Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Láttunk ilyenert sima faltot pirossal. Azt meg ha a bíró úgy ítéli meg nem változtattak volna meg.50000 török előtt ez a Bolis esés az a törököknek szabadrúgás meg piros lenne.Visszanézték, semmi nem volt, teljesen jogosan
Civic piros jogos.
tüsi91
r.baggio
több mint 3 éve
de. helyes ítélet volt hogy semmi.Boli fujhato volt, nem értem, vissza se nézték. Ellenben Civicét igen..Visszanézték, nem?
jobbágy#JC6
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Boli fujhato volt, nem értem, vissza se nézték. Ellenben Civicét igen..Visszanézték, nem?
jobbágy#JC6
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Boli fujhato volt, nem értem, vissza se nézték. Ellenben Civicét igen..
több mint 3 éve
Ez sajnos sima piros, a Boli eset az, aminél lehet bírózni. Civic meg egy fasz...

több mint 3 éve
50000 török előtt ez a Bolis esés az a törököknek szabadrúgás meg piros lenne.Visszanézték, semmi nem volt, teljesen jogosan
Civic piros jogos.
tüsi91

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
nem is értem...ahogy ment oda, mit képzelt? viszont most nem lehet elsütni a buziemeleszt
több mint 3 éve
50000 török előtt ez a Bolis esés az a törököknek szabadrúgás meg piros lenne.Civic piros jogos.
több mint 3 éve
mi a faszt gondolnak ezek a játékosok, amikor tudják, hogy minden lófaszt megnéznek???!!! áhhnem gondolnak semmit. gyökerek.
Klaci79
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
mi a faszt gondolnak ezek a játékosok, amikor tudják, hogy minden lófaszt megnéznek???!!! áhh
több mint 3 éve
Ezt a marhát
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
ez piros
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Civic te fasz, sima piros.
több mint 3 éve
Ezért viszont Civicet le lehet küldeni...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Simán azt mondtam hogy pirosDe lassítva tényleg semmi
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Lassítva igaz, ez semmi volt
több mint 3 éve
Ennyire nem lehet valaki hülye azért... ilyet azt hittem csak neymar csinál

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ez nem semminek tűnt
több mint 3 éve
Remélhetőleg nemGojak lesz az új Gavric?A szervező szekcióban Gojak Mercier sincsVecsei Besic szűrő páros, atyaegEz mi?! Laiduni, esiti meg a padon. Erthetetlen, egy hazai meccsen ami az elso a csoportban raadasul. Eddig is voltak problemaim az eselyeket illetoen, de igy szinte tuti kiszopunk.
csebi
davemayer
Szabotázsra gyanakszom
Gergőbácsi
Toto21