Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
legalja, igazi katasztrófaturizmus minden meccs, amit nézek 😀én nem si szivesen nézek már semmit
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
legalja, igazi katasztrófaturizmus minden meccs, amit nézek 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Amíg Potter az edző simán lehet tenni a Chelsea ellen. Súlytalan a csapat. Gólt se bírnak szerezni, cserébe hátul is szarok.
több mint 3 éve
Romero-nak free pass-t adott mára a bíró, nézzük eltöri e valakinek a lábát...
több mint 3 éve
Annyira élvezem minden meccsüket, ha szarul is játszanak, hogy hihetetlen.KECSKEMÉTTTTTTTCsodás feel good story az övék. Csak legyen egy normális stadionjuk.
jobbágy#JC6
iktriad
Egy NERmentes csapat, tele szívvel-lélekkel játszó játékosokkal, stadion nélkül, szinte nulla büdzsével, egy végtelenül szimpatikus tanárral a kispadon, valami fantasztikus. Kispasszos a játék, csúsznak-másznak, küzdenek, lelkesek, akarnak, plusz 90%-ban magyarok.. ezt kellene megfilmesíteni Rákay-nak, nem egy olyan sztorit, ami több száz évvel ezelőtt volt és a fele sem igaz…
Kecskemét ❤️
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
A bíró az kajak a wc re szaladt ki a hátsóját fogva a Chelsea meccsen?😁

több mint 3 éve
Fú de gyenge ez a a Chelsea.Okés hogy ilyen költések után nem azonnal alakul ki a tökéletes összhang,de itt olyan mintha meccsről meccsre rosszabbak lennének

több mint 3 éve
érdekesebb bajnokságokban is folyik a küzdelem...pl kikapott a DVTK Barcikán
több mint 3 éve
KECSKEMÉTTTTTTTCsodás feel good story az övék. Csak legyen egy normális stadionjuk.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Az Újpest majdnem meglógott a kiesőzónában.
több mint 3 éve
KECSKEMÉTTTTTTT
több mint 3 éve
120 millióért felszabadítani középre
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
NiceElőre látom, hogy a Chelsea pont ellenünk fogja összeszedni magát.mivel a full tehetségtelen Skipp játszik, nincs sok reményem
Sixo
Klaci79
több mint 3 éve
ja nem, amúgy ez nálam is piros 😀 de én jól jártam ezzel a döntéssel, én csak élvezem a roncsderbit 😀Ez igaz, de akkor kicsit ütni lehet, csak nagyot nem? Tudtam, hogy ez lesz a rákfenéje az egésznek, hogy nem lehet majd egyértelműen tudni melyik ütés piros, melyik sárga…Ez a spori a spurs meccsen egy vicc. Casemirot kiallitottak var alapjan multkor, mert nyakon fogta az egyiket. Most meg ziyech lebasz egy jobb horgost royalnak es var alapjan visszavonjak neki a pirosat... 😀azért az nem volt jobb horgos, inkább csak egy csicskalángos 😀
Duff
Löfli
Klaci79

Don't blink!
több mint 3 éve
Ha jól láttam Langlé is kiosztott neki egy ugyanolyat, de ha nem is ő volt, Ziyech is kapott a nyakára egyetEz a spori a spurs meccsen egy vicc. Casemirot kiallitottak var alapjan multkor, mert nyakon fogta az egyiket. Most meg ziyech lebasz egy jobb horgost royalnak es var alapjan visszavonjak neki a pirosat... 😀azért az nem volt jobb horgos, inkább csak egy csicskalángos 😀
Duff
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Ez igaz, de akkor kicsit ütni lehet, csak nagyot nem? Tudtam, hogy ez lesz a rákfenéje az egésznek, hogy nem lehet majd egyértelműen tudni melyik ütés piros, melyik sárga…Ez a spori a spurs meccsen egy vicc. Casemirot kiallitottak var alapjan multkor, mert nyakon fogta az egyiket. Most meg ziyech lebasz egy jobb horgost royalnak es var alapjan visszavonjak neki a pirosat... 😀azért az nem volt jobb horgos, inkább csak egy csicskalángos 😀
Duff
Löfli
több mint 3 éve
Ez a spori a spurs meccsen egy vicc. Casemirot kiallitottak var alapjan multkor, mert nyakon fogta az egyiket. Most meg ziyech lebasz egy jobb horgost royalnak es var alapjan visszavonjak neki a pirosat... 😀azért az nem volt jobb horgos, inkább csak egy csicskalángos 😀
Duff

Don't blink!
több mint 3 éve
Ez a spori a spurs meccsen egy vicc. Casemirot kiallitottak var alapjan multkor, mert nyakon fogta az egyiket. Most meg ziyech lebasz egy jobb horgost royalnak es var alapjan visszavonjak neki a pirosat... 😀
több mint 3 éve
Emerson is mekkora hányinger játékos, hátulról támad, aztán kidől mint a fa
több mint 3 éve
Ez a bíró geccc.😂😂😂😂😂
több mint 3 éve
Zijes de okos vagy 😀 mondjuk ez a bíró is okos, hogy eddig nem osztott lapot, bőven ment már a hentelés korábban is

Don't blink!
több mint 3 éve
Pedro Porro-t sem kérte Conte, mint Spence-t, vagy miért ragaszkodik Emersonhoz??bármennyire is hülyén hangzik, de az utóbbi időben jól teljesít Emerson....ez így leírva borzalmas...
Tony Adams
több mint 3 éve
Pedro Porro-t sem kérte Conte, mint Spence-t, vagy miért ragaszkodik Emersonhoz??
több mint 3 éve
Előre látom, hogy a Chelsea pont ellenünk fogja összeszedni magát.mivel a full tehetségtelen Skipp játszik, nincs sok reményem
Sixo
több mint 3 éve
kezdődhet a super sunday, idegenben jó az x 😀

Don't blink!