Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 892 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Basszus holnapi az összes nagy meccset elhalasztották. Myanmar - Kirgiz meccs igazán pikánsnak ígérkezett, de a Bangladesh - Seychelle szigetek is gólzáporosnak gondoltam. Ezt a Laosz - Bhutánt meg hanyadszor halasztják már ?
Haiti ha győz Montserratban akkor feljutott az A csoportba., márpedig a hazaiak eddig tökutolsók.
Nicaraguanak is kell a 3 pont Löfli kedvenc csapata, St Vincent és Grenadine szigetek ellen. ha tartani akarja a lépést a csoport óriása, Trinidad és Tobagoval szemben.
Turks és Caicos szigetek és Virgin szigetek meccsének kevés tétje van. A 21ezer lelkes Bonaire nagyon közel áll ahhoz, hogy behúzza a csoport, már egy x is elég nekik Sint Maarten ellen.
Sixo
Én egyiket sem látom hogy halasztva lenne, bár ezek csak barimeccsek.

Nicaragua simán, 4-1-re nyert, és Guatemala is győzött, mind a négy csoport nyílt még a B ligában!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 651
Párszor már olvastam hasonló hszt, de egyébként mi a gond a Trollfocival?
ervinator
Évek óta nem követem már őket, de nekem az volt bennük a leggázabb, hogy a hangnemükkel, a kommunikációval, a mémjeikkel, stb. milyen büszkén ráerősítettek az összes negatív magyar futballsztereotípiára. A primitivizmusra, az alkoholizmusra, a bulvár-sztárkultuszra. A magyar szurkolói kultúra egészen tragikus volt már előttük is, de ezen még löktek bőven lefelé.

Azzal az eléréssel, ami nekik kialakult, lehetett volna valamiféle civilizáló-edukatív szerepük is, bár ezt talán alaptalan volt remélni, pláne elvárni.
Kampman
Ez igy van, illetve elejen vicces volt aztan most mar repetetiv is.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 169
ervinator
Évek óta nem követem már őket, de nekem az volt bennük a leggázabb, hogy a hangnemükkel, a kommunikációval, a mémjeikkel, stb. milyen büszkén ráerősítettek az összes negatív magyar futballsztereotípiára. A primitivizmusra, az alkoholizmusra, a bulvár-sztárkultuszra. A magyar szurkolói kultúra egészen tragikus volt már előttük is, de ezen még löktek bőven lefelé.

Azzal az eléréssel, ami nekik kialakult, lehetett volna valamiféle civilizáló-edukatív szerepük is, bár ezt talán alaptalan volt remélni, pláne elvárni.

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 523 — LIGHTS OUT!
Basszus holnapi az összes nagy meccset elhalasztották. Myanmar - Kirgiz meccs igazán pikánsnak ígérkezett, de a Bangladesh - Seychelle szigetek is gólzáporosnak gondoltam. Ezt a Laosz - Bhutánt meg hanyadszor halasztják már ?
Haiti ha győz Montserratban akkor feljutott az A csoportba., márpedig a hazaiak eddig tökutolsók.
Nicaraguanak is kell a 3 pont Löfli kedvenc csapata, St Vincent és Grenadine szigetek ellen. ha tartani akarja a lépést a csoport óriása, Trinidad és Tobagoval szemben.
Turks és Caicos szigetek és Virgin szigetek meccsének kevés tétje van. A 21ezer lelkes Bonaire nagyon közel áll ahhoz, hogy behúzza a csoport, már egy x is elég nekik Sint Maarten ellen.

több mint 3 éve
Ti hányat ismertek? Én 3. jutottam. Fura a maláj gyereknek a wiki több válogatottságot ír.

több mint 3 éve
Franciák nagyon lesimázták a hollandokat. Khéphren is bemutatkozhatott.

több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 651
Tedesco mit tett le az asztalra h belga kapitany lett?
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 143
ervinator
Rengeteg gond van a trollfocival.. régen jó volt a görbe tükör, most már nagyon átestek a ló túloldalára, több területen is.
több mint 3 éve
Nyáron fixen jön a Juvéba.

több mint 3 éve
87 perces Tapsoba góllal Togo kb kiesett, Burkina Faso meg bejutott.

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Madagaszkár Africa Cup of Nations qualija után ez a 2. legfőbb vágyam

több mint 3 éve
Cseho--Lengyelo., 3. perc, 2-0 😀😀😀
warr_b
A Zöld Foki Köztársaság - Eswatini 0:0t nem is említed? Nagyot hibáztak a vendégek, hogy Sihlangu Bonginkosi Mkhwanazit még csak be sem cserélték.
Sixo
Dehogynem, írtam tizenpárral lejjebb:
Cape Verde-Szváziföld 0-0, itt sem ez volt a legvalószínübb eredmény.
warr_b
jah azt hittem az másik meccs

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 892 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
A Zöld Foki Köztársaság - Eswatini 0:0t nem is említed? Nagyot hibáztak a vendégek, hogy Sihlangu Bonginkosi Mkhwanazit még csak be sem cserélték.
Sixo
Dehogynem, írtam tizenpárral lejjebb:
Cape Verde-Szváziföld 0-0, itt sem ez volt a legvalószínübb eredmény.

több mint 3 éve
warr_b

több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 141 — Illegális gyakorló
warr_b
A francia-holland se sokkal rosszabb, ott 7 perc kellett a 2-0-hoz 😀

több mint 3 éve

több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 886 — a new hope (again)

Sixo
nincs azzal semmi gond, hogy csapatkapitányként nem követte a szövetségi kapitány utasítását? nem vagyok biztos benne
deyell
Nagyobb problémának tartom a trollfoci taget. ...
Tony Adams
ervinator
az, hogy elhitték magukról,hogy csak az az igaz amit ők gondolnak... ?!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 044

Sixo
nincs azzal semmi gond, hogy csapatkapitányként nem követte a szövetségi kapitány utasítását? nem vagyok biztos benne
deyell
Tony Adams

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Szenegál a 40. percben már 4-0-ra vezet Mozambik ellen...

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
Ezt a belga kezdőt érti valaki????
Egy sorozat első meccsén idegenben, erre az 5 védő előtt egy szem Onana játszik, aki az Evertonban inkább 8-asként focizik, mellette-előtte-körülötte egy KdB, elől Trossard-Lukaku-Lukebakio
Rém gyenge ez a svéd kezdő is, de ha az elől lévő hármasuk ráfut erre a Faes védelemre, lesz esemény bőven.😀
több mint 3 éve
Vezet St. Lucia, nagyon alászaladt a kapus a beadásnak...

Amúgy ez az Anguilla mez szerintem kurva jól néz ki.

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan

Sixo
deyell
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 655 — Sworn to the Dark

Sixo

built for this shit

több mint 3 éve