Soccer
Basszus holnapi az összes nagy meccset elhalasztották. Myanmar - Kirgiz meccs igazán pikánsnak ígérkezett, de a Bangladesh - Seychelle szigetek is gólzáporosnak gondoltam. Ezt a Laosz - Bhutánt meg hanyadszor halasztják már ?Én egyiket sem látom hogy halasztva lenne, bár ezek csak barimeccsek.
Haiti ha győz Montserratban akkor feljutott az A csoportba., márpedig a hazaiak eddig tökutolsók.
Nicaraguanak is kell a 3 pont Löfli kedvenc csapata, St Vincent és Grenadine szigetek ellen. ha tartani akarja a lépést a csoport óriása, Trinidad és Tobagoval szemben.
Turks és Caicos szigetek és Virgin szigetek meccsének kevés tétje van. A 21ezer lelkes Bonaire nagyon közel áll ahhoz, hogy behúzza a csoport, már egy x is elég nekik Sint Maarten ellen.
Sixo
Nicaragua simán, 4-1-re nyert, és Guatemala is győzött, mind a négy csoport nyílt még a B ligában!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Ez igy van, illetve elejen vicces volt aztan most mar repetetiv is.Párszor már olvastam hasonló hszt, de egyébként mi a gond a Trollfocival?Évek óta nem követem már őket, de nekem az volt bennük a leggázabb, hogy a hangnemükkel, a kommunikációval, a mémjeikkel, stb. milyen büszkén ráerősítettek az összes negatív magyar futballsztereotípiára. A primitivizmusra, az alkoholizmusra, a bulvár-sztárkultuszra. A magyar szurkolói kultúra egészen tragikus volt már előttük is, de ezen még löktek bőven lefelé.
ervinator
Azzal az eléréssel, ami nekik kialakult, lehetett volna valamiféle civilizáló-edukatív szerepük is, bár ezt talán alaptalan volt remélni, pláne elvárni.
Kampman
Párszor már olvastam hasonló hszt, de egyébként mi a gond a Trollfocival?Évek óta nem követem már őket, de nekem az volt bennük a leggázabb, hogy a hangnemükkel, a kommunikációval, a mémjeikkel, stb. milyen büszkén ráerősítettek az összes negatív magyar futballsztereotípiára. A primitivizmusra, az alkoholizmusra, a bulvár-sztárkultuszra. A magyar szurkolói kultúra egészen tragikus volt már előttük is, de ezen még löktek bőven lefelé.
ervinator
Azzal az eléréssel, ami nekik kialakult, lehetett volna valamiféle civilizáló-edukatív szerepük is, bár ezt talán alaptalan volt remélni, pláne elvárni.
Haiti ha győz Montserratban akkor feljutott az A csoportba., márpedig a hazaiak eddig tökutolsók.
Nicaraguanak is kell a 3 pont Löfli kedvenc csapata, St Vincent és Grenadine szigetek ellen. ha tartani akarja a lépést a csoport óriása, Trinidad és Tobagoval szemben.
Turks és Caicos szigetek és Virgin szigetek meccsének kevés tétje van. A 21ezer lelkes Bonaire nagyon közel áll ahhoz, hogy behúzza a csoport, már egy x is elég nekik Sint Maarten ellen.
Most international caps in men's football
— Football Daily (@footballdaily) March 24, 2023
🇵🇹 Cristiano Ronaldo - 197
🇰🇼 Bader Al-Mutawa - 196
🇲🇾 Soh Chin Ann - 195
🇪🇬 Ahmed Hassan - 184
🇴🇲 Ahmed Mubarak - 183
🇪🇸 Sergio Ramos - 180 pic.twitter.com/O6D7Ehi1vV
Párszor már olvastam hasonló hszt, de egyébként mi a gond a Trollfocival?Rengeteg gond van a trollfocival.. régen jó volt a görbe tükör, most már nagyon átestek a ló túloldalára, több területen is.
ervinator
La Liga have removed Gavi from Barça’s squad list on their official website and he will no longer wear the No.6. ❌
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) March 24, 2023
The Spanish courts confirmed the cancellation of his contract and if the situation remains as it is, the player will be a free agent this summer. pic.twitter.com/OCCJnJwBqt
🥇🚨| #Tottenham want to hold talks with Julian Nagelsmann as uncertainty reigns over the future of current head coach Antonio Conte.
— The Spurs Express (@TheSpursExpress) March 24, 2023
And Sportsmail understands that in a previous attempt by #Spurs to discuss the manager’s position with the German coach, they were informed that… pic.twitter.com/48Bdgc3LcA
jah azt hittem az másik meccsDehogynem, írtam tizenpárral lejjebb:Cseho--Lengyelo., 3. perc, 2-0 😀😀😀A Zöld Foki Köztársaság - Eswatini 0:0t nem is említed? Nagyot hibáztak a vendégek, hogy Sihlangu Bonginkosi Mkhwanazit még csak be sem cserélték.
warr_b
Sixo
Cape Verde-Szváziföld 0-0, itt sem ez volt a legvalószínübb eredmény.
warr_b
Dehogynem, írtam tizenpárral lejjebb:Cseho--Lengyelo., 3. perc, 2-0 😀😀😀A Zöld Foki Köztársaság - Eswatini 0:0t nem is említed? Nagyot hibáztak a vendégek, hogy Sihlangu Bonginkosi Mkhwanazit még csak be sem cserélték.
warr_b
Sixo
Cape Verde-Szváziföld 0-0, itt sem ez volt a legvalószínübb eredmény.

Cseho--Lengyelo., 3. perc, 2-0 😀😀😀A Zöld Foki Köztársaság - Eswatini 0:0t nem is említed? Nagyot hibáztak a vendégek, hogy Sihlangu Bonginkosi Mkhwanazit még csak be sem cserélték.
warr_b
Cseho--Lengyelo., 3. perc, 2-0 😀😀😀A francia-holland se sokkal rosszabb, ott 7 perc kellett a 2-0-hoz 😀
warr_b

az, hogy elhitték magukról,hogy csak az az igaz amit ők gondolnak... ?!Párszor már olvastam hasonló hszt, de egyébként mi a gond a Trollfocival?Nagyobb problémának tartom a trollfoci taget. ...nincs azzal semmi gond, hogy csapatkapitányként nem követte a szövetségi kapitány utasítását? nem vagyok biztos benne
Sixo
deyell
Tony Adams
ervinator
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Párszor már olvastam hasonló hszt, de egyébként mi a gond a Trollfocival?Nagyobb problémának tartom a trollfoci taget. ...nincs azzal semmi gond, hogy csapatkapitányként nem követte a szövetségi kapitány utasítását? nem vagyok biztos benne
Sixo
deyell
Tony Adams
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"

Egy sorozat első meccsén idegenben, erre az 5 védő előtt egy szem Onana játszik, aki az Evertonban inkább 8-asként focizik, mellette-előtte-körülötte egy KdB, elől Trossard-Lukaku-Lukebakio
Rém gyenge ez a svéd kezdő is, de ha az elől lévő hármasuk ráfut erre a Faes védelemre, lesz esemény bőven.😀
Amúgy ez az Anguilla mez szerintem kurva jól néz ki.

Nagyobb problémának tartom a trollfoci taget. ...nincs azzal semmi gond, hogy csapatkapitányként nem követte a szövetségi kapitány utasítását? nem vagyok biztos benne
Sixo
deyell
nincs azzal semmi gond, hogy csapatkapitányként nem követte a szövetségi kapitány utasítását? nem vagyok biztos benne
Sixo
built for this shit