Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
A gyereket aki a NLD-n rúgó mozdulatot tett Ramsdale irányába, eltiltották 4 évre minden sport rendezvénytől és 1 év community order-re ítélték ami nem tudom mi, talán közmunka ?
több mint 3 éve
Zinedine Zidane: “Now I have time… but I don't know for how long. I know I want to coach again”, he said during Alpine F1 event. 🇫🇷 #Zidane
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 17, 2023
“Maybe I will have time until June, but things can go very fast — for sure, to resume coaching remains my desire”. pic.twitter.com/7cqIBfgQgQ
több mint 3 éve
Mekkora meccs a Leverkusen - MonacoXabi Alonso nem gyengén jó edző.
jobbágy#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Plusz nézd meg, hogy egyáltalán van-e még, ahova vennél, mert amúgy marad a másodlagos piacmeccsjegy.fradi.hu/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Off:Szurkolói kártya legyen mindenképpen, anélkül csak a VIP játszik bajnokin is.
Mivel teljesen vakon vagyok a témában, de szeretnék felkészülni egy esetleges Fradi-MU meccs jegyvételére, ezért kérdezném tőletek, hogy hol érdemes majd nézelődnöm és mi az amire figyelnem kell, ha nem akarok róla lemaradni? Köszi
dugo93
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Off:Mivel teljesen vakon vagyok a témában, de szeretnék felkészülni egy esetleges Fradi-MU meccs jegyvételére, ezért kérdezném tőletek, hogy hol érdemes majd nézelődnöm és mi az amire figyelnem kell, ha nem akarok róla lemaradni? Köszi
több mint 3 éve
Azért az szép lesz, mikor a Monaco újra a fradit kapja majd a következő fordulóban. Csúnya lehetne most már…Én egy Shakthar/Sevilla/Sporting(Midtjylland) kombónak örülnék
ozibozi
De az Union ellen lenne a legnehezebb, mert egyik csapat se akarná a labdát
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Azért az szép lesz, mikor a Monaco újra a fradit kapja majd a következő fordulóban. Csúnya lehetne most már…
több mint 3 éve
Mekkora meccs a Leverkusen - Monaco
több mint 3 éve
Ezt a vak bírót ki küldte európai kupa meccsre. Ez fix bunda ... ez hogy a szent égben nem 11es.
több mint 3 éve
Ez vicc, a Juve térfelén nem volt eddig a Nantes. Erre egy 11es helyett kontra, majd egyből jön az egyenlítés ... 2 perccel később Chiesa lövése meg 2 belső kapufáról a kapus kezébe landol.
több mint 3 éve
Portanova 6 évet kapott hasonlóért 2 hónapjasportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/labdarugas-dani-alves-szexualis-zaklatas/2023020909464424954
több mint 3 éve
Fájó látni, hogy a francia 13.nál játszik a 3 éve még BL döntőt játszó Sissoko.
több mint 3 éve
Di Maria 2. legjobb argentin játékos ever La Joya után. Amikor egészséges nem látsz nála jobbat a pályán. Egészen elképesztő, hogy milyen passz folyosókat lát meg.
több mint 3 éve
#Trabzonspor 🤍 pic.twitter.com/Ez4bHWbQPt
— 𝙶𝙸̇𝚉𝙴𝙼 🤍 (@GZM__7) February 16, 2023
több mint 3 éve
Gera Zoli mindenhol szakértő? Tegnap még a Spíleren volt, ma meg Emnétyen.
több mint 3 éve
De jó meccs volt ez a Barca-MU. Kár, hogy már nem számít az idegenben lőtt gól 😀
több mint 3 éve
Jah,hogy Casemiro rúgta a belső kapuját, nem is vettem észre élőben.
több mint 3 éve
Azert a Spurs és a Milan játékosai remélem nézik a meccset és marhán felértékelik magukban, hogy Ők a BLben "bohóckodhattak" tegnap egyet!Ma mind2 csapat BL helyen áll az adott bajnokságban, a keddi meccsen meg egyik sem.
Ehhez a meccshez képest az egy osztállyal lejjebb volt...
nagir