Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
u21-es EB-n D csoportban ki lett a 2.? ahány oldalt nézek, annyi megoldás 😀
Löfli
Nálam mind svájcot írja.
Sixo
Igen, de azt hogy? 😆
Körbeverés volt.
Svájc verte a norvégokat, norvégok az olaszokat, olaszok a svájciakat.
Olaszok, norvégok gólkülönbsége -1, svájciaké -3.
Tehát minitabella, és azért Svàjc jutott tovább, mert őket verték meg legjobban a franciák? 🤣
warr_b
minitabellán Svájc gólkülönbsége 4-4, Olaszo. 3-3, Norvég 2-2, szóval gondolom a több lőtt gól döntött

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 863 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Löfli
Nálam mind svájcot írja.
Sixo
Igen, de azt hogy? 😆
Körbeverés volt.
Svájc verte a norvégokat, norvégok az olaszokat, olaszok a svájciakat.
Olaszok, norvégok gólkülönbsége -1, svájciaké -3.
Tehát minitabella, és azért Svàjc jutott tovább, mert őket verték meg legjobban a franciák? 🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 472 — LIGHTS OUT!
Löfli
Nálam mind svájcot írja.
Sixo
most már nálam is, köszi!
Löfli
Annyira tudtam ,hogy végig a svájciaknak szurkoltál te köpönyegforgató.

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Löfli
Nálam mind svájcot írja.
Sixo
most már nálam is, köszi!

Don't blink!
több mint 2 éve
Löfli
Nálam mind svájcot írja.

több mint 2 éve
Szégyen, a legerősebb kerettel kiesni a csoportból. Mindenki mondjon le.

több mint 2 éve

Don't blink!
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
Meki vs Iváncsa 11:0 volt már?
Sixo
Szerintem semmi jelentősége! Bár Zsóri két gólja meglep. Azt sem gondoltam, hogy a labdát kétszer el tudja találni egy meccsen…
több mint 2 éve
Meki vs Iváncsa 11:0 volt már?

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 956 — Így remélem megfelelek nektek.....
Havertz meg ehhez kèpest potom 65èrt èrkezik ugyanide 🤪
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 278 — WHO DAT!!!!
Meg is van a deal új rekorddal 105 milla Rice az Arsenalba...
dande2
Még egy elképesztően túlértékelt 100 milliós játékos 😂😂

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 956 — Így remélem megfelelek nektek.....
Meg is van a deal új rekorddal 105 milla Rice az Arsenalba...
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 173 — The Mathematician
 twitter.com/dfb_team_en/status/1674097713363681284?s=46&t=weL0JgB1AidXpZ0aNWDt7g

Kopaszodó ember hogy játszhat az U21-es német csapatban? 😀 Na jó idén van pár U23-as, de akkor is.
Heisman nádor
Unokatesóm pl. 22 éves korára full kopasz lett, szóval engem nem lep meg.
Mikey
főleg hogy cuccot is kapnak ami nem kicsit tudja gyorsítani

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 601
 twitter.com/dfb_team_en/status/1674097713363681284?s=46&t=weL0JgB1AidXpZ0aNWDt7g

Kopaszodó ember hogy játszhat az U21-es német csapatban? 😀 Na jó idén van pár U23-as, de akkor is.
Heisman nádor
Unokatesóm pl. 22 éves korára full kopasz lett, szóval engem nem lep meg.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 313

Heisman nádor
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 845 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 502
Azért a Torpedo Zogino simán gólokat szerez, mikor kől. 1-3 az már klasszik kupa fíling

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 983
Amúgy Sobri ha meg akarod érteni a pénzügyeket, töltsd le a Football Manager nevű játékot, ahol a pénzügyekkel is neked kell foglalkozni hogy ne menjen a csapat csődbe mindazzal amit a tulajdonos ad.
Heisman nádor
Amúgy engem mindig érdekeltek az FM játékok. iOS-en rakerestem, és milliónyi van kb, esetleg aki hasznal vmilyet tudnátok ajánlani melyiket érdemes kipróbálni?
roberto23
 apps.apple.com/hu/app/football-manager-2023-mobile/id1621060772?l=hu
csebi
Koszi szépen! 😊
roberto23
szivi. nekem a 21-es van meg, toltam ott mar mindent. Fradit, Laziot, Suderland, egy csapatot a legalacsonyabb angol ligabol felvittem PL-be is, maltai 3. osztalyu csapatot felvittem elso osztalyba csak csodbe mentem, maltai Hiberniansszal orokos csoportkoros lettem Europaban. most meg a mediterran orszagok bajnoksagait akarom meghoditani szigetbeli csapatokkal. rengeteg adatbazis van (lattam olyat is, hogy 50es evekbeli adatbazist fejlesztettek) fenn a neten is amugy.
en a mobil jatekot nem vettem meg, sztem pc-n a legjobb, de lattam mar MACen is futni, es jonak tunt.
csebi
Wooow az komolyan hangzik!

Amúgy szerintem is pc-n lenne a legjobb, csak az enyém már elég szar állapotban van, már egy böngésző megnyitása is fel óra, ugyh egyelőre iPad-en akarom kipróbálni, aztán ha beválik meglátjuk.

Amúgy ez az 5€ semmi érte, mégha alkalmazason belül is kell fizetni ezért azért.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 313
 www.football.london/arsenal-fc/transfer-news/jurrien-timber-weakness-arsenal-transfer-27213320?int_source=amp_continue_reading&int_medium=amp&int_campaign=continue_reading_button#amp-readmore-target

Stam véleménye Timberwolf-ról
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 914 — #NoStress
Amúgy Sobri ha meg akarod érteni a pénzügyeket, töltsd le a Football Manager nevű játékot, ahol a pénzügyekkel is neked kell foglalkozni hogy ne menjen a csapat csődbe mindazzal amit a tulajdonos ad.
Heisman nádor
Nem akarom, ennyire még az NFL se érdekel. 😊
Az ember motivációját akarom megérteni, akinek "drága vagy olcsó" egy focista, amit nem ő fizet.
Őszentsége Sobri Jóska
Alapvetően egyetértek veled, ha jön valaki a realba akkor leszarom hogy 100 misi vagy 15, csak jó legyen.

De volt olyan is, hogy jött 100 misiért hazard, melléje a csapat legmagasabb fizujával, aztan 4 szezon alatt egy félszezonra eleg jatekperce volt osszesen, es abbol összesen 0 db jó meccse volt. Ez mar akkor is szopo lett volna ha ingyen jön, de mellé simán buktuk mbappe prime éveit is, mert a trade miatt nem volt rá keret és a PSG simán túlajánlotta a plafont. Vagy ha nem is mbappe, de az árából johetett volna 2-3 kezdő szintű jatekos is simán. Míg ha pl. Idén hozunk egy joselut ingyen real szinten bago fizuval, akkor az nem zarja ki hogy jon még rajta kívül más is.
eaglesmcnabb
Ezt így utólag értem, de előre úgyse lehet tudni, hogy ki mikor sérül le, kerül formán kívül vagy veszti el a motivációját.
Minden Messire jut 5 hasonló tehetség, akik 17-18 évesen még jónak tűnnek, aztán 23 évesen egy török vagy egy harmadvonalas angol csapatban, esetleg a sitten vannak.
De mivel a soccerben nincs cap, így valójában attól, hogy mondjuk a Real megveszi Figot, megveheti Ronaldot is, vagy Zidanet és Beckhamet egyszerre, ha van rá pénz.
Egy kiscsapatnál értem, hogy erősen korlátosak az anyagi lehetőségek, de egy kiscsapat szurkolója se hiszem ne akarna egy sztárt csak azért mert a klubnak sokba kerül.
Na mindegy, kaptam pár választ, okosabb meg úgyse leszek.

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 357 — je suis poloska
Heisman nádor
Az ember motivációját akarom megérteni, akinek "drága vagy olcsó" egy focista, amit nem ő fizet.
Őszentsége Sobri Jóska
Alapvetően egyetértek veled, ha jön valaki a realba akkor leszarom hogy 100 misi vagy 15, csak jó legyen.

De volt olyan is, hogy jött 100 misiért hazard, melléje a csapat legmagasabb fizujával, aztan 4 szezon alatt egy félszezonra eleg jatekperce volt osszesen, es abbol összesen 0 db jó meccse volt. Ez mar akkor is szopo lett volna ha ingyen jön, de mellé simán buktuk mbappe prime éveit is, mert a trade miatt nem volt rá keret és a PSG simán túlajánlotta a plafont. Vagy ha nem is mbappe, de az árából johetett volna 2-3 kezdő szintű jatekos is simán. Míg ha pl. Idén hozunk egy joselut ingyen real szinten bago fizuval, akkor az nem zarja ki hogy jon még rajta kívül más is.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Heisman nádor

több mint 2 éve
Egyébként amikor pl. itt a fórumon azon megy a polemizálás, hogy egy adott játékos ér e ennyit,annyit vagy sem, akkor az FFP miatt szempont ez? Nekem nem úgy tűnik.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem, nem a FFP miatt szempont ez, inkább más, ugyanazon poszton játszó, hasonló korban lévő, és nagyjából ugyanolyan minőségű játékos szokott az összehasonlítási szempont lenni. Na meg a Transfermarkt oldala, de ott azért vannak komoly blődségek.

Tavaly a Bayern az akkor 34 éves Lewandowskit 45+5 millióért adta el a Barcának. Lewának 1 év volt hátra a szerződéséből, ahogy a most 30 éves Kane-nek is. Kane fiatalabb, összességében azt mondom, még így is ér ennyit, hogy szintén csak egy évig van szerződése a Spursnél. Ott van egy Osimhen, aki jóval fiatalabb, volt egy kiemelkedő szezonja, és a Napoli 150 milliót kér érte. Ez nyilván irreális összeg, még a jelen piaci viszonyok között is. Persze ha valaki kifizeti paypass-szal, akkor max azt mondja az adott csapat vacsoravendége/szurkolója, hogy ennyit nem ér, de nézzük meg, mit tud, maximum nem lesz elégedett a menüvel. Aztán meg ha nem jönnek a gólok, akkor a játékost agyonnyomja a teher, legrosszabb esetben meg a karrierje bánja, a klub meg egy játékos miatt a hosszabb távú építkezését tönkrevágta, vacsorára meg marad a paprikás krumpli pár éven keresztül. Ami szintén finom, csak ha ugyanaz van éveken keresztül, akkor nem biztos, hogy a szurkoló/vendég gyakran fog meccsre járni.

Nyilván olyan csapatoknál, ahol évente röpködnek a 100 milliók igazolásoknál, ez nem annyira tétel, de a Bayernnek az eddigi rekordigazolása 80 millióért az a Hernández, aki kis túlzással a rehab szobában többet volt, mint a pályán, és most örülhet a csapat, ha kap érte 40 milliót. És azért bármennyire nagy és pénzes csapat a Bayern, nem engedheti meg magának azt, hogy egy elbaltázott igazolás miatt éveken keresztül paprikás krumpli legyen a menü.
Hungarian Bill
Ezt értem, ez a klubvezetés szempontja.
De a drukkernek nem az a jó, ha jön Kane, Mbappe, Neymar, Osimhen vagy akárki, akitől előrébb végez a csapat?
Mondom, én nem tudom kit mennyiért igazolnak, nem követem napi szinten az átigazolásokat, tudom amit itt olvasok, de ha felmerülne, hogy valakit, akit jónak vélek megvesz a Bréma, pont leszarom, hogy 20 vagy 120 millióba kerül. Az ő pénzük, csak el tudják dönteni, hogy belefér vagy sem a büdzsébe.

több mint 2 éve
Hú ha Szobi is valóban kiköt a Poolba Mac Allister után akkor csatlakozom a vörös brigádhoz 😛Pep hozta a BLt, róluk "levehetm a kezem" a Spursben kb nem lesz olyan játèkos akit szeretni tudok ès az edzőtől sem tudom mit várjunk így marad a Pool. Tudom divat 😛
dande2
Az első reakcióm az volt amikor olvastam a hírt Szoboszlairól, hogy "inkább ne!" Természetesen NEM miattad!
Mikey
Eszembe nem jutna hogy ennyire fontos ember lennèk 🥳🥳🥳🥳