Soccer

42 feliratkozó

több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 777 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Az eheti Teljes Terjedelmet csak ajánlani tudom. Hegedős Henrik volt a vendég és az európai kupák végjátékában érdekelt csaptokról volt szó, erős 30 perces kezdés a Cityvel.
 open.spotify.com/episode/4rPVcL7UBHF09bqf85Eb4A
Sixo
Baumstark megint nyomja a City és Pep mosdató marhaságait, leszállhatna erről mert így nagyon képmutató amit mond.

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 963
Egy játékost előbb lecserélsz, mint a szurkolókat. Szurkolók nélkül arrafelé nincs játék, nincs semmi, a játékosok meg jönnek-mennek

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 777 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Vinicius nem jelent meg a Real edzésén. Carlo szerint nincs gond.
Sixo
Gáz ez az egész rasszista dolog, és jó lenne, ha komoly következményei lennének, de amit Vini csinál nekem már sok. Ilyenkor kéne felszívnia magát és a kövi meccsen egy hármassal elhallgattatni a sok gyökeret, nem hisztizni, mint egy gyerek.

Komolyan lassan úgy vagyok vele, hogy menjen, ha ennyire akar.
roberto23
Szerintem ez sima áldozat hibáztatás, csak nem a minek ment oda, miért vett fel szoknyát helyett a miért nem maradt csendben és bizonyított a gyökereknek a pályán van.

Ez már régen nem az a kor, hogy csendben kéne tűrni, hogy az alpári véglény kiéli magát míg neked nyelni kell a végtelenségig. Vinicius egyébként is sok tekintetben a preNeymarosodás fázisban van, azt kéne minnél hamarabb kiradírozni belőle de speciel ebbe a témába a VAR szobás csalások büntetésével és a retardált spanyol bírói kar tisztításával együtt bele kell állni.

több mint 3 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 226 — no es importante
BVSC-Szentlőrinc
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
BVSC, Iváncsa mehet fel
középső mekkora derby lesz
bár a Spari az idei után lehet meg is érdemelne egy év NB3-as poklot
zacknorb
Anno a Kecskemét azért jutott fel az nb2-be, mert az Iváncsa nem vállalta a másodosztályt, mondjuk azóta ott is lett pénz bőven

Egy órája megírtam a kommentet csak nem küldtem el 😊

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 992
Sixo
Gáz ez az egész rasszista dolog, és jó lenne, ha komoly következményei lennének, de amit Vini csinál nekem már sok. Ilyenkor kéne felszívnia magát és a kövi meccsen egy hármassal elhallgattatni a sok gyökeret, nem hisztizni, mint egy gyerek.

Komolyan lassan úgy vagyok vele, hogy menjen, ha ennyire akar.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 828 — Omar's Coming Yo!
Jobban megnézve a Kövesd harmadik gólját, Szappanos egyértelműen visszahúzza a kezét.
Ik?
jobbágy#JC6
valogatott teljesitmeny volt. meg is kapta a meghivot. Erdekes.

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 355
Jobban megnézve a Kövesd harmadik gólját, Szappanos egyértelműen visszahúzza a kezét.
Ik?
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 30 978 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
BVSC-Szentlőrinc
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
BVSC, Iváncsa mehet fel
zacknorb
Iváncsa két éve is feljutott volba, de nem vállaltáj, helyettük ment fel a Kecsó. Mi változott?
warr_b
Elkezdték építeni az akksigyárat. 😀
empty taxi
😆👍

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 366 — NFL bracket champion '26
BVSC-Szentlőrinc
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
BVSC, Iváncsa mehet fel
zacknorb
Iváncsa két éve is feljutott volba, de nem vállaltáj, helyettük ment fel a Kecsó. Mi változott?
warr_b
Elkezdték építeni az akksigyárat. 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
BVSC-Szentlőrinc
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
Remelem adja majd oket az m4. Igazi fodball csemegek.
Kenny
Az egyiket biztosan.Én úgy tudom,hogy mindhárom meccs időpontja 2023.05.28 17:30. Plusz a Fradi még pont ebben a sávban játszik,így gondolom egy meccset fog adni a háromból az M4+.

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 143 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 828 — Omar's Coming Yo!
BVSC-Szentlőrinc
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
Remelem adja majd oket az m4. Igazi fodball csemegek.

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 138 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 29 655 — nabege2@yahoo.com
Mondjuk szerintem ritka hülyén sikerült megoldani a dolgokat, mert az Iváncs, BVSC, Spari megnyerte az NB3-at. Értem én, hogy létszámcsökkentés, de az mekkora röhej lenne (pedig baranyaiként szurkolok annak), hogy 0 vereséggel, első helyen nem jut fel a BVSC, mert a Lőrinc kiveri őket az osztályozón.
És ha már szóba került. Már leírtam, de egy előnye van ennek a 12 csapatos NB1-nek. Izgalmas, nem dőlhetsz hátra, a mostani bronzérmes volt, hogy kieső helyen volt! De tényleg mindenki volt szinte mindenhol (kivéve Fradi, Kecsó), de NB2-ben a 20 csapattal totál unalomba fulladt ott kb 10 csapatnak az egész tavasztól már. Fel nem jutnak, ki nem eshetnek, totál posvány az egész. Persze szar dolog, hogy nagyvárosok, régi nb1-es csapatok itt szenvednek, miközben mindenféle Fidesz csapatok meg az nb1-ben vannak.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 30 978 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
BVSC-Szentlőrinc
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
BVSC, Iváncsa mehet fel
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 588 — Lucas Scott
Egy egész jó Twitter thread videókkal h milyen edző is Nagelsmann:

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ignacio Iglesias Villanuevát azonnali hatállyal felmentették a munkavégzés alól. Ő volt a Valencia - Real meccs VAR játékvezetője.
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/la-liga-felmentettek-a-munkavegzes-a-valencia-real-meccs-var-jatekvezetojet-2958465

több mint 3 éve
Gyorsan felépült, másoknak tovább szokott tartani, bár ki tudja mikorra lesz játékra kész a gyengébbik Hernandez.

Szerkesztette: Sixo

több mint 3 éve
Az eheti Teljes Terjedelmet csak ajánlani tudom. Hegedős Henrik volt a vendég és az európai kupák végjátékában érdekelt csaptokról volt szó, erős 30 perces kezdés a Cityvel.
 open.spotify.com/episode/4rPVcL7UBHF09bqf85Eb4A

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 138 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
BVSC-Szentlőrinc
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
BVSC, Iváncsa mehet fel
több mint 3 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
BVSC-Szentlőrinc
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 489 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
És ott volt a meccs Castagne lábában
zacknorb
Ja, bár érdekes lett volna, hogy úgy nyer meg egy meccset, ahol addig a csapata kapura se lőtt, az ellenfél meg 24-szer.
Megvan a Szarkák BL indulása. Most akkor (legalábbis a Sport szerint) jöhet Szoboszlai?
több mint 3 éve
És ott volt a meccs Castagne lábában
több mint 3 éve
Proxyi 236
Newcastle mindent is kihagy, elképesztő
Heisman nádor
80 perc alatt 0 lövés a Leichestertől. 83-17es labdabirtoklás.
Sixo
Lassan 90 perc alatt. Drogba szavaival élve:its a fucking disgrace.

Ezért is utáltam meg a focit.
több mint 3 éve
Newcastle mindent is kihagy, elképesztő
Heisman nádor
BL-hez nekik elég 1 pont, és még a Leicester is versenyben marad #nemmondtamsemmit
De nagyon látványos a dominancia