Soccer
❗️News #Havertz: He‘s very close to join @Arsenal now! All depends on the final offer from Arsenal. #CFC
— Florian Plettenberg (@Plettigoal) June 18, 2023
Havertz, keen to join #Arsenal now as personal terms are almost agreed. Arteta loves to see him in addition to Jesus.
➡️ Bayern inquired about conditions in the last days… pic.twitter.com/jWjyPZvDID
Ez elég vaskos csomag egy cserecsatárért, de az utóbbi napok elemzéseit olvasva az sem lenne meglepő, ha Xhaka pótlására jönne.
Haaland jó eséllyel még1 nemzetközi tornáról fog lemaradni a norvégokkal. 87. percben még vezettek otthon a skótok ellen, aztán kikaptak. Skótok 3/3 eddig és a spanyolok is a csoportban vannak + a georgiaiak is 3 ponttal a norvégok előtt vannak 1 meccsel kevesebbel. A norvég keret amúgy meg nem is rossz, simán jobb, mint a miénk.Odegard az új de Bruyne kb, minden fontos meccsen betlizik majd. Már a Realban is azért nem marasztalták mert mentálisan gyenge. Ha a csapatnak megy kb világklasszis, de szorult helyzetben beszürkül
Sixo
Kim ennyire jo vedo lenne? sztem o akkor jonne, amikor Pavardot meg Hernandezt mar biztosan tudjuk annyiert eladni, amennyiert akarjuk.
csebi
KIM MIN-JAE
— Bence Valyi (@bence_valyi) June 17, 2023
Total coolness. Nearly impregnable composure. A towering force inside the box.
One of the hottest names on this summer’s centre-back market, Napoli’s South-Korean defensive master! 👇
1/13 pic.twitter.com/AhMkst5ggp
Kurva anyjukat, főleg Asier Villalibrenek. Pokolban a helye. Először Copa del Rey döntő, most meg ezt veszi el.Alavés feljutott egy 128. percben lőtt tizenegyessel.Ez a legvadabb dráma és a legdurvább legalja spanyol footballvalóság tökéletes mixe volt
deyell
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Èn csak az utolsó tíz percet láttam de az bőven elég volt arra, hogy kiderüljön valami nem kerek a fejekben. Szobi ès Kerkez látványosan utálta egymást a többiek meg csak tessék lássèk módon voltak jelen testben, kevésbé lèlekben. Tartok tőle az utóbbi kèt ember inkább a jövőjèn gondolkodott mint az adott meccsen. Reméljük túl lendülnek rajta, ès a litvánokat megoldjuk.Sajnos lemaradtam a meccsről.ez első félidő az szerintem botrány volt, nem volt értékelhető helyzetünk, 2 eladott labdánkból az elején lett két jugó helyzet, konkrétan az egyik végén Nagy Ádi a saját kapufánkra fejelte
Milyen volt a csapat?
ThundersNFL a Jobbágy
a másodikra már egy másik magyar csapat jött ki, nyomtunk, de normális csatár nélkül ez nehéz, Szobi halovány volt, nekem Kerkez játéka tetszett, bár a 2. félidőben* ha külsővel beteszik középre ott jött egy magyar üresen, akkor lehet nyerünk
*ha nem ő volt akkor bocs
NB2
Alavés feljutott egy 128. percben lőtt tizenegyessel.Ez a legvadabb dráma és a legdurvább legalja spanyol footballvalóság tökéletes mixe volt
deyell
Poloska vagyok.
built for this shit
2.hely szerintem sima, nem kell a kardba dőlni.
Bár 90 percen keresztül csak a bal oldalt járatni, hát, lenne 1-2 kérdésem Rossihoz hogy ezzel mégis mit akart. Még Bolla is állandóan keresztbe lőtte… 😃 nagyon lagymatag volt a csapat, de nem kaptunk ki, kutyát sem fogja érdekelni ez a szutyok 0-0, amikor kijutunk.
Viszont….
SKÓCIAAAAAAAAA gyerekek, feltámadt vagy 20 év után végre 🤣🤣🤣yeaaahhhhh🏴🏴🏴
Sajnos lemaradtam a meccsről.ez első félidő az szerintem botrány volt, nem volt értékelhető helyzetünk, 2 eladott labdánkból az elején lett két jugó helyzet, konkrétan az egyik végén Nagy Ádi a saját kapufánkra fejelte
Milyen volt a csapat?
ThundersNFL a Jobbágy
a másodikra már egy másik magyar csapat jött ki, nyomtunk, de normális csatár nélkül ez nehéz, Szobi halovány volt, nekem Kerkez játéka tetszett, bár a 2. félidőben* ha külsővel beteszik középre ott jött egy magyar üresen, akkor lehet nyerünk
*ha nem ő volt akkor bocs
Sajnos lemaradtam a meccsről.Hátul stabil, középen instabil, elől a Szalai Ádám Martin reinkarnáció nem sikerült.
Milyen volt a csapat?
ThundersNFL a Jobbágy
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
A mélyirányítóba visszalépő Szoboszlai az a nemrégi Cristiano Ronaldo, aki a portugál válogatott pozíciós játékát is képes volt veszélytelenné tenni ezzel a szabadjátékkal.
— Militár Iván (@MilitarIvan9) June 17, 2023
Szoboszlainak nem irányítani, hanem helyzeteket kidolgozni kellene. Közelebb a kapuhoz, a vonalak között. pic.twitter.com/lszhGCnSWY
Viszonyítás kérdése.🙂Az ezüst után jött a bronz.Pedig az ezüst később jött, mint a bronz. De az is lehet, hogy én vagyok amnéziás. Vagy amnesztiás. Franc se tudja.bazdmeg ez a Bozsik....szerény képességű ellenfél, 1 pont jó, nem kaptunk ki. szégyen ez a faszi. na majd a puskásban, montenegróban meg a játék amilyen lényeg a pont..A másik meg a Horvátok generációt 1 db VB bronzra tette.
na takarodj. mintha fosna hogy valami rosszat mond akkor neki annyi meg a zsíros fizunak.
petey
Volt ott egy ezüst is faszikám...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
nagylaza, főpohárnok
A horvátoknak kvázi kèt eredmènyes generációja volt/van. Először volt a bronz a 98-as VBn aztán nèmi szünet ès megint a sikerek.Az ezüst után jött a bronz.Pedig az ezüst később jött, mint a bronz. De az is lehet, hogy én vagyok amnéziás. Vagy amnesztiás. Franc se tudja.bazdmeg ez a Bozsik....szerény képességű ellenfél, 1 pont jó, nem kaptunk ki. szégyen ez a faszi. na majd a puskásban, montenegróban meg a játék amilyen lényeg a pont..A másik meg a Horvátok generációt 1 db VB bronzra tette.
na takarodj. mintha fosna hogy valami rosszat mond akkor neki annyi meg a zsíros fizunak.
petey
nagylaza, főpohárnok
Az ezüst után jött a bronz.Pedig az ezüst később jött, mint a bronz. De az is lehet, hogy én vagyok amnéziás. Vagy amnesztiás. Franc se tudja.bazdmeg ez a Bozsik....szerény képességű ellenfél, 1 pont jó, nem kaptunk ki. szégyen ez a faszi. na majd a puskásban, montenegróban meg a játék amilyen lényeg a pont..A másik meg a Horvátok generációt 1 db VB bronzra tette.
petey
nagylaza, főpohárnok
Pedig az ezüst később jött, mint a bronz. De az is lehet, hogy én vagyok amnéziás. Vagy amnesztiás. Franc se tudja.bazdmeg ez a Bozsik....szerény képességű ellenfél, 1 pont jó, nem kaptunk ki. szégyen ez a faszi. na majd a puskásban, montenegróban meg a játék amilyen lényeg a pont..A másik meg a Horvátok generációt 1 db VB bronzra tette.
petey
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Nekünk talán, de aki "szakért" jó pénzért az tudja már...Ennyire emlékezetes egy második vagy harmadik hely...bazdmeg ez a Bozsik....szerény képességű ellenfél, 1 pont jó, nem kaptunk ki. szégyen ez a faszi. na majd a puskásban, montenegróban meg a játék amilyen lényeg a pont..A másik meg a Horvátok generációt 1 db VB bronzra tette.
petey
Őszentsége Sobri Jóska
Ennyire emlékezetes egy második vagy harmadik hely...bazdmeg ez a Bozsik....szerény képességű ellenfél, 1 pont jó, nem kaptunk ki. szégyen ez a faszi. na majd a puskásban, montenegróban meg a játék amilyen lényeg a pont..A másik meg a Horvátok generációt 1 db VB bronzra tette.
petey
bazdmeg ez a Bozsik....szerény képességű ellenfél, 1 pont jó, nem kaptunk ki. szégyen ez a faszi. na majd a puskásban, montenegróban meg a játék amilyen lényeg a pont..A másik meg a Horvátok generációt 1 db VB bronzra tette.
petey
built for this shit
Milyen volt a csapat?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Latva Varga nemzetkozi jatekat, immar biztosnak erzem a BL csoportkort.kispadról meg pláne
Kenny