Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Akkor viszont minimum kell még távozó is. Inkább 2.Romano Mac Allister transzfer előtt is már azt írta, hogy 3 belső kp-t akarnak és azóta is ez a tervük szerinte.Nagyon mondják hogy három új középpályást akar Klopp, azért mertem annyit írni. Mellesleg annyi kellene is.Van az a pénz...3-4 biztosan nem jön. Nekem a kommunikációkból és hírekből úgy jön le, hogy van 2-4 név akik közül 1-et nagyon szeretnénk még. Pár napja volt egy hsz-em ahol le is írtam, hogy én amúgy nem is hozném többet. Ha itt jön 2 kezdőbe való fiatal akkor megvan a keretmélység meg minden. Jövőre jöhet majd egy következő hullám majd amikor még 1-2 öreg elmegy majd.
Közben olvasom hogy a Nice nem túl lelkes a tárgyalásokat illetően Khéphren Thuram átigazolása kapcsán, pedig Schmadtke elkezdte puhítani őket. Ahogy a Gladbachot is Manu Koné miatt.
Nagyon kíváncsian várom hogy ha tényleg jön 3-4 új középpályás, akkor a régiek, mint Henderson, Fabinho és Thiago mennyit fognak játszani, és ezt hogy fogják viselni. Különösen Henderson.
Mikey
alatriste
Mikey
Beki
Mac Allister
Új 1
Új 2
Thiago
Fabinho
Henderson
Elliot
Jones
Bajcetic
9 ember azért irgalmatlan sok.
Továbbá eddig semmilyen komoly hír nem volt arról, hogy bárkit is eladnánk.
A 3 fiatalból nem látnám értelmét kiszállni. Mindnek volt jó időszaka.
A 3 öregből meg 1 a kapitány és szerintem az új Milner szerepkörbe tagozódik be, Thiago amikor egészséges most is kb a legjobb kp-ás volt. Fab érdekes de akkor a 2 új érkezőből 1 de lehet mind 2 hatos kell legyen. Ráadásul Fab is jobban nézett ki a WM rendszerben már, az értéke viszont az összességében szar idény után magasan biztos nem lenne.
Én még 1 érkezőt várok és igazából már azt is úgy ha megy is valaki.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Romano Mac Allister transzfer előtt is már azt írta, hogy 3 belső kp-t akarnak és azóta is ez a tervük szerinte.Nagyon mondják hogy három új középpályást akar Klopp, azért mertem annyit írni. Mellesleg annyi kellene is.Van az a pénz...3-4 biztosan nem jön. Nekem a kommunikációkból és hírekből úgy jön le, hogy van 2-4 név akik közül 1-et nagyon szeretnénk még. Pár napja volt egy hsz-em ahol le is írtam, hogy én amúgy nem is hozném többet. Ha itt jön 2 kezdőbe való fiatal akkor megvan a keretmélység meg minden. Jövőre jöhet majd egy következő hullám majd amikor még 1-2 öreg elmegy majd.
Közben olvasom hogy a Nice nem túl lelkes a tárgyalásokat illetően Khéphren Thuram átigazolása kapcsán, pedig Schmadtke elkezdte puhítani őket. Ahogy a Gladbachot is Manu Koné miatt.
Nagyon kíváncsian várom hogy ha tényleg jön 3-4 új középpályás, akkor a régiek, mint Henderson, Fabinho és Thiago mennyit fognak játszani, és ezt hogy fogják viselni. Különösen Henderson.
Mikey
alatriste
Mikey
több mint 2 éve
durranhatna egy co-op valamikor.en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
több mint 2 éve
Nagyon mondják hogy három új középpályást akar Klopp, azért mertem annyit írni. Mellesleg annyi kellene is.Van az a pénz...3-4 biztosan nem jön. Nekem a kommunikációkból és hírekből úgy jön le, hogy van 2-4 név akik közül 1-et nagyon szeretnénk még. Pár napja volt egy hsz-em ahol le is írtam, hogy én amúgy nem is hozném többet. Ha itt jön 2 kezdőbe való fiatal akkor megvan a keretmélység meg minden. Jövőre jöhet majd egy következő hullám majd amikor még 1-2 öreg elmegy majd.
Mikey
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
PC-s managerrel?azóta volt pár rebrand meg breakup 😀
Anno 15 éve imàdtam, lehet h belekezdenék.
steelwolf
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Bobál is off, brühühü11. távozó asszem.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
PC-s managerrel?Anno 15 éve imàdtam, lehet h belekezdenék.
több mint 2 éve
FM editorazt meg hogyan???Afrikai, dél-amerikai, óceániai csapattal is meg lehet nyerni az UEFA BL-t 😉Vkiknek sok a szabadidejuk.ilyet🤣egy football manageres csoportban szoktak ilyen challengeket feltenni, szoval igen letezo.Letezik ilyen h island challenge vagy ezt csak ugy kitalatad?😀en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
YoungZeeZee
a masik, amit lementettem az a Pentagon challenge. meg kell nyerni minden kontinens 'BL' sorozatat. de ehhez meg nem kezdtem hozza szvsz.
csebi
YoungZeeZee
Heisman nádor
csebi
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Van az a pénz...3-4 biztosan nem jön. Nekem a kommunikációkból és hírekből úgy jön le, hogy van 2-4 név akik közül 1-et nagyon szeretnénk még. Pár napja volt egy hsz-em ahol le is írtam, hogy én amúgy nem is hozném többet. Ha itt jön 2 kezdőbe való fiatal akkor megvan a keretmélység meg minden. Jövőre jöhet majd egy következő hullám majd amikor még 1-2 öreg elmegy majd.
Mikey

Liverpool Fc
több mint 2 éve
azt meg hogyan???Afrikai, dél-amerikai, óceániai csapattal is meg lehet nyerni az UEFA BL-t 😉Vkiknek sok a szabadidejuk.ilyet🤣egy football manageres csoportban szoktak ilyen challengeket feltenni, szoval igen letezo.Letezik ilyen h island challenge vagy ezt csak ugy kitalatad?😀en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
YoungZeeZee
a masik, amit lementettem az a Pentagon challenge. meg kell nyerni minden kontinens 'BL' sorozatat. de ehhez meg nem kezdtem hozza szvsz.
csebi
YoungZeeZee
Heisman nádor
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Afrikai, dél-amerikai, óceániai csapattal is meg lehet nyerni az UEFA BL-t 😉Vkiknek sok a szabadidejuk.ilyet🤣egy football manageres csoportban szoktak ilyen challengeket feltenni, szoval igen letezo.Letezik ilyen h island challenge vagy ezt csak ugy kitalatad?😀en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
YoungZeeZee
csebi
YoungZeeZee
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 640
Vkiknek sok a szabadidejuk.ilyet🤣egy football manageres csoportban szoktak ilyen challengeket feltenni, szoval igen letezo.Letezik ilyen h island challenge vagy ezt csak ugy kitalatad?😀en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
YoungZeeZee
csebi
több mint 2 éve
index.hu/kulfold/2023/06/12/meghalt-silvio-berlusconi-olaszorszag-ac-milan-miniszterelnok/
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
olaszok bukták az U20-as VB-t isés még jön a Nemzetek Ligája négyesdöntő
szar hónapjuk van 😊
NB2
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
olaszok bukták az U20-as VB-t isMegirigyeltèk Phialdelphiát minden döntőt buknak 😏
szar hónapjuk van 😊
NB2
több mint 2 éve
Kerkezt holnap bejelentik a Benficanal elvileg.rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/06/12/kerkez-milos-benfica-szazmillios-kivasarlasi-ar/?_gl=1*1cfig60*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5
Kenny

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
egy football manageres csoportban szoktak ilyen challengeket feltenni, szoval igen letezo.Letezik ilyen h island challenge vagy ezt csak ugy kitalatad?😀en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
YoungZeeZee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Akkor így majd egy nap késéssel YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 😛amugy sztem ahol Inzaghi elszamolta magat az a Lukaku csere volt, es nem a kihagyott helyzetek miatt, mert rosszindulattal szolva az varhato volt 😊
Illetve egy érdekes elemzéssel jelentkezem 😊
telex.hu/sport/2023/06/11/bajnokok-ligaja-bl-donto-manchester-city-inter-elemzes-guardiola
A meccset nem láttam, csak utólag a fontosabb pillanatokat néztem vissza, gondolom, hogy nem volt minden tökéletes, sőt, de lényeg, hogy meglett végül. 😊
dande2
hanem azzal, hogy o nem jart vissza vedekezni. addig Martinez meg Dzeko rengeteget leptek vissza Rodrira, felvaltva, ki mikor volt kozelebb hozza. Lukako viszont erre cseszett, meg is boritotta a csapatvedekezest. nem tudom, hogy Dzeko serult volt-e, nem birt-e mar tobbet, de tul koran hozta le sztem.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 640
Letezik ilyen h island challenge vagy ezt csak ugy kitalatad?😀en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
több mint 2 éve
a Plt beken hagyom. ott a southamptonnal mar vegigkuzdottem magam, tudom nem sziget csapat, de vert izzadtam az olajmagnas csapatokkal mire bajnok lettem.Portsmouth nem jó Angliából? Harmadosztály, sziget 😂en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi
warr_b
több mint 2 éve
Portsmouth nem jó Angliából? Harmadosztály, sziget 😂en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztálybólOoo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
Heisman nádor
roberto23
Kenny
több mint 2 éve
😂😂😂 pic.twitter.com/iY16KbYhvF
— Mike Sanz (@mikesanz19) June 11, 2023