legalacsonyabb angol ligabol felvittem PL-be is, maltai 3. osztalyu csapatot felvittem elso osztalyba csak csodbe mentem, maltai Hiberniansszal orokos csoportkoros lettem Europaban. most meg a mediterran orszagok bajnoksagait akarom meghoditani szigetbeli csapatokkal. rengeteg adatbazis van (lattam olyat is, hogy 50es evekbeli adatbazist fejlesztettek) fenn a neten is amugy.Koszi szépen! 😊apps.apple.com/hu/app/football-manager-2023-mobile/id1621060772?l=huAmúgy Sobri ha meg akarod érteni a pénzügyeket, töltsd le a Football Manager nevű játékot, ahol a pénzügyekkel is neked kell foglalkozni hogy ne menjen a csapat csődbe mindazzal amit a tulajdonos ad.Amúgy engem mindig érdekeltek az FM játékok. iOS-en rakerestem, és milliónyi van kb, esetleg aki hasznal vmilyet tudnátok ajánlani melyiket érdemes kipróbálni?
Heisman nádor
roberto23
csebi
roberto23
en a mobil jatekot nem vettem meg, sztem pc-n a legjobb, de lattam mar MACen is futni, es jonak tunt.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
ezt mondjuk nem is értem, hogy. ki játszaná a hatost? Fabinho és Henderson? Fabinho és Mac Allister?jo is lesz a hatos pozicioban.🚨 Liverpool exploring move for Dominik Szoboszlai of RB Leipzig. #LFC met his camp this week; latest attacking mid to be considered. Unclear if it develops due to price but is desired profile. Unrelated to potential Carvalho loan @TheAthleticFC #RBLeipzig https://t.co/KDuUIpoxGT
— David Ornstein (@David_Ornstein) June 28, 2023
Sixo
csebi
Koszi szépen! 😊apps.apple.com/hu/app/football-manager-2023-mobile/id1621060772?l=huAmúgy Sobri ha meg akarod érteni a pénzügyeket, töltsd le a Football Manager nevű játékot, ahol a pénzügyekkel is neked kell foglalkozni hogy ne menjen a csapat csődbe mindazzal amit a tulajdonos ad.Amúgy engem mindig érdekeltek az FM játékok. iOS-en rakerestem, és milliónyi van kb, esetleg aki hasznal vmilyet tudnátok ajánlani melyiket érdemes kipróbálni?
Heisman nádor
roberto23
csebi
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
jo is lesz a hatos pozicioban.🚨 Liverpool exploring move for Dominik Szoboszlai of RB Leipzig. #LFC met his camp this week; latest attacking mid to be considered. Unclear if it develops due to price but is desired profile. Unrelated to potential Carvalho loan @TheAthleticFC #RBLeipzig https://t.co/KDuUIpoxGT
Sixo
🚨 Liverpool exploring move for Dominik Szoboszlai of RB Leipzig. #LFC met his camp this week; latest attacking mid to be considered. Unclear if it develops due to price but is desired profile. Unrelated to potential Carvalho loan @TheAthleticFC #RBLeipzig https://t.co/KDuUIpoxGT
apps.apple.com/hu/app/football-manager-2023-mobile/id1621060772?l=huAmúgy Sobri ha meg akarod érteni a pénzügyeket, töltsd le a Football Manager nevű játékot, ahol a pénzügyekkel is neked kell foglalkozni hogy ne menjen a csapat csődbe mindazzal amit a tulajdonos ad.Amúgy engem mindig érdekeltek az FM játékok. iOS-en rakerestem, és milliónyi van kb, esetleg aki hasznal vmilyet tudnátok ajánlani melyiket érdemes kipróbálni?
Heisman nádor
roberto23
Amúgy Sobri ha meg akarod érteni a pénzügyeket, töltsd le a Football Manager nevű játékot, ahol a pénzügyekkel is neked kell foglalkozni hogy ne menjen a csapat csődbe mindazzal amit a tulajdonos ad.Amúgy engem mindig érdekeltek az FM játékok. iOS-en rakerestem, és milliónyi van kb, esetleg aki hasznal vmilyet tudnátok ajánlani melyiket érdemes kipróbálni?
Heisman nádor
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
majd átmennek a Turkish Airlines-hoz, az kvázi hazai légitársaság 😮Bayern Munich will not renew their sponsorship deal with Qatar Airways once it ends.
— ESPN FC (@ESPNFC) June 28, 2023
They've drawn criticism over the sponsorship with fans angry about doing a deal with a country facing allegations of human rights violations. pic.twitter.com/8DJ18ga0A6
empty taxi
Ha az Arsenal a feleség meki szerint, a Levante amivel jártam éveken át megcsalni a stadionba. Mindezt azért, mert a Valencia akkor BL-ben volt és nem lehetett bérletet venni. Aztán magával ragadott az egész, mert a 2019-20-as szezonban nagyon szórakoztatóan játszottak. Egyértelműen övek a 2. hely, mert befogadtak egy Emery-tört rokkantat, jók a szurkolók, láttam élőben hogy olyan csapatokat vertek mint a Barca a Real, Atletit idegenben sikerült mondjuk elkapni, találkoztam Bardhival akivel magyarul sikerült beszélgetni.
A dobogóra a Lazio fért fel, ami a mix Sobri és a megrontás között. Mondjuk itt kisebb a tét, örülök ha nyernek, szurkolok nekik, de nem leszek “idegbeteg” tőlük. Amikor szintén általános iskolás korunkban voltam családosan nyaralni, apám megkért egy milánói boltban hogy próbáljak meg ne déli csapatot választani. Aztán mégis a Lazio mez nyert, úgyhogy 3 napig mindenki fura szemmel nézett rám amikor egy kisfalu pályáján abban rúgtam a bőrt, még az eladó is, de egy kisgyereket mégse vertek meg. Aztán lett egy jó barátom, aki római születésű Curva Nord tag, (csak jobboldali nem náci), aki idén meccsre is elvitt és vele követem a csapatot. Megtanultam pár dalt, megy az avanti ragazzi di Buda 3/4-e (megtanítottam hogy kell a Pest szót kiejteni helyesen), aprite la porte che passano, grida forza Lazio, noi siamo qua, stb. Ezek után meg hogy szorítsak másnak, hogy felemelje a Scudettot.
Egyébként amikor pl. itt a fórumon azon megy a polemizálás, hogy egy adott játékos ér e ennyit,annyit vagy sem, akkor az FFP miatt szempont ez? Nekem nem úgy tűnik.Nem, nem a FFP miatt szempont ez, inkább más, ugyanazon poszton játszó, hasonló korban lévő, és nagyjából ugyanolyan minőségű játékos szokott az összehasonlítási szempont lenni. Na meg a Transfermarkt oldala, de ott azért vannak komoly blődségek.
Őszentsége Sobri Jóska
Tavaly a Bayern az akkor 34 éves Lewandowskit 45+5 millióért adta el a Barcának. Lewának 1 év volt hátra a szerződéséből, ahogy a most 30 éves Kane-nek is. Kane fiatalabb, összességében azt mondom, még így is ér ennyit, hogy szintén csak egy évig van szerződése a Spursnél. Ott van egy Osimhen, aki jóval fiatalabb, volt egy kiemelkedő szezonja, és a Napoli 150 milliót kér érte. Ez nyilván irreális összeg, még a jelen piaci viszonyok között is. Persze ha valaki kifizeti paypass-szal, akkor max azt mondja az adott csapat vacsoravendége/szurkolója, hogy ennyit nem ér, de nézzük meg, mit tud, maximum nem lesz elégedett a menüvel. Aztán meg ha nem jönnek a gólok, akkor a játékost agyonnyomja a teher, legrosszabb esetben meg a karrierje bánja, a klub meg egy játékos miatt a hosszabb távú építkezését tönkrevágta, vacsorára meg marad a paprikás krumpli pár éven keresztül. Ami szintén finom, csak ha ugyanaz van éveken keresztül, akkor nem biztos, hogy a szurkoló/vendég gyakran fog meccsre járni.
Nyilván olyan csapatoknál, ahol évente röpködnek a 100 milliók igazolásoknál, ez nem annyira tétel, de a Bayernnek az eddigi rekordigazolása 80 millióért az a Hernández, aki kis túlzással a rehab szobában többet volt, mint a pályán, és most örülhet a csapat, ha kap érte 40 milliót. És azért bármennyire nagy és pénzes csapat a Bayern, nem engedheti meg magának azt, hogy egy elbaltázott igazolás miatt éveken keresztül paprikás krumpli legyen a menü.
Bayern Munich will not renew their sponsorship deal with Qatar Airways once it ends.
— ESPN FC (@ESPNFC) June 28, 2023
They've drawn criticism over the sponsorship with fans angry about doing a deal with a country facing allegations of human rights violations. pic.twitter.com/8DJ18ga0A6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ja, erről nem is beszélve.Öreg hiba belekeverni a politikát a fodbalba! (nyilván a jelen magyar foci helyzetében elég hülyén hangzik, de attól még tartom) Sem izraelita nem vagyok, Tompikát egyenesen gyűlölöm, oszt mégis az MTK-t szeretem, ráadásul amikor elkezdtem követni akkor otthon aki követte a focit mindenki fradista volt, mert hát a nép csapata. Hát mi mindezt kurvára leszartuk tesómmal, mikor az Illés Béla, a Preisinger, meg a Madar Csaba az MTK-ban rúgta a bőrt! Ilyen-olyan okokból szimpatikus csapatok és játékosok rendre előbukkanhatnak a semmiből, de végtére is csapat nem feleség, ezt csak egyszer választ magának az ember!Én nem igazán követem a soccert, de még a múltból visszamaradottan két külföldi csapatot kedvelek, ezeket nézem meg pár hetente, hogy hogyan állnak, de az elmúlt huszoniksz évben sose voltak bajnokok, igazán esélyesek se. Az egyik a Lazio a másik a Bremen.Azt hittem írtózol a náciság minden formájától, erre pont egy funnyadék Lazio? Fasisztább szurkolói nem sok csapatnak vannak.
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
eaglesmcnabb
Áltsulis barátom nagybátyjának valakije volt Boda Imre az MTK-ból, és egy MTK meccsre kivittek minket kb. harmadik, negyedikesként, és mi bőszen köpködtük a szotyit, és drukkoltunk az MTK-nak.
Aztán kicsit később büszkén meséltük a suliban az udvaron a meccsenjárás sztoriját, hogy drukkoltunk az MTK-nak, mire egy nagyfiú lezsidózott minket.
De akkor még nem tudtuk mi az a zsidó, igy rákérdeztünk otthon, és lettek a szüleinknek kellemetlen percei, hogy ezt egy kb. 10 éves gyereknek igényesen, okosan, a szocializmusba illeszkedően elmagyarázzák, de az tény, hogy az egyébként cigányszármazású Jancsika barátom szüleinek volt a nehezebb dolguk...
Régi szép idők, mikor még a cigányokat is zsidózták.