Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Lehet ez volt az oka amúgy 😊Ki is basztákmég akár igaza is lehetne, DEEgyedül Nagelsmannak kellett volna amúgy …
1. ronaldo nem csak neki másnak se kell, és nem igazán cáfol rá hogy tévedtek volna
2. a csapat jobban teljesít mint tavaly a bajnokságban
3. nyertek idén már trófeát
Negritis, a vajda
csebi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ki is basztákmég akár igaza is lehetne, DEEgyedül Nagelsmannak kellett volna amúgy …
1. ronaldo nem csak neki másnak se kell, és nem igazán cáfol rá hogy tévedtek volna
Negritis, a vajda
csebi
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 955
Luis Enrique sem lesz a Chelsea edzője.Jovore csak a pl van, szoval ezek az edzok nem mennek ilyen helyre.1ev mire talan bl el.ket ev mire talan nyernek vmit europaban.
Sixo
Pinyo meg szabd.
több mint 3 éve
még akár igaza is lehetne, DEEgyedül Nagelsmannak kellett volna amúgy …
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ebbül bezony Spurs leszEXCLUSIVE: Julian Nagelsmann has now withdrawn from the race to become the new Chelsea head coach — it looks like it’s his final decision. 🚨🔵 #CFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) April 21, 2023
German coach is said to be no longer available after multiple round of talks.
Nagelsmann was top candidate for the job. pic.twitter.com/vkU5zcxISH
több mint 3 éve
chelsea?Chelsea még csak frissen kezdett átmenni kreténbe MU-hoz képest, de igen, ott könnyen katasztrófa lehet ha így folytatják.
nba: knicks, kings, bulls
nfl: browns
Negritis, a vajda
Többi jogos. Ebből ami leginkább talán párhuzamba állítható Mu-val az a Knicks.
több mint 3 éve
Pár érdekes fun(nem) fact.chelsea?
Heti fizuk fontban. De Gea 375k, összehasonlításképp, Allison 150k, Ederson 100k.
Maguire 190k, Lindelöf 120k,> Ruben Dias 180k, Laporte 120k.
Sancho 350k, (A dortmundban 50k volt utolsó szezonban, ez azóta is totál mindfuck hogy hogy sikerült neki odaadni) > Haaland 375k, Bernardo Silva 150k, Foden 225k
Martial 250k > Mahrez 160k, Jesus 265k
Van de Beek és Fred 120k > Ödegaard 115k, Gündogan 140k.
Antony Ajaxban 20k-n volt, erre most 200k. Nincs folyamatosság, nincs lépcsőzetesség.
A pályán hozzá adott értékeket azt hiszem nem kell ecseteljem. Totál szét lett barmolva a bérstruktúra, így amíg ebből nem jönnek ki, nem fog csökkeni a diffi az élmezőnyhöz. Resell value a nullához konvergál emiatt is.
Mondjuk valahol nem csoda amikor egy bankár volt a "GM" 10 évig.
Az általam követett sportligákban, ilyen mértékű dillentantizmus/nem törődömség/félre menedzselés felső vezetés/tulajdonosi kör irányából egy circa 10 éves periódusra levetítve, szerintem példátlan, legalábbis nem sok "rivális" jut most hirtelen eszembe, akadnak de nem sok. HA van is, ott a brand/franchise nem top3 az adott ligában/globálisan, itt ezért bosszantó legfőképp.
esanders10
nba: knicks, kings, bulls
nfl: browns
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Pár érdekes fun(nem) fact.Heti fizuk fontban. De Gea 375k, összehasonlításképp, Allison 150k, Ederson 100k.
Maguire 190k, Lindelöf 120k,> Ruben Dias 180k, Laporte 120k.
Sancho 350k, (A dortmundban 50k volt utolsó szezonban, ez azóta is totál mindfuck hogy hogy sikerült neki odaadni) > Haaland 375k, Bernardo Silva 150k, Foden 225k
Martial 250k > Mahrez 160k, Jesus 265k
Van de Beek és Fred 120k > Ödegaard 115k, Gündogan 140k.
Antony Ajaxban 20k-n volt, erre most 200k. Nincs folyamatosság, nincs lépcsőzetesség.
A pályán hozzá adott értékeket azt hiszem nem kell ecseteljem. Totál szét lett barmolva a bérstruktúra, így amíg ebből nem jönnek ki, nem fog csökkeni a diffi az élmezőnyhöz. Resell value a nullához konvergál emiatt is.
Mondjuk valahol nem csoda amikor egy bankár volt a "GM" 10 évig.
Az általam követett sportligákban, ilyen mértékű dillentantizmus/nem törődömség/félre menedzselés felső vezetés/tulajdonosi kör irányából egy circa 10 éves periódusra levetítve, szerintem példátlan, legalábbis nem sok "rivális" jut most hirtelen eszembe, akadnak de nem sok. HA van is, ott a brand/franchise nem top3 az adott ligában/globálisan, itt ezért bosszantó legfőképp.
több mint 3 éve
nb1.hu/hir/a-kisvarda-mellett-az-ujpest-es-a-kecskemet-sem-kapott-elvonalbeli-licencet/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
még akár igaza is lehetne, DE1. ronaldo nem csak neki másnak se kell, és nem igazán cáfol rá hogy tévedtek volna
több mint 3 éve
Dear oh dear. What a humiliating shambles by United. And remember… this overrated clown Erik Ten Hag thought the smart play was to humiliate @Cristiano and force him out of the club… #chickens #home #roost pic.twitter.com/H4lb49Nvn5
— Piers Morgan (@piersmorgan) April 20, 2023
több mint 3 éve
Emlékeim szerint ő csak Hamburgban remekelt, de semmit nem ért el, de a Realnál és Spursnél sem volt húzóember, ellentétben pl a válogatottal.Vagy egy Rafael van der VaartŐ meg Ibra a szinte. Nyilván a 93-95-ös csapat komplett kivétel, de ezt ink mostanában értettem.Nekem rémlik vmi Christian Eriksen...
Willie Parker
empty taxi
Sixo
több mint 3 éve
Vagy egy Rafael van der VaartŐ meg Ibra a szinte. Nyilván a 93-95-ös csapat komplett kivétel, de ezt ink mostanában értettem.Nekem rémlik vmi Christian Eriksen...
Willie Parker
empty taxi
több mint 3 éve
jah ok, aszittem hogy szokásos itthoni futball slepprerájuk gondoltama jegyek jelentős részét húzza be az uefawww.mlsz.hu/hir/indul-a-jegyertekesites-a-budapesti-el-dontorea többi a sleppé
Mondjuk hogy miért csak 47ezret adnak el jó kérdés
zacknorb
peach
Negritis, a vajda
peach
több mint 3 éve
rájuk gondoltama jegyek jelentős részét húzza be az uefawww.mlsz.hu/hir/indul-a-jegyertekesites-a-budapesti-el-dontorea többi a sleppé
zacknorb
peach
Negritis, a vajda
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
a jegyek jelentős részét húzza be az uefawww.mlsz.hu/hir/indul-a-jegyertekesites-a-budapesti-el-dontorea többi a sleppé
zacknorb
peach
több mint 3 éve
www.mlsz.hu/hir/indul-a-jegyertekesites-a-budapesti-el-dontorea többi a sleppé
zacknorb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
www.mlsz.hu/hir/indul-a-jegyertekesites-a-budapesti-el-dontoreMondjuk hogy miért csak 47ezret adnak el jó kérdés
több mint 3 éve
Persze hogy van egy-egy jó. Felsoroltam kb tíz rosszatŐ meg Ibra a szinte. Nyilván a 93-95-ös csapat komplett kivétel, de ezt ink mostanában értettem.Nekem rémlik vmi Christian Eriksen...
Willie Parker
empty taxi
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-a-bayern-szurkoloi-a-vezetosegnek-uzentek-a-city-elleni-meccsen-2952313egyre tobb forras ir arrol, hogy nagyon komolyan inog Kahn alatt a szek. ami ertheto, mert vegulis o engedelyezi ezt az amokfutast, amit Salihamidzic csinal, de nem hiszem, hogy ez lenne a megoldas.
warr_b
több mint 3 éve
Ő meg Ibra a szinte. Nyilván a 93-95-ös csapat komplett kivétel, de ezt ink mostanában értettem.Nekem rémlik vmi Christian Eriksen...
Willie Parker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-a-bayern-szurkoloi-a-vezetosegnek-uzentek-a-city-elleni-meccsen-2952313

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Milánói párharc elé:www.youtube.com/watch?v=1SjY56OOwzg
www.youtube.com/watch?v=ezS_0Vm00U8
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil