Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Aki Á-t mond...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Fejpántos inkább 😀Úgy van, pedig úgy nézett ki mint én az első felelés előttTe is csoki vagy? 😀
Gergőbácsi
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
Vagy norvégÚgy van, pedig úgy nézett ki mint én az első felelés előttTe is csoki vagy? 😀
Gergőbácsi
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
Úgy van, pedig úgy nézett ki mint én az első felelés előttTe is csoki vagy? 😀
Gergőbácsi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Victor Hugonak üzenem, hogy NYOMORULTAK!
több mint 3 éve
Úgy van, pedig úgy nézett ki mint én az első felelés előtt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Tocmac-tól féltem, de szépen megoldotta
több mint 3 éve
Tizenegyes!Jövőre nyerhet
Úgy ordít a kommentátor mintha blt nyerne a Fradi 😂
kapitnono
több mint 3 éve
Tizenegyes!Úgy ordít a kommentátor mintha blt nyerne a Fradi 😂

több mint 3 éve
Teszem hozzá a sporinak rohadt nehéz dolga van ilyen határeset döntések sora vsn
több mint 3 éve
Ez legalább sima tizi.
több mint 3 éve
Mi ez a meccs? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Itt legalább akkora köze volt a játékosnak a labdához az ütközésnél, mint a piros lapnál...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
A rossz átvétel miatt megérdemelte Vécsei. De attól még ez elég faltos volt.
több mint 3 éve
FoxiMaxi mi a túrót keres egy ilyen nb2-es török csapatban?
több mint 3 éve
Na még egy kapott gól Tocmac hibájából és helyreáll a világ rendjeAmúgy ez sima fault volt szerintem, hogy leütközték már?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Egy nagy hiba kellett
több mint 3 éve
Akkor Te most offline írogatsz ide? 😊Nincs annyi netem ,🥴Francba hozzánk is idèrt a vihar ilyenkor mindent ki kell húzni ha villámlik 😡😡😡😡😡😡A telefont is? 😀
dande2
r.baggio
dande2
több mint 3 éve
Nagyon megtanultuk ezt az idohuzas nevezetu dolgot. Tetszik.
több mint 3 éve
Nincs annyi netem ,🥴Francba hozzánk is idèrt a vihar ilyenkor mindent ki kell húzni ha villámlik 😡😡😡😡😡😡A telefont is? 😀
dande2
r.baggio
több mint 3 éve
Origo oriasit megy egyelore a biro lecsalozasaban. 😀
több mint 3 éve
Francba hozzánk is idèrt a vihar ilyenkor mindent ki kell húzni ha villámlik 😡😡😡😡😡😡A telefont is? 😀
dande2

---