Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Hogy lehet hétfő délután 3ra tenni egy akkora rangadót, mint a Közép Afrikai Köztársaság vs Madagaszkár. 4 napja volt az odavágó.Elképesztő.
Sixo
Concacafban Mexikónak elég votl egy iksz Jamaika ellen, megnyerték az A-csoportot. Papírforma. Kuba és Haiti feljutott.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Hogy lehet hétfő délután 3ra tenni egy akkora rangadót, mint a Közép Afrikai Köztársaság vs Madagaszkár. 4 napja volt az odavágó.
több mint 3 éve
Nem baj, Pochettino még ott van, nem?Tóni hivatalosan is ciaoCsak, hogy tiszta legyen, Antonio Contet kirúgta a Spurs, és nem Ivan Toneyt meszelte el a PL.
Heisman nádor
Sixo

több mint 3 éve
mondjuk attól is függ hogy bemegy-e a büntető. a kimarad half distance, a bemegy akkor a 15 yard penalty will be added during the kickoff 😀half distance from the goal lineUnsportsmanlike conduct + 15 yardA FIFA bohóc, mert ha az első tizijénél a VB-n kiállítja, nem lett volna ebből botrány a VB döntőt. Meccsről meccsre piszkosabb volt Martinez, várható volt hogy ebbe fut ki a vége. DE a milliárdok jöttek az araboktól, a PSG tulajai előtt hátrányba hozni Messit, a vb nagykövetét nem lett volna jövedelmező nekik, ezért hagyták.volt alapja hogy kiállítsa?
Tony Adams
mert most már van
Negritis, a vajda
Heisman nádor
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ezt a "ciao" jelezte 😀, de igazad van így mindenkinek átjön 😊Tóni hivatalosan is ciaoCsak, hogy tiszta legyen, Antonio Contet kirúgta a Spurs, és nem Ivan Toneyt meszelte el a PL.
Heisman nádor
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Tóni hivatalosan is ciaoCsak, hogy tiszta legyen, Antonio Contet kirúgta a Spurs, és nem Ivan Toneyt meszelte el a PL.
Heisman nádor
több mint 3 éve
Tóni hivatalosan is ciao
több mint 3 éve
Kicsit Hámeszes.UD Ibiza's Iván Morante made jaws drop to the floor 🫢
— B/R Football (@brfootball) March 26, 2023
(via @MovistarFutbolpic.twitter.com/xxWEgEs0x4
Szerkesztette: Sixo
több mint 3 éve
Aztakurva, valami bűzlik Dániában 😳Tippmiksz 😁
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Tippelj 😄Vagy nem vagytok normálisak, hogy ilyeneket néztek, vagy nagyon sok szabadidőtök van, nem tudom eldönteni. 😛Hahh. Nem való mindenkinek 😁0-2Sierra Leone is vezetNagy harcban lesznek Bissau-Guineával a másik kijutó helyért Nigéria mögött.Sao TomébanMarokkóban.
Kampman
Zambia nyert Lesothoban, ők szinte már ki is jutottak.
warr_b
Szerintem nekem ennyi elég is volt Afrika Andorráinak rangadójából.
Kampman
warr_b
Mikey

több mint 3 éve
Csak az utolsó 5 percre kapcsolnak oda, az addigi 195 kör kőrözést csak a fanatikusok nézik 😉Vagy nem vagytok normálisak, hogy ilyeneket néztek, vagy nagyon sok szabadidőtök van, nem tudom eldönteni. 😛Hahh. Nem való mindenkinek 😁0-2Sierra Leone is vezetNagy harcban lesznek Bissau-Guineával a másik kijutó helyért Nigéria mögött.Sao TomébanMarokkóban.
Kampman
warr_b
Kampman
warr_b
Mikey
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
Vagy nem vagytok normálisak, hogy ilyeneket néztek, vagy nagyon sok szabadidőtök van, nem tudom eldönteni. 😛Hahh. Nem való mindenkinek 😁0-2Sierra Leone is vezetNagy harcban lesznek Bissau-Guineával a másik kijutó helyért Nigéria mögött.Sao TomébanMarokkóban.
Kampman
warr_b
Kampman
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Hahh. Nem való mindenkinek 😁0-2Sierra Leone is vezetNagy harcban lesznek Bissau-Guineával a másik kijutó helyért Nigéria mögött.Sao TomébanMarokkóban.
Kampman
warr_b
Kampman

több mint 3 éve
0-2Sierra Leone is vezetNagy harcban lesznek Bissau-Guineával a másik kijutó helyért Nigéria mögött.Sao TomébanMarokkóban.
Kampman
warr_b
több mint 3 éve
Sierra Leone is vezetNagy harcban lesznek Bissau-Guineával a másik kijutó helyért Nigéria mögött.Sao TomébanMarokkóban.
Kampman

több mint 3 éve
Aztakurva, valami bűzlik Dániában 😳Nyugi, a visszavágón már biztos játszik Hamlet is.
warr_b
több mint 3 éve
Aztakurva, valami bűzlik Dániában 😳

több mint 3 éve
Mi ez a meccs!!!
több mint 3 éve
Uff mekkora kazah gól! 😳