Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
3-tól Dél-Szudán - Gambia, fél 4-től Omán - Tádzsikisztán, ma se hiába keltem fel 😊Bajban a tádzsikok...
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
3-tól Dél-Szudán - Gambia, fél 4-től Omán - Tádzsikisztán, ma se hiába keltem fel 😊Sajnos a Közép-afrikai Köztársaság csak szombaton, magyar idő szerint délután 15 órától lép pályára Angola ellen.
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Jövünk fel, mint a kib*szott higany 😊3-tól Dél-Szudán - Gambia, fél 4-től Omán - Tádzsikisztán, ma se hiába keltem fel 😊Nap meccse 6tól, Sao Tome és Príncipe vs Bissau Guinea. Vendégek egy győzelemmel fixen kijutnának az Africa Cup of Nationsre.
Löfli
Illetve emlékezzünk meg egy tegnap esti argentin bajnokiról, ahol Warrb kedvenc csapata az Atletico Tucuman legyőzte Löfli kedvenc argentin csapatát a Godoy Cruz Antonio Tombát. Már alapból ez meglepő, hogy Warrb bármely csapata, nyer, pláne, hogy Löfli kedvencei ellen, 10 évente egyszer fordult elő ilyen, de ehhez még hozzájön, hogy Warrbék 26.-27.ek voltak a 28 fős bajnokságból.
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
3-tól Dél-Szudán - Gambia, fél 4-től Omán - Tádzsikisztán, ma se hiába keltem fel 😊Nap meccse 6tól, Sao Tome és Príncipe vs Bissau Guinea. Vendégek egy győzelemmel fixen kijutnának az Africa Cup of Nationsre.
Löfli
Illetve emlékezzünk meg egy tegnap esti argentin bajnokiról, ahol Warrb kedvenc csapata az Atletico Tucuman legyőzte Löfli kedvenc argentin csapatát a Godoy Cruz Antonio Tombát. Már alapból ez meglepő, hogy Warrb bármely csapata, nyer, pláne, hogy Löfli kedvencei ellen, 10 évente egyszer fordult elő ilyen, de ehhez még hozzájön, hogy Warrbék 26.-27.ek voltak a 28 fős bajnokságból.
több mint 2 éve
tehát egy konfetti csapat az EL-ben indulhat ennyi az egész ?plusz ezen lista alapján az 1+0+3 helyett lesz 1+1+2Meg a románokat. Mondjuk hogy szinte minden ország amivel “csatázni” szeretnénk kap ilyen helyet azért nem a Fradi sikere. Ott kéne lenni ahol a csehek vannak. Mondjuk ahhoz 2-3 csapat kéne.Értem én, hogy Fradi meg minden extra, de körülöttünk ha jól látom tavaly egyedül a bulgárokat sikerült ütni.www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/a-fradi-egy-szinttel-feljebb-lohette-az-nb-i-et-europaban-uj-kupahelyet-kap-a-magyar-fociMondjuk ez a cikk alapján 5-10% a Fradi, 90-95% az UEFA érdeme
Kis ingyen penz melle, most osszefociztunk az orszagnak meg egy helyet.
Kenny
Egy koszóvói bajnokság is ugyanígy megkapja a helyet
zacknorb
FLZOLI
Heisman nádor
Szóval ugyanannyi csapat lesz
zacknorb
Azért remélem az egész ország hálás ezért a Fradinak 😀
több mint 2 éve
plusz ezen lista alapján az 1+0+3 helyett lesz 1+1+2Meg a románokat. Mondjuk hogy szinte minden ország amivel “csatázni” szeretnénk kap ilyen helyet azért nem a Fradi sikere. Ott kéne lenni ahol a csehek vannak. Mondjuk ahhoz 2-3 csapat kéne.Értem én, hogy Fradi meg minden extra, de körülöttünk ha jól látom tavaly egyedül a bulgárokat sikerült ütni.www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/a-fradi-egy-szinttel-feljebb-lohette-az-nb-i-et-europaban-uj-kupahelyet-kap-a-magyar-fociMondjuk ez a cikk alapján 5-10% a Fradi, 90-95% az UEFA érdeme
Kenny
zacknorb
FLZOLI
Heisman nádor
Szóval ugyanannyi csapat lesz
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
3-tól Dél-Szudán - Gambia, fél 4-től Omán - Tádzsikisztán, ma se hiába keltem fel 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Chukwueze nagyon jó lenne a Milanba, én is elfogadnám az Arsenalba Saka cseréjeként, jó kis spíler
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Meg a románokat. Mondjuk hogy szinte minden ország amivel “csatázni” szeretnénk kap ilyen helyet azért nem a Fradi sikere. Ott kéne lenni ahol a csehek vannak. Mondjuk ahhoz 2-3 csapat kéne.Értem én, hogy Fradi meg minden extra, de körülöttünk ha jól látom tavaly egyedül a bulgárokat sikerült ütni.www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/a-fradi-egy-szinttel-feljebb-lohette-az-nb-i-et-europaban-uj-kupahelyet-kap-a-magyar-fociMondjuk ez a cikk alapján 5-10% a Fradi, 90-95% az UEFA érdeme
Kenny
zacknorb
FLZOLI
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Official: Maurice Steijn has signed in as new Ajax head coach to replace John Heitinga. 🚨⚪️🔴 #Ajax
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 14, 2023
Steijn has signed a three year deal valid until June 2026. pic.twitter.com/OD03TwY4iP

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
A Fradi szerződtette Ibrahim Cissét. 27 éves francia-szenegáli kettős állampolgár, elsősorban belső védő, de a szélen is megállja a helyét. 2019.09.28-án mutatkozott be a Ligue 1-ben az Angers színeiben az Amiens ellen (1:1 lett a mérkőzés), pályafutása nagy részét Ligue 2-ben töltötte, ott összesen 157 alkalommal lépett pályára.Jah, azóta is ez az egy L1 meccse van 😃
empty taxi
több mint 2 éve
Soccer híreink röviden:Nathan Aké az inverz Grealish, ő a hétfői buszos buli után már másnap délelőtt jelentkezett a holland válogatott edzőtáborában.
Kylian Mbappé közleménye szerint a következő idényt még Párizsban játszaná le és a szerződése lejártával szeretne távozni.
A Barcelona 40 millió EUR-ért szerződteti Vitor Roquét. A vételárat 3 részletben kell majd kifizetni, a hivatalos bejelentés azért várat magára, mert le kell faragni a bérkeretből a Barcának, hogy regisztrálni tudjon új játékost. Elvileg őt szánják Lewandowski utódjának, U20-as Copa Américát nyert a brazilokkal, tavaly bekerült a Libertadores kupában a szezon csapatába, nem mellesleg már a brazil felnőtt válogatottban is bemutatkozott.
A Fradi szerződtette Ibrahim Cissét. 27 éves francia-szenegáli kettős állampolgár, elsősorban belső védő, de a szélen is megállja a helyét. 2019.09.28-án mutatkozott be a Ligue 1-ben az Angers színeiben az Amiens ellen (1:1 lett a mérkőzés), pályafutása nagy részét Ligue 2-ben töltötte, ott összesen 157 alkalommal lépett pályára.
Végül 2 hír Milánó szebbik feléről:
Aster Vranckx visszatér a Wolfsburghoz, a Milan nem él a 12 millió eurós vásárlási opcióval. A Wolfsburg állítólag a PL-be fogja értékesíteni a belga korosztályos válogatott középpályást.
Az egyik legnagyobb hiányposzt a jobbszélső, erre az új vezetőség Samuel Chukwuezét nézte ki a Villarrealból. A nigériai válogatott játékosnak 1 év van hátra a szerződéséből, állítólag 25 millió EUR-t kér a sárga tengeralattjáró érte.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Értem én, hogy Fradi meg minden extra, de körülöttünk ha jól látom tavaly egyedül a bulgárokat sikerült ütni.www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/a-fradi-egy-szinttel-feljebb-lohette-az-nb-i-et-europaban-uj-kupahelyet-kap-a-magyar-fociMondjuk ez a cikk alapján 5-10% a Fradi, 90-95% az UEFA érdeme
Kenny
zacknorb
több mint 2 éve
Grealish spotting a fucking 10/10 on the bus parade😂😂 pic.twitter.com/30bfVjvecv
— Swearing Sports News (@SwearingSport) June 13, 2023

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/a-fradi-egy-szinttel-feljebb-lohette-az-nb-i-et-europaban-uj-kupahelyet-kap-a-magyar-fociMondjuk ez a cikk alapján 5-10% a Fradi, 90-95% az UEFA érdeme
Kenny
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
06.14 van, egy évvel ezelőtt előzetesen lehettek páran akik a második és a harmadik számot gondolták az eredményjelzőre, de "szerencsére" az első és a negyedik került oda 😁"Így a végső sípszó nem 3-0ás, hanem 4-0ás magyar győzelem után lesz - ha leállunk..."
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/a-fradi-egy-szinttel-feljebb-lohette-az-nb-i-et-europaban-uj-kupahelyet-kap-a-magyar-fociKis ingyen penz melle, most osszefociztunk az orszagnak meg egy helyet.
több mint 2 éve
Lucas Hernandez nem hosszabbit így sztem szépen megy a PSGbe.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
lassan PL=arab liga 😊
több mint 2 éve
Én csak hozzá szóltam egy témához, attól miért lennék Real fan? Komoly logika az biztos 😂szóval egy tartozás listán a bőrszalonna elől van amellett hogy szarbanHát ha megnézem a listákat amiket küldtél Barca igen előkelő helyen van rajta,közben meg a legnagyobb pénzügyi szarban van kb,szóval ennyire releváns amit az oldalak leírnakA chelseat nonstop fikazzukBayern mellett szerintem pénzügyileg a legjobban menedzselt klub európában, szerintem ha akarja simán megoldja Perez. De amúgy kurva érdekes hogy mondjuk egy Chelsea vagy City kiad többszáz milliót és kb a kutya nem foglalkozik vele, de most a Real ki akar adni ennyit kb Hazard óta először aztán egyből megy hogy mibű?😂😂Mivel az utóbbi időben viszontlag kevés volt a 100 millas kiadás így érdekelne hogy ma most is alig vannak +ban akkor honnan lesz 300 Misi?Nem rémlik hogy profitot írtam volna, hanem bevételt, mert ugye azzal egyenértékű összeget lehet játékosokra költeni a pénzügyi fair play szerint. Az meg nem 13 millió volt...Őszintén kétlem a legnagyobb profitotJaj de hiányzott ez az Mbappe 2.0 történet...Kb akárhonnan szerintem.Minden évben a legnagyobb bevétellel záró klub a real, ha az ilyen 0 környéki bevétellel rendelkező City,Psg, Chelsea szórhatja az euró százmilliókat, nem hinném hogy gondot okozna a Realnak.
Gondolom akkor szeptemberig most már minden nap lesz valami hír erről, hogy aztán a végén alairja a fizetésemelest és a stadiont a nevére veszi.
Bár eleve nem látom a Jude transzfer után honnan lenne még 200 millió a kasszában erre.
FLZOLI
kapitnono
www.realmadrid.com/en/news/2022/09/12/real-madrid-close-the-2021/22-financial-year-with-a-13-million-profit-
13 Milla úgy hogy 2022ben 600 Milla volt a tartozás
www.footballtransfers.com/en/transfer-news/es-la-liga/2022/05/chelsea-barcelona-real-madrid-clubs-most-debt
www.footballtransfers.com/en/transfer-news/uk-premier-league/2022/05/barcelona-man-utd-10-clubs-most-debt-europe
Negritis, a vajda
kapitnono
Vagy megint az EU fizet?
Negritis, a vajda
kapitnono
De a Forest is kapta az ívet
A mu is
Az mcity épp jobban menedszeltnek tűnik ők azért kapják kevésbé
Negritis, a vajda
kapitnono
ergo irreleváns a lista?
real madrid fans ...
Negritis, a vajda

több mint 2 éve
szóval egy tartozás listán a bőrszalonna elől van amellett hogy szarbanHát ha megnézem a listákat amiket küldtél Barca igen előkelő helyen van rajta,közben meg a legnagyobb pénzügyi szarban van kb,szóval ennyire releváns amit az oldalak leírnakA chelseat nonstop fikazzukBayern mellett szerintem pénzügyileg a legjobban menedzselt klub európában, szerintem ha akarja simán megoldja Perez. De amúgy kurva érdekes hogy mondjuk egy Chelsea vagy City kiad többszáz milliót és kb a kutya nem foglalkozik vele, de most a Real ki akar adni ennyit kb Hazard óta először aztán egyből megy hogy mibű?😂😂Mivel az utóbbi időben viszontlag kevés volt a 100 millas kiadás így érdekelne hogy ma most is alig vannak +ban akkor honnan lesz 300 Misi?Nem rémlik hogy profitot írtam volna, hanem bevételt, mert ugye azzal egyenértékű összeget lehet játékosokra költeni a pénzügyi fair play szerint. Az meg nem 13 millió volt...Őszintén kétlem a legnagyobb profitotJaj de hiányzott ez az Mbappe 2.0 történet...Kb akárhonnan szerintem.Minden évben a legnagyobb bevétellel záró klub a real, ha az ilyen 0 környéki bevétellel rendelkező City,Psg, Chelsea szórhatja az euró százmilliókat, nem hinném hogy gondot okozna a Realnak.
Gondolom akkor szeptemberig most már minden nap lesz valami hír erről, hogy aztán a végén alairja a fizetésemelest és a stadiont a nevére veszi.
Bár eleve nem látom a Jude transzfer után honnan lenne még 200 millió a kasszában erre.
FLZOLI
kapitnono
www.realmadrid.com/en/news/2022/09/12/real-madrid-close-the-2021/22-financial-year-with-a-13-million-profit-
www.footballtransfers.com/en/transfer-news/es-la-liga/2022/05/chelsea-barcelona-real-madrid-clubs-most-debt
www.footballtransfers.com/en/transfer-news/uk-premier-league/2022/05/barcelona-man-utd-10-clubs-most-debt-europe
Negritis, a vajda
kapitnono
Vagy megint az EU fizet?
Negritis, a vajda
kapitnono
A mu is
Negritis, a vajda
kapitnono
ergo irreleváns a lista?
real madrid fans ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Inter Miami are closing in on a deal to sign Jordi Alba, per @FabrizioRomano 👀#InterMiamiCF pic.twitter.com/TOvORvFQKs
— PFF FC (@PFF_FC) June 13, 2023
több mint 2 éve
Közben a Bayern úgy döntött h Rice túl sokba kerülne, nem is fog ajánlatot tenni …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Hát ha megnézem a listákat amiket küldtél Barca igen előkelő helyen van rajta,közben meg a legnagyobb pénzügyi szarban van kb,szóval ennyire releváns amit az oldalak leírnakA chelseat nonstop fikazzukBayern mellett szerintem pénzügyileg a legjobban menedzselt klub európában, szerintem ha akarja simán megoldja Perez. De amúgy kurva érdekes hogy mondjuk egy Chelsea vagy City kiad többszáz milliót és kb a kutya nem foglalkozik vele, de most a Real ki akar adni ennyit kb Hazard óta először aztán egyből megy hogy mibű?😂😂Mivel az utóbbi időben viszontlag kevés volt a 100 millas kiadás így érdekelne hogy ma most is alig vannak +ban akkor honnan lesz 300 Misi?Nem rémlik hogy profitot írtam volna, hanem bevételt, mert ugye azzal egyenértékű összeget lehet játékosokra költeni a pénzügyi fair play szerint. Az meg nem 13 millió volt...Őszintén kétlem a legnagyobb profitotJaj de hiányzott ez az Mbappe 2.0 történet...Kb akárhonnan szerintem.Minden évben a legnagyobb bevétellel záró klub a real, ha az ilyen 0 környéki bevétellel rendelkező City,Psg, Chelsea szórhatja az euró százmilliókat, nem hinném hogy gondot okozna a Realnak.
FLZOLI
kapitnono
Negritis, a vajda
kapitnono
Vagy megint az EU fizet?
Negritis, a vajda
kapitnono
A mu is
Negritis, a vajda

több mint 2 éve
A chelseat nonstop fikazzukBayern mellett szerintem pénzügyileg a legjobban menedzselt klub európában, szerintem ha akarja simán megoldja Perez. De amúgy kurva érdekes hogy mondjuk egy Chelsea vagy City kiad többszáz milliót és kb a kutya nem foglalkozik vele, de most a Real ki akar adni ennyit kb Hazard óta először aztán egyből megy hogy mibű?😂😂Mivel az utóbbi időben viszontlag kevés volt a 100 millas kiadás így érdekelne hogy ma most is alig vannak +ban akkor honnan lesz 300 Misi?Nem rémlik hogy profitot írtam volna, hanem bevételt, mert ugye azzal egyenértékű összeget lehet játékosokra költeni a pénzügyi fair play szerint. Az meg nem 13 millió volt...Őszintén kétlem a legnagyobb profitotJaj de hiányzott ez az Mbappe 2.0 történet...Kb akárhonnan szerintem.Minden évben a legnagyobb bevétellel záró klub a real, ha az ilyen 0 környéki bevétellel rendelkező City,Psg, Chelsea szórhatja az euró százmilliókat, nem hinném hogy gondot okozna a Realnak.
FLZOLI
kapitnono
Negritis, a vajda
kapitnono
Vagy megint az EU fizet?
Negritis, a vajda
kapitnono
A mu is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!