Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Beleolvasva itt-ott nem értem miért olyan optimisták a Fradisták, főleg elnézve a tavaszi formájukat...Veszítenivaló az égvilágon semmi, mondjuk itt már a csoportkör előtt sem adtak semmi esélyt még a 3. helyre sem a legtöbben.
NB2
több mint 3 éve
Beleolvasva itt-ott nem értem miért olyan optimisták a Fradisták, főleg elnézve a tavaszi formájukat...A tavaszi forma alapján kb tök mindegy, kit kaptunk volna, de az EL-re eddig mindig felszívta magát a csapat. És egy Leverkusen ellen azért több sansz van, mint egy ManU ellen pl.
NB2

több mint 3 éve
Az megvan h a Fiorentino - Braga meccsen a gólvonal technológia be jelzett h gol majd utána a VAR alapján meg vissza mondtak …Pedig bent volt a képek alapján (csak az összefoglalót láttam)
csebi

több mint 3 éve
Beleolvasva itt-ott nem értem miért olyan optimisták a Fradisták, főleg elnézve a tavaszi formájukat...Aki optimista rakja meg az FTCt továbbjutónak. Biztos befektetés ilyen gazdasági időkben, hiszen infláció felett hoz ~380%-kal (5.00 szorzó az FTC továbbjutás) 😀
NB2
több mint 3 éve
Az megvan h a Fiorentino - Braga meccsen a gólvonal technológia be jelzett h gol majd utána a VAR alapján meg vissza mondtak …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
én azt nem értem, hogy elöl úgyse megy semmi, de Boli és Bassey még csak esélyt se kap.Beleolvasva itt-ott nem értem miért olyan optimisták a Fradisták, főleg elnézve a tavaszi formájukat...Ezt én sem értem
NB2
csebi
több mint 3 éve
Beleolvasva itt-ott nem értem miért olyan optimisták a Fradisták, főleg elnézve a tavaszi formájukat...Ezt én sem értem
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Beleolvasva itt-ott nem értem miért olyan optimisták a Fradisták, főleg elnézve a tavaszi formájukat...
több mint 3 éve
két jegyet meg is vettem. Még nem voltam Puskásban, kiváncsi vagyok milyen a stadion. Remélem teltház lesz! 😊
több mint 3 éve
Leverkusent kapta a FradiHa itthon lennék akkor Wirtz és Xabi Alonso miatt is kimennek bkivel játszanának
Löfli
több mint 3 éve
Union Berlin - Union Saint-GilloiseSevilla - Fenerbache
Juventus - Freiburg
Leverkusen - Fradi
Sporting - Arsenal
MU - Betis
Roma - Real Sociedad
Shakhtar - Feyenoord

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Bayer Leverkusen-Fradi
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Leverkusent kapta a Fradi

Don't blink!
több mint 3 éve
Sergio Ramos leaves Spanish national team after speaking to the new coach De la Fuente 🚨🇪🇸 #Spain
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 23, 2023
“I believe that this journey deserved to end at my own choosing, not due to a question of age”.
“I envy & admire players like Messi, Modric and Pepe, it won’t be the same for me”. pic.twitter.com/msa49JoAuG
több mint 3 éve
Official, confirmed. Southampton have now released a statement to announce that “Rubén Sellés has been appointed as Men’s First Team Manager until the end of the 2022/23 season” ⚪️🔴🇪🇸 #SaintsFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 24, 2023
Spanish coach is gonna stay, as revealed earlier. pic.twitter.com/KiIvzNsQgW
több mint 3 éve
ez nem sértődöttség. Lewa elmondta, hogy azért igazol a Barcába, mert onnan nagyobb eséllyel lesz Aranylabdás. én csak örülök neki, hogy mostantól lényegében csak erre kell koncentrálnia.Nem baj Lewa legalább innentől tényleg gőzerővel koncentrálhat az AranylabdaraNem ertem ezt a sertodottseget. Prime eveit a Bayernben tolta. Meg akarta mutatni hogy mashol is elit.
csebi
Munchenben egyertelmuen fiatalitas volt a cel, itt meg no1 csatar.
Mindket felnek lehet felroni dolgokat szerintem abban a helyzetben.
Blevi
szerk.: btw: nem volt egyértelműen fiatalítás a cél. mi akartuk még, hogy maradjon Lewa, ő utasította el a szerződés hosszabbítási ajánlatainkat, sőt ő nyilatkozott úgy, hogy nem fog velünk hosszabbítani.
Szerkesztette: csebi
több mint 3 éve
Közben 10kor nyílik a jegyvásárlás a Szurkolói klubbnak az észtek elleni felkészülési és a bolgárok elleni EB selejtezőre.Utóbbin ugyebár a bérletesek miatt már fix félház van.
Viszont az MLSZ-t is utólérte az infláció, drágultak a jegyárak és MLSZ klubtagsá már nem -20% hanem csak -10%
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Nem baj Lewa legalább innentől tényleg gőzerővel koncentrálhat az AranylabdaraNem ertem ezt a sertodottseget. Prime eveit a Bayernben tolta. Meg akarta mutatni hogy mashol is elit.
csebi
Munchenben egyertelmuen fiatalitas volt a cel, itt meg no1 csatar.
Mindket felnek lehet felroni dolgokat szerintem abban a helyzetben.
több mint 3 éve
valahogy szurkoljuk ki, hogy a Shaktart kapja a Fradi, mert a többiek ellen sok esélyt nem látok.
built for this shit
több mint 3 éve
Nem baj Lewa legalább innentől tényleg gőzerővel koncentrálhat az Aranylabdara
több mint 3 éve
Kessie a sokadik sikertelen próbálkozás arra, hogy a középpályára a “törpék” közé jöjjön egy fizikálisabb játékos, helló Keita, Song - mind nagyon bevált.Xavinak sok munkaja lesz meg.Nem tudom, hogy Xavi mennyire tudja ezt megoldani. Törés nagyon jol játszott hétvégén, mégis állandóan Raphinha játszik, akinek ez túl sok. Hátul mindig jön a hiba tőle, elől meg semmi. Sebesség se rugótechnika. Kessie helyen meg inkább játszon valami saját nevelés, abból jó születhet…
Lehet bajnoksagra koncentralni.
Aggaszto az elcsapatok elleni produkcio.
Blevi
Klaci79
Tegnapi is agyig fel volt tolva, hogy ne zavarja a labda. A Milánóban kifejezetten jó teljesítményt nyújtott, Barca-ban pedig nagyon látszik, hogy nem érti a labdás játékot és mindig egy ütemmel lassabb.
Sokkal jobb lenne, ha Nico játszana helyette.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
hát de nem is az, hanem hogy a Shakhtar egy 119. perces öngóllal egyenlített 😀úristen a Rennes hogy esett ki baszki 😀😀Mai napi 2. 11es párbaja, 7 körben dőlt el. Spanod, Ugochukwu rontotta el.
Löfli
Sixo

Don't blink!
több mint 3 éve
Concacaf ligában is volt két 11es párbaj. Anderlechté elég simára sikeredett, 3at berúgtak, Ludogorets mind3at kihagyta.Más szóval eltört a Rúdugróléc?
Sixo
több mint 3 éve
Concacaf ligában is volt két 11es párbaj. Anderlechté elég simára sikeredett, 3at berúgtak, Ludogorets mind3at kihagyta.
több mint 3 éve
úristen a Rennes hogy esett ki baszki 😀😀Mai napi 2. 11es párbaja, 7 körben dőlt el. Spanod, Ugochukwu rontotta el.
Löfli