Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 171
Beleolvasva itt-ott nem értem miért olyan optimisták a Fradisták, főleg elnézve a tavaszi formájukat...
NB2
Veszítenivaló az égvilágon semmi, mondjuk itt már a csoportkör előtt sem adtak semmi esélyt még a 3. helyre sem a legtöbben.

több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 141 — Illegális gyakorló
Beleolvasva itt-ott nem értem miért olyan optimisták a Fradisták, főleg elnézve a tavaszi formájukat...
NB2
A tavaszi forma alapján kb tök mindegy, kit kaptunk volna, de az EL-re eddig mindig felszívta magát a csapat. És egy Leverkusen ellen azért több sansz van, mint egy ManU ellen pl.

több mint 3 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 141 — Illegális gyakorló
Az megvan h a Fiorentino - Braga meccsen a gólvonal technológia be jelzett h gol majd utána a VAR alapján meg vissza mondtak …
csebi
Pedig bent volt a képek alapján (csak az összefoglalót láttam)

több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 842
NB2
Aki optimista rakja meg az FTCt továbbjutónak. Biztos befektetés ilyen gazdasági időkben, hiszen infláció felett hoz ~380%-kal (5.00 szorzó az FTC továbbjutás) 😀
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 647 — Lucas Scott
Az megvan h a Fiorentino - Braga meccsen a gólvonal technológia be jelzett h gol majd utána a VAR alapján meg vissza mondtak …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 348
NB2
Ezt én sem értem
csebi
én azt nem értem, hogy elöl úgyse megy semmi, de Boli és Bassey még csak esélyt se kap.
több mint 3 éve
NB2
Ezt én sem értem

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 568 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 348
két jegyet meg is vettem. Még nem voltam Puskásban, kiváncsi vagyok milyen a stadion. Remélem teltház lesz! 😊
több mint 3 éve
Leverkusent kapta a Fradi
Löfli
Ha itthon lennék akkor Wirtz és Xabi Alonso miatt is kimennek bkivel játszanának

több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 969 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Union Berlin - Union Saint-Gilloise
Sevilla - Fenerbache
Juventus - Freiburg
Leverkusen - Fradi
Sporting - Arsenal
MU - Betis
Roma - Real Sociedad
Shakhtar - Feyenoord

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 016 — Kinek mit intézett a kormánya
Bayer Leverkusen-Fradi

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 969 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Leverkusent kapta a Fradi

Don't blink!
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 530 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Nem baj Lewa legalább innentől tényleg gőzerővel koncentrálhat az Aranylabdara
csebi
Nem ertem ezt a sertodottseget. Prime eveit a Bayernben tolta. Meg akarta mutatni hogy mashol is elit.

Munchenben egyertelmuen fiatalitas volt a cel, itt meg no1 csatar.

Mindket felnek lehet felroni dolgokat szerintem abban a helyzetben.
Blevi
ez nem sértődöttség. Lewa elmondta, hogy azért igazol a Barcába, mert onnan nagyobb eséllyel lesz Aranylabdás. én csak örülök neki, hogy mostantól lényegében csak erre kell koncentrálnia.
szerk.: btw: nem volt egyértelműen fiatalítás a cél. mi akartuk még, hogy maradjon Lewa, ő utasította el a szerződés hosszabbítási ajánlatainkat, sőt ő nyilatkozott úgy, hogy nem fog velünk hosszabbítani.

Szerkesztette: csebi

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 016 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben 10kor nyílik a jegyvásárlás a Szurkolói klubbnak az észtek elleni felkészülési és a bolgárok elleni EB selejtezőre.
Utóbbin ugyebár a bérletesek miatt már fix félház van.
Viszont az MLSZ-t is utólérte az infláció, drágultak a jegyárak és MLSZ klubtagsá már nem -20% hanem csak -10%

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Blevi 9 061 — Lions & Cowboys fan
csebi
Nem ertem ezt a sertodottseget. Prime eveit a Bayernben tolta. Meg akarta mutatni hogy mashol is elit.

Munchenben egyertelmuen fiatalitas volt a cel, itt meg no1 csatar.

Mindket felnek lehet felroni dolgokat szerintem abban a helyzetben.
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 657 — Sworn to the Dark
valahogy szurkoljuk ki, hogy a Shaktart kapja a Fradi, mert a többiek ellen sok esélyt nem látok.

built for this shit

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Sinisa New England Patriots 3 182 — Gràcies Pep!
Xavinak sok munkaja lesz meg.
Lehet bajnoksagra koncentralni.
Aggaszto az elcsapatok elleni produkcio.
Blevi
Nem tudom, hogy Xavi mennyire tudja ezt megoldani. Törés nagyon jol játszott hétvégén, mégis állandóan Raphinha játszik, akinek ez túl sok. Hátul mindig jön a hiba tőle, elől meg semmi. Sebesség se rugótechnika. Kessie helyen meg inkább játszon valami saját nevelés, abból jó születhet…
Klaci79
Kessie a sokadik sikertelen próbálkozás arra, hogy a középpályára a “törpék” közé jöjjön egy fizikálisabb játékos, helló Keita, Song - mind nagyon bevált.
Tegnapi is agyig fel volt tolva, hogy ne zavarja a labda. A Milánóban kifejezetten jó teljesítményt nyújtott, Barca-ban pedig nagyon látszik, hogy nem érti a labdás játékot és mindig egy ütemmel lassabb.
Sokkal jobb lenne, ha Nico játszana helyette.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 3 éve
úristen a Rennes hogy esett ki baszki 😀😀
Löfli
Mai napi 2. 11es párbaja, 7 körben dőlt el. Spanod, Ugochukwu rontotta el.
Sixo
hát de nem is az, hanem hogy a Shakhtar egy 119. perces öngóllal egyenlített 😀

Don't blink!
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 730 — Cowboys fan
Concacaf ligában is volt két 11es párbaj. Anderlechté elég simára sikeredett, 3at berúgtak, Ludogorets mind3at kihagyta.
Sixo
Más szóval eltört a Rúdugróléc?
több mint 3 éve
Concacaf ligában is volt két 11es párbaj. Anderlechté elég simára sikeredett, 3at berúgtak, Ludogorets mind3at kihagyta.

több mint 3 éve
úristen a Rennes hogy esett ki baszki 😀😀
Löfli
Mai napi 2. 11es párbaja, 7 körben dőlt el. Spanod, Ugochukwu rontotta el.