Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Ziyech szerintem ezekben a percekben rúgja ki az ügynökét, csak 20 milla/ évet kap az új szaúdi csapatától.😃Mohamed próféta igaz kovetoire biztos más adózási szabályok vonatkoznak 😉
Tony Adams
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Jó ,de az milyen már hogy a Chelsea-t Boehly bácsival közösen megvásárló Clearlake Capital tulajdonosa ugyanaz a szaúdi PIF, aki megvette a Newcastle-t is.az igen, pont most akartam írni, hogy mi értelme, hogy viszik Mendyt és Zijest is, mert Európából úgyse fogják nézni többen a szaudi bajnokságot. de ha ez tényleg így van, az elég bicskanyitogató
És most szaúdi csapatok épp betapossák az FFP keretei közé a Chelsea-t. Hányinger.
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Ziyech szerintem ezekben a percekben rúgja ki az ügynökét, csak 20 milla/ évet kap az új szaúdi csapatától.😃
több mint 2 éve
Jó ,de az milyen már hogy a Chelsea-t Boehly bácsival közösen megvásárló Clearlake Capital tulajdonosa ugyanaz a szaúdi PIF, aki megvette a Newcastle-t is. És most szaúdi csapatok épp betapossák az FFP keretei közé a Chelsea-t. Hányinger.
több mint 2 éve
Szereti a putri helyekből felépíteni a csapatokat 😀We are delighted to announce the appointment of Andoni Iraola as the club's new head coach.
— AFC Bournemouth 🍒 (@afcbournemouth) June 19, 2023
Welcome to #afcb, Andoni 🤝
Aha
Oké, így érthető a váltás
zacknorb
Jó focit játszat, szereti az NFL-t, nem lehet nem szeretni 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
superleagueWe are delighted to announce the appointment of Andoni Iraola as the club's new head coach.
Aha
zacknorb

Liverpool Fc
több mint 2 éve
We are delighted to announce the appointment of Andoni Iraola as the club's new head coach.
Aha
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A Celtic-nél a pénz sose volt igazán gond, inkább az, hogy elhordják a jobb játékosokat / edzőket, amikor jönnek az eredmények, kérdés ez most mennyire lesz téma a nyáron...Brendan Rodgers -> Celtic, nem nagy meglepetés, de valszeg jó döntés...Skóciában ők állnak a legjobban anyagilag, gondolom nem lesz gond azzal, hogy megkapja, akit akar, úgyhogy megint kinéz egy triplázás a Szeltiknek sajnos
StormST
slowmotion

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
kérdés mennyit kap a Chelsea érte.Koulibaly is évi 25 Millát kap a szaudiaktól, lehet hogy ott ez a szakmunkás minimálbér.🤐mondjuk legalább érte nem kár 😀
Tony Adams
Löfli
több mint 2 éve
Koulibaly is évi 25 Millát kap a szaudiaktól, lehet hogy ott ez a szakmunkás minimálbér.🤐mondjuk legalább érte nem kár 😀
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Koulibaly is évi 25 Millát kap a szaudiaktól, lehet hogy ott ez a szakmunkás minimálbér.🤐
több mint 2 éve
Brendan Rodgers -> Celtic, nem nagy meglepetés, de valszeg jó döntés...Skóciában ők állnak a legjobban anyagilag, gondolom nem lesz gond azzal, hogy megkapja, akit akar, úgyhogy megint kinéz egy triplázás a Szeltiknek sajnos
StormST
több mint 2 éve
Brendan Rodgers -> Celtic, nem nagy meglepetés, de valszeg jó döntés...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Hatalmas meglepetés szerintem. A PL tavalyi szezonjának egyik legjobb edzője volt ,ha azt nézzük mit hozott ki a keretből.de azt nem tudjuk, mi van mögötte. lehet, hogy megzaklatott valakit, aztán elébe akarnak menni a dolognak. vagy lehet, hogy beszólt a tulajnak. vagy valami nagyobb nevet akarnak hozni. ki tudja?
🚨 BREAKING 🚨
— Football Daily (@footballdaily) June 19, 2023
Bournemouth have SACKED head coach Gary O’Neil pic.twitter.com/LW8cP74zi6
Sixo
több mint 2 éve
Hatalmas meglepetés szerintem. A PL tavalyi szezonjának egyik legjobb edzője volt ,ha azt nézzük mit hozott ki a keretből.🚨 BREAKING 🚨
— Football Daily (@footballdaily) June 19, 2023
Bournemouth have SACKED head coach Gary O’Neil pic.twitter.com/LW8cP74zi6
több mint 2 éve
Megvan az új gólkirály jelölt: Beke Peti ---> Paks
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Na Joselu közben hivatalos. És ahogy olvasom lehet Alvaro Rodriguez is az első csapat tagja lesz jövőre. Ennek örülnek, benne szerintem van fantázia. És így, h rajta kívül Vini, Rodrygo, Brahim és Joselu lesz csak remelem kap majd rendesen jatekperceket. Főleg, h így előzetesen ezzel a tamadoreszlegekkel nagy elvárások úgy sem lehetnek a kovi szezonra, legalább le lehet tesztelni a srácot és ha úgy van beépíteni.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
folyékony kenyér, kettőt egy csapásra 😊nem, durvabb dolgot. a sört.Mi az, hogy ne túlozzak? Mi lesz a következő amit el akarsz venni tőlem? A kenyér?Azért ne túlozzunk 😊A várakozásoknak megfelelően az Usa nyerte a helyi nemzetek ligáját, Mexikóé a bronz.Már miért lenne várakozásoknak megfelelő? Kanada egész VB selejtező alatt jobb volt. A csoportban nem is tudom hányszor verték agyon az amerikaiakat.
warr_b
Sixo
Kanadában 2-0 lett, Usában 1-1
Amúgy nagy különbség nem volt:
Kanada 8-4-2 23-7 28p
Maxikó 8-4-2 17-8 28p
USA 7-4-3 21-10 25p
A NL döntőn meg meddő kanadai mezőnyfölény volt (62-38), de kaput eltaláló lövések 4-10, a meccs előtti odds 3.20/2.25 volt.
warr_b
Sixo
csebi
több mint 2 éve
Megelőztél.nem, durvabb dolgot. a sört.Mi az, hogy ne túlozzak? Mi lesz a következő amit el akarsz venni tőlem? A kenyér?Azért ne túlozzunk 😊A várakozásoknak megfelelően az Usa nyerte a helyi nemzetek ligáját, Mexikóé a bronz.Már miért lenne várakozásoknak megfelelő? Kanada egész VB selejtező alatt jobb volt. A csoportban nem is tudom hányszor verték agyon az amerikaiakat.
warr_b
Sixo
Kanada 8-4-2 23-7 28p
Maxikó 8-4-2 17-8 28p
USA 7-4-3 21-10 25p
A NL döntőn meg meddő kanadai mezőnyfölény volt (62-38), de kaput eltaláló lövések 4-10, a meccs előtti odds 3.20/2.25 volt.
warr_b
Sixo
csebi
Kegyetlen egy nyavalyás vagyok.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Állítólag Luis Enrique lesz a kövi PSG HC.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
nem, durvabb dolgot. a sört.Mi az, hogy ne túlozzak? Mi lesz a következő amit el akarsz venni tőlem? A kenyér?Azért ne túlozzunk 😊A várakozásoknak megfelelően az Usa nyerte a helyi nemzetek ligáját, Mexikóé a bronz.Már miért lenne várakozásoknak megfelelő? Kanada egész VB selejtező alatt jobb volt. A csoportban nem is tudom hányszor verték agyon az amerikaiakat.
warr_b
Sixo
Kanada 8-4-2 23-7 28p
Maxikó 8-4-2 17-8 28p
USA 7-4-3 21-10 25p
warr_b
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Mi az, hogy ne túlozzak? Mi lesz a következő amit el akarsz venni tőlem? A kenyér?Azért ne túlozzunk 😊A várakozásoknak megfelelően az Usa nyerte a helyi nemzetek ligáját, Mexikóé a bronz.Már miért lenne várakozásoknak megfelelő? Kanada egész VB selejtező alatt jobb volt. A csoportban nem is tudom hányszor verték agyon az amerikaiakat.
warr_b
Sixo
Kanada 8-4-2 23-7 28p
Maxikó 8-4-2 17-8 28p
USA 7-4-3 21-10 25p
warr_b
több mint 2 éve
telex.hu/sport/2023/06/17/izraeli-valogatott-futballistat-igazolt-a-fradi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Azért ne túlozzunk 😊A várakozásoknak megfelelően az Usa nyerte a helyi nemzetek ligáját, Mexikóé a bronz.Már miért lenne várakozásoknak megfelelő? Kanada egész VB selejtező alatt jobb volt. A csoportban nem is tudom hányszor verték agyon az amerikaiakat.
warr_b
Sixo
Kanada 8-4-2 23-7 28p
Maxikó 8-4-2 17-8 28p
USA 7-4-3 21-10 25p

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
A várakozásoknak megfelelően az Usa nyerte a helyi nemzetek ligáját, Mexikóé a bronz.Már miért lenne várakozásoknak megfelelő? Kanada egész VB selejtező alatt jobb volt. A csoportban nem is tudom hányszor verték agyon az amerikaiakat.
warr_b