Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 891 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Jaj de hiányzott ez az Mbappe 2.0 történet...
Gondolom akkor szeptemberig most már minden nap lesz valami hír erről, hogy aztán a végén alairja a fizetésemelest és a stadiont a nevére veszi.

Bár eleve nem látom a Jude transzfer után honnan lenne még 200 millió a kasszában erre.
FLZOLI
Kb akárhonnan szerintem.Minden évben a legnagyobb bevétellel záró klub a real, ha az ilyen 0 környéki bevétellel rendelkező City,Psg, Chelsea szórhatja az euró százmilliókat, nem hinném hogy gondot okozna a Realnak.
kapitnono
City magasan vezeti a bevételi listákat évek óta

Liverpool Fc
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 979 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben kimaradt: Aouar -> AS Roma. Ez eleg tetszetos.
Toto21
Evan Ndicka gépe pedig elvileg 11:45 körül landol a szerződés aláírásához

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 979 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 186 — The Mathematician
Gondolom akkor szeptemberig most már minden nap lesz valami hír erről, hogy aztán a végén alairja a fizetésemelest és a stadiont a nevére veszi.

Bár eleve nem látom a Jude transzfer után honnan lenne még 200 millió a kasszában erre.
FLZOLI
Kb akárhonnan szerintem.Minden évben a legnagyobb bevétellel záró klub a real, ha az ilyen 0 környéki bevétellel rendelkező City,Psg, Chelsea szórhatja az euró százmilliókat, nem hinném hogy gondot okozna a Realnak.
kapitnono
Őszintén kétlem a legnagyobb profitot

www.realmadrid.com/en/news/2022/09/12/real-madrid-close-the-2021/22-financial-year-with-a-13-million-profit-

13 Milla úgy hogy 2022ben 600 Milla volt a tartozás

www.footballtransfers.com/en/transfer-news/es-la-liga/2022/05/chelsea-barcelona-real-madrid-clubs-most-debt

www.footballtransfers.com/en/transfer-news/uk-premier-league/2022/05/barcelona-man-utd-10-clubs-most-debt-europe

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 327
Közben kimaradt: Aouar -> AS Roma. Ez eleg tetszetos.
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 278 — WHO DAT!!!!

FLZOLI

több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 565 — Vikings fan
Csebi, mint a német foci, helyi nagykövete, elmondanád nekem, hogy mi ez a védelem? Az ukránoktól 3 gól 60 perc alatt.
Sixo
Hát azért mostanság az Ukrán offense elég erős!
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 565 — Vikings fan
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/06/12/jack-grealish-orult-buli-manchester-city-bajnokok-ligaja/?_gl=1*1qdojzp*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5
empty taxi
Biztos örül, hogy annak ellenére, hogy sokszor -1 a pályán még így is nyert a City. Igazi csapatember tud a társai sikerének örülni. 😀
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 297 — NFL bracket champion '26
 rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2023/06/12/jack-grealish-orult-buli-manchester-city-bajnokok-ligaja/?_gl=1*1qdojzp*_gcl_au*MTQyMjAzNTM0Mi4xNjg0ODMwMjM5

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 609 — Lucas Scott
Csebi, mint a német foci, helyi nagykövete, elmondanád nekem, hogy mi ez a védelem? Az ukránoktól 3 gól 60 perc alatt.
Sixo
Sorry de épp most van kedd szerda egy 120+ fős konferencia amit 4 hónapja szervezünk. Most nem néztem ezt a meccset szóval csak annyit tudok h k gyenge volt

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 857 — Colts Fan

FLZOLI
Kb két hete tippeltem hogy kihisztiz hogy leléphessen.
A Madrid anyagi lehetőségeitől nem félek, a milliókkal hasonlóan Reálisan gazdálkodó klub, mint a Barca, a PSG vagy a két manchesteri csapat.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 688 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 959 — Így remélem megfelelek nektek.....
Még dolgozom
De hol van Zsuzsi!?????
Azt mondtak 18:45
JC6 - a ruszki
 www.haon.hu/helyi-sport/2023/06/dzsudzsak-balazs-bejelentes-dvsc-tv-2-labdarugas-sport-debrecen-haon
zacknorb
Teszem hozzá, hogy a funkcionális kollagénnel növeszthetne tököket is...
Willie Parker
Rászántam 2 perc guglizást, a cég egyik alapítójának a cége a:
DVTK MEDICAL!! 😀😀😀
Tony Adams
Süti hol vagy, ezt próbáld magyarul elmagyarázni 😲😲😲😁
több mint 2 éve
Még dolgozom
De hol van Zsuzsi!?????
JC6 - a ruszki
 www.haon.hu/helyi-sport/2023/06/dzsudzsak-balazs-bejelentes-dvsc-tv-2-labdarugas-sport-debrecen-haon
zacknorb
Willie Parker
Rászántam 2 perc guglizást, a cég egyik alapítójának a cége a:
DVTK MEDICAL!! 😀😀😀
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 313
Még dolgozom
De hol van Zsuzsi!?????
JC6 - a ruszki
zacknorb
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 313
Még dolgozom
De hol van Zsuzsi!?????
JC6 - a ruszki
zacknorb
Ez eszméletlen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
JC6 - a ruszki
Nem, sajnos ez az éber valóság!
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
Még dolgozom
De hol van Zsuzsi!?????
JC6 - a ruszki
zacknorb
Ez eszméletlen 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
több mint 2 éve
Már aktualitását vesztette, de ebbe csak ma futottam bele, és röhögtem egy jót.

több mint 2 éve
Még dolgozom
De hol van Zsuzsi!?????
JC6 - a ruszki

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 139
Még dolgozom
De hol van Zsuzsi!?????
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 871 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 479 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 602 — Bla, bla, bla
 index.hu/kulfold/2023/06/12/meghalt-silvio-berlusconi-olaszorszag-ac-milan-miniszterelnok/
zacknorb
Isten Nyugosztalja a Vén Kujont! 😞

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 609 — Lucas Scott
Roberto ajánlom a Deport, idén se sikerült feljutni a 3.osztályból
Heisman nádor
Ooo a jó öreg Depor. Pedig őket bírtam régebben. Jó ötlet, őket szerintem jövőre követni fogom.
roberto23
Jó kis FM karrierek lesznek. Malaga,Deport,Leicester,Parma,Espanyol,Parma.
Kenny
en most a 'island challenge't fogom megprobalni. gorog, portugal, francia, olasz, spanyol bajnoksagot kell megnyerni vmeik szigetbeli csapattal (lehetoseg szerint olyannal, amely a jatekban alapbol masodosztalyban kezd) az adott orszag bajnoksagat. a Kretaval fogom kezdeni. utana vszeg Maritime, majd Bastia vszeg, aztan meglatom, hogy Palerma vagy Catania, majd Tenerife vszeg.
csebi
durranhatna egy co-op valamikor.
Kenny
Nalam akkor megy az fm mikor otthon vagyunk Magyarországon. Szóval eléggé kiszámíthatatlan meg most csak az fm 21 van fenn.
Mivel a máltai bajnokságos mentésben már nem igazán látom az értelmet h tovább vigyem ezért gondoltam egy újabb challengere.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 479 — LIGHTS OUT!
Vini Junior megkapta Ronaldo 7es mezszámát.

Szerkesztette: Sixo