Soccer
42 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez már nem az.NB2-be nem is lehet.Csányi is fiatalon még/már hálózati volt a 80-as években, de ha igazi VASASos lenne akkor nem hozná akkora hátrányba a csapatot, hogy csak kis nyálas zselés hajú gyerekeket, vagy máshonnan kikopott nímandokat keljen eltartani drágáért, vagy esetleg pár olcsó focizni is tudó külföldivel kiegészülve simán bent is maradhatnának.Alap nála, hogy nem akar légióst a csapatba.
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
több mint 3 éve
Ne viccelj már! Az mikor volt?Oleg Sirinbekov dislikes itCsányi is fiatalon még/már hálózati volt a 80-as években, de ha igazi VASASos lenne akkor nem hozná akkora hátrányba a csapatot, hogy csak kis nyálas zselés hajú gyerekeket, vagy máshonnan kikopott nímandokat keljen eltartani drágáért, vagy esetleg pár olcsó focizni is tudó külföldivel kiegészülve simán bent is maradhatnának.Alap nála, hogy nem akar légióst a csapatba.
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
slowmotion
több mint 3 éve
NB2-be nem is lehet.Csányi is fiatalon még/már hálózati volt a 80-as években, de ha igazi VASASos lenne akkor nem hozná akkora hátrányba a csapatot, hogy csak kis nyálas zselés hajú gyerekeket, vagy máshonnan kikopott nímandokat keljen eltartani drágáért, vagy esetleg pár olcsó focizni is tudó külföldivel kiegészülve simán bent is maradhatnának.Alap nála, hogy nem akar légióst a csapatba.
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Oleg Sirinbekov dislikes itCsányi is fiatalon még/már hálózati volt a 80-as években, de ha igazi VASASos lenne akkor nem hozná akkora hátrányba a csapatot, hogy csak kis nyálas zselés hajú gyerekeket, vagy máshonnan kikopott nímandokat keljen eltartani drágáért, vagy esetleg pár olcsó focizni is tudó külföldivel kiegészülve simán bent is maradhatnának.Alap nála, hogy nem akar légióst a csapatba.
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Amig Boris az edzo, addig nyugodtan lehet tenni a Vidi ellen. Ilyen hulye vezetoket!De ezeknek a játékosoknak ki lenne jó? Mert tudjuk hogy ők a főnökök…
Toto21
Ha idejön egy kemény kezű edző, nem tetszik a keménysége, megbuktatják.
Ha idejön egy langyos Boris, szarnak mindenre, buktatás.
Akkor ki jöjjön? Egy Horváth Feri, aki meccs után majd együtt söröz velük meg csak lötyögnek edzésen?
több mint 3 éve
Csányi is fiatalon még/már hálózati volt a 80-as években, de ha igazi VASASos lenne akkor nem hozná akkora hátrányba a csapatot, hogy csak kis nyálas zselés hajú gyerekeket, vagy máshonnan kikopott nímandokat keljen eltartani drágáért, vagy esetleg pár olcsó focizni is tudó külföldivel kiegészülve simán bent is maradhatnának.Alap nála, hogy nem akar légióst a csapatba.
ozibozi
több mint 3 éve
Nem gondoltam volna, hogy fehérváron visszasírják majd Kokót 🙂De heteken belül kispadot kap úgyis valahol.
Látványosan szarik mindenki mindenre...Borisnak gondolom megköszönik ezek utan.
gordon
több mint 3 éve
Csányi is fiatalon még/már hálózati volt a 80-as évek legelején, mindegy is, mert ha igazi VASASos lenne akkor nem hozná akkora hátrányba a csapatot, hogy csak kis nyálas zselés hajú gyerekeket, vagy máshonnan kikopott nímandokat keljen eltartani drágáért, vagy esetleg pár olcsó focizni is tudó külföldivel kiegészülve simán bent is maradhatnának.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 3 éve
Nem gondoltam volna, hogy fehérváron visszasírják majd Kokót 🙂Mar mult penteken meg kellett volna!
Látványosan szarik mindenki mindenre...Borisnak gondolom megköszönik ezek utan.
gordon
több mint 3 éve
Nem gondoltam volna, hogy fehérváron visszasírják majd Kokót 🙂Látványosan szarik mindenki mindenre...Borisnak gondolom megköszönik ezek utan.
több mint 3 éve
Amig Boris az edzo, addig nyugodtan lehet tenni a Vidi ellen. Ilyen hulye vezetoket!
több mint 3 éve
Azért is kérdeztem, mert ő áll a Vasas mögött.Tudja valaki, hogy Csányi (nem a színész) milyen drukker?Vasast hallottam, aztán ki tudja. Ezek hetente drukkolnak másnak.
nagylaza, főpohárnok
Bálesz
több mint 3 éve
Tudja valaki, hogy Csányi (nem a színész) milyen drukker?Vasast hallottam, aztán ki tudja. Ezek hetente drukkolnak másnak.
nagylaza, főpohárnok

több mint 3 éve
Ha a Kispest edzot buktat akkor a Fehervar mit csinal?😃
több mint 3 éve
Úgy hallottam, hogy a Fradi biztosan nem. Aztán, persze, ki tudja.Tudja valaki, hogy Csányi (nem a színész) milyen drukker?Egy időben szó volt róla, hogy megvenné a Fradit, gondolom…
nagylaza, főpohárnok
vpi
több mint 3 éve
Tudja valaki, hogy Csányi (nem a színész) milyen drukker?Egy időben szó volt róla, hogy megvenné a Fradit, gondolom…
nagylaza, főpohárnok
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
én mondtam ma megindítjuk a Rozsdásokat is 😀A korábbi tragikus meccsekhez képest mutat életjeleket a Vasas, de a félidő felétől már fölényben játszik a Vidi. Ebből megint max. egy iksz néz ki. | (Szeretnék tévedni.) |Na, csak írnom kellett, hogy meglegyen a vezetés!
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
3 jobbhátvéddel a kezdőben jobbról a gól XD
több mint 3 éve
A korábbi tragikus meccsekhez képest mutat életjeleket a Vasas, de a félidő felétől már fölényben játszik a Vidi. Ebből megint max. egy iksz néz ki. | (Szeretnék tévedni.) |Na, csak írnom kellett, hogy meglegyen a vezetés!
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
A korábbi tragikus meccsekhez képest mutat életjeleket a Vasas, de a félidő felétől már fölényben játszik a Vidi. Ebből megint max. egy iksz néz ki. | (Szeretnék tévedni.) |
több mint 3 éve
Tudja valaki, hogy Csányi (nem a színész) milyen drukker?Jászárokszállás 😊
nagylaza, főpohárnok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Ott van, Kane!!!
több mint 3 éve
Tudja valaki, hogy Csányi (nem a színész) milyen drukker?
több mint 3 éve
www.kozterkep.hu/32777/czibor-zoltan-toth-ii-jozsefNálunk Csepelen még szobra is van, ápoljuk az emlékét.Este, ahogy kapcsolgattam, véletlenül az M5-re nyomtam, (azt hiszem) , amelynek műsorán a Cziborról készített film volt. Tetszettés mivel mindig másnap megismétlik, aki lemaradt róla ma 23.00-kor újra megnézheti
csi77
(bár emlékeim szerint Vodán is visszanézhető az m5, szóval még addig se kell várni, akinek az van)
NB2
Dzsokijuing
több mint 3 éve
Komáromban is van egyNálunk Csepelen még szobra is van, ápoljuk az emlékét.Este, ahogy kapcsolgattam, véletlenül az M5-re nyomtam, (azt hiszem) , amelynek műsorán a Cziborról készített film volt. Tetszettés mivel mindig másnap megismétlik, aki lemaradt róla ma 23.00-kor újra megnézheti
csi77
(bár emlékeim szerint Vodán is visszanézhető az m5, szóval még addig se kell várni, akinek az van)
NB2
Dzsokijuing

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal