Soccer

41 feliratkozó

több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 511
Pár éve vagy tavaly v kor a Real szopott így, mikor egy 60-70 éves kapus védte ki a szemüket is, majd a hosszabbításban egy másik nyugger nyomott nekik még egyet vagy még talán gólpasszt is.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 004 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mekkora király már ez az InterCity vagy bárhogy is hívják. Le a kalappal!
3x egyenlő?
ozibozi
Szerintem nálunk nèhányan tipmixültek 🥴🤔(már 5 hónap óta folyamatosan)🙈🤪
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 21 511
Mekkora király már ez az InterCity vagy bárhogy is hívják. Le a kalappal!
3x egyenlő?

Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 004 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az meg azèrt komoly sebesség mèg Dembelètől is, hogy gyorsabb mint egy Intercity 🥴😜
több mint 3 éve
Azèrt zseni ez a pali 🤪🥳 többet èrdemelne, mint itt nálunk "vegetál" de azért nem bánnám ha esetleg "visszanőne" hozzá a csapat 😊
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 021 — Kinek mit intézett a kormánya

Oké, a grúzok se normálisak,, Kvara óvszer

news.italy24.press/local/303215.html

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 531 — LIGHTS OUT!
Rendesen 0ba lett rakva ez a Cremonese ...

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 859 — Colts Fan
Ma este Inter-Barca szuperrangadó!!!
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 630

Sixo
A pillanat, amikor rájött, hogy átbaszták.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Mudrykot el akarja vinni előlünk a Chelsea… így pedig nem is biztos hogy jön szélső, ami fájhat főleg ESR felépüléséig.
Heisman nádor
100 milláért vigyék. Vicc az ár amit a Shaktar kér, 21 éves a gyerek, semmi egetrengetőt nem tett le az asztalra.
Persze értem én, hogy evés közben jön meg az étvágy és kurva jó lenne ha a bajnoki címért mennénk, de a realitás még mindig az, hogy legyen meg a BL. Ez szerintem már meglesz, ez volt a terv szezon előtt. Haladni kell a tervezett úton, eddig nagyon okosan igazoltak Edu-ék.
Sebii
A Shaktar előre megmondta, hogy ők Grealish és Anthony köré mérik az árát. A piac felnyomta az árakat, ez az eredménye. A Chelsea pedig presztízs csinál ebből is, vihetik, kicsit Lisandro Martinez feelingem van, beelőztek, és ráígérnek, hát vigyék, ennyit nem ér talán.
Egy Pedro Neto talán reálisabb üzlet lenne 50 M körül, csak sajna ő sérült, pedig őt is nagyon kedvelem.
több mint 3 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 023
Mudrykot el akarja vinni előlünk a Chelsea… így pedig nem is biztos hogy jön szélső, ami fájhat főleg ESR felépüléséig.
Heisman nádor
100 milláért vigyék. Vicc az ár amit a Shaktar kér, 21 éves a gyerek, semmi egetrengetőt nem tett le az asztalra.
Persze értem én, hogy evés közben jön meg az étvágy és kurva jó lenne ha a bajnoki címért mennénk, de a realitás még mindig az, hogy legyen meg a BL. Ez szerintem már meglesz, ez volt a terv szezon előtt. Haladni kell a tervezett úton, eddig nagyon okosan igazoltak Edu-ék.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 857 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ne Filkorozzuk el Senkót. A Juve 3. számú csapatában, az U19es Primaveraban védett tavaly, idén hozták fel az U23as Next Gen-ben, ahol volt 4 meccse, amin 6 gólt kapott. Nem érzem, hogy a Juve 3. számú csapatában nyújtott teljesítmény reveláns lenne. A csapatnak mindig is szar akadémiája volt, innen nem jöttek ki Baserik, Costacurták meg Maldinik. A Juve legjobb akadémiai rendszerből jövő játékosa az kb Marchisio volt. Mindig is a már befutott nagyobb nevű játékosok megvétele volt klub profilja, nem a fiatalok nevelése. Értem én, hogy a világ legjobb csapatának utánpótlásában játszott pár évet, jól hangzik, de kezeljük a helyén.
Persze megértem, hogy NB2 nem legjobb továbblépés, de úgy érezte valahova menni kell, ahol kap meccseket, ezt találták neki. Lehet ilyen korban ott van a helye, lesz még esélye továbbmenni ha van neki feljebb, de csak azért mert milyen csapat akadémiáján játszott ne kiáltsuk ki egyből a következő Grosicsnak.
Sixo
Marchisio és Giovinco generációja óta talán Kean az első, aki vállalható számú meccset kap az első csapatnál. Meg most Miretti, de őt hagyjuk, annyira túlértékelt h csak na.
több mint 3 éve
Ne Filkorozzuk el Senkót. A Juve 3. számú csapatában, az U19es Primaveraban védett tavaly, idén hozták fel az U23as Next Gen-ben, ahol volt 4 meccse, amin 6 gólt kapott. Nem érzem, hogy a Juve 3. számú csapatában nyújtott teljesítmény reveláns lenne. A csapatnak mindig is szar akadémiája volt, innen nem jöttek ki Baserik, Costacurták meg Maldinik. A Juve legjobb akadémiai rendszerből jövő játékosa az kb Marchisio volt. Mindig is a már befutott nagyobb nevű játékosok megvétele volt klub profilja, nem a fiatalok nevelése. Értem én, hogy a világ legjobb csapatának utánpótlásában játszott pár évet, jól hangzik, de kezeljük a helyén.
Persze megértem, hogy NB2 nem legjobb továbblépés, de úgy érezte valahova menni kell, ahol kap meccseket, ezt találták neki. Lehet ilyen korban ott van a helye, lesz még esélye továbbmenni ha van neki feljebb, de csak azért mert milyen csapat akadémiáján játszott ne kiáltsuk ki egyből a következő Grosicsnak.

több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 624 — I like the Texans, I like who we are
Komolyan mondom vicc bazzeg...
Juventus -> DVTK... grtaula neked is!

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-buffontol-es-szczesnytol-tanult-most-a-dvtk-hoz-igazolt-2932359
jobbágy#JC6
Itt sem az szamitott h bl gyoztes legyen....motivacio 0 .penz lesz.
YoungZeeZee
Pedig úgy tűnt jól halad. A juvenak nyilvánvalóan nem kellett. Ő meg azt mondja fejlődni akar. Hogyne nb2ben. Nagyon hamar véget ért neki a történet.
Itt a nagy kapus nemzet. Top ligaban összesen van egy sérült kapusunk aki ki tudja visszakerül e még a kezdobe.
Nemes samu09
Sok esélye nem lett volna, amíg Csöcsnyi és Perin is előtte van + újabb kapust is keres a Dzsuve, de fiatal olaszokat inkább.
Beki
Teny.de azert a juve up-bol nb2 kicsit eros.illetve lehet csak ennyit tud.
YoungZeeZee
Szerintem jó kapus, olasz haverom látta játszani is, óriási potenciál volt benne és elég régóta ott volt, lépkedett felfelé. Az utóbbi másfél évben elég nagy hype is volt körülötte. Annyi munkát és alázatot tett bele, hogy utána az NB2-es Dióban láttak nagy potenciált? Innen is látszik, hogy neki aztán vajmi kevés beleszólása van, itt már az ügynökök a főnökök… nem értem tényleg, a kultúra, a nyelv, ha nem is a Juve, sok jó csapat van, biztos hogy magasabb szinten tudott volna játszani, mint az NB2… a nyilatkozata meg vicc, de hagyjuk is, újabb tehetség a süllyesztőben. Sajnos.
jobbágy#JC6
Így van. Egy juve utánpótlásban, ahol minden korosztályban kezdő vagy, a youth leaugeben is, csak kinéz egy olasz alsó házi vagy championship vagy bundás 2 csapat. Itt a manager megkérdezte, mit akar, Zsombi meg mondta sima első számú sok pénzzel. Ezek szerint csak az nb2ben adták ezt meg neki. Pedig van nb1 és csapat is ahova kellene egy jó kapus.
És nem hiszem el hogy ne lett volna egy top ligás csapat aki lerakott elé egy tervet, aminek a vége ha a úgy fejlődik ahogy várjak, hogy up-ból/csere kapusból első számú vagy eladják olyan csapatnak ahol számolnak vele.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 021 — Kinek mit intézett a kormánya
Oké, hogy Milos egy erősebb szint volt talán, de csak az AZ-be tudott igazolni. Valami ilyen szint (belga 1 akár,vagy valami portugál kis/középcsapat) simán lett volna benne, de nem egy NB2, Diósgyőr.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 146

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-buffontol-es-szczesnytol-tanult-most-a-dvtk-hoz-igazolt-2932359
jobbágy#JC6
YoungZeeZee
Pedig úgy tűnt jól halad. A juvenak nyilvánvalóan nem kellett. Ő meg azt mondja fejlődni akar. Hogyne nb2ben. Nagyon hamar véget ért neki a történet.
Itt a nagy kapus nemzet. Top ligaban összesen van egy sérült kapusunk aki ki tudja visszakerül e még a kezdobe.
Nemes samu09
Sok esélye nem lett volna, amíg Csöcsnyi és Perin is előtte van + újabb kapust is keres a Dzsuve, de fiatal olaszokat inkább.
Beki
YoungZeeZee
Szerintem jó kapus, olasz haverom látta játszani is, óriási potenciál volt benne és elég régóta ott volt, lépkedett felfelé. Az utóbbi másfél évben elég nagy hype is volt körülötte. Annyi munkát és alázatot tett bele, hogy utána az NB2-es Dióban láttak nagy potenciált? Innen is látszik, hogy neki aztán vajmi kevés beleszólása van, itt már az ügynökök a főnökök… nem értem tényleg, a kultúra, a nyelv, ha nem is a Juve, sok jó csapat van, biztos hogy magasabb szinten tudott volna játszani, mint az NB2… a nyilatkozata meg vicc, de hagyjuk is, újabb tehetség a süllyesztőben. Sajnos.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 656

jobbágy#JC6
YoungZeeZee
Nemes samu09
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó

jobbágy#JC6
YoungZeeZee
Nemes samu09
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Vicc ez a Chelsea az amcsi tulajjal.
Pánik igazolások horror áron. Vesznek egy agresszív palotapincsit néhány jó mecss után 100+ millióért...
FLZOLI
Hiányposztra igazolnak egy klasszist, ennek ez az ára. De azt néztem, a Benfica 10+8 milláért vette a nyáron a srácot, mondjuk csak a 75% át, 25% a Rivernél maradt.
Tony Adams

Tony Adams
Random twitter profilok még nem bizonyító erejűek, azt meg nem fogod megmagyarázni, hogy 14 európai - azon belül is portugál - meccs után, hogy lehet egy csapat akkora kretén, hogy egy nem egészen 20 milliós gyereket, néhány hónapra rá 120 millióért vesz meg! Ha ez nem pánikigazolás akkor semmi!
VanillaSky
Pánikigazolás?? Az új tulaj első saját átigazolási ablakja, elkezdi feltölteni a hiányposztokat, szemmel láthatóan szórja a pénzt. Fernandez 6 hónap európai topfoci után felfelé kilóg a Benficából, friss vb győztes, nem tudom te mennyiért vennéd meg, de a Chelsea ezzel kipipált 10 évre egy kulcsposztot.
Tony Adams
Éppen ez a bökkenő h 6 hónapnyi jó focival vki 120 misiért menjen el. A 10 évre kulcsposzt kipipálást meg hagyjuk is. Pénzszórás ez agyatlan módon megint, semmi egyéb.
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 889 — a new hope (again)

jobbágy#JC6
YoungZeeZee
Nemes samu09
de legalább 19 évesen csuklótól nyakig szét van varva, a másik oldal szemmel láthatóan elkezdve. ez is valami 💪

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 15 551 — "Grammar maci"
@FLZOLI

Kante márciusban 32 lesz, lejár a szerződése, és szemmel láthatóan kezd leketyegni neki, nem is csoda, ezzel a fizikummal, ezt a melót nem is lehet bírni. Idén 174 PL játékpercnél jár.

Tony Adams
Ahhoz képest sok is hogy még csak 1 chelsea meccs volt idén 😛

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 624 — I like the Texans, I like who we are

jobbágy#JC6
YoungZeeZee
több mint 3 éve
@FLZOLI

Kante márciusban 32 lesz, lejár a szerződése, és szemmel láthatóan kezd leketyegni neki, nem is csoda, ezzel a fizikummal, ezt a melót nem is lehet bírni. Idén 174 PL játékpercnél jár.

Szerkesztette: Tony Adams