Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Az eheti Teljes Terjedelmet csak ajánlani tudom. Hegedős Henrik volt a vendég és az európai kupák végjátékában érdekelt csaptokról volt szó, erős 30 perces kezdés a Cityvel.Baumstark megint nyomja a City és Pep mosdató marhaságait, leszállhatna erről mert így nagyon képmutató amit mond.
open.spotify.com/episode/4rPVcL7UBHF09bqf85Eb4A
Sixo
több mint 3 éve
Szerintem ez sima áldozat hibáztatás, csak nem a minek ment oda, miért vett fel szoknyát helyett a miért nem maradt csendben és bizonyított a gyökereknek a pályán van.Vinicius nem jelent meg a Real edzésén. Carlo szerint nincs gond.Gáz ez az egész rasszista dolog, és jó lenne, ha komoly következményei lennének, de amit Vini csinál nekem már sok. Ilyenkor kéne felszívnia magát és a kövi meccsen egy hármassal elhallgattatni a sok gyökeret, nem hisztizni, mint egy gyerek.
Sixo
Komolyan lassan úgy vagyok vele, hogy menjen, ha ennyire akar.
roberto23
Ez már régen nem az a kor, hogy csendben kéne tűrni, hogy az alpári véglény kiéli magát míg neked nyelni kell a végtelenségig. Vinicius egyébként is sok tekintetben a preNeymarosodás fázisban van, azt kéne minnél hamarabb kiradírozni belőle de speciel ebbe a témába a VAR szobás csalások büntetésével és a retardált spanyol bírói kar tisztításával együtt bele kell állni.
több mint 3 éve
Anno a Kecskemét azért jutott fel az nb2-be, mert az Iváncsa nem vállalta a másodosztályt, mondjuk azóta ott is lett pénz bővenBVSC-SzentlőrincBVSC, Iváncsa mehet fel
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
középső mekkora derby lesz
bár a Spari az idei után lehet meg is érdemelne egy év NB3-as poklot
zacknorb
Egy órája megírtam a kommentet csak nem küldtem el 😊
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Vinicius nem jelent meg a Real edzésén. Carlo szerint nincs gond.Gáz ez az egész rasszista dolog, és jó lenne, ha komoly következményei lennének, de amit Vini csinál nekem már sok. Ilyenkor kéne felszívnia magát és a kövi meccsen egy hármassal elhallgattatni a sok gyökeret, nem hisztizni, mint egy gyerek.
Sixo
Komolyan lassan úgy vagyok vele, hogy menjen, ha ennyire akar.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Jobban megnézve a Kövesd harmadik gólját, Szappanos egyértelműen visszahúzza a kezét.valogatott teljesitmeny volt. meg is kapta a meghivot. Erdekes.
Ik?
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Jobban megnézve a Kövesd harmadik gólját, Szappanos egyértelműen visszahúzza a kezét.Ik?
több mint 3 éve
😆👍Elkezdték építeni az akksigyárat. 😀Iváncsa két éve is feljutott volba, de nem vállaltáj, helyettük ment fel a Kecsó. Mi változott?BVSC-SzentlőrincBVSC, Iváncsa mehet fel
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
zacknorb
warr_b
empty taxi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Elkezdték építeni az akksigyárat. 😀Iváncsa két éve is feljutott volba, de nem vállaltáj, helyettük ment fel a Kecsó. Mi változott?BVSC-SzentlőrincBVSC, Iváncsa mehet fel
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
zacknorb
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Az egyiket biztosan.Én úgy tudom,hogy mindhárom meccs időpontja 2023.05.28 17:30. Plusz a Fradi még pont ebben a sávban játszik,így gondolom egy meccset fog adni a háromból az M4+.BVSC-SzentlőrincRemelem adja majd oket az m4. Igazi fodball csemegek.
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
Kenny
több mint 3 éve
Vinicius nem jelent meg a Real edzésén. Carlo szerint nincs gond.
több mint 3 éve
BVSC-SzentlőrincRemelem adja majd oket az m4. Igazi fodball csemegek.
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
több mint 3 éve
Mondjuk szerintem ritka hülyén sikerült megoldani a dolgokat, mert az Iváncs, BVSC, Spari megnyerte az NB3-at. Értem én, hogy létszámcsökkentés, de az mekkora röhej lenne (pedig baranyaiként szurkolok annak), hogy 0 vereséggel, első helyen nem jut fel a BVSC, mert a Lőrinc kiveri őket az osztályozón.És ha már szóba került. Már leírtam, de egy előnye van ennek a 12 csapatos NB1-nek. Izgalmas, nem dőlhetsz hátra, a mostani bronzérmes volt, hogy kieső helyen volt! De tényleg mindenki volt szinte mindenhol (kivéve Fradi, Kecsó), de NB2-ben a 20 csapattal totál unalomba fulladt ott kb 10 csapatnak az egész tavasztól már. Fel nem jutnak, ki nem eshetnek, totál posvány az egész. Persze szar dolog, hogy nagyvárosok, régi nb1-es csapatok itt szenvednek, miközben mindenféle Fidesz csapatok meg az nb1-ben vannak.
több mint 3 éve
Iváncsa két éve is feljutott volba, de nem vállaltáj, helyettük ment fel a Kecsó. Mi változott?BVSC-SzentlőrincBVSC, Iváncsa mehet fel
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Egy egész jó Twitter thread videókkal h milyen edző is Nagelsmann:Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ignacio Iglesias Villanuevát azonnali hatállyal felmentették a munkavégzés alól. Ő volt a Valencia - Real meccs VAR játékvezetője.www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/la-liga-felmentettek-a-munkavegzes-a-valencia-real-meccs-var-jatekvezetojet-2958465
több mint 3 éve
Gyorsan felépült, másoknak tovább szokott tartani, bár ki tudja mikorra lesz játékra kész a gyengébbik Hernandez.🚨 Lucas Hernandez is back in Bayern Munich training for the first time since his cruciate ligament rupture in November 2022. 🔙🇫🇷 pic.twitter.com/gOROm2ib2Q
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) May 23, 2023
Szerkesztette: Sixo
több mint 3 éve
Az eheti Teljes Terjedelmet csak ajánlani tudom. Hegedős Henrik volt a vendég és az európai kupák végjátékában érdekelt csaptokról volt szó, erős 30 perces kezdés a Cityvel.open.spotify.com/episode/4rPVcL7UBHF09bqf85Eb4A
több mint 3 éve
BVSC-SzentlőrincBVSC, Iváncsa mehet fel
Veszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
JoeyPorter
több mint 3 éve
BVSC-SzentlőrincVeszprém-Nyíregyháza
Kozármisleny-Iváncsa
több mint 3 éve
És ott volt a meccs Castagne lábábanJa, bár érdekes lett volna, hogy úgy nyer meg egy meccset, ahol addig a csapata kapura se lőtt, az ellenfél meg 24-szer.
zacknorb
Megvan a Szarkák BL indulása. Most akkor (legalábbis a Sport szerint) jöhet Szoboszlai?
több mint 3 éve
És ott volt a meccs Castagne lábában
több mint 3 éve
Proxyi
236
Lassan 90 perc alatt. Drogba szavaival élve:its a fucking disgrace.Newcastle mindent is kihagy, elképesztő80 perc alatt 0 lövés a Leichestertől. 83-17es labdabirtoklás.
Heisman nádor
Sixo
Ezért is utáltam meg a focit.
több mint 3 éve
Newcastle mindent is kihagy, elképesztőBL-hez nekik elég 1 pont, és még a Leicester is versenyben marad #nemmondtamsemmit
Heisman nádor
De nagyon látványos a dominancia