Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Lol Retegui kezd az olasznál az angolok ellen xDMi van, szépítő gólt lőtt.
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
volt idő mikor még egy barátságos meccsért is felrohadtam pestre a másod osztálynak csúfolt formedvenyen. Ma azt se tudtam, hogy meccs van. Köszi Ner ❤️
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Egy öngóllal 😊ilyen remek meccsek, és arról nem esik szó, hogy Honduras megverte El Salvadort 1-0-ra a futballháború visszavágóján?Az így játszó St Kittset nehezem látom, hogy bár ki is megverje. Max egy csúcs formában lévő Njiva Rakotoharimalalaval felálló Madagascar.Gólkülönbség dönt azonos pontszámnál, úgyhogy elég lesz bármilyen arányban nyerniük St. Kitts-en. Persze nem lesz egyszerű.Mindjárt kezdődik a szentek csatája (Saint Martin - St. Kitts & Nevis) 😀St Kitts vezet, ha ezt behúzzák, nagyon nehéz dolga lesz Arubanak ha meg akarja nyerni innen a csoportot.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
hu.wikipedia.org/wiki/Futballháború
deyell
De az csak barátságos volt.
Akkor már a Fidzsi-Fidzsi U20 2-2 érdekesebb 😛

több mint 3 éve
Harry Panayiotou lőtt egyet, már 3-1 St. Kitts-nek...

több mint 3 éve
ilyen remek meccsek, és arról nem esik szó, hogy Honduras megverte El Salvadort 1-0-ra a futballháború visszavágóján?Az így játszó St Kittset nehezem látom, hogy bár ki is megverje. Max egy csúcs formában lévő Njiva Rakotoharimalalaval felálló Madagascar.Gólkülönbség dönt azonos pontszámnál, úgyhogy elég lesz bármilyen arányban nyerniük St. Kitts-en. Persze nem lesz egyszerű.Mindjárt kezdődik a szentek csatája (Saint Martin - St. Kitts & Nevis) 😀St Kitts vezet, ha ezt behúzzák, nagyon nehéz dolga lesz Arubanak ha meg akarja nyerni innen a csoportot.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
hu.wikipedia.org/wiki/Futballháború
built for this shit
több mint 3 éve
? 😊Jah és az érhető, hogy egy olyan Burkina Fasoi csapatból amit Fos Juniorsnak hívnak gyorsan menekülsz és hirtelen ezt találta.Ő érdekes egy eset. A thai bajnokságot még megértettem, de ez a szaúdi másodosztály nem tudom miért jó neki...Az így játszó St Kittset nehezem látom, hogy bár ki is megverje. Max egy csúcs formában lévő Njiva Rakotoharimalalaval felálló Madagascar.Gólkülönbség dönt azonos pontszámnál, úgyhogy elég lesz bármilyen arányban nyerniük St. Kitts-en. Persze nem lesz egyszerű.Mindjárt kezdődik a szentek csatája (Saint Martin - St. Kitts & Nevis) 😀St Kitts vezet, ha ezt behúzzák, nagyon nehéz dolga lesz Arubanak ha meg akarja nyerni innen a csoportot.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
Fosa Juniors van és az madagaszkári... 😀

több mint 3 éve
Lloyd Palun góljával vezet Gabon.Csak le kellett cserélni Alex Yowan Kevin Moucketou Moussoundat és egyből jött a gól.
warr_b
több mint 3 éve
Jah és az érhető, hogy egy olyan Burkina Fasoi csapatból amit Fos Juniorsnak hívnak gyorsan menekülsz és hirtelen ezt találta.Ő érdekes egy eset. A thai bajnokságot még megértettem, de ez a szaúdi másodosztály nem tudom miért jó neki...Az így játszó St Kittset nehezem látom, hogy bár ki is megverje. Max egy csúcs formában lévő Njiva Rakotoharimalalaval felálló Madagascar.Gólkülönbség dönt azonos pontszámnál, úgyhogy elég lesz bármilyen arányban nyerniük St. Kitts-en. Persze nem lesz egyszerű.Mindjárt kezdődik a szentek csatája (Saint Martin - St. Kitts & Nevis) 😀St Kitts vezet, ha ezt behúzzák, nagyon nehéz dolga lesz Arubanak ha meg akarja nyerni innen a csoportot.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 3 éve
Ő érdekes egy eset. A thai bajnokságot még megértettem, de ez a szaúdi másodosztály nem tudom miért jó neki...Az így játszó St Kittset nehezem látom, hogy bár ki is megverje. Max egy csúcs formában lévő Njiva Rakotoharimalalaval felálló Madagascar.Gólkülönbség dönt azonos pontszámnál, úgyhogy elég lesz bármilyen arányban nyerniük St. Kitts-en. Persze nem lesz egyszerű.Mindjárt kezdődik a szentek csatája (Saint Martin - St. Kitts & Nevis) 😀St Kitts vezet, ha ezt behúzzák, nagyon nehéz dolga lesz Arubanak ha meg akarja nyerni innen a csoportot.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 3 éve
Lloyd Palun góljával vezet Gabon.

több mint 3 éve
Ő érdekes egy eset. A thai bajnokságot még megértettem, de ez a szaúdi másodosztály nem tudom miért jó neki...Az így játszó St Kittset nehezem látom, hogy bár ki is megverje. Max egy csúcs formában lévő Njiva Rakotoharimalalaval felálló Madagascar.Gólkülönbség dönt azonos pontszámnál, úgyhogy elég lesz bármilyen arányban nyerniük St. Kitts-en. Persze nem lesz egyszerű.Mindjárt kezdődik a szentek csatája (Saint Martin - St. Kitts & Nevis) 😀St Kitts vezet, ha ezt behúzzák, nagyon nehéz dolga lesz Arubanak ha meg akarja nyerni innen a csoportot.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo

több mint 3 éve
még kapnak pár dugót és picsán is rúgják Mancinit
több mint 3 éve
az a ti problémátok 😀 azért egy válogatott, na 😀hogy a picsaba lehet a Fradi kezdojeben?Vécsei élete passzát adtaamúgy Vécsei szülei fizetnek Rossinak, hogy rakja be? mindig rácsodálkozom hogy a picsába lehet ott...
Heisman nádor
petey
Minden alkalommal felteszem ezt a kerdest😀
Kenny
több mint 3 éve
Rossi önként adja oda a bokáját ha ránéz Ferenczire.Az a baj én semMondjuk a tizi bemehetett volna a mix miattArra nem vennék mérget....
De a lényeg hogy Milos tudjon játszani hétfőn
zacknorb
ThundersNFL a Jobbágy
zacknorb
több mint 3 éve
Az a baj én semMondjuk a tizi bemehetett volna a mix miattArra nem vennék mérget....
zacknorb
ThundersNFL a Jobbágy
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Mondjuk a tizi bemehetett volna a mix miattArra nem vennék mérget....
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Mondjuk a tizi bemehetett volna a mix miattDe a lényeg hogy Milos tudjon játszani hétfőn
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Opera..Kő-papír-olló? Komolyan?Internet Explorer? 😀
Jaj gyerekek…
jobbágy#JC6
Bálesz
több mint 3 éve
Az így játszó St Kittset nehezem látom, hogy bár ki is megverje. Max egy csúcs formában lévő Njiva Rakotoharimalalaval felálló Madagascar.Gólkülönbség dönt azonos pontszámnál, úgyhogy elég lesz bármilyen arányban nyerniük St. Kitts-en. Persze nem lesz egyszerű.Mindjárt kezdődik a szentek csatája (Saint Martin - St. Kitts & Nevis) 😀St Kitts vezet, ha ezt behúzzák, nagyon nehéz dolga lesz Arubanak ha meg akarja nyerni innen a csoportot.
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 3 éve
Gólkülönbség dönt azonos pontszámnál, úgyhogy elég lesz bármilyen arányban nyerniük St. Kitts-en. Persze nem lesz egyszerű.Mindjárt kezdődik a szentek csatája (Saint Martin - St. Kitts & Nevis) 😀St Kitts vezet, ha ezt behúzzák, nagyon nehéz dolga lesz Arubanak ha meg akarja nyerni innen a csoportot.
warr_b
Sixo

több mint 3 éve
Kő-papír-olló? Komolyan?Internet Explorer? 😀
Jaj gyerekek…
jobbágy#JC6

több mint 3 éve
hogy a picsaba lehet a Fradi kezdojeben?Vécsei élete passzát adtaamúgy Vécsei szülei fizetnek Rossinak, hogy rakja be? mindig rácsodálkozom hogy a picsába lehet ott...
Heisman nádor
petey
Minden alkalommal felteszem ezt a kerdest😀