Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan

Ez elég vaskos csomag egy cserecsatárért, de az utóbbi napok elemzéseit olvasva az sem lenne meglepő, ha Xhaka pótlására jönne.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Haaland jó eséllyel még1 nemzetközi tornáról fog lemaradni a norvégokkal. 87. percben még vezettek otthon a skótok ellen, aztán kikaptak. Skótok 3/3 eddig és a spanyolok is a csoportban vannak + a georgiaiak is 3 ponttal a norvégok előtt vannak 1 meccsel kevesebbel. A norvég keret amúgy meg nem is rossz, simán jobb, mint a miénk.
Sixo
Odegard az új de Bruyne kb, minden fontos meccsen betlizik majd. Már a Realban is azért nem marasztalták mert mentálisan gyenge. Ha a csapatnak megy kb világklasszis, de szorult helyzetben beszürkül

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 473 — LIGHTS OUT!
Haaland jó eséllyel még1 nemzetközi tornáról fog lemaradni a norvégokkal. 87. percben még vezettek otthon a skótok ellen, aztán kikaptak. Skótok 3/3 eddig és a spanyolok is a csoportban vannak + a georgiaiak is 3 ponttal a norvégok előtt vannak 1 meccsel kevesebbel. A norvég keret amúgy meg nem is rossz, simán jobb, mint a miénk.

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Kim ennyire jo vedo lenne? sztem o akkor jonne, amikor Pavardot meg Hernandezt mar biztosan tudjuk annyiert eladni, amennyiert akarjuk.
csebi
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 845 — "Montoya por favor!"
Alavés feljutott egy 128. percben lőtt tizenegyessel.
deyell
Ez a legvadabb dráma és a legdurvább legalja spanyol footballvalóság tökéletes mixe volt
zacknorb
Kurva anyjukat, főleg Asier Villalibrenek. Pokolban a helye. Először Copa del Rey döntő, most meg ezt veszi el.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 958 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sajnos lemaradtam a meccsről.
Milyen volt a csapat?
ThundersNFL a Jobbágy
ez első félidő az szerintem botrány volt, nem volt értékelhető helyzetünk, 2 eladott labdánkból az elején lett két jugó helyzet, konkrétan az egyik végén Nagy Ádi a saját kapufánkra fejelte
a másodikra már egy másik magyar csapat jött ki, nyomtunk, de normális csatár nélkül ez nehéz, Szobi halovány volt, nekem Kerkez játéka tetszett, bár a 2. félidőben* ha külsővel beteszik középre ott jött egy magyar üresen, akkor lehet nyerünk
*ha nem ő volt akkor bocs
NB2
Èn csak az utolsó tíz percet láttam de az bőven elég volt arra, hogy kiderüljön valami nem kerek a fejekben. Szobi ès Kerkez látványosan utálta egymást a többiek meg csak tessék lássèk módon voltak jelen testben, kevésbé lèlekben. Tartok tőle az utóbbi kèt ember inkább a jövőjèn gondolkodott mint az adott meccsen. Reméljük túl lendülnek rajta, ès a litvánokat megoldjuk.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 974 — Kinek mit intézett a kormánya
deyell
Ez a legvadabb dráma és a legdurvább legalja spanyol footballvalóság tökéletes mixe volt

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 646 — Sworn to the Dark

built for this shit

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
Szerbek ellen lesz 2 döntő, a többit úgyis behúzzuk, főleg a montikat itthon 63 ezer ember előtt.
2.hely szerintem sima, nem kell a kardba dőlni.
Bár 90 percen keresztül csak a bal oldalt járatni, hát, lenne 1-2 kérdésem Rossihoz hogy ezzel mégis mit akart. Még Bolla is állandóan keresztbe lőtte… 😃 nagyon lagymatag volt a csapat, de nem kaptunk ki, kutyát sem fogja érdekelni ez a szutyok 0-0, amikor kijutunk.

Viszont….
SKÓCIAAAAAAAAA gyerekek, feltámadt vagy 20 év után végre 🤣🤣🤣yeaaahhhhh🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 541 — nabege2@yahoo.com
Milyen volt a csapat?
ThundersNFL a Jobbágy
ez első félidő az szerintem botrány volt, nem volt értékelhető helyzetünk, 2 eladott labdánkból az elején lett két jugó helyzet, konkrétan az egyik végén Nagy Ádi a saját kapufánkra fejelte
a másodikra már egy másik magyar csapat jött ki, nyomtunk, de normális csatár nélkül ez nehéz, Szobi halovány volt, nekem Kerkez játéka tetszett, bár a 2. félidőben* ha külsővel beteszik középre ott jött egy magyar üresen, akkor lehet nyerünk
*ha nem ő volt akkor bocs
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 774 — Saturday Night Lights
Milyen volt a csapat?
ThundersNFL a Jobbágy
Hátul stabil, középen instabil, elől a Szalai Ádám Martin reinkarnáció nem sikerült.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 376 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Érdekes meglátás.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 643 — beers & Packers
bazdmeg ez a Bozsik....szerény képességű ellenfél, 1 pont jó, nem kaptunk ki. szégyen ez a faszi. na majd a puskásban, montenegróban meg a játék amilyen lényeg a pont..

na takarodj. mintha fosna hogy valami rosszat mond akkor neki annyi meg a zsíros fizunak.
petey
A másik meg a Horvátok generációt 1 db VB bronzra tette.
Volt ott egy ezüst is faszikám...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Pedig az ezüst később jött, mint a bronz. De az is lehet, hogy én vagyok amnéziás. Vagy amnesztiás. Franc se tudja.
nagylaza, főpohárnok
Az ezüst után jött a bronz.
Viszonyítás kérdése.🙂
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 958 — Így remélem megfelelek nektek.....
bazdmeg ez a Bozsik....szerény képességű ellenfél, 1 pont jó, nem kaptunk ki. szégyen ez a faszi. na majd a puskásban, montenegróban meg a játék amilyen lényeg a pont..

na takarodj. mintha fosna hogy valami rosszat mond akkor neki annyi meg a zsíros fizunak.
petey
Pedig az ezüst később jött, mint a bronz. De az is lehet, hogy én vagyok amnéziás. Vagy amnesztiás. Franc se tudja.
nagylaza, főpohárnok
A horvátoknak kvázi kèt eredmènyes generációja volt/van. Először volt a bronz a 98-as VBn aztán nèmi szünet ès megint a sikerek.
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 473 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

petey
nagylaza, főpohárnok

több mint 2 éve

petey
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 359 — Keep pounding
Jó ez az izland szlovak meccs, 15 perc utana lehetne 4-2 🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 473 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

petey
Ennyire emlékezetes egy második vagy harmadik hely...
Őszentsége Sobri Jóska
Nekünk talán, de aki "szakért" jó pénzért az tudja már...

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 915 — #NoStress

petey
Ennyire emlékezetes egy második vagy harmadik hely...

több mint 2 éve

petey

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 646 — Sworn to the Dark
a monteniggákat még sosem bírtuk legyőzni, ahogy a szlovákokat sem. meg Portugált.

built for this shit

több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 924 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Milyen volt a csapat?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 648 — Csodabogár
Latva Varga nemzetkozi jatekat, immar biztosnak erzem a BL csoportkort.
Kenny
kispadról meg pláne

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 648 — Csodabogár

több mint 2 éve
Siralmas volt. "Jó az egy pont" kategória.