Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
nem visszalepes. fikagepek vagyunkSzomorú sztori az egész.
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-senko-zsombor-a-legkevesbe-sem-tartja-visszalepesnek-a-dvtk-t-2932919
YoungZeeZee
" A Juventusnál védő kapus" Ő a Juve utánpótlásában védett. Nagyon nem mindegy, ez is megint egy hülye újságírói hozzáállás.
Másrészt egy 19 éves kapus hogy adhatja fel?? Neki játszania, védeni KELL. Pont a kapus poszt az, ahol nem gyakori hogy felsőbb szinten 19 éves rendszeres kezdő legyen valaki. Ha játszani akart volna, miért nem ment le fél évre a Serie C-be védeni? A Juve kapcsolataival tuti megoldották volna.
Szerintem szimplán csak rájött, hogy egy átlagos válogatott összetartáson kb ő keresi a legkevesebbet a keretben, és a pénzt választotta.
több mint 3 éve
nem visszalepes. fikagepek vagyunk“A tartalékcsapatnál vérmesebb közeg volt, leszedték a fejem egy rossz passz vagy hiba után, itt azonban jobb a légkör.”
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-senko-zsombor-a-legkevesbe-sem-tartja-visszalepesnek-a-dvtk-t-2932919
YoungZeeZee
Na jó 😃 ez annyira magas labda..
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 656
nem visszalepes. fikagepek vagyunkwww.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-senko-zsombor-a-legkevesbe-sem-tartja-visszalepesnek-a-dvtk-t-2932919
több mint 3 éve
Nem az volt ,hogy a brazilok ilyenkor fetrengeni szoktak? 2 sárgából indulunkStop that, Antony 🥶 pic.twitter.com/e3IspJbd5e
— ESPN FC (@ESPNFC) January 6, 2023
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 656
Nekem vialli semleges volt.meg kisebb voltam mikor a csucson volt.Jo.a bl gyozelemre emlekszem..
Mikor meglattam a hirt rola egy pillanatra elgindolkodtam...
Prior to today's training session, Jose Mourinho, his coaching staff and players took a moment to pay tribute to the late Gianluca Vialli. 🕊️
— AS Roma English (@ASRomaEN) January 6, 2023
#ASRoma pic.twitter.com/ndlpo8CL4k
több mint 3 éve
Állitólag Mudrykért a Chelsea kifizetné a 85 milliót. Az Arsenal nem (két ajánlatot tettek, és egyelõre Felix megszerzése lehet fontosabb). Mudryk inkább az ágyúsokhoz menne. De van az a pénz. A Saktyor enged az árból egy pontig(?), ha Mudryk inkább az Arsenalt preferálja mégis.Zahán én is komolyan elmerengtem, ő talán el is fogadna egy kvázi 12. ember szerepet.
Zaha már nem egyszemélyes gólfelelõs Vieira szerint, szal eladó, ha komoly ajánlatot kapnak.
ulpianus
Engem viszont jelenleg Smith-Rowe érdekel a legjobban, valahogy játéklehetőséget kell találni a srácnak, túl nagy érték ő ahhoz hogy a pad végén porosodjon. Lassan túl lesz ezen az ágyék-sérülés mizérián, remélem Arteta használni fogja.
Mudryk még továbbra is tetszene, és igen, krvadárga lesz.Remélem Zincsnko kampányol a srácnál, ha már a nője elég nyíltan csinálja:
Mykhailo Mudryk confirms to Vlada Zinchenko that he will be upset if a transfer doesn't take place this January. 🤩🤩
— Gooner (@goonerforeverr) January 2, 2023
pic.twitter.com/1aqyySRb1i
több mint 3 éve
Állitólag Mudrykért a Chelsea kifizetné a 85 milliót. Az Arsenal nem (két ajánlatot tettek, és egyelõre Felix megszerzése lehet fontosabb). Mudryk inkább az ágyúsokhoz menne. De van az a pénz. A Saktyor enged az árból egy pontig(?), ha Mudryk inkább az Arsenalt preferálja mégis.Zaha már nem egyszemélyes gólfelelõs Vieira szerint, szal eladó, ha komoly ajánlatot kapnak.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Di Matteon, Zolan és Viallin kívül volt még olasz akkoriban a Chelseaben?96-98-ig ők hárman, aztán jött egy noname védő Percassi, majd még Casiraghi és Dalla Bona, aztán Cudicini, és Panucci de akkor már Vialli edző volt. Aztán jött egy rövid Rix átmenettel a Ranieri korszak.
Szokol
több mint 3 éve
Szakik gondolom még nem vették észre, hogy Konaté sem az a betonbiztos hátvéd, cserébe Gomez sem bírta levetkőzni hosszú évek alatt sem a meccsenkénti egy-két agyfasz megmozdulását.Szakik még a sérül előtt is mondták, hogy ha így folytatja akkor 1-2 meccs és jöhet a Gomez - Konate páros kora, mert kritikán aluli amit csinál.Ahogy játszott a Brentford ellen annyira nem hiányzik, nincs túl nagy formában!Van Dijk egy hónap offMás sem hiányzott a csapatnak, kb. végleg le is húzhatjuk ezt a szezont a WC-n.
NB2
Mikey
RIP Vialli, óriási küzdő volt, a pályán, és az életben is!
Stoki
Sixo
több mint 3 éve
Viszont van egy üveg Gomez, egy üveg Konate és egy még üvegebb Matip a keretben, na meg Phillips. Ő nem üveg, de nem is top6 szint.Van Dijk egy hónap offAhogy játszott a Brentford ellen annyira nem hiányzik, nincs túl nagy formában!
NB2
Stoki
Márpedig előbb-utóbb jönnek mahd a sérülések ott is.
több mint 3 éve
Szakik még a sérül előtt is mondták, hogy ha így folytatja akkor 1-2 meccs és jöhet a Gomez - Konate páros kora, mert kritikán aluli amit csinál.Ahogy játszott a Brentford ellen annyira nem hiányzik, nincs túl nagy formában!Van Dijk egy hónap offMás sem hiányzott a csapatnak, kb. végleg le is húzhatjuk ezt a szezont a WC-n.
NB2
Mikey
Stoki
több mint 3 éve
Di Matteon, Zolan és Viallin kívül volt még olasz akkoriban a Chelseaben?
több mint 3 éve
Ahogy játszott a Brentford ellen annyira nem hiányzik, nincs túl nagy formában!Van Dijk egy hónap offMás sem hiányzott a csapatnak, kb. végleg le is húzhatjuk ezt a szezont a WC-n.
NB2
Mikey
több mint 3 éve
rápihenünk a BL-reVan Dijk egy hónap offMás sem hiányzott a csapatnak, kb. végleg le is húzhatjuk ezt a szezont a WC-n.
NB2
Mikey
több mint 3 éve
Van Dijk egy hónap offMás sem hiányzott a csapatnak, kb. végleg le is húzhatjuk ezt a szezont a WC-n.
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Van Dijk egy hónap off
több mint 3 éve
Pedig vagy 23-ban kell kifizetni, vagy már nem lesz elérhető.Kemény, hogy állítólag 120at is kifizetne a Real Gvardiolért. A Chelsea 80as ajánlatát már visszalökte a Leipzig. Kiwiort,a Spezia hátvédjét nézték ki a helyére a lipcseiek, remélem nem jön össze, mert a Juvének is ő most az elsőszámű középhátvéd kiszemeltje.Idén hülyeség lenne, mert van 3 klasszis a poszton, akik bőven megoldják ezt.
Sixo
2024-ről volt szó inkább, mert idén Bellinghem lesz a fő célpont
FLZOLI
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Samp FB oldalán van egy 2,5perces megemlékező videó Vialliról.Zseniális felvételek.
több mint 3 éve
Kemény, hogy állítólag 120at is kifizetne a Real Gvardiolért. A Chelsea 80as ajánlatát már visszalökte a Leipzig. Kiwiort,a Spezia hátvédjét nézték ki a helyére a lipcseiek, remélem nem jön össze, mert a Juvének is ő most az elsőszámű középhátvéd kiszemeltje.Idén hülyeség lenne, mert van 3 klasszis a poszton, akik bőven megoldják ezt.
Sixo
2024-ről volt szó inkább, mert idén Bellinghem lesz a fő célpont
több mint 3 éve
Kemény, hogy állítólag 120at is kifizetne a Real Gvardiolért. A Chelsea 80as ajánlatát már visszalökte a Leipzig. Kiwiort,a Spezia hátvédjét nézték ki a helyére a lipcseiek, remélem nem jön össze, mert a Juvének is ő most az elsőszámű középhátvéd kiszemeltje.
több mint 3 éve
Én még a Sampból válogattam be a gombfociválogatottamba, és Basler mellett ő volt az egyetlen, aki bekerülése után mindvégig megmaradt, amíg csak összejártunk gombfocizni. Sőt, bár én védőként leginkább a messziről nagy gólokat lövő védőket kedveltem, ő lett a csapatkapitányom, amikor Bryan Robson "kiöregedett".Játszott együtt nálam kétcsatáros felállásban Bergkamppal, Overmarssal, Ali Daeiel, Kirstennel, Litmanennel, de sose cserélődött le, állandósága, stabil helye miatt ő volt a gombfoci-időszakom abszolút gólkirálya, minden statisztikámban ő lőtte a legtöbb gólt, úgyhogy én is saját halottamnak tekintem.
több mint 3 éve
Már nem emlékszem pontosan, de ezerintem nekem Ő volt az első kedvenc focistám. Akkor már a Juventusban játszott és fantasztikus párost alkotott Ravanellivel.
több mint 3 éve
Fantasztikus játékos, szimpatikus ember. Szörnyű.🥺
több mint 3 éve
Meghalt Vialli. 😕R I.P.
Legenda.
Bazzani
Nagy játékos volt...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞