Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 602 — Lucas Scott
Ziyech szerintem ezekben a percekben rúgja ki az ügynökét, csak 20 milla/ évet kap az új szaúdi csapatától.😃
Tony Adams
Mohamed próféta igaz kovetoire biztos más adózási szabályok vonatkoznak 😉

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Jó ,de az milyen már hogy a Chelsea-t Boehly bácsival közösen megvásárló Clearlake Capital tulajdonosa ugyanaz a szaúdi PIF, aki megvette a Newcastle-t is.
És most szaúdi csapatok épp betapossák az FFP keretei közé a Chelsea-t. Hányinger.
Tony Adams
az igen, pont most akartam írni, hogy mi értelme, hogy viszik Mendyt és Zijest is, mert Európából úgyse fogják nézni többen a szaudi bajnokságot. de ha ez tényleg így van, az elég bicskanyitogató

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan
Ziyech szerintem ezekben a percekben rúgja ki az ügynökét, csak 20 milla/ évet kap az új szaúdi csapatától.😃
több mint 2 éve
Jó ,de az milyen már hogy a Chelsea-t Boehly bácsival közösen megvásárló Clearlake Capital tulajdonosa ugyanaz a szaúdi PIF, aki megvette a Newcastle-t is.
És most szaúdi csapatok épp betapossák az FFP keretei közé a Chelsea-t. Hányinger.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 845 — "Montoya por favor!"

Aha
Oké, így érthető a váltás
zacknorb
Szereti a putri helyekből felépíteni a csapatokat 😀

Jó focit játszat, szereti az NFL-t, nem lehet nem szeretni 😀

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 891 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Aha
zacknorb
superleague

Liverpool Fc
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 971 — Kinek mit intézett a kormánya

Aha

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 858 — SB 50 Champion @ Grund
Brendan Rodgers -> Celtic, nem nagy meglepetés, de valszeg jó döntés...
StormST
Skóciában ők állnak a legjobban anyagilag, gondolom nem lesz gond azzal, hogy megkapja, akit akar, úgyhogy megint kinéz egy triplázás a Szeltiknek sajnos
slowmotion
A Celtic-nél a pénz sose volt igazán gond, inkább az, hogy elhordják a jobb játékosokat / edzőket, amikor jönnek az eredmények, kérdés ez most mennyire lesz téma a nyáron...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 327
Koulibaly is évi 25 Millát kap a szaudiaktól, lehet hogy ott ez a szakmunkás minimálbér.🤐
Tony Adams
mondjuk legalább érte nem kár 😀
Löfli
kérdés mennyit kap a Chelsea érte.
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 954 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Koulibaly is évi 25 Millát kap a szaudiaktól, lehet hogy ott ez a szakmunkás minimálbér.🤐
Tony Adams
mondjuk legalább érte nem kár 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 691 — Cowboys fan
StormST
Skóciában ők állnak a legjobban anyagilag, gondolom nem lesz gond azzal, hogy megkapja, akit akar, úgyhogy megint kinéz egy triplázás a Szeltiknek sajnos
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 858 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 691 — Cowboys fan
Hatalmas meglepetés szerintem. A PL tavalyi szezonjának egyik legjobb edzője volt ,ha azt nézzük mit hozott ki a keretből.

Sixo
de azt nem tudjuk, mi van mögötte. lehet, hogy megzaklatott valakit, aztán elébe akarnak menni a dolognak. vagy lehet, hogy beszólt a tulajnak. vagy valami nagyobb nevet akarnak hozni. ki tudja?
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 473 — LIGHTS OUT!
Hatalmas meglepetés szerintem. A PL tavalyi szezonjának egyik legjobb edzője volt ,ha azt nézzük mit hozott ki a keretből.

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 971 — Kinek mit intézett a kormánya
Megvan az új gólkirály jelölt: Beke Peti ---> Paks

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 983
Na Joselu közben hivatalos. És ahogy olvasom lehet Alvaro Rodriguez is az első csapat tagja lesz jövőre.

Ennek örülnek, benne szerintem van fantázia. És így, h rajta kívül Vini, Rodrygo, Brahim és Joselu lesz csak remelem kap majd rendesen jatekperceket. Főleg, h így előzetesen ezzel a tamadoreszlegekkel nagy elvárások úgy sem lehetnek a kovi szezonra, legalább le lehet tesztelni a srácot és ha úgy van beépíteni.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 541 — nabege2@yahoo.com
A várakozásoknak megfelelően az Usa nyerte a helyi nemzetek ligáját, Mexikóé a bronz.
warr_b
Már miért lenne várakozásoknak megfelelő? Kanada egész VB selejtező alatt jobb volt. A csoportban nem is tudom hányszor verték agyon az amerikaiakat.
Sixo
Azért ne túlozzunk 😊
Kanadában 2-0 lett, Usában 1-1

Amúgy nagy különbség nem volt:

Kanada 8-4-2 23-7 28p
Maxikó 8-4-2 17-8 28p
USA 7-4-3 21-10 25p

A NL döntőn meg meddő kanadai mezőnyfölény volt (62-38), de kaput eltaláló lövések 4-10, a meccs előtti odds 3.20/2.25 volt.
warr_b
Mi az, hogy ne túlozzak? Mi lesz a következő amit el akarsz venni tőlem? A kenyér?
Sixo
nem, durvabb dolgot. a sört.
csebi
folyékony kenyér, kettőt egy csapásra 😊
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 863 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A várakozásoknak megfelelően az Usa nyerte a helyi nemzetek ligáját, Mexikóé a bronz.
warr_b
Már miért lenne várakozásoknak megfelelő? Kanada egész VB selejtező alatt jobb volt. A csoportban nem is tudom hányszor verték agyon az amerikaiakat.
Sixo
Azért ne túlozzunk 😊

Kanada 8-4-2 23-7 28p
Maxikó 8-4-2 17-8 28p
USA 7-4-3 21-10 25p

A NL döntőn meg meddő kanadai mezőnyfölény volt (62-38), de kaput eltaláló lövések 4-10, a meccs előtti odds 3.20/2.25 volt.
warr_b
Mi az, hogy ne túlozzak? Mi lesz a következő amit el akarsz venni tőlem? A kenyér?
Sixo
csebi
Megelőztél.
Kegyetlen egy nyavalyás vagyok.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 297 — NFL bracket champion '26
Állítólag Luis Enrique lesz a kövi PSG HC.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 602 — Lucas Scott
warr_b
Sixo
Azért ne túlozzunk 😊

Kanada 8-4-2 23-7 28p
Maxikó 8-4-2 17-8 28p
USA 7-4-3 21-10 25p

warr_b
Sixo

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
warr_b
Sixo
Azért ne túlozzunk 😊

Kanada 8-4-2 23-7 28p
Maxikó 8-4-2 17-8 28p
USA 7-4-3 21-10 25p

warr_b

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 297 — NFL bracket champion '26
 telex.hu/sport/2023/06/17/izraeli-valogatott-futballistat-igazolt-a-fradi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 863 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Sixo
Azért ne túlozzunk 😊

Kanada 8-4-2 23-7 28p
Maxikó 8-4-2 17-8 28p
USA 7-4-3 21-10 25p

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
warr_b